Jo det är sant!

Jag träffade faktiskt Lars Winnerbäck igår. Jag nuddade honom, jag fick hans autograf och han log jättemycket mot mig. Förmodligen för att tårarna rann värre än i ett vattenfall och hela min kropp skakade som ett asplöv. Jag var inte beredd på att han skulle dyka upp, men helt plötsligt var han bara där, två meter ifrån mig.. Åh herre gud! Jag har fortfarande inte fattat det!



I dina ögon

Idag har jag träffat Lars Winnerbäck!

ARG NEA

Jag hatar Nordea! Det är den F  i  t  t  i  g  a  s  t  e banken som finns! Först satt jag och väntade i 40 minuter, sen kunde dom ändå inte hjälpa mig. Dom sa att jag måste visa utbetalningskortet som dom har skickat till mig, men jag försökte förklara att anlendingen till att jag är där att jag inte fått något utbetalningskort. Då sa dom att dom inte kunde göra något utan att få se det, då sa jag att så fort dom faktiskt skickar det till mig så kan jag komma o visa det så får hon titta på det hur mycket hon vill! Men först måste jag ju få det och det är det hon ska hjälpa mig med. Men hon vääägrade.

Till slut ringde jag till kommunen som skickade runt mig till elvahundra olika människor innan jag fick prata med rätt person. Men hon sa i alla fall att det var banken som var dum och att jag skulle ringa upp henne på måndag förmiddag så skulle hon fixa det här. Det är därför mina damer och herrar som jag har SEB och inte äckelpäckel Nordea!

Grymt bra låt!

McFly - Down goes another one



How can I go on
'Cause when I'm in the sun I see your shadow on the ground
But you're never there when I turn around



<3

I D A G   S L U T A R   M I N   M A N   Ä N T L I G E N   S K O L A N!




Everytime I close my eyes, Im not alone.


Han slutar skolan imorgon, på lördag kommer han hem och sen kommer han aldrig mer behöva åka iväg och lämna mig. Ändå så är det så jävla jobbigt nu, det känns som att lättnaden över att han snart är hemma har lockat fram all ångest jag lyckats trängt undan varje söndag då han än en gång har satt sig på tåget för att inte kunna träffa mig på fem dagar. Jag går sönder lite för varje sekund han inte är här med mig, trots att det är en sekund mindre tills han kommer hem. Ingenting spelar någon roll utan honom..





Solen i ögonen

SSK gjorde mål.. Vad fan var det nödvändigt för? Nu är jag i alla fall lite mindre blek än vad jag var för två timmar sedan. Jag säger inte att jag är  brun, för det är det ett tag kvar tills jag kan säga.. Men jag har kommit en bit på vägen! Och en massa fräknar gjorde come back på min näsa, satan så trevligt!

Just nu sitter jag med datorn i knät, kollar på hockeyn och bara väääntar på att min älschklingpälschkling ska logga in på msn, jag har höga förhoppningar om att han ska göra det snart. Om han inte lyckats somna om.. igen..

Imorgon ska jag gå på solen i ögonen :) Det känns lite som att min kärlek till Lars Winnerbäck har kommit lite i skym undan för min kärlek till William. Men jag älskar honom fortfarande massor! Jag älskar dom båda två massor till och med! Hur mycket som helst! Mer än ni kan ana!


Du har så underbara ord
Du kan le så att jag smälter
Du kan ge så jag tar åt mig


get get get over it!

Idag fick jag hem alla broschyrer från IKEA som jag beställde för några dagar sen, så jag och älskling lär diskutera soffklädsel och tv-bänkar hela helgen.. Love it!
Har haft tvättstugan idag oxå, och imorgon ska jag baka lite hade jag tänkt. Hur duktig är inte jag? Måste se till att bli riktigt huslig nu så jag kan ta hand om min älskling sen när vi flyttar. Har ju lovat att alltid ha nybakta bullar hemma haha.

Snart ska jag ta en sväng till solariet och sen är det hem o titta hockeyn som gäller. Derby ikväll, både på planen och här hemma. Pappa hejar på SSK och jag är ju som ni vet trogen DIFare. Kan bli spännande att se! Hur besviken pappa blir när DIF och jag vinner alltså, hehe!


