Babys coming back

YAAAAAAAAAAAY, älskling sitter i bilen och är på väg till mig nu! Im ALIVE!

Falska förhoppningar

Älskling ringde nyss, jag trodde han skulle säga att han var på väg. Men det gjorde han inte.. jag får vänta minst en halvtimme till.. Om jag överlever så länge. Det känns helt ärligt som att jag ska gå sönder när som helst, jag är inte van vid att inte vara med honom! 30 minuter kvar, 1800 sekunder.. Snälla låt dom gå fort!

SNÄLLA ÄLSKLING KOM HEM NUUUU!


I'm waaaaiting.

William har inte kommit hem ännu.. Och jag är hungrig, men jag ska inte äta något! Diciplin damer och herrar, diciplin! Funderar på att gå o bädda nytt i sängen o sen krypa ner och läsa. Fast boken jag läser är inte direkt den bästa, så det lockar inte så mycket. Vill hellre att min man ska komma hem nu så jag kan ligga o prata med honom till vi somnar. Eller okej, tills jag somnar och han ligger bredvid och har tråkigt för att han inte är ett dugg trött egentligen. Men men, man kan inte få allt här i livet. Jag hoppas bara att han kommer hem snart så jag slipper vänta så länge till!

Jag vill känna att jag lever

William är på middag med en massa kompisar och jag är hemma o gör nytta! Än så länge har tvättstugan klarats av, och utväxten är jag i full gång med att färga. Senare ska jag hänga tvätt och diska en omgång. Efter det blir det bums ner i sängen för att läsa o vänta på att William ska komma hem igen och krypa ner bredvid mig. Imorgon ringer klockan tidigt eftersom att min man ska upp o bege sig iväg till dalarna. Så vad ska jag hitta på imorgon när jag än en gång får klara mig utan honom? Jag ska rensa och rensa och rensa! Det känns som att det är lika bra att göra allt det tråkiga när jag ändå inte kan vara med honom.. Intresseklubben antecknar? Jag tror inte det, men tänkte ändå uppdatera er om läget. Nu ska jag in i duschen, Ciao!

We beat the odds together!


You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this



Bröllopsklänningar

Igår var jag och min man på bio, vi såg Bröllopsduellen, och självklart blev jag inspirerad! Så nyss när Wille ringde mig o frågade vad jag gjorde svarade jag ärligt " kollar bröllopsklänningar". Detta skulle skrämt vilken man som helst, men inte min! Nej han sa bara " tänk på att vi ska gifta oss utomhus, så du inte har en med hundra mil släp efter". You gotta love him!

Na na na nanana!

Huddinge vann mot Almtuna idag, visserligen i förlägningen men ändå! IN YOUR FACE!

Kissemisse

I förrgår åkte min far till Säffsen, detta innebär att jag och Älskling har lägenheten för oss själva i en vecka. Grymt skönt! Saknar min mans kissemissar bara, som jag vant mig vid att dela säng med. Men dom får snällt klara sig utan oss i en vecka! Ikväll har William fotbollsträning så jag ska göra det som jag egentligen skulle gjort nu under dagen då han varit och uträttat lite ärenden, städa! Men det blev lixom inte av, fastnade här.. Skäms på mig! Men kanske är dags att ta itu med disken lite nu i alla fall så jag kan laga middag åt min man sen när han kommer hem igen. Puss på er!




Här är Maja ( och mina ben ) hon (dom ) är söt ( söta )!

Slowbro

Ni som hänger med i bloggen vet att vi ( jaa, jag har börjat säga vi istället för jag, vi är ju praktiskt taget samma person så det är onödigt att skriva i egen person ) den senaste tiden fått dille på pokémon. Men nu har det gått för långt! Wille började häromdagen spela ett pokemon spel på sitt gamla gameboy och han var helt inne i det hela kvällen, vilket är förståeligt. Men när jag på natten hör hur han säger " Om jag ser dig Slowbro ska jag fånga dig direkt!" Det är då det har gått för långt..



    

William?                                                  Ash?

FY FAN VAD SKÖNT!


Shoes shoes shoes

Kommer ni ihåg skorna jag skrev om strax innan jul? Jag fick ju i alla fall presentkort av mina käre svärföräldrar i julklapp så jag skulle kunna köpa dom. Självklart så var dom redan slut i min storlek då, min vanliga tur.. Men i mars kommer det ut ett par liknande ifrån Monki fast med kilklack, priset är desamma.. Så den här gången ska jag slå till direkt. Den dagen skorna kommer ut ska jag vara där och haffa ett par! Cant wait!

