match i onsdags..

Huddinge-Almtuna. Det var nog den tråkigaste matchen jag sett på väldigt väldigt länge!! Inte för att jag kan säga att jag såg särskilt mycket av matchen, jag var där fysiskt men inte psykiskt.
Nathalie gjorde kvällen lite mer underhållande. En halvtimme senare än vad hon borde varit där kommer hon inrusande med mascara runt ögonen och mord i blicken. Hon hade nämligen sprungit runt I Hammarby sjöstad och letat efter sin bil som hennes bror hade parkerat. I EN TIMME! Det komiska var ju att hon faktiskt hade varit med när han parkerade den, och att hon borde ha vetat vart den stog. Men det gjorde hon inte! Jag skulle gett ganska mycket för att få se en tårögd Nathalie springa omkring och gnälla om att "alla jävla trottoar kanter ser likadana ut". Jag är så glad att jag har henne där i våran lilla cafeteria, bättre "arbetskollega" kan man inte ha! :)


Men durååh!

Snutten är arg på mig. Vanessa är oxå arg på mig, av samma anledning ( är väl första gången i världshistorien som dom är överrens om något ) nessie visar det inte bara lika öppet. Dom tycker att jag prioriterar hockey framför dom. Det gör jag inte!! Jag vet att hockeyn har blivit lite av ett beroende, jag kollar fan tre-fem matcher i veckan.. Men hockeyn finns alltid där! Även om hockeyn flyttar till Norrland så visas den i alla fall på tv! Och hockeyn skulle aldrig ligga med en annan tjej! Och dom har fel, jag skulle offra allt, för båda två!

Incest Incest familje fest?

Jag låg i sängen och läste bibeln ( Cosmopolitan ) igår :) Det var en artikel om vad tre killar lärt sig om kärlek. Dom fick svara på lite frågor och efter ett tag så reagerade jag på att den ena killen verkligen verkade jättegullig, jag hann till och med tänka "varför kan inte jag hitta en sån gullig kille". Sen läste jag fakta rutan om honom och kollade på bilden, då insåg jag att ett förhållande mellan mig och den här killen inte var att tänka på, vi är nämligen släkt! Det var min syssling som jag har spenderat varje sommar med sen jag föddes. Lite lagon pinsamt! Men nu har jag i alla fall något att se fram emot, jag ska mobba sönder honom i sommar!! HAHA!

Tidsfördriv.

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[x] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr

[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
36600:-

Det är helt sjukt..

Sen Augusti har jag inte kunnat prata med min mamma om en person som är en stor del av mitt liv. Men nu gjorde jag det och hon gav mig sin välsignelse.. det är helt sjukt!! Jag kan om jag vill!!! Frågan är bara ifall jag vågar ta steget.. Ifall jag verkligen är redo.. Och ifall det är vad jag vill. Men jag vet i alla fall att det går, jag behöver inte gå och oroa mig. Jag grät av lättnad. Men det känns så konstigt.. vad ska jag göra nu? jag skulle vilja gå ut och ringa honom.. Men han är ju på jobbet.. Jag skulle vilja ringa Vanessa, men jag tror inte hon skulle reagera så positivt som jag hoppas.. Men jag kanske ringer henne ändå.. jag vill att hon ska vara den första som får reda på det.. Vare sig hon försöker döda mig via telepati eller inte. Jag vet att hon nog innerst inne vill att jag ska vara lycklig, även om det är med honom.. Men jag är som sagt var inte säker på hur det blir ännu, men det kan bli. Och det är en början!

Tvättstugan suger!

