I'm lovin it

Kan man gifta sig med sitt eget hår? I så fall ska jag göra det, för just nu är mitt hår det finaste jag sett ;) haha! Det blev ljusare än vad det är tänkt, men det blev ändå jättejättebra, det är bara jag som färgar håret mörkare på sommaren och ljusare till hösten medans alla andra gör tvärtom. Men jag är ju inte riktigt som alla andra ;)

Get outta my head

Idag har jag varit och hälsat på min nya syssling.. Eller ja, nya och nya. Han är väl tre veckor nu i alla fall :) Han var så liten så jag vågade knappt röra honom.. Tror inte Nicke skulle bli så glad om jag lyckades ha sönder honom, men han var väldigt söt i alla fall! Nu ska jag färga mitt hår, och nej älskling, inte rosa! Jag lovar! Och mamma, om mitt hår ramlar av för att jag färgat det för mycket så looovar jag att du får säga "vad var det jag sa?!". Puss på er!




Lilla Emil

Jag hatar den här hålan

Jag släpade med mig mamma idag och gick och kollade lite på matchen, det var helt okej faktiskt! Sen tog vi en promenad därifrån hemåt. När vi nästan är hemma hos Mamma passerar vi Grillpalatset ( där jag köpte korv inatt ni vet?! ) Och precis där vi går förbi står det en kille med ryggen mot oss, jag tittar lite misstänksamt på honom och tänker " vänta nu.. Den där kroppen känner jag igen.. Det måste vara.." Det var D! Han vände sig om, såg helt överlycklig ut och sa hej. Jag hejade men gick vidare, undrade lite över varför han stog där som ett fån, han bor ju inte ens här längre och även när han gjorde det så brukade jag nästan aldrig möta honom. Men vi fortsätter i alla fall att gå, när vi gått ungefär 20 meter till så får jag syn på nästa.. Där stog nämligen M. Som tur är var han på andra sidan gatan så jag tänkte att jag i alla fall slapp undan lite.. Så går vi till konsum, handlar middag, precis när vi är utanför mammas hus kommer M gående.. Han ser mig, höjer handen till en vinkning och ler lite konstigt med tanke på att han har en cigg i munnen. Jag log tillbaka, sa hej och gick fort in i trappen. Det här är alltså killen som jag inte sagt ett ord till sen i januari typ. Vet ni varför jag träffar just dom här killarna idag som jag aldrig brukar träffa annars? För jag var bakis och hade inget smink. Det slår aldrig fel... Men vet ni vad som är otroligt skönt? Att jag inte bryr mig ett dugg om vad dom tycker om mitt svullna bakis-ansikte. För jag har kommit över dom båda två! Och den enda jag bryr mig om är min man som faktiskt imorse sa att jag var söt, trots det där med bakis svullnaden och allt det där.. livet är underbart!


<3

Wise man say only fools rush in, but I cant help falling in love with you.



Dance forever my only one

Kan inte smälta hur sjukt bra Volbeat senaste singel "Maybellene I hofteholder" är. Lyssnar på den oavbrutet i flera timmar ibland och den är fortfarande lika underbar. Av någon anlendning får jag en speciell känsla i magen när jag lyssnar på vissa delar av den.

Lotta på bråkmakargatan?

William har vid flera tillfällenu jämfört mig med Lotta på bråkmakargatan.. Han tycker alltså att jag är en trotsig liten skitunge.. Hur ska jag ta det? Visserligen säger han det på ett väldigt kärleksfullt sätt.. Så jag antar att jag slipper slå honom.

I dont shine if you dont shine

Som ni kanske förstår av mitt förra inlägg så började kvällen bra ;D Den fortsatte i samma riktning kan jag säga! Först var vi bara jag, malin, marcus och min förra granne Johan ( 30+ ) som valde att hänga med oss hela kvällen. Sen kom älsklingspälsklings William oxå och så gick vi till falken i hopp om att det skulle vara lite drag. Men det blev en besvikelse... Dah!? William var i alla fall generös med ölen vilket ledde till att Malin till slut praktiskt taget fick bära hem Marcus, haha! Sen gick jag och Wille till grillpalatset. Vi tappade bort Johan någonstans på vägen, vilket iförsig kanske var lika bra.. Han blev lite väl aggressiv ett tag och sa till Wille att " om jag ens ser att hon är ledsen på grund av något du gjort så sov med ett öga öppet. Behandla henne som skit - Dö som skit!". Haha sött! Men i alla fall, vid grillpalatset träffade jag först en man som av någon anledning frågade om han fick smaka på min korv ( med räksallad, mumma! )när jag sa att han inte fick det frågade han om han fick smaka på Willes korv istället, grejen var bara att han åt kebab, inte korv. Detta gjorde mig väldigt upprörd så jag vände mig till hans kompis och sa att han  skulle ställa upp så min man fick vara ifred. Jag slängde till med den gamla dängan, "man är ju inte bög bara för att man suger av en kompis" Sen mötte vi Bjellan oxå, av någon anledning.. Första gången han träffade mig och Wille tillsammans efter att han fått reda på oss. Sen gick vi i alla fall hem och sov. Och nu har älsklingen gått, han skulle köra sin pappa till arlanda.. Tanken är väl att jag ska gå o lägga mig i sängen och försöka sova vidare.. Men det känns inte så lockande, den kommer kännas så tom nu utan en två meters man haha! Men jag måste göra ett försök i alla fall.. Senare idag har jag lovat Michael att gå på hans match.. Får se om jag orkar! GODNATT!

How do you do

Roxette spelas på högsta volym. Och marcus häller i oss lakrits shotar.. skaandal! Snart kommer min älsklingen oxå! Mwaaah

Ooh la la

Var man en babe på balen eller vad? ;) Haha!




Ni vet hur jag är...

Har jag sagt att jag inte ska skriva nå mer så måste jag självklart göra det! Idag har jag legat i och fått en massa gjort, duktig Nea! Och inom två timmar kommer Malin och Marcus och sen kommer min älskling!! Nu vet jag dessutom vad jag ska ha på mig oxå. Så nu är jag redo för den här kvällen! Så fort jag har hoppat in i en dusch förstås.. Puss på er!

Hitta Nemo

Igår hade jag fullt upp hela dagen, och det kommer jag ha idag med! Därför kommer jag nog inte skriva nå mer förrän i morgon.. Men jag måste ändå få med en sak nu.. Jag har flera gånger när jag sett babes visningsbild på facebook tänkt att han är fruktansvärt lik någon men jag kommer inte på vem. Igår kom det, som en blixt från klar himmel. Doris i Hitta nemo! När jag sa det till älsklingen fick jag bara ett "hahaha du är störd nea" till svar. Men det stämmer!! Kolla bara här.. Det är klockrent!




Snuskhummer?

Imorgon är det fredag och då är det kräftskiva! Fast jag tycker inte om kräftor, så jag ska äta hummer.. och William.. Haha! Jag håller på att längta sönder.. Jag, William, Malin och Marcus. Kan det blir bättre? NEJ! Vi kommer ha så himla kul! Fast jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu.. Jag hatar sånt!