You're so damn hot!



Ganska otroligt att den här läckerbiten är min va? ;)

Kom hem!!!

Har ingen större lust att skriva något idag.. Det enda jag vill nu är att William ska komma hem.. Det är tre dagar kvar och tills dess lär jag gå runt som i en dimma.. Tur att det inte är längre tid kvar, för nu har jag lessnat på det här! Nu har det gått för långt! Jag vill ha honom här hela tiden! Men tre dagar är inte så mycket, I will survive! Kanske.. Fy fan vad jag saknar honom!

Ge mig ett arbete, NU!

Jag klarar inte av den här paniken längre! jag måste ha ett heltidsjobb, och inte på nåt bemanningsföretag där jag måste hatta runt på en massa olika jävla ställen varje vecka.. Då kan jag lika gärna fortsätta jobba som jag gör nu. Jag behöver ett jobb där jag vet vad jag ska göra, där jag har samma arbetsuppgifter varje dag och där jag vet att jag kommer göra samma sak nästa vecka. Kanske låter jättetråkigt och precis det som alla andra inte vill göra, men jag kallar det inte tråkigt. Jag kallar det tryggt! Jag vill ha kontroll över situationen och veta precis vad jag ska göra!

Jag är så jävla frustrerad just nu och jag tycker synd om Wille som får höra allt mitt gnäll, men om han inte lyssnade och tröstade mig och sa att allt kommer bli bra så skulle jag behöva läggas in när som helst! På psyket alltså! Det vi har kommit fram till nu är i alla fall att jag ska börja plugga upp mina gymnasiebetyg så fort som möjligt på heldistans, det vill säga jag kan plugga när jag vill och har tid och aldrig behöver sätta min fot i en lektionssal. Jag gör allt hemma, till och med tentorna! Sen ska jag fortsätta jobba så som jag jobbar nu och spara så mycket pengar som möjligt tills jag hittar ett jobb som jag står ut med.

Eftersom att jag ska plugga kurserna nu behöver jag inte gå folkhögskolan i höst som det först var tänkt så jag kan inte jobba med vad som helst, för jag vet inte hur länge jag blir kvar där. Och jag måste trivas annars kommer jag lyckas bryta ner mitt spyke helt.. IGEN! Och det orkar jag inte!

William, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lugnor!

Männen i mitt liv

Har precis tittat på senaste McFly dvdn. I love them! Jag trodde jag skulle växa ifrån dom, men det går inte.. Danny är som han själv skulle ha sagt, Massive! Det sötaste är att William är lite svartsjuk på Danny. En kille som bor i ett annat land, som spelar i ett band och som min enda chans att komma nära är att sätta på dvdn och krama tvn. Killar är udda, det är dom! Men oxå väldigt fina! I alla fall just de här två!


 

 William                 Danny




You make me smile

När jag och William var på IKEA igår var det många andra par där. Dom gick runt allihopa och såg allmänt tjuriga ut, dom pratade inte med varandra och dom gick så långt ifrån varandra som dom kunde utan att riskera att tappa bort varandra.
Medans jag och Wille gick och höll varandra i handen, pussade på varandra hela tiden, puttade ner varandra i varenda säng eller soffa vi gick förbi och skrattade konstant. Visserligen kanske vi inte har varit tillsammans lika länge som de andra paren som vi såg har. Men jag tror ändå att ifall vi bara har en så kallad "smekmånadsperiod" så borde den ha börjat gå över nu, men det har den inte!

Babysitter

Idag har jag varit barnvakt åt min favorit Albin! Eftersom att han är sjuk har vi mest tagit det lugnt och tittat på film, men lite bus har han minsann hunnit med.. Bland annat så har han börjat säga " jaha " och låter jätte ironisk så fort man säger något åt honom, t.ex " Ablin, du får inte klättra där, då kan du ramla ner och göra dig illa" då får man tillbaka " jaaahaaa..." skitunge! :P Så här såg det ut imorse när vi tittade på Teletubbies, en kissemiss på magen och en lilleman över benen!
( snygg inblick rakt ner i urrigningen, jag vet.. )