Jag har alltid tyckt att det varit ganska roligt att ha tvättstugan. Jag brukar snurra omkring därinne med mp3n i högsta hugg och småsjunga lite till Roxette eller annan flashig musik. Men igår gick inget som det skulle på grund av det (ursäkta) förbannade jävla torkskåpet.
När jag kom ner för att hämta tvätten var torkskåpet trasigt så allting var fortfarande dyngsurt. Och när tiden i tvättstugan är slut så kan man inte komma in i den igen, vilket innebär att jag fick snällt stanna kvar där tills det var torrt. Som tur var så har jag världens snällaste pappa ( trodde jag ) så han gick ner till affären och köpte en glass och kakor till mig sen höll han mig sällskap. Men efter ett tag skulle han gå hem och diska sa han, vilket var okej. Men så tar han med sig kakorna.. Jag slängde mig chockat upp ur stolen och frågade " Vad gör du?!?!" Han tittade bara lite förvånat på mig, så jag sa " Vad ska du göra med kakorna?" "eehm. ta med mig hem?" svarade han.. jag frågade vad han hade fått den tokiga idén ifrån, då sa han " ifall jag lämnar dom här kommer ju du äta upp allihopa" och sen så gick han, MED KAKORNA. Jag tror jag aldrig har varit så chockad i hela mitt liv, fatta att han först går och köper kakor till mig, sen får jag inte ens äta upp dom. Han tyckte tydligen att hela situationen var väldigt rolig, men man skämtar inte om kakor!! Och under en viss period i månaden skämtar man inte med mig över huvud taget!! När jag ungefär en timme senare ringer pappa och ber honom komma och hämta tvätten för ajg inte orkar bära den så tror han att allt är som det ska. Men det var det inte. Och det är det inte. Det kommer det aldrig vara. Det sitter djupt.....

Sexuella trakasserier?

Igår var det match i lilla Björkängshallen. Huddinge mötte Leksand och hela 1200 personer hade pallrat sina små rumpor ner till hallen för att se Huddinge förlora med 2-4. Det var ju lite mer folk än vad det brukar vara så jag och Natalie hade det lite lagom stressigt i cafeterian. Jag fick springa fram och tillbaka och hämta saker hela tiden, och nästan varje gång kom en dum kommentar ifrån någon i Leksandsklacken. Först fick jag höra " Ööh bruden, du verkar ha god hand med korv. Du kan få ta hand om min med höhö". Nästa gång var det " Frächa brön". och sen stog deet ca 8 killar och försökte kasta små pappersbitar i min urringning. Inte okej!

Kvällens höjdpunkt däremot var när Stigge som varit sjuk i några veckor fick syn på mig och Natalie och sprang fram för att ge oss båda en varsin kram, just det Sprang fram.
Det här kanske inte låter särskilt roligt om man inte vet vem Stigge är, men ni som hört talas om honom förstår det roliga i situationen.
Nu ska jag kolla PÅ ett avsnitt av one tree hill som Malin har laddat ner till mig, gullegull Malin!

PoussPouss!

Det värsta som finns.

Det absolut värsta värsta värsta värsta VÄRSTA som finns, är "vänner" som sviker.
Okej att man inte alltid kommer överrens, okej att man glider ifrån varandra, okej att man blir bittra och säger " kolla, vilka fula skor hon har ha ha". något som däremot inte är okej är att välja ut något som man vet verkligen sårar och sedan använda det emot en. Tar just den där grejen som man vet att den andra har suttit och gråtit över i flera dagar, något som man vet verkligen gör ont. I helgen råkade jag ut för det. Hon visste precis hur hon skulle såra mig bäst, och hon lyckades! Jag blev självklart ledsen när jag blev påmind om det igen. Men det jag blev mest ledsen över är att hon gjorde så. Men samtidigt så var det skönt, nu behöver jag inte sörja någon. För personer som hon klarar jag mig alldeles utmärkt utan!

Övertala pappa 1

Jag pratade med min far igår angående vovsingen. Och så himla negatvit inställd var han faktiskt inte, han började prata om att den skulle heta Tor. Fast det ska den ju inte! Det tror han bara! Jag funderar på något riktigt coolt, kanske Lucifer?


En sån här liten vovsing kanske jag har inom en snar framtid!

Finns det hem för såna som mig?

Igår tog jag en vända i Huddinge Centrum. jag skulle gå in på H&M bara för att titta lite, BARA titta! Men jag köpte slingor. Behöver jag slinga håret? NEJ! Har jag pengar som jag kan lägga på slingor? NEJ! har jag pengar till slingor som jag inte ens behöver? NEJ! Köpte jag dom ändå? Ja det är klart..
Jag gick i alla fall hem och kastade lite gegga i håret, och det blev ganska bra men lite ojämnt. Så jag bestämde mig för att gå ner o köpa en förpackning till o jämna till det lite. Så jag springer in på H&M igen och sliter åt mig hårfärgen och går till kassan för att undvika att titta för mycket på andra saker. Klarade jag det? NEJ! Hittade jag ett rouge som jag inte alls behövde? JA! Köpte jag det ändå? Klart jag gjorde!! Varför? Det var ju ett så gulligt mönster på förpackningen.. Har jag allvarliga problem och borde spärras in? JA! Gick jag till skolan idag med fräscht hår och aprikos rosiga kinder ? Jajamensan!