Shut up and sleep with me

Igår skulle jag och William sova var och en för sig så han åkte ifrån mig vid halv elva tiden. En och en halv timme och en massa sms senare var han på väg hit igen. Vi klarar helt enkelt inte av att vara ifrån varandra. Och nu är han o tränar sitt lag, inte ett lag han spelar i utan ett som han tränar. Och ända sen vi skildes åt så har jag varit grinig och blä-ig. Men om ett tag kommer han hit igen. Tack gode gud!


För några dagar sedan var jag och fikade med en gammal vän. Vi har varit kompisar ett tag men det har hela tiden varit en massa tjaffs som mest orsakats av missförstånd och förhastade slutsatser. Detta gjorde att jag var lite nervös över att träffa henne nu igen men det gick tusen gånger bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Det känns som att både hon och jag har lämnat de personer vi var då bakom oss och växt upp. Det är skönt att ha någon som är på samma nivå i livet som jag är . Vi har båda hittat våra livs kärlekar, hon har precis flyttat ihop med sin och jag ska flytta ihop med min. Så istället för att diskutera puckade killar, idiotiska tjejer och allmänt skitsnack så pratade vi om jobb, dammsugare, ikea och matlagning. Vi bestämde även att vi ska börja träna tillsammans så jakten på gym där vi inte känner folk är igång! Life is good!


Tillökning!

Igår fixade jag och älskling med akvariet hela dagen. Vi bestämde oss för att lämna bort mina ciklider och skaffa ett vanligt sällskapsakvarium istället. Så igår köpte vi några guppys och idag köpte vi några ballongmollys. Och vad ser vi nu när vi kommer hem efter en tuf i Bromma? Jo, yngel! Vi köpte fiskarna igår och det simmar redan runt små bebisar! Wille är lyrisk!

This love is unbreakable!

Det är lite otroligt egentligen, att jag och Wille spenderar dygnet runt med varandra och ändå inte går varandra på nerverna. Nej tvärtom, jag älskar honom mer och mer för varje minut som går. Det är dom där små sakerna i vardagen som gör det. Min glädje när jag hoppar in i duschen efter honom och måste stå på tå för att nå dusch munstycket som han satt allra högst upp. Hur liten jag känner mig när han lägger sig över mig för att krama om hela mig och kalar mig för plutt. Hans entusiasm när vi åker till djuraffären för att köpa fiskar och han vill ha den o den o den o den o den.. Sättet han skrattar åt mig när jag inte får som jag vill och gör sura miner. Allt det där som gör att jag är 100% säker på att han är HAN. Han som jag ska leva mitt liv med!

Så ni som försöker sätta käppar i hjulet för oss, sluta med det på en gång! För eran skull. Det är onödigt att slösa energi på något som inte kommer ge er något. För vi är unbreakable!

The wonder of you

Ill guess Ill never know the reason why
You love me like you do
Thats the wonder
The wonder of you



Heja Per

Jag tycker det är starkt av Per Svartvadet att gå ut i Expressen o berätta om sin tarmsjukdom. Jag skulle inte vilja att hela svenska folket kunde läsa om hur ofta jag måste bajsa och om hur sårig och köttig min tjocktarm är. Men det vill Per! Anledeningen? Han vill inte att det ska börja gå falska rykten om sjukdomen bakom ryggen på honom. Det känns inte riktigt som att folk skulle börja sprida rykten för att han måste gå på toa ofta.. Eller? Verkar vara en kul kille det där!

Jag är så trött

Och jag är så glad över att jag även inatt får lägga mig bredvid världens vackraste man och sova! Ja, jag tycker att han är det trots att han är en jävel på att retas..



Tack Tjädda!




Fint grattiskort va? Till Nea och Mr Keps från Tjäder! haha

GG, jeans och sömn!

Jag är så extremt trött för tillfället! Känns som att jag inte sovit någonting de senaste nätterna. Det är bara för att jag och älskling tittar på Gossip girl till praktiskt taget tidigt in på mornarna. Och idag när jag kom hem var det tänkt att jag skulle ta itu med städningen, men jag har ännu inte orkat göra det.. Dumt! Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Jadu.. Köpt mina absoluta dröm-jeans ( som nu inte är bara dröm, utan verklighet ) och lite annat smått och gott. Och självklart spenderat så mycket tid som möjligt med William!! Och nu ska jag lägga mig i sängen ett litet tag så jag är pigg när älskling kommer hit. Peace out!

Lika söt då som nu!



Min älskling!

<3

5 månader, wo ho ho!


The reason is you

Igår pratade jag och älskling om hur mycket mitt liv förändrades så fort han kom in i bilden. Jag ändrade det radikalt och han var stolt över mig för att jag klarade det så bra. Det är trots allt inte lätt när allt vänds upp och ner. Men med tanke på hur säker jag var på honom redan från början så kändes det som en ren självklarhet att vända på allting. Och jag har inte ångrat det en dag sedan dess!! Imorgon har vi varit tillsammans i fem månader. Fem underbara månader!