   


A need that I cannot deny

Åååh vart ska jag börja? Wille kom över igårkväll, vi kollade på lite tv sen gick vi o la oss. Vaknade imorse hur trötta som helst båda två, han åkte iväg för att köra sin pappa lite fram och tillbaka. Sen kom han och hämtade upp mig och så åkte vi till Kungens Kurva och kollade lite. Först i den nya "designgallerian" och sen på IKEA. Vi hittade lite smått och gott som vi ska inhandla så fort vi hittat rätt lägenhet. William hittade en sänggavel som han blev helt kär i, men den kostade 14000:- så jag lyckades övertala honom om att den var alldeles för dyr! Så vi tittade på några på IKEA istället som var minst lika fina!

Efter det åkte vi och tittade på Molles hockeymatch. Han var jätteduktig och gjorde två målpass. Till och med William tyckte det var kul med hockey när Molle spelade så vi ska gå o se flera av hans matcher!
Nu har älsklingen än en gång övergett mig för att åka till Katrineholm, men vet ni? Det är sista gången!! För på fredag är han Ä N T L I G E N klar med skolan och då kommer han hem till mig, han har lovat att aldrig mer åka bort ifrån mig sen!




Vilken lättnad!

Jag har äntligen kommit på vad jag ska ge William i julklapp! Vill ni veta? Det får ni inte!! De enda som vet är mamma och Andreas. Och när jag berättade för  Andreas sa han " om du hade varit min flickvän skulle jag börjat gråta som ett barn ". Jag sa att jag hoppades att det var glädje tårar han syftade på i så fall, och det var det! Det är bara att hålla tummarna för att William blir lika glad som Andreas skulle ha blivit!



Fredagskvällen

Detta insåg jag igår kväll!

- Bofors klacken vill att man ska "visa pattarna".
- Killar är idioter och skiter i om man är tillsammans med deras kompis eller inte.
- Jag är hundra gånger sötare än Willes ex!
- Om man häller en drink på en kille för att han taffsar blir han arg.
- Killar som är korta och dryga när dom är 15 är korta och mesiga när dom är 20.
- Alla i Huddinge känner alla.
- Ibland ser man inte sina vänner i mörkret ( om dom oxå är mörka ).
- Det spelar ingen roll hur brunt mitt hår är, Michael kommer alltid att kalla mig för Blondie.
- Molle är en hejare på att joddla!
- Det är kul att dansa till High School Musical låtar på toaletten, så länge Malin inte filmar.
- Om Malin biter i min underläpp kan jag inte bita i hennes överläpp samtidigt, jag når inte.
- Glass är gott klockan två en November natt!


Du är den enda, du är den bästa!





Please please please, please me!

Igår innan jag skulle sova så pratade jag med Willewonkaponken i telefon i en och en halv timme. Direkt när jag vaknat imorse så ringde han och så pratade vi lika lång tid igen. Vi har blivit beroende av varandra, det går inte en timme utan att vi antingen pratar i telefon eller skickar minst tio sms till varandra. Det skrämmer mig lite! Hur kommer det bli sen när vi flyttar? Kommer vi sitta inne hela helgerna och bara titta på varandra och inte ens kunna gå på toa utan att den andra står utanför och håller sällskap? Jag hoppas inte att det blir så! Det är viktigt att man trots att man lever sitt liv tillsammans har sina egna saker. Men jag tycker vi är ganska bra på det, jag har min hockey och han har sin fotboll. Omg, vårat förhållande är perfekt!




Vuxenpoäng?

Det känns som att all min tid går åt till att planera nu. När jag är vaken diskuterar jag och William tapeter, soffor och garderober. När jag drömmer ser jag flygande soffor och bestick. Idag har jag knarkat inrednings magasin för att få lite inspiration ( som att det inte fanns tillräckligt redan från början ). Eftersom att vi ännu inte har lägenheten kan man inte börja köpa möbler, men det finns en del smått och gott som jag kan börja hamstra på mig redan nu. Som de här bedårande vinglasen från IKEA, love them!





Filosofi

Andreas säger:

nea.. vilket jobb låter bäst i dina öron?

