Brody Dalle


Det finns ingen hetare!

I only wanna be with you

Jag vet att jag har en tendens att gnälla extra mycket och bli väldigt kinkig när det är den tiden på månaden.. Imorse tillexempelt råkade jag armbåga Willewonkaponken i huvudet, och då blev  jag ledsen och började gråta. Vad fan är grejen med det? Därför tänkte jag be om ursäkt i förhand för allt jag kan tänkas hitta på under den kommande veckan!
Så älskling, this is for you:

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment and each day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you



Valborg ikväll..

..Då ska vi supa, knulla och slåss! Nej det ska vi inte, vi ska dricka fanta, ha mensvärk och gå på bio! Ja det är jag som står för mensvärken då men William blir minst lika lidande! Innan dess är det dock tvättstugan och en tur ner till centrum som gäller.

Vet ni vad otur är?

Jo otur är följande ; Man bestämmer sig för att ta en cykeltur till solariet, tittar ut genom fönstret och ser att det ser väldigt soligt ut så då tänker man att man kan ha på sig de där kortbyxorna som man faktiskt kom i, då hinner man få lite färg på benen redan på vägen dit. Så man går glad i hågen ner i cykelrummet, ( so far so good ) och hämtar cykeln. När man cyklat några meter märker man att det blåser ungefär tre gånger så mycket när man cyklar som när man går så det faktiskt är ganska kallt om benen men man cyklar ändå på, skulle ju faktiskt ligga i ett svettigt solarium så det är ju bara skönt om det svalkar lite på vägen hem sen.

När man kommit ungefär halvvägs till solariet så ser man att det är en massa vägarbeten på trottoaren och istället för att ta en omväg så parkerar man cykeln och bestämmer sig för att gå den sista biten. Väl framme vid solariet så går man in, gör rent det noga, lägger ifrån sig allting och går till växelmaskinen för att stoppa in 2 stycken 20 lappar... Det går inte! Maskinen vägrar ta emot dom. När man stått där och kämpat i ungefär tio minuter så bestämmer man sig för att gå till frisörsalongen precis bredvid och fråga om dom kan växla till tior istället. Det kan dom inte, nej förstår ni, dom "har inga tior".....

Och det är ungefär här som allt brister, istället för att gå cirka tjugo meter till Ica butiken och växla där så går man bestämt tillbaka till cykeln, sätter sig på sadeln och trampar ursinnigt hela vägen hem ( håller på att välta omkull en stackars kille med mp3 som inte hör att man kommer ), ställer argt in cykeln i cykelrummet igen, går upp för trappen, träffar den gamla tanten som bor i lägenheten bredvid och tvingar sig själv att vara trevlig och stå och prata om vädret ett tag trots att man kokar inombords, går sedan in direkt på toaletten, sliter fram brun utan sol flaskan och inser att den nästan är slut och kommer räcka till ena benet bara. Då, det är då man ger upp! HELVETE!


Vet ni vad lycka är?

Lycka är när man förra sommaren inte kom i ett par shorts men vägrade att slänga dom och nu i år kan dra på sig dom utan problem! Det mina damer och herrar, det är lycka!


My life would suck without you!

Just nu sitter jag hemma och försöker få tag på en person som jag ska prata med angående ett jobb, men igår när jag ringde hade hon redan gått för dagen och idag var hon på möte. Men jag skulle ringa igen om en timme.

William jobbar idag och jag saknar honom redan en massa, men är bara cirka 4 timmar kvar tills jag får träffa honom. Idag ska jag ta en runda ner till centrum och köpa en morgonrock, den är jättesöt! Sen blir det som sagt var o möta upp älskling och bege sig hem till honom för att titta på Gossip Girl ( YAAY )!

Imorgon ska William jobba igen så då ska jag sätta igång och städa bort pappa ifrån lägenheten ( Han åker till landet i helgen ), på torsdag är det valborg och sen på fredag ska vi på fest i en lokal som mina kära vänner har hyrt. Det ser jag fram emot, ska bli riktigt roligt att träffa alla. Vissa har jag inte sett på snart ett år!