Robin <3

Jag sitter just nu med min käre vän Robin, han påminde mig om en konversation vi hade på msn för typ ett år sedan. han berättade även om vilken ångest han hade när han precis hade skrivit det, Haha!

Robin - Nea, då får du ha kuk utan mig i två veckor nu..
Nea - haha, eehm.. vad snällt?
Robin - NEEEEJ! kuL menar jag!! Inte KuK!


En helt vanlig onsdag.

Jaha jaha.. ( Som Stefan brukar säga ). Det var inte mina valpar som hade fötts, så jag får snällt gå och vänta några månader till. Men det innebär att jag har längre tid på mig att övertala pappa, nice!!
Pappa ska i alla fall åka upp till Norrtälje och titta på valparna på lördag vilket innebär att jag får lägenheten för mig själv, underbart! Och dessutom är Titanic på 3:an på kvällen.. Då kanske världens största idot kommer över, vi har pratat om att se den tillsammans i flera månader. Och vi jobbar verkligen på det hära med att kunna umgås utan att praktiskt taget klösa ögonen ur varandra. Vi har trots allt våra bra stunder med..

Nu sitter jag i skolan och pratar med Malin och Ninni, dom håller på med något skolarbete och berättade precis för mig att kossorna bidrar med 40% till växthuseffekten. Hur fungerar nu detta kanske ni tänker?! Det är nämligen så att kossorna rapar och pruttar metan-gas. Hur roligt är inte det?! :D
jag har förresten en ny favorit hockey spelare, Patrik Berglund! Hur söt som helst! Synd bara att jag är klar med hockeyspelare.. Vad folk än säger så är jag faktiskt det! Det är nämligen så att hockeyspelare har större ego än hjärna! Och så kan vi inte ha det!

Operation övertala pappa börjar; NU!

Nu har Åsa, en vän till famlijen fått valpar. Och hon har sagt hela tiden att om jag vill så får jag en. Och jag vill verkligen, alltså.. VERKLIGEN! Men när pappa ringde och berättade att valparna hade kommit så säger han att vi inte ska ha nån hund.. men jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!
och han kommer inte ens behöva ta hand om den.. Så nu börjar övertalningen.. jag SKA ha min vovve!


I'm single and thats how I wanna be!

Ibland skriver jag så förnuftiga saker i min blogg, som ett inlägg jag skrev för nån vecka sen där jag konstaterade att jag faktiskt borde vara singel nu. Och det står jag fast vid! Nu starkare än någonsin. För jag ska inte nöja mig med vad som helst, jag ska vara singel tills jag träffar rätt kille.
En kille som vänder upp och ner på hela min värld, en kille som får det att pirra i magen som om en myrstack bosatt sig strax under mjälten, en kille som känner samma sak för mig som jag känner för honom ( Helst ska han inte bo ihop med en annan tjej heller... ). Och när jag väl träffar den här killen, då, då kommer allt att bli bra! Så.. vart är han?

Take me to a dark room
and hug me to bits
I just wanna be kissed so badly
right here on my lips

 

Sen kväll med Nea och Malin.

