All I want is to be with you

I could be sick, poor, old, or blind
Don't care as long I have you around
No, my condition doesn't count
as long as Im with you

And true love is hard to find
At least the one of your kind
And to have that love
there's nothing I would not do


Dress for sucess

Jag måste till IKEA! Ska köpa en "klädställning" är lika bra att passa på nu så jag har en sen när jag och älskling ska flytta. Visserligen vet jag inte när det sker eftersom att vi båda måste hitta heltidsjobb först. Men det är ju ändå lika bra att börja samla på sig saker. Jag längtar verkligen tills det är dags att flytta, det ska bli så mysigt att börja vårat liv tillsammans på riktigt! Fast först och främst så måste han komma hem från jävla äckel New York.. Så gör det är du snäll älskling.. NU!

Apropå kläder så shoppade jag idag! Kom hem med ett par byxor, två par skor, två par koftor och lite annat smått och gott. I feel aliiiiive!

Without you Im not at all

Jag pratade med Vanessa idag och hon sa att min blogg suger, och hon har rätt! Den gör det och det har den gjort ända sen jag träffade William. Sen dess har allt kretsat kring honom, han är mitt liv! Och jag kan inte klaga.. För det är det bästa livet jag kan tänka mig!! Jag saknar honom så fruktansvärt mycket! Men idag fick jag höra hans röst i alla fall, han ringde och berättade att han köpt skor till mig. Självklart blev jag överlycklig för skorna men det bästa var ändå att få prata med honom! Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter att han ska komma hem!

Teeny Weeny stringbikini?




Den här bikinin klickade jag hem igår. Från Halens.se faktiskt, det brukar inte direkt finnas så mycket grejer där som man vill ha men jag gick in för att titta efter en digitalkamera och hittade den hära. Är den inte underbar? Riktigt pin-uppig, och trosorna är lite högre än andra vilket fullbordar bikinin OCH döljer mina höfter lite, Woho! Nu ska jag iväg till min kusin där även farmor är. Det är bra att få lite annat att tänka på än hur mycket jag saknar min man.. Vilket är hur mycket som helst!

Babe come home!

Första natten utan William på flera månader.. Jag kan verkligen inte sova utan honom, det går inte.. I hate it!! Jag sprutade ner mig själv med hans parfym, jag hade hans kalsonger på mig, jag kramade om hans huvudkudde och det sista jag såg innan jag stängde ögonen var en bild på honom. Det gick ändå inte! Och nu ska jag behöva stå ut med det här i flera nätter till.. Jag vill verkligen inte! Älskling snälla kom hem!

Under my skin

Vad hjälper bäst mot saknad och hjärtesorg? Jo, shopping! Just nu funtar jag på ett par "skinn"byxor ifrån H&M. Dom är helt sjukt snygga! Vad tycker ni, ska jag slå till?


Thats my boy!


Halfway round the world

Det känns som att vi har varit ifrån varandra i evigheter, trots att det var imorse vi stod utanför mig och inte ville släppa taget om varandra. Just nu sitter han på flyget och om 5 timmar ungefär är han framme. Då är vi cirka 630 mil ifrån varandra. Fattar ni hur långt det är?



Remember in your heart
Baby when we are apart
There's no need for crying
Cause even if I am
Halfway around the world
That won't stop me from loving you

I cant breath without you here

Imorse åkte min andra hälft till New York och den här dagen hamnar högt på listan över de sämsta dagarna i mitt liv. En av de bästa kommer garanterat att vara dagen han kommer hem till mig igen, och det är "bara" 6 dagar till dess.. Det kommer jag väl överleva? Tveksamt! Jag hade planerat in en massa att göra de här dagarna så jag hela tiden hade annat att tänka på, men nu känns ingenting lockande längre!

Och det kommer inte bli enklare för att jag varje dag ska hem till honom och mata katterna.. Jag fick honom i alla fall att lämna favorit parfymen hemma så jag kan spruta på mig en massa varje gång jag är där och alltid känna hans lukt. Men det är långt ifrån samma sak som att känna den på honom!! Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till... Jag saknar honom redan så jag går sönder! Vi har inte varit ifrån varandra mer än några timmar på över fyra månader.. Baby come home!

I will love you babe, always!

På onsdag morgon runt sex tiden ungefär åker mitt livs kärlek till New York. Redan idag började tårarna rinna! Hur ska jag klara mig utan honom? Hur ska jag kunna sova ensam i vår säng? Vad ska jag göra på dagarna när jag inte kan vara med honom länger? Hur ska jag överleva? Jag saknar honom redan!


My baby loves me when Im down and out..