Hehe




Det känns lite som att dom flesta kommer svara Ja på den frågan...


En sån vill jag ha!


Är den inte världens sötaste?



Shop til you drop

Nu är jag hemma igen från dagens shopping. Idag kom jag hem med en tjocktröja som jag har en känsla av att min pojkvän kommer tycka om och ett svart linne som lixom var "öppet" på sidorna! Nu ska jag titta på så ska det låta som jag missade i fredags och vänta på att William kommer hem, det är inte lång tid kvar nu!


My bed is empty without you!

Inatt har jag sovit utan min man. Igår morse åkte han nämligen till Västerås med grabbsen för att bland annat leka fångarna på fortet och bada nakenbad! Jag ska inte ljuga, det har inte varit lätt, det har varit på gränsen till ett helvete att vara utan honom.. Men tack vare lite shopping med min underbara mamma som sällskap så överlevde jag i alla fall! Jag ska även idag shoppa för att klara av resten av dagen tills han kommer hem, vilket är runt 16-17 tiden! Älskling, jag saknar dig bauta mycket!


Eric Beaudoin

Det är helt sjukt hur besatt av hockey jag är! Läste någonstans nyligen att Eric Beaudoin kan vara aktuell för Djurgården vilket inte uppskattas utav mig! Jag tycker dom i första hand ska förlänga med Niklas Anger istället för att kalla honom för en "senare budgetfråga".. Men i alla fall så imorse när alarmet på Williams telefon ringde vid fem tiden så vaknade jag till och min första tanke var " Svara inte, det är Eric Beaudoin!"..


Ruffs Tuffs

 

Precis så här ruffsigt ofixad vill jag se ut i håret - hela tiden! Problemet är bara att mitt hår är = noll volym! Och det spelar ingen roll om jag står i en timme och sprayar och böjer och ruffsar så kommer mitt hår ligga platt efter två minuter igen.. Stackars mig!


Igår blev jag av med oskulden..

Fotbollsoskulden alltså! Och på ett derby mellan Hammarby och Djurgården dessutom, kan inte börja mycket bättre. Dessvärre slutade matchen inte lika bra, inte i mitt tycke i alla fall. Men William blev nöjd när Hammarby tog tre poäng och bara att se honom lycklig var tillräckligt för att jag inte skulle ta förlusten särskilt hårt. Dessutom hade det inte känts särskilt bra ifall Dif vunnit med tanke på att domarna faktiskt missade att Hammarby fick in bollen, så det hade lixom inte känts rättvist.. Aaah, sympatiska jag..

If its all I ever do...

..I will give my heart to you!


Nyss - solarium.
Nu - duschen.
Sen - grilla med älsklings familj.


kattmakt fågelslakt!

Här är Barbro



Här är fågeln som Barbro slaktade idag




Äggröra?

Vet ni hur William äter ägg? Han kokar ägg, sen skalar han dom, lägger dom i en tallrik, mosar dom, har på en massa kaviar och sen så mosar han lite till. Han förstår inte själv det vidriga i det hela, snälla säg att ni gör det?

Herve Leger

   


Den här klänningen eller baddräkten ifrån Herve Leger skulle hänga fint i min garderob, LOVE THEM!

Jessica Simpson

Hur underbar är inte den här bilden?




Hammarbuuuuuuu!

Jag är sjuk! Vad det kan bero på? Att jag trott att det är varmare ute än vad det är och haft på mig för lite kläder de senaste dagarna? Nej! Det är Hammarbys fel! Igår följde jag nämligen med min man ( jaaa..han är hammarbyare.. ) in till söder för att titta på supportertåget till hammarbys första hemmamatch. Om inte det är tillräckligt för att man ska bli sjuk så vet jag inte vad som är det! Så hela dagen har spenderats sovandes i sängen och William har varit så söt och tagit hand om mig, och bara mobbat mig lite för hur ynklig jag är.. Nu ska vi äta något, Ciao!