Automationsingenjör

Mjukvaruutvecklare

Elkonstruktör

haha bara en fråga


Linnea säger:
det första


Andreas säger:

okej


Linnea säger:
mjukvaruutvecklare låter som någon som syr nallar



Katrineholm är avklarat!

HEMMA! Har haft ett underbart dygn med min man, trots att det spenderades i katrineholm. Det har varit ett oändligt prat om soffor, matbord, tv apparater och ( självklart!! ) garderober! Jag kan inte vänta tills det är dags att flytta!! Men det irriterar mig att vi måste vänta tills efter nyår eftersom att William måste hinna skriva på lönepapper och sånt nu när han slutar skolan och börjar jobba igen. ÅÅÅÅH vad jag längtar! Förresten, på McDonalds i Katrineholm får man hälla upp läsken själv.. Haha, vilken håla!


 



Always!

Vi har passerat mitten av november.. Det kan få vem som helst att deppa ihop totalt. Träden är gråa, himlen är grå, till och med kläderna ska vara gråa nu. Men deppar jag ihop? NO WAY! Varför inte? För att jag har den mest fantastiska pojkvän som någonsin vandrat på denna jord! Och det är inte bara jag som tycker att han är så där fruktansvärt fantastisk, han verkar tycka det om mig oxå. För vad gjorde han klart för mig igår? Jojomen, det är minsann dags att flytta ihop! Det är stort kvinnor och män, pojkar och flickor. Nea ska flytta hemifrån, och hon ska göra det med en kille. Hur reagerade jag när han sa det? Ja först spelade jag cool, reagerade inte så mycket alls.. Men så fort jag fick lite tid för mig själv började glädjetårarna spruta och telefonen åkte fram, först ringde jag Mamma och sedan Malin. Kan ni föreställa er något mer underbart än att vakna upp bredvid sitt livs kärlek varje morgon? Det kan i alla fall inte jag! 

Jag älskar honom så mycket! 



 






Lika som bär




Morran? Vanessa?


You're hot when you're cold

Nuuu sitter jag på mammas jobb, vi har precis ätit lunch tillsammans och nu är hon på mötet. Efter mötet ska vi åka till Skärholmen och shoppa lite. Jag ska köpa skor ( så klart ). Efter det blir det att  åka in till stan o köpa biljetter tills imorgon. För då åker jag till min man! Jag längtar!! Natten var helt värdelös utan honom, min säng var så tom och kall och det kändes konsitgt att få ha både kuddarna och täcket ifred ;)   Men vi pratade i telefon i en timme efter att jag lagt mig och efter det smsade vi en timme till. Så jag somnade ganska gott ändå... Kanske följer med Mamma hem till söder en snabbis efter shoppingen oxå så jag får se om hon har börjat få någon ordning hemma. Puss på er!

I will come to you!

Hela helgen har spenderats med William, vi har hjälpt min käre mor att flytta till söder. Kanske inte det mest romantiska sättet att spendera sin helg på, men så länge jag får spendera den med William spelar det ingen roll vad vi gör! Eftersom att vi för tillfället inte bor i samma stad är jag inte van vid att vara med honom så här lång tid i taget , vilket gör att jag nu känner mig ännu mer tom än vad jag brukar när han har åkt..

Men det är bara två dagar kvar tills jag får träffa honom igen, för på tisdag åker jag till katrineholm och hälsar på! Det ska bli underbart att komma bort från allting och bara få ägna mig åt honom, trots att det bara är för ett dygn. Men om mindre än två veckor är han klar med skolan och då kommer han äntligen hem! Jag vill än en gång be om ursäkt för att William är det enda jag kan skriva om. Men om ni kände samma sak som jag gör skulle ni förstå, jag lovar! He's my destiny and he's my everything!



Dagens William

Nea - Babe, you make my heart beat faster!

William - You are my heart!

ÄNTLIGEN!

Idag kommer min älskling hem, och vi har fullt upp hela helgen så jag antar att jag kommer skriva något förrän på söndag kväll någon gång. Som Michael sa " kommer wille hem i helgen? då hörs vi väl på måndag då.." haha, han känner mig så bra! När jag är med William får ingenting komma emellan, ingen annan får ta upp min tid ( bortsett från mamma och Malin, dom har jag alltid tid med!" ). Nu ska jag dammsuga, torka golven, hoppa in i duschen och sen bara vänta på att William kommer..

