Time to move on

Med tanke på att ombyte förnöjer så har jag startat en "ny" blogg. Det kommer egentligen inte bli någon skillnad förutom att bloggnamnet är betydligt lättare att komma ihåg. Jag kommer fortfarande ha kvar denna och dom ligger under samma konto men från och med nu kommer jag bara att uppdatera på den andra. Så klicka er vidare på en gång!!


http://linneabergfors.blogg.se/


Så där ja

Då var det överstökat. Nu är säsongen igång. Den inleddes väl så där men med tanke på att vi blivit av med nu TVÅ (!) nyckelspelare och dessutom fått in tre stycken nya så är jag nöjd med resultatet. FÅr laget bara spela ihop sig i några matcher och alla får komma in i matchtempo igen kan det nog bli något riktigt bra av det här.





Ett av nyförvärven. Ni förstår att jag har stora förhoppningar va?


ÄNTLIGEN

Nu drar det igång igen, Nu är det äntligen dags igen. Bara att kasta sig huvudstupa in coh hoppas på det bästa, för trots att hjärtesorg eller total lycka som står på spel så är det ingenting jag kan styra över. Mitt hopp ligger i elva karlars och en fransk mans händer. COYG






Podolski, our new love.

Inspiration på hög nivå




Vet inte vart jag har hittat bilden men det kliar i mina inredningsfingrar. Tror dock inte det skulle se lika coolt ut om jag lade en discokula lite så där spontant på mattan bredvid soffan.. Tyvärr.

Never forget


Min nya älskling


Smutsigt

Är lite kär i den smutsiga färgskalan som är så populär just nu både i mode och inredning. Funderar på hur jag ska kunna få in lite av det i mitt eget hem. Framförallt i vardagsrummet där det just nu sker en del förändringar! Vi har ju vita väggar och svarta möbler i vardagsrummet med en stor grå matta och gröna växter så tex en smutsig pastell lila på till exempel prydnadskuddar skulle nog passa fint in.




Hittade den här bilden ifrån www.mio.se som visar precis vilken färgskala det är jag menar.


Mitt favoritdjur



Binturong!!!

Fyra år

För fyra år sedan vaknade jag och var pirrig i hela magen. På kvällen skulle nämligen den där snygga killen komma hem till mig. Här kan ni läsa inlägget jag 'skrev' dagen efter. Den kvällen kysstes vi första gången och sedan dess har vi varit oskiljaktiga. Fyra år, gifta hälften av den tiden, KÄRA hela den tiden!!



HAPPY ANNIVERSERY

Idag firar jag och älskling våran andra bröllopsdag!! Två år sedan jag fick äran att gifta mig med världens underbaraste man. Varje dag, även de dagar jag vill strypa honom, så gör han mig till den lyckligaste på denna jord!! William, jag älskar dig mest av allt och kommer göra det resten av mitt liv!



Gossip Girl

När första säsongen av Glee var över påbörjade jag den första säsongen av Gossip Girl istället. Det är ren kärlek!! Hade glömt att jag faktiskt gillade Serena i början, i de senaste avsnitten är hon bara sjukt jobbig och irriterande. Det absoluta favoritparet är trots allt Blair och Chuck. Det är ännu mer kärlek!!



Grattis Gumman

Nu är ännu en graviditet officiell på facebook så jag får skriva om den också. Jag ska bli Moster!! Eller alltså, ingift moster. Williams syster är gravid!




Edwina och jag på min 21 års dag.

Glamourama

Sitter och tittar på andra säsongen av Glamourama. Perfekt slö-tv när man stått på en loppis hela dagen medans folk slitit i en gamla grejer. I alla fall så tjänade jag ihop en del pengar, ungefär hälften av det aom Marc Jacobs väskan i några inlägg under kostar. Men den sla jag ju ändå inte köpa nu, den är ju mitt lockbete för att klara shoppinglöftet.

I alla fall, Glamourama! Jag kan inte bestämma mig för om jag står ut med tjejerna eller inte.. Anna är ju ganska härlig, men samtidigt lite för mycket. Det enda jag känner att jag verkligen inte förstår mig på dock, det är det här med alkoholen. Förstår inte varför man måste dricka 'ett glas vin' hela tiden.. Gör det mig till en pretto-mormor?!


Varsågoda

Hej allihopa!
Eftersom jag just nu är på en loppis och säljer arslet av mig så tänkte jag dela med mig av lite ögongodis åt er:





Danny Jones; Varsågoda!!

Längtar

Om 1 månad och 3 dagar åker vi till Kreta. Den här gången blir det chaniakusten och Platanias. Vi ska bo på Vings nybyggda hotell där det finns både spa och gym. Konstigt att jag längtar eller?! Ska bli så skönt, men fram tills dess är det ingen rast och ingen ro som gäller. Så fort min hals är bättre börjar intensiv träningen, och tro mig det behövs om jag ska kunna visa mig i bikini om en månad.




Platanias, here we come!

They tried to make me go to Gleehab

Och så var det fredag, Williams sista arbetsdag innan han har semester. Själv är jag ledig fram tills måndag eftermiddag, vi rensade lite i mitt schema så jag skulle få vara hemma och vara sjuk ett tag. Har mått riktigt dåligt fram och tillbaka i flera veckor men aldrig riktigt haft tid att kurera mig. Så de här lediga dagarna spenderas mestadels i sängen med första säsongen av Glee.


Imorgon däremot ska vi stå på bakluckeloppis i Täby. Har rensat ut en massa grejer som för mig är skit men som kanske kan vara något att ha för andra. Sist mamma stod där tjänade hon flera tusen.. Det är ju ett par vinterskor!!


Lägger ut en bild som inte har någonting med inlägget att göra, men den är snygg!


GO Goalie

Såg en ny bild på våran underbara målvakt vars namn jag inte ens tänker försöka stava till. Älskar nästa s'songs kit, kanske köper mig både en vanlig matchtröja och en målvaktströja.


Grattis

Nu när det är officiellt på facebook får man skriva om det även i bloggen; Mina fina Emelie och Mattias ska få en bebis i Januari! Grattis!!




Bilden är tagen på vårat bröllop, 7/8 2010

Marc by Marc Jacobs

Har hittat min drömväska, helvete också!! Har verkligen inte råd att köpa en ny handväska just nu, men det blir kanske någonting jag unnar mig själv när jag klarat "shoppinglöftet" efter nyår. Den skulle ju passa riktigt riktigt bra på min arm.




bilder ifrån www.shopbop.com

RSS 2.0