Singing bee

Erik - men vem fan kan peter le'marc låtar? Då är man ju vansinnig!

Ehm.. Jag kan!

Total eclipse of the heart

Idag är så ska det låta inte roligt. Inte för att det är något fel på själva programmet utan för att jag sitter hemma hos min älskling och saknar honom. Han är nämligen hemma hos Molle och spelar tv-spel. Och inte är min nya favorit Caroline inne på msn heller.. Jag och Caroline har väldigt mycket gemensamt, vi tycker och tänker likadant, speciellt om vårat gemensamma ex som är den personen som mot sin vilja har fört oss samman. Det är nog det enda bra han har lyckats med i sitt liv.. Förresten så är idol-Ola för jävla ful!


Du är värd att dö för!






And off I go

Jag har skjutit upp det tillräckligt länge, men nu - Solariet!


FBK SM-guld 2009

Grattis!!!

åttonde april tvåtusennio

Idag - har gjort absolut ingenting.
Nu - Ska till centrum en snabbis och fördriva tiden tills älskling kommer och hämtar mig.
Sen - Påskmiddag med svärföräldrarna.
Efter det - Hockey hockey hockey!

Ärthjärna!

Jag har precis kollat på de två senaste avsnitten av The Hills och jag är såå arg! Man fick se vad som händer i den kommande säsongen och ena sekunden så kommer Heidi på Spencer med att träffa en annan tjej, nästa sekund delar hon ut inbjudningar till deras bröllop. WTF? Trots att det är en serie som handlar om personer jag inte känner så blir jag ändå så ARG! Jag fattar inte vad hon ska med killen till, han inte bara är ett jävla äckel.. han ser ut som ett oxå!



Färjestad BK it is

För några dagar sedan frågade jag mig själv om jag hejar på HV eller Färjestad. Nu när HV gjorde 2-0 så suckade jag högt. Vilket jag tror innebär att jag håller på FBK. Är nog aningen hjärntvättad av min pappa.. Usch!


Update: Jag hinner knappt skriva klart inlägget innan FBK gjorde 1-2 Woho!

You dont understand me

Ändrade planer, det blir inget Mando Diao för mig.. Ända sen det blev klart att Wille inte kunde gå har jag bara varit lite så där halvsugen. Så idag sålde jag biljetterna till M Det känns lite som att cirekln är sluten, det var han som fick mig att lyssna på Mando för ca 2 år sedan och nu säljer jag biljetterna till honom, 400 kronor + gick jag dessutom på det, rätt så nice!

My good reputation

Just nu sitter jag och rockar till Hardcore superstar på högsta volym, dom är defenitivt mina nya favoriter! Fast ska nog byta till Mando Diao snart så jag hinner lyssna in mig lite på dom innan spelningen som är om bara några veckor. Om ett tag blir det en tur till solariet och efter det ska jag fixa en massa.. Igår träffade jag Malin och Marcus, det var jätteroligt, jag har saknat dom! Och den 25e ( efter Mando Diao spelningen ) ska jag, Malin och Belle ha tjejkväll, det ser jag fram emot!
Jag räddade förresten en groda ifrån att bli överkörd igår, årets goda gärning?

Team Huddinge

Utdrag ur Henkes gamla blogg.. Vi var ett rätt bra team va? Visst var vi Ness?

 

Valborg snart ju..

Tidigare hade man stenkoll på exakt hur många dagar/månader det var kvar tills det var valborg. Det var nämligen då man kunde samla ihop hela kompisgänget, hitta någon stor gräsplätt eller en klippa vid en sjö och dricka öl till tidigt på morgonen. Det enda man ser fram emot med valborg nu för tiden är att det är rätt tid på året för att lyssna på Lars Winnerbäcks Pollenchock och stjärnfall.