..My baby loves me when Im up and shining!
Jag fastnar bara mer och mer för Miss Li. Hennes låtar gör mig så glad, jag vill bara hoppa omkring och sjunga och dansa! Men istället ställer jag mig på Crosstrainern för att bränna lite fett ( självklart med klackarna på, bästa sättet att gå in dom ). Igår jobbade jag och saknade min man heeela långa dagen. Idag jobbar han och jag saknar honom ännu mer. Halv sju imorse fick jag ta farväl av honom, fast om någon timme är han hemma igen. Igår var vi på Dif-Fbk och herre jösses vad mycket känslor det var i den matchen! Jag blev bara mer och mer frustrerad för varje minut som gick och kunde inte sitta still. Till slut kom Dif i alla fall på att det enklaste sättet att göra mål på var att faktiskt skjuta på mål. GAH! Men efter att ha legat under med 0-4 till att göra 3 mål de sista tio minutrarna så det i alla fall blev 3-4 känns som en vinst i sig, trots att det inte blev poäng. Hoppas detta gav dom självfötroende så dom är starka nog att krossa Brynäs imorgon.

 

Whatever you need

I'd take the stars right out of the sky for you
I'd end the world give you the sun, the moon
For all of time, forever loving you



Grattis Pappa

idaaaaag ska jag till en fot människa. En människa som ska ta en massa på mina fötter, kan bli intressant..Med tanke på att jag lätt får panik när folk tar på mig, speciellt på mina fötter. Eller handlederna, då är jag inte att leka med! Efter det ska jag tillbaka till Hoodinge och äta middag med min man och övriga la familia på pappas sida, eftersom att pappsen fyller år idag! 42 år närmare bestämt, Grattis!


I'll be back

Twilight

Iförrgår var jag och älskling på bio och såg Twilight. Filmen var inte så värst bra men jag grät ändå som ett barn. Min favorit var " den blonda som alltid ´ser ut att ha ont". Han sa typ inte ett ord, men han var cooool!


All black

Svart, svart svart, nitar, läder, rockiga skor och åter igen SVART!




Love it!

GRATTIS PÅ 22 ÅRS DAGEN ÄLSKLING!


I knew I loved you before I met you


Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant




The love of my life

Eftersom att det är alla hjärtans dag idag tänkte jag skriva lite om min älskling ( vilket jag gör alla andra dagar oxå men idag har jag en legitim anledning, ha! ). Jag valde att fylla i en sån där onödig lista om vårat förhållande i hopp om att någon kanske finner den roande.. Min mamma kanske gör det i alla fall. Så enjoy!



Vad heter ni? Linnea och William.
Hur träffades ni? Hemma hos en gemensam kompis.
Är ni förlovade? Inte ännu.
Bor ni ihop?  Nej, men det är på gång!
Har ni barn? Fråga igen om några år.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, det var genom ett sanning och konsekvens spel, tragiskt nog!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det gjorde min man, men jag var inte sen på att säga det tillbaka.
Vem är äldst? WillePille!
Vilka stjärntecken är ni? Kräfta ( jag ) och Vattuman ( han ).
Vem fyller först på året? William ( fyller imorgon, Grattis i förskott ).
Vem är längst? William, tack gode gud!
Vem sjunger bäst? Jag fick höra idag att jag inte sjunger, jag bara skriker.. så jag får väl svara William där oxå.
Håller ni i handen på stan? Självklart!
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej.
Blev du kär i första ögonkastet? Jag la inte märke till honom först, men när jag väl gjorde det så föll jag direkt!
Har ni någon speciell låt? Blink 182 - Always
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? myser, kollar tv eller går på hockey!
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jaa, minst en puss!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Bara på veckodagarna, han pluggade i Katrineholm.
Blir du lätt svartsjuk? Tyvärr ja, fast jag har ingen anledning för jag vet att han är min, bara min!
Brukar ni bråka? Mest små tjaffs när någon av oss är på kinkigt humör ( oftast jag, förlåt älskling ).
Ringer eller sms:ar ni mest? Inget av det eftersom att vi spenderar 99% av tiden med varandra.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han, både insidan och utsidan!
Brukar nån av er prata i sömnen? Jadå, det gör vi båda två! Men jag pratar inte om Pokémon i alla fall..

"Bara titta lite"

Av någon anledning har jag varit fruktansvärt trött och haft ont i huvudet både igår och idag.. Jobbigt! Men idag begav jag mig i alla fall till Skärholmen, för att "bara titta lite". Kom hem med nya underkläder, två linnen och en t-shirt. Men det var rea köp så då är det faktiskt okej! Efter shopping rundan tog jag en tur till solariet så förhoppningsvis fick jag lite färg på mig ( har inte kollat i spegeln ännu ). Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem med min sallad och att hockeyn ska börja. Sen när hockeyn är slut så kommer William och hämtar mig, vi ska åka hem til honom och mysa o titta på Lost! Förresten. Lokas nya smak Jordgubb med Guava är otroligt mummsig, try it!

Hallelujah

Huddinge vann mot Leksand, helt otroligt! Helt otroligt BRA! Det firade jag med en semla och nu ska jag fortsätta fira det med en massa kramar från min man! Godnatt

girl crush

Älskling, om du lämnar mig ( ja om DU lämnar mig, för jag kommer aldrig lämna dig ) då ska jag bli lesbisk!






Förresten..

..Spelade skiten ur min pojkvän idag! Jag övertalade honom att lära mig spela NHL 08 på sitt xbox, och vem vann allra första matchen i förlägningen? JO JAG! Men jag var tvungen, tänkte inte låta mitt Djurgården förlora mot äckel brynäs, åh nej! Pang Bom rakt upp i krysset, Nea och Ottosson kirrar biffen!