Usch

Någon som gjort rent tolv liter akvariesand någon gång? Det är inte ett dugg roligt!


Älskling,


Deal!

Nu har jag och D gjort en överrenskommelse.. Är vi båda singlar vid 35, då gifter vi oss!


Morfin Morfin - Hostmedicin ( det rimmar )

Nu har jag varit hos Mammsen och hämtat medicinen och lagat ett linne. På vägen hem handlade jag med mig middagsmat oxå, duktig Nea! Sitter för tillfället och dricker varm kyckling soppa, har inte vågat ge mig i kast med medicinen ännu eftersom att den har en tendens att verka på mig på samma sätt som en rejäl mängd alkohol gör. Allt börjar snurra, sen deckar jag. Wham Bam Thankyou Mam! BORTA! Och jag har lite saker jag måste fixa innan dess. Så nu ska jag ta tag i det för att sedan med glädje ligga i sängen i koma tillstånd, i flera timmar! minst! På återseende!

Im really falling for you

Igår kväll tyckte jag det var jätteromantiskt att stå ute och pussas och strunta fullständigt i att regnet öste ner över oss.. Idag, efter en natt av host attacker och utan röst.. Njae, inte riktigt lika romantiskt! Men tills imorgon måste jag bli frisk!! William struntar i att åka på kryssning med sina killkompisar bara för att vara med mig ( med tanke på jag känner de flesta av hans killkompisar kommer jag nog få höra ett och annat om det nästa gång jag träffar honom, men jag hade faktiskt ingenting med hans beslut att göra!! han fattade det själv! ) så måste jag ju bli frisk! Så nu ska jag klä på mig riktigt varmt, bege mig till mamma för att hämta min super duper starka hosmedicin som jag fick när jag hade lunginflammation, sen hem till sängen igen och börja halsa!

If I'm standing in the pouring rain, I dont mind, I think of you and everythings allright.

Everyday I love you

Lyssnar just nu på Everyday I love you med boyzone. Det är nog en av de finaste låtarna jag vet! Och just nu förklarar den precis hur jag känner!



I don't know, but I believe
That some things are meant to be
And that you'll make a better me
Everyday I love you
I never thought that dreams came true
But you showed me that they do
You know that I learn something new
Everyday I love you

I love the way you love me

Jag försökte klamra mig fast runt hans hals och aldrig släppa taget.. Men det funkade inte, han var tvungen att åka. Och nu måste jag vänta två hela dagar tills jag får träffa honom igen.. Frågan är om jag verkligen kommer överleva det. Det har aldrig känts så här rätt. Och Malin är nog världens smartaste kvinna, hon sa " tänk inte på hur lång tid det har gått, tänk på hur det känns". Jag skiter fullständigt i om det bara gått fyra veckor, jag är kär!

Come on over

Hockeyn var grymt tråkig.. Har lessnat totalt på Huddinges matcher efter att jag började följa Djurgårdens matcher oxå, skillnaden på tempo är rätt så stor! D var där, jag har inte sett honom på nästan ett halvår. Och det här var nog första gången jag träffade honom utan att känna nånting.. Inget pirr, ingen klump i magen, inga tårar på ingång, INGENTING!! Så jävla skönt. Han däremot såg gladare ut än någonsin att se mig.. Sen han fick reda på mig och William har han haft jättekul åt mig, tar tillvara på varje tillfälle att ge mig pikar.. Han började le som en fiskmås ( ja en fiskmås! ) så fort han fick syn på mig, och sen kom det.. det klassiska "Thcjaah" haha! Nu sitter jag bara och väntar på att min darling ska ringa så jag kan springa ut och möta honom en snabbis..


I need you now
I need you bad
I need you, baby looking just like that
I wanna kiss that smile that's on your face

Words cannot describe the way Im feeling

Älskling följer inte med på matchen ikväll :( Han hade glömt att han redan hade planer.. Men han ska komma förbi och säga hej i alla fall, för får han inte åminstonde se mig "blir han galen". Nu ska jag äta bakad potatis med champinjon-gegga! Peace out ;)

Jag saknar mitt hår!





Vid det här laget förväntar ni er inte att jag ska se normal ut på en bild. Så jag lägger ut en gammal bild som visar att jagfaktiskt alltid har varit beroende av läppglans. 

Leave me alone

Cause I'm just a girl all the boys wanna dance with and your'e just a boy who's had to many chances!

Sugar we're going down.

Klockan är inte ens elva och jag har ändå fått en massa gjort. Plockat upp alla saker som låg på mitt sovrumsgolv, lassat in en massa tvätt i tvättstugan, druckit te och ätit minst 7 halstabletter. De två senaste sakerna för att när jag vaknade imorse så mådde min hals allt annat än bra. Så nu är den satt på super-duper kur så den ska må bra redan ikväll. Då är det hockey och Willewonkaponken ska med. Undra förresten vad han tycker om det smeknamnet.. vet inte om han läser min blogg eller inte, får väl fråga ikväll om det uppskattas! På fredag är det kräftskiva på gården för alla grannar. Eftersom att jag vägrar att skala kräftor ska jag köpa hummer istället.. Och så får pappa skala den! Om allt går som det ska kommer Malin och Marcus då, och förhoppnigsvis älsklingpälskling oxå! Vi är som gjorda för varandra!! Ni skulle sett igår;

Nea - Nu lyssnar jag på Ronan Keating, haha!
William - själv lyssnar jag på Britney!
Nea - Åååh, vilken låt?
William - Stronger, men bytte precis till Sometimes.



GAAAAAH! <3


Längtar!

Den 22a september kommer världens bästa kompis Andreas till stockholm för att gå någon kurs. Det var så länge sedan jag träffade honom, över ett år. Jag längtar redan så jag går sönder!

Two in a million

Out of all the boys, you're not like the others
From the very first day, I'd knew we'd be lovers
In my wildest dreams, my darkest desires
Would I declare to you your love takes me higher
Just when we both thought our lives were set in stone
They shone a light and brought us together
We are two in a million
We've got all the luck we could be given
If the world should stop
We'll still have each other
And no matter what
We'll be forever as one

Gul Röd Blå!

Idag har jag inte skrivit någonting här.. Kanske för att det inte finns särskilt mycket att skriva idag.. Har nämligen spenderat dagen med att göra, absolut ingenting!! Är helt matt i både huvudet och kroppen.. Beror nog troligtvis på inlägget jag skrev igår.. Hammarby.. usch! Mår illa bara jag tänker på det! Om mindre än två timmar börjar i alla fall Dif matchen, dom spelar mot Frölunda. I cant wait!

Nämen

Pappa slog över till fotbollen.. Då hade dom jävlarna kvitterat.. Det finns en gud.. Och han läser min blogg!


Säg det inte till någon!