Nätter kommer smygande med vårens luft ibland
det liksom rör sig under ytan och fasaden
Det här var natten då vi dansade tills älvorna kom fram
Det var pollenchock och stjärnfall över staden
Det var natten då vi kom bland alla älvor och försvann
rätt in i dimman ibland blommorna och bladen
Hon har ett badkar, där vi sitter nu och drunknar i varann
Sagan är slut, jag sätter punkt för sista raden



Honey tounge

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag inte hört på evigheter men som jag verkligen älskade för si så där sex år sen.. Honey tounge med Hardcore Superstar, underbar låt!


Honey
I just made out with you
You're such a, such a honey
Who loves to see me dance

I never really cared until I met you

Det är sjukt att så mycket hinner hända på ett år. Den här tiden 2008 bråkade jag konstant med S medans D än en gång gjorde sitt bästa för att vända upp och ner på mitt liv. Nu har jag William och jag är mer säker på honom och oss än vad jag varit på något annat någonsin. Vi har varit tillsammans i snart åtta månader ( om tre dagar för att vara exakt ) och när jag träffade honom tog mitt liv verkligen en helvändning, allt annat slutade spela någon roll. Och vet ni? Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv som jag har varit de senaste åtta månaderna!


Idiotisk reklam!




LINNEA heter jag! WILLIAM + LINNEA ska det stå!

You cant stop the motion in the ocean

Idag har jag varit på skansen med mamma! Det var kul, jag klappade en orm och såg en massa sälar! Och så åt vi en kanelbulle till lunch, man får det ibland..

Jag kollade lite på hairspray idag oxå, jag älskar den filmen! Wille har verkligen gjort mig till en riktig mes, nu för tiden älskar jag high school musical, som jag inte tålde förut.. Men nu så kan jag alla låtar utantill och hälften av replikerna oxå. Och om jag känner mig själv rätt så kan jag hairspray utantill inom en vecka oxå. pinsamt! Och allt är min mans fel! Som förresten varit i Borås hela dagen idag och kollat fotboll, men nu är han på väg hem till mig, woho!


I love you!

Jag vet att somliga tycker att jag tjatar, men det kan inte sägas för många gånger.. Jag har världens bästa pojkvän och han är mitt allt! Jag vet att du läser det här älskling så jag vill bara säga att jag älskar dig över allt annat och att du är bäst! Utan dig är jag ingenting, du är verkligen min bättre hälft! Always!


Blondiner har roligare?

Jag har bestämt mig för att jag vill ha tillbaka min naturliga hårfärg ( mellanblond ). Först tänkte jag lägga i lite slingor för att komma ett steg närmre men sen så bestämde jag mig för att inte göra det ännu. Jag ska helt enkelt fortsätta tona utväxten fast i lite ljusare brun varje gång och hoppas att håret bleks en massa under sommaren. Om jag någon gång på vägen bestämmer mig för att jag inte orkar vänta så länge så ska jag gå till frisören och kolla upp det där med avfärgning ( fast det får i så fall vänta tills jag får tillbaka skattepengarna, för det är defenitivt inte gratis! ). Nu ska jag ta en kort vända till centrum och kolla lite samt köpa mygglarver till våra firrisar! Ikväll är det hockey och efter det blir det hem och sova på en gång så min man orkar upp till jobbet imorgon, IGEN!


Från - Till?



KÄRLEK!



HV71- Färjestad

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till den här finalserien, jag hejar varken på HV eller FBK. Visserligen har HV Falk och Tedenby som är grymma och så har dom ju Kenta i tränarbåset. Men FBK har Rickard Wallin som oxå är en grym spelare, och så har dom  D men om det är ett plus eller minus vetefan! Men jag antar att det inte spelar någon större roll vilka som vinner, förra året hejade jag på Linköping men när HV vann stog jag ändå där med tårar i ögonen, att se deras glädje var tillräckligt för att jag skulle bli glad jag med! Eftersom att det inte finns så mycket jag kan göra så antar jag att jag bara får vänta och se vilka som vinner för att ta reda på om jag blir glad i år oxå, det är ju trots allt något speciellt att se ett lag vinna SM guld, det finns en speciell glädje som bara hockey kan ge!


RSS 2.0