Okej, det är något jag måste berätta för er.. Malin har tjatat ett tag nu och jag antar att jag är redo att avslöja det. Jag har blivit hjärntvättad, så sjukt hårt jävla hjärntvättad! Jag älskar high school musical! Och allt är Willes och Malins fel, för det är dom som har hjärntvättat mig. Men jag är glad att dom gjorde det.. They are the music in me!


Nea och Michael

 


Bästisar? haha

Calle




Här är Calle! Eller det är i alla fall vad jag och Malin döpte honom till igår. Jag satt nämligen och pratade i telefon med henne utanför hockeyhallen när det plötsligt kom en katt och hoppade upp i mitt knä. Efter det var vi oskiljaktiga, han följde efter mig i över en timme.. jag försökte bära ut honom på andra sidan staketet så han kunde gå hem, men då stog han bara o tittade på mig med hundögon ( eller ja, kattögon egentligen! ) och jamade, till slut lyfte jag in honom igen och han klättrade åter upp i min famn. Han verkligen klättrade, tog tag i mina byxor med klorna och drog sig upp. Han hade inget halsband på sig så då tyckte jag att dom som ägde honom ( om det nu fanns några som gjorde det ) fick skylla sig själva om jag tog med honom hem. Men pappa sa att jag inte fick.. Jag tjatade hur mycket som helst men Calle fick inte följa med hem :( Im gonna miss him!



Around my neck





Panta mera

Igår var jag och shoppade gärnet i både Skärholmen och den stora stan. Hem med mig fick jag en klänning, underkläder, en mössa, ett halsband och body butter ifrån body shop i lukten Pink Grapefruit. Smörjde in mig med det efter duschen och pappa undrade vad fan det var som luktade i hela lägenheten.. Det var jaaag! Nu ska jag gå iväg och vara miljömedveten och faktiskt panta lite burkar, sen ska jag byta en bh som jag köpte förra veckan men som bygeln åkte ur på efter två dagar och sen ska jag lämna in en ring hos guldsmeden där en sten har ramlat bort, så dom ska få sätta dit en ny! Sen ska jag gå hem och sy i knappar i min nya kappa! Förresten, Djurgården krossade igår!! And i liiiiked it!




I only wanna be with you!



It doesnt really matter what you say or do, I wanna spend each moment everyday with you!



Dagens William

"När du har mens har jag mens" -William 09.42

Ändrade planer

Orkar inte rensa garderoben.. Fick sån ångest över hur HIMLA tråkigt mitt hår är och hur HIMLA tråkig jag ser ut i det.. så snart beger jag mig hem till mamma för att ändra på det! Min chef ringde oxå och frågade om jag kunde jobba fredag och kanske onsdag, dom hade frågat speciellt efter mig, trots att jag aldrig jobbat på den avdelningen som jag ska jobba på då förut. Antar att ryktet om hur fantastisk och underbar jag är sprider sig ;) Jag ska försöka hitta en fin fotoram i centrum idag oxå så jag kan rama in bilden på mig och babe! Så nu vet ni det oxå! Vad skulle ni göra utan detta värdelösa vetande? DÖ! Det är vad ni skulle göra, ni skulle dö! Så tacka mig senare för att jag räddar ert liv ;) Förresten, MALIN! Så... nu kommer hon läsa det här inlägget! Malin läser ju som sagt var bara dom inläggen där hon ser sitt eget namn, och om hon inte läser det här inlägget så dör hon ju. och det vill vi väl inte? Inte jag i alla fall!




Godmorgon allesammans!

Egentligen gick jag upp för flera timmar sedan, men är väl trevligt med ett godmorgon ändå? Idag ska jag äntligen ta itu med min garderob på riktigt.. Jag vet att jag sagt det ett tag nu, men jag har flera gånger plockat fram allting, sorterat det, och sen inte hunnit klart så jag har bara slängt in allting i garderoben huller om buller igen. Och för er som inte förstår kan jag förklara att jag har två garderober i mitt rum, en stor klädkammare och en liten vanlig med alla mina saker i, det är alltså den sistnämnda som jag ska ta tag i idag!

