Its all because of him

Med texten i förra inlägget så menade Olliver att jag förändrats till det bättre sen jag dumpade idioten och träffade Wille.. Han har rätt och jag är så glad över att det märks på mig att jag börjar bli mig själv igen. Och allt är tack vare min älskade pälskade Wille Pille Päron Pung! Baby, this is for you:

I love you because you understand dear
Every single thing I try to do.
You're always there to lend a helping hand, dear.
I love you most of all because you're you.

No matter what the world may say about me,
I know your love will always see me through.
I love you for the way you never doubt me.
But most of all I love you 'cause you're you.


Woh-how!


You helped me remember how to smile


Moderat hockey m.m

William är iväg och golfar ( moderat hockey ) och jag ska till Täby ( moderat land ) idag, Väldans snoffisigt.. Gårkvällen spenderas hemma hos Molle där vi än en gång spelade rockband, eftersom att jag hade tränat en massa sen första gången vi var där och spelade så utmanade jag Johan. Vi körde bäst av tre och första omgången vann jag, sen konstaterade han att den gitarren han hade var trasig och inte tog alla "Pluppar" så vi bytte och körde en gång till, då förlorade jag.. Inte direkt rättvist ( enligt mig hehe ) men det var jämnt i alla fall! Riktigt varmt ute nu så mina bara ben har gjort sommardebut, som tur är så har jag.m  fått lite färg på dom i solariet.. Slut på babblet, puss på er!

Stand and Deliver

Har ni hört No Doubts nya singel, covern på Stand and deliver? Den är grym!! Passar hennes röst perfekt!


Vad har hänt?!

Idag var vi i stan större delen av dagen, William sa att jag fick välja vad jag ville så skulle han köpa det till mig. Och vet ni vad jag hittade? INGENTING! Och vi var inne i en massa butiker som jag inte brukar gå in i vanligtvis för att jag tycker att kläderna är för dyra, och inte ens där kunde jag välja ut något. Efter ett tag tittade William bara på mig och frågade vad jag gjort av hans flickvän!? Inte ens skorna i inlägget lite längre ner ville jag ha.. Jag tror jag är sjuk!

Midsommar

Snart är det dags för den första trippen ut till landet för i år. Visserligen är det ett litet tag kvar men nu är taxi båten i alla fall bokad. Den 18e juni klockan 19 bär det av! Jag ser verkligen fram emot att få visa William vart jag har spenderat somrarna under min uppväxt, dock inte så mycket de senaste åren. Tror att det är för att jag inte direkt haft så mycket att göra där ute och hellre velat vara hemma där kompisarna funnits och så.. Men jag vet att jag och William kommer få det jättemysigt där ute! jag längtar!!

ARG!

Hur kan Djurgården inte förhandla med Niklas Anger? Han är tusen gånger viktigare än Linkan!!! Skärpning DIF!!!

Gwen is the shit


Majsing

Än en gång fick Greys anatomy mig att gråta, och den här gången var inte Wille här för att hålla om mig. Men istället kommer Maja ( ingen katt slår Mio men hon är nog den som ens kommer i närheten av att försöka ). Som vanligt försökte hon hitta ett bekvämt ställe at lägga sig på och detta genom att klösa sina klor i större delen av min kropp som för att "mjuka upp mig". Efter ett tag så kom hon fram till mitt ansikte, då började hon nosa en massa och när hon hittade tårarna så började hon slicka bort dom. Hennes sträva tunga mot min kind är allt annat än bekvämt och hennes andedräkt är inte att leka med, men hur gulligt var det inte?


shoeee



Älskling, dom vill jag ha i födelsedags present ;)

Denny Dequette

Kollar ni på Greys? Det är något med Denny som gör att jag får ont i hjärtat och börjar gråta varje gång jag ser honom. Förstår inte varför, men så är det!

BAJS

Jag är ensam hemma hos William och har inget att göra. Har redan kollat allt som finns att kolla på datorn, det kommer inte komma något kul på tvn, jag har ingen film att se och Willes träning har inte ens börjat ännu. Efter träningen ska han dessutom hem till en kompis och spela tv spel eller nånting.. Med tanke på att alla mina så kallade " kompisar " inte hör av sig längre så har jag inte så mycket annat att välja på än att bara sitta här och stirra in i väggen.. Det suger!!