Som vanligt ( får jag väl nästan ta och börja säga ) så har jag spenderat helgen med min favorit Malin.
På lördag förmiddag möttes vi i huddinge Centrum och köpte lite nödvändigheter inför kvällen ( strumpbyxor och sånt ), sen tog vi bilen till Skogås för att se Marie spela match, hon gjorde flera mål och var så duktig så :)
Efter det begav vi oss hemåt och jag skyndade mig för att inte missa Djurgårdens match mot Brynäs, det blev ingen slakt som jag hade hoppats på, det behövdes inte med tanke på att brynäs praktiskt taget begick självmord ( Min vän Henke pratar för tillfället inte med mig på grund av den anledningen.. men jag lider med honom! Lite i alla fall.. ) På kvällen kom Malin hem till mig för lite förkrök och målning av naglarna.. Sen var det meningen att vi skulle åka till stan med en massa roligt folk men på grund av snöstormen och brist på pengar så bangade dom flesta och vi slutade på någon form av " ungdoms kväll " på Falken.. "Woho".
Det var väl ändå ganska så kul, så kul som man har efter några tequila.
Kvällen slutade med att Malin hade det lite väl kul, eller snarare inge kul alls.
Så vårat manliga sällskap fick hjälpa till att baxa  hem henne till mig där hon somnade sött medans Benny och Bjellan satt i soffan och pratade med min pappa som hade varit på fest och mådde väldigt.. bra..hehe!
Det var en intressant kväll, har ju en tendens att bli det när ett stycke Nea och ett stycke Malin är inblandat.
Och självklart var kameran med, så jag tänkte bjuda på några godbitar ifrån helgen.. Enjoy! ( Ja, jag är en fjolla som spretar med lillfingret samtidigt som jag sveper en stor stark )
                       

I miss you like crazy!

Nu saknar jag Vanessa, vi har inte setts på jättejättejättejättejättejätte länge!

I don't know how to make lots of money
I don't know all the right things to do
I can't say where we'll go, but the one thing I know
Is how to be a good friend to you
Until I die that's what I'll do

Mobil batteri / Klänningar?!

Igår begav jag mig till Skärholmen med en ovanligt välfylld plånbok som enda sällskap för att köpa lite nödvändigheter.
Från början var jag egentligen på jakt efter ett nytt batteri till min gulliga lilla rosa mobil telefon som har fått någon form av SNERYCK och inte har fungerat dom senaste veckorna.
Så jag gick till en affär som skickade mig till en annan, där skickade dom mig till en trejde och sen en fjärde, men självkklart fanns batteriet iiiiingenstans.. Så svårt kan det väl inte vara?! Det är ju knappast så att jag är den enda här i världen som har en sån mobil?! Aja.. Det gav mig i alla fall en anledning att köpa en massa saker jag inte behövde, först och främst för att pigga upp humöret lite och sen så hade jag ju en massa oväntade pengar över som jag skulle lagt på batteriet. Men nu blev det istället tre klänningar, fyra böcker, en kofta och ett nytt puder :) Efter det kändes allting mycket bättre!
Efter det åkte jag hem och lagade lite mat, pappa var ute och åt med jobbet så jag var ensam hemma.
Vilket kanske var lika bra med tanke på att det var Skellefteå-Djurgården på tv och jag är känd för mina vredes utbrott. Jag nämnde förut att jag hatar Skellefteå, jag står fast vid det!
Efter matchen gick jag o la mig och läste lite i en av mina nya böcker.. Det kan kännas lite töntigt att jag läser böcker för killar i 13-15 års åldern ifrån 70-talet, men få böcker slår Dante böckerna! Igår låg jag i sängen och vred mig av skratt. Dante och Tvärsan hade gömt sig i ett mörkt rum, Tvärsan säger " Jag ser ingenting, men jag hittade ett blött hål i väggen" Dante svarade då " Ta ut fingrarna ur min mun ". Hahaha, hur roligt är inte det!?

Idag fick jag åka bil till skolan igen med ♥Malin♥, hon hade med sig mina nya skor som jag glömde i hennes bil i onsdags, så nu skuttar jag omkring i block mönstrade pumps i skolan och gnäller om att det gör ont i tårna, men vill man vara fin får man lida pin! Och jag måste ha skorna så mycket som möjligt så jag kan ha dom imorgon kväll. Då ska vi ut och svänga våra lurviga i den stora staden. Jag och Malin kommer se ut som vandrade disco kulor i våra paljett klänningar ( eller egentligen är dom mina båda två men jag kan ju inte ha på mig dom samtidigt så Mallan kör ett one night stand med den ena ). Imorgon ska vi nog titta på Maries handbollsmatch oxå, fast inte hela.. Jag måste ju hem i god tid tills Djurgården-Brynäs börjar, så jag inte missar en minut av slakten! För det kommer det bli, en slakt alltså. Det måste det bli, annars kommer jag inte kunna se min vän Henrik i ögonen på väldigt länge, Brynäs is going down!

RSS 2.0