Absolut inte någon? LOVA?! Bra.. Ikväll är det derby mellan Hammarby och Aik.. Djurgårdare som jag är helt igenom tycker jag att matchen bara kan sluta på ett sätt, pest eller kolera! Men, bara för den här matchen, bara för ikväll. Så skulle jag bli lite mindre äcklad om Hammarby vann. Japp, ni läste rätt. Jag som tycker att Hammarby är det vidrigaste som finns sa att jag föredrar om dom vinner. Inte för min skull, utan för min älsklings skull ( japp... hammarbyare.. jag ska försöka ta det ur honom ). Han skulle bli så ledsen om dom förlorade, och jag vill inte att han ska vara ledsen. MEN, ni lovade att inte berätta för någon!! Kom ihåg det!!

I bet...

..That you look good on the dancefloor

Våra rätta jag

Jag hittade två bilder på min telefon ifrån helgen som verkligen visar mitt och Williams rätta jag. Han är söt som socker och jag är... Jadu.. Vad är jag? Störd?


  

( världens sämsta kvalitet, I know! )

Mjao!

Imorse smsade jag med min älskling, då konstaterade han att jag verkligen har ett köpberoende, fast jag förnekade det! Lite senare bestämde jag med Angelica att vi skulle ses en snabbis, och eftersom att Farsta ligger mitt emellan oss så blev det där. Fast jag skulle ju bara titta. Defenitivit inte köpa något!! BARA TITTA! Nu är jag hemma, ett par skor och en klänning rikare och helt jävla förälskad i en annan klänning som blir det första jag köper när jag får pengar nästa gång!! Den var inte särskilt dyr men eftersom jag inte får min lön förrän nästa månad så tänkte jag att den får vänta lite... Men jag är kär! Kristna människor går i kyrkan, jag går på Gina Tricot!!
Och skorna var förresten jättesöta! Visserligen alldeles fel säsong nu eftersom sommaren snart är slut..
Men dom var ju faktiskt på rea! Och då är det okej!



Samtal med Tobias 4 år

Tobias - Vet du vad min bästa kompis på dagis heter?
Nea - Nej, vad heter han?
Tobias - Han heter Hjalmar.
Nea - okej, vad brukar ni göra för något då?
Tobias - Äh, inget speciellt..
Nea - Okej okej.
Tobias - Jag har tre kompisar till, hur många har du?
Nea - Inte så många.. Men du kanske kan bli min kompis, vill du det?

Här blir Tobias tyst och tänker efter ett tag.. sen svarar han

Tobias - Nej. Jag har ju faktiskt redan fyra.. och du är för gammal!

HETA KAMINER!

Nu är jag helt sjuuuukt taggad på tatueringen. Jag vill bara ha den mer och mer för var dag som går, det kommer bli så jävla snyggt! Idag har jag legat och sovit i mammas soffa större delen av dagen. Och ändå är jag jätte trött fortfarande.. Ska nog gå o lägga mig hyfsat tidigt. Jag har kommit in i en riktigt djurgårdsperiod nu oxå, lyssnar konstant på coca carola och längtar tills 18/9 då djurgården spelar första seriematchen mot Luleå på hemmaplan. Gaaaaah! Vet ni vad jag har på min mobil? Världens sötaste bild! Vet ni på vem? Världens sötaste man!


Du är slagsmålet jag aldrig kan vinna.

Humöret skulle vara på topp ja, jag var verkligen taggad.. Satte oss i en taxi till skogås, gick av där vi skulle gå av. Sen gick vi helt fel, två gånger. Till slut skickade dom ut räddningspatrull efter oss och vi konstaterade flera gånger att dom faktiskt inte borde släppa mig lös hur som helst.. Så kom vi i alla fall dit, Wille tyckte det var lite pinsamt att han inte kände någon och jag var bara så grymt trött. Det slutade med att vi satt ensamma i ett hörn hela kvällen och halvsov och pussades och pratade inte med någon annan.. Som min mamma sa "man ska inte gå på fest när man är nykär" haha! Vid halv två tiden bestämde vi oss i alla fall för att åka hem, jag höll på att frysa ihjäl medans älskling försökte få ta på en taxi. Sen fick vi i alla fall tag på en.. Med tanke på att Stefan sagt att han skulle sitta utanför min port tills jag kom hem för att han ville prata med mig så gick Wille av vid mig för att kolla att allt var lugnt. Men han var inte där, så jag fick gå in och sova och Wille gick hem. Han är så jävla söt! Och han är min!


Something beautiful

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag känner mig som en ny människa!! Nyplockade ögonbryn, håret fräscht efter en inpackning, Nyrakad och len som en baby rumpa från topp till tå, ny peelad, insmord med skimrande body lotion och ny manikyr och pedikyr. Om ett antal timmar kommer  jag ha utkletat smink lite överallt, håret kommer stå åt lite alla möjliga håll men humöret kommer vara på TOPP! absolut TOPP! Jag ska nämligen få vara med min älskling, jag ska få träffa mina kompisar, jag ska dricka gott och lyssna på bra musik och bara ha kul! Underbart!

The truth about this life is that we are all in it together

Idag är det som sagt var lördag och äntligen dags för partyyyy! Jag ska möta Willewonkaponken redan klockan sju så  vi hinner mysa lite innan vi beger oss till festen! Ikväll är det också äntligen dags för mig att inviga min nya svarta klänning, den är så bedårande! Just nu sitter jag och lyssar på Good Charlotte, när man inte har lyssnat på vissa av deras låtar på ett tag är det som att man upptäcker dom på nytt, låtar som jag kan utan och innan kan fortfarande få mig att tänka " åh jävlar vad bra dom är, helt fantastiska!". Jag vet att folk kallar mig för fjortispunkare när jag säger att jag tycker om Good Charlotte, men det skiter jag i! Jag har lyssnat på dom i över 6 år och så länge deras låtar fortfarande tilltalar mig tänker jag fortsätta lyssna på dom!


Vet ni?

Idag mina kära vänner, idag är det äntligen lördag!

Staplegunned

Just nu finns det mycket jag skulle vilja skriva. Men jag har inte orken just nu.. Det har varit en påfrestande kväll.. Men det känns ändå befriande. Jag är säker på att jag har gjort rätt, mer säker än tidigare! Just nu vill jag inget hellre än att höra min älsklings röst, och hans skratt. Men jag får vänta tills imorgon. För då är det lördag! Och då ska vi tejpa fast oss i varandra hela kvällen!

Gul Röd Blå!

När jag såg att Dif matchen skulle sändas på tv4 sport var min lycka fullkomlig! Har suttit som klistrad framför tv:n. Och världens underbaraste lag vann självklart! Och det var så jävla skönt att kunna glädjas åt när D gjorde något bra istället för att sitta där som en bitter kärring och tjura. Jag kan vänja mig vid den här kompis grejen! Min pappa har haft jättekul åt mig ikväll.. Jag tror att jag blir lite väl med dragen i spelet.. och lite väl grov i munnen kanske.. Så fort nån från "det där jävla laget med ett pack äckelfinnar" blev utvisad skrek jag "Där kan du sitta din jävla...." Ja ni kan väl räkna ut själva hur den meningen avslutas.. Hockey är inte bra för mig! But I love it!



