Oh no Pumbaa


I work out

Körde ett konditionspass med intervaller idag på gymmet, trodde jag skulle dö! Har ju inte tränat kondition på väldigt länge eftersom jag varit småsjuk hela tiden den senaste månaden (främst på grund av skit-allergier). I alla fall så körde vi 20 min löpband, 20 på crosstrainer och 20 på cykeln, och jag varierar i hastighet, motstånd och lutning för att få bästa resultat. sen körde vi också 12 minuter på den där armgrejen där man vevar i en hjulliknande maskin. Låter väldigt proffsigt.. Men jag älskar den, mina armar har blivit mycket smalare sen jag började med den regelbundet och idag märkte jag även att det syns en liten muskelkontur vid axlarna. Jag älskar att se resultat!! Nu ska jag försöka hålla mig vaken en halvtimme till ungefär sen blir det sängen, ska köra ett fett konditionspass imorgon också. Lika bra att pasa på när man är ledig.

Vardagsrummet



Håller på och planerar för lite fix i vardagsrummet. Har länge varit sugen på en komatta men visste inte om det skulle passa ihop med våra möbler, så jag slängde ihop ett litet kollage med våra vardagsrumsmöbler och la till mattan och även gardinerna jag är sugen på. Det blev väl bra? VÄldigt mycket mer cleant än vad det är nu. Nu är det mer myspys med purpur rött och ryamatta. Kohuden ska vi i alla fall köpa så fort vi hittar en med "rätt fläckar" vill ha en som ser ut ungefär som på bilden men IKEA har ingen sådan inne just nu. Gardinerna lär jag få vänta med att köpa tills nästa månad. Alla mina pengar går åt till London den här månaden ( mindre än två veckor kvar, weei ). Men det ser bra ut va?

Nu ska jag plocka lite här hemma och sen i eftermiddag blir det gymmet med Cissi, vi ska löpa häckarna av oss! Ska bli skönt att få springa bort lite träningsvärk också. Körde ben, rumpa och bröst i förrgå, kan knappt röra mig. TJingeling!

SKOR

Jag letar febrilt efter ett par snygga och bekväma ( som att det finns.. ) vårskor. Mina fokuspunkter på shoppingen har ju defenetivt ändrat karaktär de senaste året och är det något jag nu har för mycket av så är det jackor och inte skor längre. Eller ja, William påstår att jag har för mycket jackor medans jag tycker att det inte är möjligt. Men när till och med han säger att jag B E H Ö V E R ett par skor, då är det illa. Men jag hittar ju inga, det finns inga bra! Och när jag inte ens hittar ett par skor som jag vill ha, då är det något som är fel!

my latest obsession

MINTGRÖN

RSS 2.0