Imorgon blir det nog en sväng till skärholmen, hann inte titta i alla butiker jag ville titta i sist jag var där, och så ska jag till ett body shop för att köpa ett sånt där body butter som luktar så gott! :) Så nu vet ni, nu slipper ni gå runt med ångest resten av dagen och tänka " Vad ska nea göra idag? jag MÅSTE veta!!" ni kan tacka mig senare för att jag besparade er den känslan!


Its you and me!

Igår var det tre månader sedan jag och William blev tillsammans.. 3 månader.. Ett fjärdedels år.. Det känns som en evighet, på ett bra sätt! Jag kan lixom inte föreställa mig mitt liv utan honom, det känns som att han alltid har varit där.. Och jag kan definitivt inte föreställa mig min framtid utan honom!!


Direkt när vi vaknat imorse åkte vi iväg för att titta på hockey, det var Flempans pojkar födda 98 som hade match och min kusin stog i mål. Dom vann men Anton ( min kusin alltså ) var arg ändå för han tyckte inte att backarna jobbade hemåt tillräckligt snabbt. Han var jättearg och varje gång han hade släppt in ett mål åkte han ut för att skälla på någon annan spelare som han kunde lägga all skuld på. Det märks ganska tydligt att vi är släckt!! ;D

Om ett tag ska jag hem till Mamma och bara ta det lugnt, titta på tv och ÄTA!



     

Its sunny then raining, but its allright!

För att sammanfatta fredag kväll lite kort : Mötte Sophia och Robin, åkte på en fest i Handen, åt tårta, drack champagne och spelade tutt-memory. Åkte därifrån, blev attackerad av ett gäng apor på bussen, sedan av ett gäng snorungar som skröt om att deras pappa ägde Laroy och dom kunde fixa in oss gratis.. Dom var typ 14.. Vinkade hejdå till Sophia vid Älvsjö. Begav mig sedan ensam in till Söder för att möta upp Williams kompisar som var på ett ställe där det var 23 års gräns, möter en kille i kön ( vi kan kalla honom Henrik ) som utbrast " det är du som säljer korv på hockeyn ju". Kom inte in på 23 års-gräns stället, hade en diskution med ett gäng killar från Sweich angående hål i munkar och sånt.. Tror inte vi pratade om samma saker egentligen.. Blev övertalad av Henrik att gå in på en annan bar på samma gata där det var 20 års gräns men där jag kom in i alla fall. Sen hann han bjuda på en drink innan Willes kompis Mattias ringde och sa att jag skulle gå till McDonalds, och det gjorde jag! Där åt vi glass och sjöng lite Winnerbäck tills Wille kom och hämtade oss. Han släppte av sina vänner och så åkte vi runt lite, hamnade på en parkeringsplats där vi satt i två timmar och pratade om ditten och datten. Sen körde han hem mig vid halv tre tiden och jag stupade i säng!
Men jag tror att bilder ändå säger mer än tusen ord!

       

huma huma nuku nuku apua a

Min absoluta favorit kille i hela världen ( William så klart ) kommer hem imorgon, lovely!

Spirit of the la la la la

Jag känner mig som en hel människa igen! I över ett års tid har jag klarat mig utan två låtar som defenitivt tillhörde mitt soundtrack för sommaren 2007. Men nu klarade jag det inte! Jag pratade med M som hade väldigt kul åt mig men som i alla fall skickade över dom! ÄNTLIGEN!

JAG VET INTE VEM JAG ÄR, MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN!





4e november

William ringde och väckte mig klockan halv elva idag, det är det näst bästa sättet att vakna på. Det bästa är så klart när han lägger armarna runt mig och drar mig närmare för att ge mig en puss. Idag ska jag åka till min gamla skola och möta Sophia för att sedan åka till Farsta och shoppi shoppi shoppi! Behöver ett par nya jeans, och en väska tror jag! Nej där ljög jag, jeansen behöver jag - väskan vill jag bara ha!!