Som stjärnor i natten som sol vind och vatten
Som himmlen en sommar dag
Som dom bra resultaten som snus efter maten
Som världens bästa lag!

My body is longing to hold you

Klockan är ett och jag har precis lämnat sängen. Ändå har jag knappt sovit nånting.. Jag har bara legat i sängen och tänkt på hur skönt det är att allt verkligen börjar ordna upp sig. Jag menar, till och med allt med D har löst sig, efter tre år av bitterhet och ångest. Så skönt! Vi är numera vad man kallar för "vänner". Om tre timmar ska jag åka med pappa til kungens kurva, han ska köpa en ny mobiltelefon. Och ikväll ska jag bara vara hemma, pyssla lite och hålla koll på Dif matchen via live uppdateringar. Egentligen skulle jag ha gått på matchen, men nu blev det inte så så för nöja mig med uppdateringarna. Kanske är dags att äta något nu? Tror nog det.. Och vet ni? Imorgon är det lördag!!

HUMOR!

axelsson säger:

sienfeeeeeeeld e kung serie

Linnea säger:

tycker du det bara för att blondinbellas pojkvän oxå tycker det?



När man är över trött är allting extremt roligt!



D

Har inte blivit sängen ännu.. fastnade framför msn på grund av D faktiskt.. Vi har pratat ett tag nu, och det var verkligen befriande! Han blev däremot lite besviken när han fick reda på att hans kompis kommer få allt det han gått miste om ;D haha! Men han försöker lösa allt med sin tjej nu och så. Så förhoppningsvis kommer vi kunna prata med varandra som kompisar i framtiden.. för han är jävligt kul att prata med ibland! Jag har suttit och skrattat hur länge som helst nu! Det känns lixom mer avspänt mellan oss.. Vi har kommit över det båda två :) underbart!

Like a stone I fall into your eyes.

Nu har jag kommit hem ifrån hockeyn. Vi åkte hem efter andra perioden, då stog det 4-1 så Huddinge kanske faktiskt vinner en match för en gångs skull... Det var jättekul att träffa Robin, har inte gjort det på evigheter! Men vi pratade på som vanligt.. Alltid lika mycket skvaller! Robin är nog den av mina kompisar som är mest som en riktig tjejkompis ska vara, när vi umgås så festar vi, shoppar eller bara sitter och skvallrar. Underbart! Ikväll blir det nog sängen tidigt.. Ska bara dricka upp resten av min "Vitamin care" någon konstig grej dom hade börjat sälja i cafeterian som ska vara bra för hud hår och naglar.. Känns inte särskilt pålitligt men vad har jag att förlora?! :) Goooodnatt!


Så här känns det!

Please forgive me
If I act alittle strange
For I know not what I do.
Feels like lightning running through my veins
Everytime I look at you
Everytime I look at you

Help me out here
All my words are falling short
And theres so much I want to say
Want to tell you just how good it feels
When you look at me that way
When you look at me that way

The wonder of you

Nu ska jag gå o sova ett tag. Bara några timmar så där, först för att piggna till och sen för att tiden ska gå fortare så att vi kommer ännu närmare lördag. Jag längtar verkligen! Trots att jag träffade honom i förrgår så går jag sönder av saknad!!

Your kiss to me is worth a fortune.

Fall to pieces

Klockan är inte ens elva och jag har redan hunnit med massa saker idag! Klockan nio imorse hoppade jag upp på cykeln och tog en tur till solariet, låg där i tjugo minuter och fick en massa fräknar ( och en fin vit kant på armen efter mitt hultsfred band, vackert... ). På vägen hem igen blev jag förbannad på tre killar som knappt lämnat snorunge åldern ännu men ändå trodde dom var så jäääävla coola. Dom gick mitt på cykelbanan och när dom såg att jag kom så tittade dom bara på mig men dom flyttade sig inte, så jag kastade rejält med onda blickar på dom och cyklade upp på gångvägen istället, när jag är precis bredvid dom hör jag "shit vad sur hon verka va, har hon mens eller?". Och det var sååååå nära att jag stannade min cykel och sa alla möjliga saker som deras föräldrar aldrig skulle förlåta mig för. Men jag cyklade snällt vidare och förbannade dom tyst i mitt huvud hela vägen hem. När jag kom hem satte jag mig här för att kolla igenom alla sidor jag sparat bland mina favoriter. Mestadels bloggar.. Detta tar ju åtminstonde en timme, men nu har jag lixom uppdaterat mig inför dagen. Nu är jag redo. För vad den här dagen nu får för sig att komma med. Men nu är det duschen som väntar!


Förresten, idag är vi en dag närmare lördag..Yaaaay!

<3

The first time I ever kissed your mouth I felt the earth move in my hands,
The first time I ever saw your face I thought the sun rose in your eyes
And the moon and the stars where gifts you gave to the dark and empty skies my love.

Plain pain tattoo?

Nu är jag hel-taggad på en till tatuering! Jag har bestämt mig för vad jag vill göra och om allt går som det ska är det bara några månader kvar tills det händer. Min förra gjorde jag på Diablo på Hornsgatan, först och främst för att pappa känner Manke och för att det är han som har gjort alla pappas tatueringar. Men nu funderar jag på Plain Pain tattoo vid Blue Fox. Någon som läser det här som har en åsikt om det stället? East street är ju oxå ett alternativ men känns faktiskt inte lika lockande..

Could you be the only one?

Min pappa har rätt, Senaste tiden har jag varit mycket gladare!! Jag får sån lust att hoppa omkring. dansa och sjunga hela tiden. Jag kan inte sitta still en sekund. Jag har kramp i käkarna efter att konstant gå runt och le. Det känns som att 14 gnuer dansar can can i min mage.



I got a funny feeling in my heart,
If this is love - it feels like butterflies
So tell me baby is this how it starts,
I know I've never felt like this before,
You're like a drug you got me wanting more!

Oh take me back to the stars

Jag känner mig som en hel människa igen, för idag har jag shoppat! För första gången på väldigt länge faktiskt.. Kom visserligen bara hem med ett par stövlar och en klänning. Men det är tanken som räknas! Och klänningen är nog det mest bedårande jag har sett på länge! Den ska jag ha på mig på lördag. Risken finns att jag kommer se lite för uppklädd ut.. men det struntar jag i! Man kan aldrig vara FÖR uppklädd! Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, har inte sovit någonting den senaste tiden känns det som.. Först var det på grund av mardrömmar, nu är det på grund av att jag ligger och ler för mig själv hela nätterna. Imorgon är det hockey igen, då ska Robin följa med, woho! Har inte träffat honom sen vi tog studenten, det är på gränsen till skandal! Men vi får ta igen allt imorgon, lär bli en massa skratt och skvaller! Och på fredag ska jag nog bara vara hemma och ta hand om mig själv, lägga en ansiktsmask, noppa ögonbrynen och fixa naglarna och så. Och sen är det ju faktiskt redan lördag.. Jag längtar tills på lördag!