B som i Bastu

Nyss så bastade jag för första gången på riktigt. Tidigare har jag bara gjort det i badhuset när jag var liten, och då sprang man bara in, tittade på alla tjocka nakna tanter och sen ut igen! Men nu bastade jag alltså på riktigt. Ända sedan jag fick reda på att William hade en bastu hemma så har jag tjatat om att vi ska prova och nu ikväll så var det dags.

Först så var vi nere och satte igång bastun, efter det så skulle vi tydligen in i duschen, där skulle man bara blöta ner sig, och medans vi står där och blöter ner oss så står William och skriker " blöt massa i ansiktet, och en massa i håret, det är jätteviktigt!!" Här började jag bli lite smått nervös och undrade varför det var så viktigt, vad skulle hända annars? När vi var klara i duschen så hade han förberett med handdukar på golvet för att vi inte skulle ramla, varför skulle vi ramla för tänkte jag då. Men det fick jag snabbt förklarat för mig när han efter vi klivit ut ur duschen skriker " spriiiing, in i bastun foooort ". Och jag, jag skyndade mig allt vad jag kunde in i bastun där det var skollhett.

Redan där ångrade jag mig att vi hade gett oss in i det här, eller snarare att jag hade gett in oss i det här. När vi suttit där inne i ungefär en minut och jag lärt mig att andas hyffsat normalt så säger William " häll på vatten nu så det blir varmare " WTF? Jag vägrade!! Han tjatade i ungefär fem minuter och till slut så gjorde han det själv, vilket ledde till att det blev, mycket riktigt, ÄNNU varmare! Då tyckte jag inte det var nå kul längre. Men när han påpekade att man faktiskt svettades bort en massa fett så tvingade jag mig själv att stå ut i cirka två minuter till. Det var de varmaste minutrarna i mitt liv! Efteråt så sprang vi ut därifrån och gick nakna ut på tomten ( det är ett plank för där vi var så ingen kunde se oss ) för att kyla ner oss lite. Bastu får 0 av 5 toasters!

Lite hår till salu?

William står i duschen och jag ligger halvdöd i sängen med magont efter lunchen, att jag aldrig lär mig att äta lagom mycket!? Idag ska vi gå på Williams kompis fotbollsmatch och sen vet jag inte vad vi ska göra.
Men imorgon ska jag nog in till stan en sväng och köpa hår! You heard me, hår! Jag är nämligen så himla jävla piss less på mitt hår som aldrig växer ut och blir långt igen. Så om jag inte får möjlighet att ibland slänga in lite extra så rakar jag nog av mig skiten helt! Och det vill vi ju inte!
Egentligen tillåter inte min ekonomi såna onödigheter för tillfället men pappsen investerade några hundralappar. Nu har William duschat klart så det är dags att hitta på något att göra innan fotbollen, Puss på er!

Home sweet? Home!

Nuuu är jag hemma, hos mig alltså! Händer inte alltför ofta nu för tiden, spenderar 90% av tiden hos William. För tillfället har jag dessutom grymt ont i armbågen, smällde nämligen bildörren på den. Just då gjorde det inte så himla fasligt ont, till skillnad från nu! Aj aj aj! Ska nog ändra om lite i bloggen ikväll, ni vet vilken beslutsångest jag har.. Får se hur/om det blir!


Eller?



Just keep swimming

Idag åker William till en kompis landställe för att fiska.. Han vill tydligen hellre ha en riktigt ful fisk på kroken istället för mig ikväll.. Men jag är inte bitter, jag har inte ens gråit ännu fastän jag vet att det är cirka 24 timmar kvar tills jag får träffa honom igen ( vilket enligt oss är en hel evighet ). Jag ska i alla fall ägna tiden åt nyttiga saker som jag inte riktigt hinner med annars. För tillfället har jag tvättstugan och senare ska jag nog epilera benen.. Eller i alla fall ge det ett försök, det gör ju så fruktansvärt jävla ont! Jaja, nu räcker det med dessa kassa uppdateringar om totalt onödiga saker.. Och om Molle läser det här så, Hej hej! :)

 

That time of the year

Man hör en gräsklippare brumma och träden med de vita blommorna svajar i luften. På gräsmattorna ligger tjejer i bikini och solar medans deras killar sparkar en boll till varandra och i sandlådorna sitter småbarn med solhattar på huvudena och spadar i händerna.. Om man andas in så känner man den där speciella lukten som alltid kommer så här års, lukten av...allergi!