I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you









Pokemon, måste fånga fler!

Jag kom precis hem. Pratade med William i telefon hela kvällen och till slut blev det för mycket så jag var tvungen att träffa honom. Och han var tvungen att träffa mig. Så nu har vi åkt runt i bilen i två timmar och bara pratat och pratat och skrattat och skrattat!

Och av någon anledning så kom vi in på Pokemon, vilket var väldigt roande! Vi satt och pratade om alla möjliga pokemon som vi kommer ihåg, och även de vi inte kommer ihåg namnen på men som vi livligt beskrev ändå! Så nu kommer jag säkert sitta uppe flera timmar till för att försöka hitta vad alla de där jävlarna heter. Ursäkta språket! Här är i alla fall min absoluta favorit:




Psyduck, Love him!

Och mamma, om du hinner läsa det här innan dess, jag ringer så fort jag vaknat!! Pusspuss


Min, bara min älskling!

William - Ska vi fira sen när vi har varit tillsammans i ett halvår? typ med middag eller något?

Nea - Jag vet inte..

William - Det tycker jag!! Jag vill fira varje dag jag får vara med dig!




Gull-Tjäder!




Världens gulligaste Tjäder gjorde en bild till mig. Självklart hamnar den i bloggen! Hjärtana som är i mitten av bilden och som även finns med i min header är faktiskt min tatuering, nice va? ;)


Ny design

Så rak, enkel och praktiskt taget tråkig som den bara kan bli. Men då kanske folk koncentrerar sig mer på det jag skriver.. För det jag skriver är så intressant, Hmm.. Inatt var det final i junior VM! Jag höll mig vaken tills matchen började men tio minuter in i första perioden gav jag upp och gick och la mig. Vilket med tanke på resultatet jag inte ångrar! Kunde vart kul att höra Wikegård bara, men i det stora hela är jag glad att jag satsade på sömnen!

När jag vaknade imorse smög jag ur sängen och satte mig i vardagsrummet för att ringa Mamma. Vi hade inte pratat på någon dag så vi hade en del att ta igen. Efter en timme och tio minuter hör jag något från sovrummet, det var William som ropade mitt namn. När jag gick dig för att fråga vad han ville så såg han jätteynklig ut och så sa han " jag känner mig ensam " så det var bara att lova att ringa mammsen senare och krypa ner i sängen igen o kramas en massa!

Inatt ska vi sova på varsitt håll, får se hur det går. Jag kommer krevera ( Vet inte exakt innebörden av det ordet eller om det egentligen passar in här, men det låter rätt ).

Sveriges rövhål?


Just nu har jag tvättstugan, rensar garderoberna, skriver blogg och letar hotell! Anledningen till hotell letandet är att jag i julklapp av älskling fick bland annat en resa vart jag vill i Sverige med hotellboende. Så nu funderar jag på vart jag ska ta med mig man! Jag tror att det blir göteborg. Tänk  vad mysigt att åka dit när våren kommit och gå på liseberg, shoppa och bara njuta av att vara för oss själva i en stad där vi inte känner någon och där ingen känner oss. Äta på mysiga resturanger, gå tillsammans på gator där vi aldrig gått. Jag längtar!!

Bilder på mig och älskling från nyår

 



Happy New Year

Nyår igår ( tänkte att någon kanske hade missat det.. eeh? ). Jag och William började kvällen hos en av hans kompisar där det bjöds på god mat, trevligt sällskap och roliga lekar. Klockan elva kom Williams andra kompisar och hämtade upp oss och så åkte vi först till ett ställe där ännu flera av hans kompisar var, sen begav vi oss allihopa till en fest. På vägen dit hann klockan bli 00.00 så tolvslaget spenderade jag i en bil, men det spelar egentligen ingen roll vart det spenderades för jag fick känna min mans läppar emot mina och det är det enda jag bryr mig om!

När vi kom fram till festen så visade det sig att halva mitt gamla umgänge hade samlats där så det var en massa goda återseenden! Och en hel del mindra goda återseenden iförsig.. Men ändå! Man ska ju tänka positivt! I alla fall så satt jag och Wille som vanligt ihop hela kvällen, vi gick till och med på toa tillsammans. Och vid tre tiden så bestämde vi oss för att det var dags att gå hem! Jag höll mig nykter hela kvällen och det var inte direkt något värre drag.. Men det var den underbaraste nyårsaftonen just för att jag fick spendera den med min man!


Hello

Hello 2009 och alla bra möjligheter jag har framför mig!

RSS 2.0