You know how I feel about you..

Igår var jag i Skärholmen och shoppade med Mamma, efter det gick jag hem, lagade mat och bara tog det lugnt ett tag. Sen gick jag ut och mötte Williwonkaponken för att gå på promenad. Tidigare under dagen hade jag tänkt på hur konstigt det är att så fort man tänker på en person man inte träffat på länge så möter man den personen. Och så kom jag att tänka på den gången jag sa till mamma att jag aldrig mötte Mattias för att sedan se honom tio meter framför mig, självklart.. Sen tänkte jag att nej, så här får jag inte tänka nu.. För då kommer jag möta honom ikväll oxå. Gjorde jag det? Nästan!! Jag lyckades faktiskt få syn på honom ungefär 15 meter framför mig den här gången och föreslog snabbt att vi helt enkelt skulle gå åt andra hållet istället. Så det gjorde vi, en helvändning mitt på trottoaren. Lustigt! Sen fortsatte vi i alla fall att gå runt lite, besudlade en busshållsplats här, ett staket där. ja ni vet, som när man var jag var 15 och hånglade överallt. Ja, jag gjorde ju inte det förstås. För just när jag var 15 var jag jättekär i en kille som inte ens visste att jag existerade men jag såg det ändå som otrohet ifall jag skulle ha hånglat med någon annan. Idag ska jag åka in till stan och fortstätta med shoppingen. Måste hitta ett par stövlar jag kan ha i hockeyhallen så jag inte fryser ihjäl nu när säsongen har börjat. Och så måste jag hitta något att ha på mig på lördag, då ska jag och William nämligen på födelsedagsfest i Skogås. Woho!


I know that you know it cant get much better, fireworks are flying whenever we are together.


Mantimmer?

Vad är den manliga motsvarigheten till fruntimmer?

Ungdomsmottagningen

Idag var jag på ungdomsmottagningen, varför kanske ni undrar? Ni kanske hoppas på att jag är någon liten slampa som besökt en eller två sängar för många och råkat ut för någon riktigt snaskig könsjukdom? FEL! Jag skulle bara förlänga receptet på mina p-piller. I alla fall så satt jag och mamma i väntrummet och gjorde det man brukar göra i väntrum, nämligen väntade. ( och ja, jag tog med mig min mamma ). Mitt emot oss satt tre blondiner. Det var den klassiska kombinationen, två smala söta tjejer och en ful liten små tjock tjej som bara får vara med för att dom andra två ska se ännu smalare och ännu sötare ut i jämförelse med henne. Den ena tjejen säger "alltså, dom frågar typ hur många man legat med det senaste halvåret, men det kan ju inte jag svara på. tror dom typ jag räknar eller?". Efter ett tag går dom över till att prata om skolan " Alltså fatta, imorgon börjar vi gymnasiet. är ni inte typ nervösa?!". Om jag var dom skulle jag inte oroa mig så mycket för gymnasiet, utan mer för det faktum att dom är 15 och inte kan hålla koll på hur många dom har legat med senaste halvåret. Jag vet inte vad det beror på, att dom inte kan räkna så högt eller att dom helt enkelt inte bryr sig om vilka dom hoppar i säng med. Hur det än är så är det knappast hälsosamt. Som Agda 77 skulle ha sagt, Dagens ungdomar...

I have a star crush

Danny Jones



När jag blir stor och rik, då ska jag följa den här mannen till världens ände!
Och då, då kommer han inse att han inte kan leva utan mig! Att alla låtar han sjungit om kärlek helt plötsligt verkar trista och innehållslösa för den kärlek han känner för mig slår all annan med hästlängder! Så kommer det bli!
När jag blir stor alltså, vänta ni bara..

Dont tear me down

Igår kväll fick jag en del sms som gjorde mig ganska upprörd. Rent ut sagt skit förbannad! Det är tragiskt att den personen som jag trodde kände mig bäst egentligen inte har fattat ett skit. Och han får tycka och säga precis vad han vill om mig, men han ska låta bli min mamma!!! Som tur är pratade jag med min sötnos samtidigt så han lyckades få mig på lite bättre humör så jag till slut kunde somna. Igår försvann mina sista små tvivel, jag har gjort rätt och jag har hittat rätt!

Livet leker!

Just nu känns mitt liv helt otroligt jävla underbart! Vi har börjat få iordning hemma, hockeyn har börjat igen, jag har världens bästa kompisar och jag är upp över öronen i förälskad i världens gulligaste kille!
Jag vet att det har gått himla snabbt, men som han själv säger, det känns 100 % rätt! Det gjorde det redan ifrån början, direkt när jag lärt känna honom lite så kändes det som en självklarhet att vi ska vara med varandra. Och jag mår så himla bra!! Pappa påpekade bara för några timmar sedan att jag varit mycket gladare den senaste tiden. Och det är det flera som har lagt märke till. Jag hoppas att allt fortsätter rulla på i rätt riktning nu. För det här kan jag vänja mig vid!

I almoust forgot what it was like to know when it feels right,
But with you I can let my hair down, I can say anything crazy,
I know you'll catch me right before I hit the ground.

Ibland hatar jag barn!

Godmorgon! Idag vaknade jag av ett helt dagis som skrek allt vad dom kunde i lekparken utanför mitt sovrums fönster. Jag får alltid sån lust att öppna fönstret och kasta hårda saker på dom! När jag får egna barn ska jag minsann lära dom att man inte skriker i lekparker. och absolut inte innan klockan elva på förmiddagen! Idag ska jag ta en sväng förbi solariet, sen tvätta lite klänningar som måste tvättas för hand som jag har skjutit upp alldeles för länge nu.. det är så fruktansvärt tråkigt att tvätta för hand! Slicka armen Jimmy smsade mig idag oxå, han frågade om jag fortfarande var med Stefan, när jag sa nej blev det genast en massa hjärtan och gulligull och "när ska vi träffas gumman?" stackaren ger aldrig upp! Nu väntar jag bara på ett sms ifrån min älskling så jag vet om han var tillräckligt frisk för att gå till jobbet imorse eller om han fortfarande ligger hemma och har ont i halsen :( jag kan inte låta bli att ha dåligt samvete eftersom han blev sjuk i lördags och han i fredags gick runt halva huddinge mitt i natten för min skull.. Nu har jag skrivit alldeles för mycket om onödiga saker som ingen bryr sig om så jag slutar här för tillfället. So long!


Tatuering

Sitter och tittar efter lite inspiration. I vinter är det dags för tatuering nummer två. Jag har en del ideér om vad vill göra, men jag måste se till att den håller samma stil som den jag redan har. Vill helst att det ska finnas någon länk mellan dom. Men det finns ju massor att välja mellan så det ska nog bli bra. Bilden är tagen när min tatuering var nygjord ( det vill säga för snart två år sedan ).  Den sitter vid höftbenet/ljumsken. Söt eller vad?