Molle

Molle är tydligen lite orolig för att jag ska skriva något pinsamt om honom från i lördags, men det behöver han inte vara! Jag tänker inte skriva någonting, två bilder säger nämligen mer än två tusen ord!

 
Och du behöver inte oroa dig, jag kommer lägga upp dom på facebook oxå!

Just so you know

Molle, allt hamnar i bloggen! ;)


Uppdaterar senare idag eller imorgon!


Only you



You smile and Im lost forever
I drown in your eyes, only the love in me survives,
Your kisses are soft and gently, they rain on my soul,
All my sences fly away, everytime I hear you say
Only you can move me like you do,
Only you can take my heart and break it,
Only you can make me feel brand new,
Nobody else can love me like you do!


9 månader ♥ 

In the forrest

Idag var jag i skogen med min bebis!

   

Like a virgin

Didnt know how lost I was
Until I found you
I was beat incomplete
Id been had, I was sad and blue
But you made me feel
Yeah, you made me feel
Shiny and new
Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin
When your heart beats
Next to mine



Typiskt..

Jag har fått urinvägsinfektion. Det svider som bara sjutton och jag är konstant kissnödig. Men kommer det något kiss då? NEJ! För tillfället tvingar jag i mig äcklig tranbärsjucie som min svärmor som är sjuksköterska sa kommer att hjälpa. Men det är så sjukt vidrigt att jag funderar på om det verkligen är värt det.. USCH och BLÄ på alltihopa!

Samma skit!

 
Peter Forsberg   +     Jörgen Jönsson

=
 
Johan Franzen

Underwear

Tro det eller ej, men idag är tredje gången på nio månader ( sen jag träffade william alltså ) som mina underkläder inte matchar.. rätt bra gjort ändå va?

Back and forth

Igår var både jag och William så sjukt slitna så vi tog det lugnt mestadels av dagen, tog en sväng förbi Långsjön och kollade när boysen spelade volleyboll men efter det så höll vi oss inne och kollade på film. Idag begav vi oss till Skärholmen för att kolla lite kläder till studentskivan som vi ska på på lördag. Men vi hann bara gå in i första affären tills Wille kom på att han har match idag och måste tvätta matchtröjorna innand dess, så det var bara att åka hem igen.. Men det blir nog en ny tur dit imorgon. Nu ska jag proppa i mig lite vindruvor trots att man enligt aftonbladet blir tjock av frukt..

Gårdagens bästa citat

Molle ( argt ) - Vem fan har snoppen i röven på mig?
Riffen ( överlyckligt ) - Det är JAAAAG!


Herrejesus vilken natt..

Igårkväll åkte jag och min man till Fruängen för att gå på lokalfest som mina käre vänner höll i. Det var jättejättekul att träffa alla som jag inte sett på hur länge som helst.

Där stannade vi dock inte så länge, istället tog vi en taxi hem till Robin ( det var hos honom som vi träffades allra första gången, vi pratade visserligen inte med varandra den gången men det var i alla fall där vi presenterade oss för varandra.. ) Där badade dom bubbelpool och tre av dom hade bestämt sig för att badbyxor är fruktansvärt överskattat och när vi kom dit så ställde dom sig glatt upp och viftade med sina ägodelar.. jag kände mig lite besvärad och stog mest och tittade in i väggen samtidigt som jag pratade med dom för att inte riskera att se ännu mer av vad jag inte ville se.

Efter ett tag så frös vi så jag och William gick in och la oss på soffan, efter ett tag kommer Riffen och Mange in och så hör vi Riffen säga " Allt är så mycket roligare när man är naken " Varpå Mange instämmer. Båda två lät väldigt allvarliga när dom sa det vilket gjorde allting ännu roligare! När alla hade klätt på sig ( Det blev inte helt rätt med tanke på att Molle inte hittade sina kalsonger men dom kom fram nu imorse när Mange upptäckte att han hade dom på sig ) men i alla fall, sen så åkte vi till Grillpalatset för att köpa de klassiska nattmålet, och för Wille och Molles skull, den ännu mer klassiska " Hula Hula Joddlaren ".

Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag skrattade så mycket senast som jag gjorde igår, jag älskar Williams kompisar! jag lägger in några bilder för att ni ska förstå vilka människor det är jag faktiskt umgås med.. Och bara så ni vet så har dom
i n g e n t i n g på sig på bilderna, men som tur är ( eller? ) så har en arm eller ett ben lyckats dölja deras ädlare delar.

         

RSS 2.0