Love you

6 månader igår, som sagt var. William kom och hämtade mig vid dörren ( som en riktig gentleman ) med 10 stora röda rosor. Efter det åkte vi in till Söder för att äta. Det var en riktigt mysig kväll, och nu väntar jag bara på års-dagen. Och 2 års dagen. Och 10 års dagen. Och 50 års dagen! MINST!


Blink 182 återförenas..

..På min och Williams halvårsdag, då det är ett halvår sedan vi kysstes första gången till just Blink 182 och deras låt Always. Det är ödet! 


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4355807.ab


6 månader

Och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går!



Dagens snille

VI hittade precis en av våra fiskar, bakom pumpen! Den hade alltså simmat in där, fastnat, och dött! Snyggt jobbat!

Trött på att vara singel? Se hit!

Finnes: Äkta datanörd med sjuk humor, ett aldrig sinande arkiv av konstiga bilder och en kissekatt! Kommer i kombinationspack tillsammans med en Calle och en Dante.

Sökes: Tjej i 15års åldern med stora bröst ( men ÄVEN en bra personlighet, ha-ha ). Bör prata WoW-iska för att kunna kommunicera och ett tycke för Azteka är inte ett minus!
Gillar du nattliga promenader till Statoil och långa kvällar framför datorn så kanske du är rätt person! Hör av dig om detta låter intressant så fixar jag ett möte!

Obs: Inga tjejer över 16!

I will always be your soldier

Wherever you go I hope that you know that I'm at your command
And I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath of allegiance!



Ja jag vet, jag och skor....

Idag är en bra dag! Kommer ni ihåg de där skorna som jag skrev om för några månader sedan? Dom som jag suktade efter ett tag, sedan köpte men var tvungen att lämna tillbaka för att klacken var trasig, och som då hade tagit slut i min storlek i hela Stockholm. Idag hittade jag dom! YES I DID! Och så köpte jag dom, OH YES I DID!!

Win Win situation!

Nu sitter min pojkvän och min pappa i soffan och tävlar i Postkodmiljonären, den som förlorar ska tydligen diska. Jag behövde inte ens vara med, woho! Imorgon ska vi till Kungens Kurva på förmiddagen och efter det ska vi på kalas hos min kusin som fyller 11, big boy! Nu har jag mensvärk så jag ska krypa ner i soffan och tvinga min gosiga pojkvän att hålla på min mage så den bli varm och inte gör lika ont! Ciaoooo!

William är världens bästa pojkvän!

Igår var jag på Söder för en shopping/fika runda med Sophia. Först blev det Sushi vid Mariatorget och sedan rea shopping på Gina Tricot ( en bh, två trosor och en klänning ). Sedan åkte vi till Huddinge för att bara springa in på MQ en snabbis, men hann självklart se att Wedins skor hade utförsäljning och sålde allt för halva rea priset. Och då måste man gå in där! Så der gjorde vi, självklart hittade jag ett par skor som jag blev helt förälskad i och dom var dessutom billiga. Enda problemet var ju att jag var total pank, men eftersom att jag vet att jag har världens bästa pojkvän som ändå skulle komma och hämta mig, så ringde jag honom och bad snällt om att få låna pengar. Tio minuter senare var han där. Är inte det äkta kärlek så vet jag inte vad som är det! Nu borde jag förstås varit förutseende och tagit en bild på skorna men det har jag inte!

Cp akvarium!

Mitt akvarium äter fiskar, japp det gör det! Det är det enda alternativet. Varför skulle annars våra fiskar försvinna spårlöst en efter en? HELT SJUKT!

Den här huvudvärken....

kommer bli min död!

LURING

Nu sitter jag på mammas jobb. Wille tror att jag är här o hjälper henne med hennes dator, men det gör jag inte! Jag sitter o fixar med hans sex månaders-present! Så det så!

The city

Rensa? My ass! Jag kollade igenom alla avsnitt av The Hills som jag missat och sen gav jag mig i kast med The city. Och jag måste bara säga en sak. Vad är Whitneys problem? Först gillade hon verkligen den där modellen, men sen skiter hon fullständigt i honom för att istället träffa en kille som inte ens ser hälften så bra ut och som verkar ha använt sina inövade repliker för att få tjejer i säng ett antal gånger. Och visst, jag förstår grejen med killar som spelar i band, tro mig det gör jag. Men, när man väl lär känna dom märker man ganska snabbt att det inte är mycket att hänga i granen! Den här serien irriterar mig redan. Men det finns en hel del fina skor att titta på i alla fall, får väl nöja mig med det!

Jahapp..

Tidigt imorse lämnade han mig igen, den här gången för att hälsa på sin mormor i Dalarna. Jag tror inte jag varit ifrån honom så här lång tid på hur länge som helst! Men så fort han kommit hem så kommer han hit, Då blir det nog sängen ganska omgående för han är hur trött som helst redan nu ( medans jag precis vaknat ). Idag ska jag som sagt var försöka få lite saker rensade. I will tryyyy!

RSS 2.0