Hur fan kommer det sig?

      

Att jag ser så himla korkad ut på varenda bild som tas på mig?!

Its a love song

Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Inte heller vid andra, tredje eller fjärde. Men när det väl sa klick, då klickade det till rejält!

Ännu en..

Jaaaaaaa, jag vet att jag missbrukar låt-texter i den här bloggen. Men ibland hittar man såna som verkligen förklarar hur man känner, så här kommer ännu en, enjoy!



Since the moment I spotted you
walking round with little wings on my shoes
My stomach's filled with the butterflies... and it's alright
Bouncing round from cloud to cloud
I got the feeling like I'm never gonna come down
If I said I didn't like it then you know I'd lied

Never set me free

Det blev ändrade planer för hela dagen, så klart.. Skulle ju hjälpa Malin C att packa men var så jag fruktansvärt trött så jag kom inte ur sängen. Istället så städade jag lite när jag väl vaknat till och nu ska jag in i duschen. Sen kommer Mallan hit istället och så ska vi fixa oss iordning tillsammans och prata ikapp lite om vad som hänt senaste tiden. Vilket är en hel del. Ikväll ska vi ut med gamla gänget och ta några öl ( bacardi breezer eller vin för min del, jag har blivit en riktig fjolla när det gäller alkohol ). William ska förmodligen oxå följa med, men just nu ligger han hemma och har ont i halsen. Men jag har sagt att han måste dricka en massa te så förhoppningsvis går det över till senare ikväll. Ikväll blir det bara jeans, ett glittrigt linne och högklackat. Jag kan ju faktiskt ha högklackat nu utan att känna mig som en jätte. Jag älskar långa killar! Tar kameran med mig så förhoppningsvis blir det lite roliga bilder att lägga upp här. Håll tummarna!


We'll see fireworks tonight.

När han la armarna runt mig, drog mig intill sig och böjde sig ner för att ge mig en mjuk kyss på pannan. Det var då, precis då som jag kände den där känslan. Den där som inte infunnit sig på riktigt på ett tag. Den där dom kallar lycka!

Always, med vingar?


Festens höjdpunkt igår var garanterat toalett besöken. Första gången vi var på toa så var det jag, Malin och Marcus. Eftersom ett av våra bestående skämt är att jag är lite av en tredje part i deras förhållande började jag och Malin självklart att stöna. Och istället för att gå ut o se lite mallig ut så smög Marcus skamsen ut och försvann därifrån så fort som möjligt trots applåder från folk utanför.
Nästa toalett besök var det bara jag och Malin, hon sätter sig ner på toaletten och ska precis börja kissa när hon inser att det inte finns något toapapper. Så medans hon sitter på toaletten och bara kniper så försöker jag göra det bästa av situationen. Jag rotar i varenda litet skrymsle och efter lite klättring i badkaret hittar jag ett paket bindor. Så dom fick duga. Malins kommentar var skönast " det känns inte som att det torkar så mycket, det glider mest runt ". Jag älskar henne!
       

Ps: Ser inte jag och Marcus väldigt bajsnödiga ut? Men visst ser han ut att njuta mer av det än vad jag gör?

Han har ögon som berusar en natt

William tog en taxi till Myrängen  för att göra sällskap med mig så jag slapp gå själv. Och sen när han lämnat av mig hemma tog han en taxi hem till sig. Jag inte bara tror, jag VET att det är det underbaraste någon någonsin har gjort för mig!


You really turn me on boy

Lugn hemmakväll för att vila upp mig inför morgondagen? Knappast! Inte om Malin fick bestämma.. Så nu är det stressa sönder i tvättstugan som gäller, sen kasta på lite smink och sen fest nånstans vid kvarnbergsplan,  oooh ooooh!


Hot Dog

Mina armar är sönder rivna, fingrarna sönder tuggade, jag har gräsfläckar på byxorna och mitt hår är rufsigt som bara den. Jag har rullat runt i gräset med vad som kan tänkas vara världens sötaste hundvalp!
Igor!



    


Sötaste paret ever?!



Malin och Marcus <3

-

I get weak and talk too much
You're the sweetest thing I ever tasted
Baby you're my sugar rush

IUH IUH IUH IUH IUH IUH IUH IUH

Varken jag eller pappa orkade laga mat idag, så han gick och köpte pizza. Jag tog en calsone för första gången. Hann äta ungefär en tredjedel innan jag löft lite på kanten och hittade... en död geting. Jag höll på att spy! Var fan det vidrigaste jag varit med om! Första och sista gången jag åt en sån pizza med andra ord. USCH!


Always

Imorgon ska jag gå ut o ta en öl ( eller två ) med lite kompisar. Mallan är på besök från Skåne så hon ska oxå med, vilket ska bli väldigt roligt! William ska oxå med. Hehe. Är det normalt att jag börjar fnittra som en förälskad liten skolflicka bara jag tänker på honom?

"Jag ska polisanmäla er"

Idag satt jag i lånedisken. Vanligtvis brukar det vara ungefär 40 personer i biblioteket för att det ska fungera som det ska. Idag var det jag och Niklas. Han har jobbat där några kvällar medans det här var första gången för mig. Jag kan säga att det mesta var kaos men vi klarade det galant! En tjej blev EXTREMT upprörd när hon fick reda på att vi inte hade några gästkonton till datorerna idag. Hon kom tillbaka tre gånger för att skälla och hon fick ur sig allt möjligt samtidigt som tårarna sprutade " jag hatar er. Jag ska polisanmäla er. Det här är diskriminering. Det här är den sämsta högskolan på hela jordklotet. Om jag ser någon reklam för den här högskolan ska jag ha sönder den. Stockholms universitet är en riktig skola, det är inte det här. Ni kommer aldrig få vara på stockholms universitet, ni förtjänar det inte! " och lite annat. Med tanke på att hon såg ut att vara hämtad direkt ur ett avsnitt från en annan del av köping så fick jag verkligen anstränga mig för att inte börja gapskratta. Dessutom var hon vindögd. Efter det kom det en "utbytesbibliotikarie" från Estland som tydligen skullebörja jobba där. Probemet var bara att alla som skulle ha hand om det var med på konferensen så det blev lixom min uppgift att försöka hitta hennes rum och så. Kanske inte den smartaste dagen att boka in det här på eftersom dom visste att all personal skulle vara bortresta då. Men men, jag klarade det oxå till slut! Precis innan vi stängde kom det en kille i cykelbyxor som lät som en kastrerad japan, han bara stog och blängde på mig i några minuter och sen försökte han desperat ta kontakt. Han var inte riktigt min typ så efter en hel del irriterande "jasså du" så insåg han det och smet iväg. Men jag tyckte jag klarade allt ganska bra. Med tanke på omständigheterna i alla fall. Så nu ska jag ta det lugnt ochn städa och tvätta resten av kvällen och vila upp mig inför morgondagen. Woho!