Idag är det mycket saker som händer.. Min mamma fyller år ( GRATTIS MAMMSEN! ). Det är ett år sedan Åsa gick bort ( RIP ). Och Pappa köper lägenheten istället för att bara hyra den ( GRATTIS DÄR MED ).

Cause I'm a princess

Idag köpte jag söta ljusstakar. Så här ser dom ut:


Cleaning out my..

Teitur spelas på högsta volym och jag gör mitt bästa för att rensa upp i mina garderober. Lättare sagt än gjort kan jag avslöja! Det är helt sjukt hur mycket skit man har som man egentligen inte behöver men som ändå måste sparas.. Och nu ringde Wille och störde mig mitt i alltihopa oxå så jag tappade all som helst lust att fortsätta med städandet. Men jag har dessvärre inget val, för det enda jag lyckats göra hittills är att röra till allting ännu mer. Wish me luck!

go F yourself!

Det finns en person som borde lära sig att hålla käften! Han har gått runt och sagt både det ena och det andra nu och jag börjar lessna lite. Förstår inte vad han är ute efter egentligen, verkar bara som att han vill förstöra och det känns jävligt onödigt! Jag pratade förresten med D igår för första gången på typ två månader, han borde oxå lära sig att hålla käften! Om han inte har någon respekt för mig så borde han åtminstonde ha det för William, dom har ju för fan varit kompisar.. Nej, det är som jag sa : Jag och D är helt klara med varandra, det är bara han som inte fattat det ännu!

We'll be allright eaven if we are miles apart

Det är sjukt hur fort tiden går egentligen. Den kvällen det sa klick mellan mig och min man hade jag en kort klänning med bara ben och sandaler. Nu är det tjocka tröjor, varma jackor och stövlar som gäller. Vi har alltså klarat en årstid utan så mycket som ett ytte-pytte litet tjaffs. Allt känns precis så underbart som det gjorde från första början! Jaja jag vet, nu tjatar jag om hur söt och gullig och bäst och bra han och allting är igen. Men jag har ju sagt att det är det enda jag kan prata och skriva om, så ni som läser får skylla er själva ;)

Through every up and every down, you know I'll always be around, through anything you can count on me!

Lovefool

Jag hade en helt underbar kväll igår! Wille och Molle kom över på kvällen för lite tv-tittande. Det började med Sing a long, båda satt och sjöng för full hals, vare sig dom kunde låtarna eller inte. Man har alltid nära till skratt när man är med dom två! Sen tittade vi på Mama's boy och efter det blev det någon skräckfilm som gick på trean, trots mina livliga protester! Ni som känner mig vet att jag är extreeeemt lättskrämd men Wille har inte fått märka det ännu.. Eller jo, igår gjorde han ju det. Och shit vad dom mobbade mig, dom skrämde mig hur mycket som helst och jag blev livrädd varenda gång! Vid strax efter tolv åkte vi och lämnade Molle, han hade match idag så var ju tvungen att vila ordentligt innan dess!

När jag och Wille kom hem igen så satte jag på Just my luck för att få något annat att tänka på än den där skräck filmen men min älskling somnade efter tio minuter så då var det lika bra att gå o sova! Imorse hade vi som vanligt hur kul som helst, han kom på att jag var väldigt kittlig på låren så det utnyttjade han till max medans jag låg och skrek av skratt och försökte slita mig loss från hans grepp.. Men han har en del fysiska fördelar i form av 20 cm ( från topp till tå alltså ;D hehe ) och 35 kg så det gick ju så där..

Nu har han än en gång lämnat mig för att åka till den lilla hålan och plugga.. Och jag känner mig som vanligt helt tom. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills han är klar där! Men det är inte så lång tid.. Eller det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv!




Without you I'm not at all!

Höjden av ångest



Att tappa ut en nyöppnad burk med kakor på golvet.

Det är enklare att ha en ful pojkvän!

Ibland hatar jag verkligen tjejer!! Speciellt när varenda en verkar vara ute efter MIN pojkvän! Jag litar på William och jag vet att han aldrig skulle göra något. Men jag litar fan inte på alla små slynor som kastar sig efter honom.. Usch!

RSS 2.0