Varför är jag ens förvånad?

Han kan verkligen inte låta mig vara! Vi har inte pratat med varandra på flera månader, men nu börjar hans förhållande knaka i fogarna. Då är jag världens gulligaste igen. Undra vad han säger om han får reda på att jag träffar hans kompis ;D

No boy can make me feel like you.

Igår var vi på bio, det blev Love Guru till slut. Och jag tror vi var överrens om allihopa att den sög! Fast jag skrattade nästan hela tiden ändå, men jag skrattar ju åt det mesta. Jag hade det jättetrevligt igår! Det är skönt att William kommer bra överrens med Malin och Marcus och tvärtom. För han är verkligen det sötaste som finns, William alltså! Hela dagen har han skickat gulliga sms till mig och jag kommer på mig själv med att gå runt och le som ett jävla fån. Mina arbetskollegor och alla studenter som går förbi undrar nog vad det är för fel på mig, hehe! Ikväll är det första hockeymatchen. Fy fan vad jag har längtat! Det lixom spritter i kroppen bara jag tänker på att det bara är några timmar kvar nu, hallelujah! Innan dess ska jag till centrum, måste köpa något sjal liknande så jag inte fyser ihjäl nere i hockeyhallen sen. Och då behöver jag visserligen ett par nya skor oxå.. ska tjata på pappa om pengar!  Jag har snöat in mig totalt på två låtar med Miss Li. Säg det inte till någon!

Hehe

Oh, it started just like love should
I stole him from my best friend
Not like they were a couple
She just wanted him one night in bed
why'd step up girl
can't you see this man is meant for me

Som sagt var.. PLAIN WHITE T'S!

Igår var jag på klubben för att se PWT's. Det är sällan ett band låter likadant live som dom gör på skivan, men det gör dom här. Det var en bra spelning, dock en liten publik och en extremt TRÅKIG publik. Okej okej, jag var inte mycket bättre själv eftersom jag större delen av tiden satt i baren. Men hallå?! Jag jobbar på dagarna, vilket jag kan garantera att den övriga publiken som samtliga var under 12 år faktiskt inte gör. Dessutom var jag på konsert för bara några dagar sedan och min kropp har inte återhämtat sig helt ifrån den ännu. Men det som irriterade mig var att det kanske var högst två eller tre på hela stället ( inklusive mig själv ) som hade hört flera låtar än bara hey there delilah. Har man bara hört en låt av ett band kan man lika gärna sitta hemma och lyssna på den istället för att gå på spelning och stå där som ett jävla fån när dom spelar dom övriga låtarna som dessutom är mycket bättre! Nejdu, nästa gång är det jag som står längst fram och sjunger med i varenda låt för full hals för att visa att dom åtminstonde har ett hängivet fan!

PLAIN WHITE T'S

Nobody can breake hearts better, why did you have to be so damn cleaver?

Oh I just died in your arms tonight

Nuu har jag slutat! Fick ett sms av William där han skröt om att han hade slutat jobbet, så då var jag ju oxå tvungen att göra det ( somliga kan ju sluta när dom vill ;D ) . Ska förbi pappas jobb en snabbis och lämna lite papper, sen hem till mamma och äta och sen ska jag och mamsen bege oss till fryshuset för ikväll spelar Plain White T's. Ska bli riktigt kul att se dom, nästan alla deras låtar är jättebra! Ja, tro det eller ej, dom har gjort fler låtar är Hey There Delilah ;D Kommer nog inte ha tillfälle att skriva mer idag om jag inte gör det när jag kommit hem ikväll, we'll see we'll see!

Tv spel i ett bibliotek?

Nu sitter jag på jobbet, har precis ätit lunch vilket gick på fem minuter så nu ska jag fördriva tiden i ungefär en halvtimme innan jag börjar jobba igen. Idag ska jag katalogisera Tv-spel hela dagen. Vilket är lite udda för dom hör inte riktigt in här. Det skulle vara förståeligt om det var ett vanligt bibliotek, men det är ju faktiskt ett högskolabibliotek som bara har fakta böcker och kurslitteratur. Och det är lixom inga "nyttiga" tv-spel. Det är Tony Hawk, The Sims, NBA Live och liknande. Men jaja, jag är bara sommarjobbare, jag ska inte ifrågasätta så mycket :P Förresten, Grattis David som fyller 18 idag! Hipp Hipp Hurra!


Oslagbar




Jag kan titta på videos med honom om och om och om och om och om och om och om och om igen! Och dom är ALLTID lika roliga!

Facebook skadad?

Satt precis och läste Alex Schulmans blogg, har inte gjort det på ett tag faktiskt. Men i alla fall  så hade han lagt ut en bild på sitt kylskåp och skrivit lite saker om innehållet. När han skrev om flintastekarna som "låg staplade på varandra" började jag automatiskt dra muspekaren över bilden för att hitta tagen så jag kunde se exakt vad som var flintastekarna. Jag letar alltså efter en tag på en bild. Hjärtntvättad?

Bio bio bio

På onsdag ska jag, William, Malin och Marcus gå på bio. Hur sött är inte det!? Problemet är bara att vi inte kommer överrens om vilken film vi ska se. Jag vill se What happens in vegas, men den hade Malin och Marcus redan sett. Då ville Wille se Mamma mia ( och hur sött är inte DET?! ) men den ville Marcus absolut inte se. Så då föreslog vi barnhemmet, men då började Malin gnälla för man "kan inte kolla på en spansk film" :P Dessutom ska Malin och Marcus gå på bio ikväll oxå och då försvinner ännu en film från listan med potentiella förslag, så det här med att välja film är så mycket lättare sagt än gjort. Jag antar att vi får slåss om det på plats på onsdag, kan bli spännande att se hur kvällen slutar!

Klaaaaaaaaar!

Nu har jag redan slutat, jag blir klar med alla arbetsuppgifter alldeles för fort så det finns inte tillräckligt mycket saker för mig att göra på dagarna. Men jag klagar inte! Nu ska jag nog åka förbi mamma en snabbis och säga hej till min bror som är på besök. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hem och sova kanske? Det behövs! Inatt har jag knappt sovit någonting, först blev det ännu en diskution med Stefan som har svårt att förstå att det är slut och att dete är försent för honom att göra något åt det. Sen kunde jag inte somna för jag tyckte regnet lät så mycket, och när det väl hade slutat regna var jag så arg på regnet så då kunde jag inte somna på grund av det, men till slut så gick det.  Sen vaknade jag imorse och tänkte " vad skönt, klockan har inte ringt så jag kan sova lite till" och precis när jag somnat om så ringde självklart klockan. Så jag tror nog det är sängen som gäller när jag kommit hem! Godnatt

<3

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
Du får nåt så mycket bättre du får hela jävla jag
Hela underbara unika jag
Inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag!

Bilder från i fredags

              

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

Jag vaknade för 40 minuter sedan. Helt sjukt, jag brukar aldrig kunna sova så länge! Men kanske förståeligt eftersom jag var uppe hela fredagsnatten och inte gick och la mig förrän halv åtta på lördagsmorgonen. Och inatt blev det inte sängen förrän efter två.. Winnerbäck var underbar igår! Det var 6e gången jag såg honom, och han har inte gjort mig besviken en enda gång!!! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åker till Nicke och Sara och hälsar på den lilla bebisen som har kommit nu. Eller så hälsar jag på Mammi och tar det lite lugnt bara! Imorgon är det jobbet som gäller igen.. Får se hur många dagar jag jobbar den här veckan. På tisdag är det Plain White T's på fryshuset, och på torsdag har Huddinge sin första träningsmatch! Sen har jag eventuellt lite andra trevliga saker planerade den här veckan oxå :) Lovely!


Alltid oavsett!

Förevigt Winnerbäck!

Hahahaha

William - Har du varit med någon annan hockeyspelare förutom D?
Nea - Nej, jag älskar hockey men jag hatar hockeyspelare!
William - Men varför gillade du honom då?
Nea - Amen han var ett undantag..
William - Okej. Vad tycker du om raggare då?
Nea - Nej usch bläe, prata inte om dom!
William - Men du har ju precis varit ihop med en i ett och ett halvt år?!
Nea - Jaa.. Men han var ett undantag.
William - Du är en speciell person...

Igår var en.. intressant kväll!

Självklart åkte sanning eller konsekvens korten fram vilket ledde till en hel del.. Sandra juckade mot mitt ben som en hund och Danne klädde av sig till underkläder och smörjde in sig med body lotion så sexigt han bara kunde. Han bjöd även på ett "röv-trick" som inte ingick i uppgiften men som han ändå flitigt brukade. Jag hade jättetrevligt, trots att det inte blev så mycket roxette eller britney, det var jag och malin mot alla andra så tyvärr var vi tvugna att ge med oss efter ett tag. Men jag måste nog säga att kvällens höjdpunkt var varje gång William fick för sig att han ville ha tequila. han höll på att spy vareeenda gång men ändå gav han inte upp. Han skulle prompt ha mer. Hans ansikte utstrålade plåga och det var länge sen jag skrattade så mycket!! Är jag en ond person?
I alla fall så gick jag och la mig vid åtta imorse, sov till ungefär tolv. Och nu bär det av till mamma för att äta lite och vänta på att klockan ska slå Lasse på zinken tid. Cant wait!

I cant stop digging the way you make me feel

-

"Försvinn jävla vatten, FÖRSVINN!!!"

Nu har jag varit duktig!! torkat golvet och allting.. Visserligen spillde jag ut en hel hink med vatten i hallen vilket inte var uppskattat!! Efter att tag så insåg jag att hur mycket jag än skrek på vattnet skulle det inte försvinna av sig själv så det var bara att börja torka upp alltihopa.
Men nu är jag i alla fall klar med städningen så då är det dags att ta tag i mig själv. En välbehövd dusch kallar och sen klädval och sminkning och sånt. Nu ringde Malin och sa att hon och Marcus ska komma förbi och lämna lite grejer oxå, så duchen får vänta tio minuter!! Stackarna som får se mig så här...!

Tonighty

If you do that diddle-de for me, I do that diddle-do for you! Ikväll ska jag ha kul med mina favorit människor ( minus willy :( för han hade tydligen bättre saker för sig ). Det kommer allt bli en massa vin, britney spears, roxette och en hel del skratt! Vad mer kan man begära? <3


Another point of view.

I never wanted everything to end this way
But you can take a blue sky and turn it gray
I swore to you that I would do my best to change
But you said, "It don't matter"
I'm looking at you from another point of view
I don't know how the hell I fell in love with you
I never wish for anyone to feel the way I do

Walking on sunshine





Idag hade jag inte så mycket att göra på jobbet. Märks det? ;)

Im happy again!

Nu fick jag ett sms som fick mig att le igen. Ibland känns allt bara bra på en gång!

Its to late!

Nu sitter jag på jobbet och gråter. Jag ångrar inte mitt beslut, långt ifrån! Det känns bara så dumt att han inte insåg tidigare vad jag behövde.. Och nu blir han lidande för det. Jag lyssnade på en bon jovi låt, då brast det!!


When he holds you close, when he pulls you near
When he says the words you've been needing to hear
I'll wish I was him 'cause those words are mine
To say to you till the end of time


Lördag <3

På lördag är det Winnerbäck på zinken, dessutom släpper Mcfly nya skivan då. Jag sitter och lyssnar på några av dom nya låtarna, lika underbara som alltid! Det är något med Dannys röst som får mig att vilja krypa ihop på golvet i en boll, sparka med benen och skrika allt vad jag kan, love it! Ikväll har jag och pappa fixat en massa, ställt ner saker i källaren och så. Och så gick vi och kastade en gammal dator, så passade vi på att smasha den med en hammare oxå, det var kul! Jag har varit på sjukt bra humör sen i eftermiddags, undra varför ;) gaaaaaah!


It hurts but it may be the only way!

Jag vet vad jag måste göra.. Men det betyder inte att det kommer bli lätt att göra det!

Åh herregud..

Hur gick det här till? Hur kommer det sig att jag sitter uppe trots att jag skulle gått och lagt mig för typ två timmar sedan? Hur kommer det sig att en viss person har fått mig att sitta och le som ett fån under hela den tiden? Hur kommer det sig att allt runt mig alltid blir så komplicerat? Det här kan bara sluta på två sätt.. Som himmel eller helvete!

The love that cannot hope to last.

Den här dagen började med ett jävla helvete. Jag och Stefan bråkade en massa igår kväll och när jag vaknade imorse var jag fortfarande arg, ledsen och besviken! Pappa märkte att jag var lite nere och tyckte att jag behövde piggas upp. Så vi åkte iväg och köpte en ny dator! Ibland är han bäst! Sen mötte jag upp Vanessa, så gick vi och solade lite och nu bara sitter jag här och lyssnar på Greenday.. Och väntar på bättre tider..


100 kr?

Vi kom aldrig iväg till stan igår. Fastnade hos Bjellan istället, och jag hade jättekul!! Molle var där och det spelar ingen roll vad den killen säger eller gör, jag håller på att dö av skratt varenda gång han öppnar munnen! Sen badade vi jacuzzi oxå, eller bara jag, Molle och Niklas. Dom andra hade annat för sig. Trots att vi aldrig åkte till stan kom vi hem senare än vad vi förmodligen skulle ha gjort ifall vi hade åkt dit. Jag låg inte i säng förrän halv fem typ, och då somnade jag direkt. Sen vaknade jag klockan åtta av att pappa gick upp för att åka till norrtälje, så då gick jag upp och åt lite sen gick jag och la mig igen. Idag har jag varit med Mamma och vårdat min baksmälla. Och nu kallar sängen! Nighty Night!

RSS 2.0