Vila i frid

Nu har jag inte uppdaterat på en vecka, och ändå tittar ni in här. Jag både tackar och ber om ursäkt!

Under veckan som gick så förlorade jag och William sammanlagt tre släktingar, först gick hans farfar bort, sedan min morfars bror och i söndags så skyndade vi oss upp till Avesta för att hinna dit innan Kerstin, Williams mormor tog sina sista andetag. Vi hann dit allihopa och vi var där när hon somnade in, allt gick lugnt och fint till. Skönt att hon inte behöver lida längre.

Men om det finns en gud så får han fan ta o skärpa sig nu för om det fortsätter i den här takten kommer vi snart inte ha någon som helst familj kvar..





















I hope you're in paradise now.

Kaaaos

Jag vet att jag inte uppdaterat ordentligt, men är massa saker som händer.. Någon gör kaoz med oss. Nuuu har jag i alla fall tvättstugan och imorgon står läkarbesök på schemat, ska kolla upp mina lungor, ÄNNU MER. Och på torsdag åker vi och köper nytt vardagsrumsbord, det ser jag fram emot!! Puss på er



Gissa vem








Rätt svar:



Always

Jag har tänkt lite på det som hänt den senaste tiden, och det kommer något positivt ur allt. Jag och William har om möjligt kommit varandra ännu närmare. Det finns inget jag inte gör för honom!


I'll be in whatever fucking castle I want to be in


From Buhu till Woho

ÅÅååh vart ingen jcka igår. Den var allt annat än gjord för mig. När den gick att knäppa över brösten så var det alldeles för stora ärmar och när den var lagom i ärmarna var den för kort på längden och så vidare.. Dessutom var inte kudden nå bra heller.

Men jag fick i alla fall med mig lite annat hem, en annan soffkudde i zebramönster, en väggljusstake och lite andra smågrejer som inte är värda att nämna! Idag ska vi inviga våra nya Badmintonrackets. SKulle ju ha gjort det redan förra veckan men då vart jag sjuk.. Ovanligt.. I alla fall så är jag fortfarande inte helt bra ( det är öronen som spökar ) men nu så kan jag i alla fall röra mig utan att det snurrar i hela huvudet.

Imorgon ska jag försöka få en tvättsugetid och på fredag.. ja sen på fredag, då händer det grejer!! Tjejkväll med middag och mys hemma hos Malin med henne Sanna och Ida. Ska bli oerhört trevligt som alltid när vi träffas!


Fix fix fix

Heej allihopa :) Sitter och tar en paus i fixandet.

När William vaknade ( han jobbar natt så sover typ hela dagarna ) så begav vi oss iväg till Hornbach och IKEA. Köpte kuddar till soffan, en stor vas till våra "pinnar", lite sängkläder, ljuslyktor, glödlampor och grejer så jag kan sätta upp våran nya hylla i sovrummet. Det är helt sjukt hur roligt det är att fixa i lägenheten, till och med roligare än att köpa kläder! Och deeeet säger en hel del när det kommer ifrån mig!!

När vi var på IKEA så stötte vi på svärfar, han berättade att han två minuter tidigare tänkte skicka iväg ett sms till mig för att skryta över att han var på IKEA.. Men det hade han ingenting för ;) Imorgon ska jag åka in till stan med Mamma för att köpa jackan ( så länge den sitter bra förstås ) då ska jag även köpa fler kuddar till soffan, dom vi köpte idag är helsvarta och dom jag ska köpa imorgon är svarta med en svala på. Kommer bli grymt snyggt! Nu ska jag i alla fall fortsätta pysslandet lite och sen ringa min farmor, Puss på er!!



shock.se


hihi


Skinny bitch


Because Im worth it

Har bestämt mig för att unna mig själv en liten present. Nämligen en jacka som jag suktat efter vääääldigt länge! Nu kan jag knappt vänta på att få hämta hem detta underbara tingest! Får bara hålla tummarna för att den sitter bra på mig, men det är klart att den kommer göra det, vi är ju gjorda för varandra!!

Lägger ut en bild sen när jag hämtat hem den!

sjukdom, inbrott, fotboll och hockey.

Alltså jag har faktiskt en del läsare som kikar in här varje dag.. Men det är inte en jävel som kommenterar.. Igår hade jag jobb och badminton inplanerat men vaknade upp med världens huvudvärk och illamående.. vart därför ingetdera. Hade dessutom varit vaken en del på natten då svågern ringde och sa att det varit inbrott i huset medans han var ensam hemma.. Han vaknade av att inbrottstjuvarna kom in i hans sovrum.. Som tur är så flydde dom när dom fick se honom.. Helt sjukt att folk faktiskt bryter sig in i folks hus och tar deras saker.. Sjuka vidriga jävla varelser!! Som "tur" är så fick dom bara med sig kläder och lite smycken, tyvärr var några av dom smyckena ifrån deras farmor som gick bort i höstas.. I alla fall så är alla låsen bytta och polisen har varit där och tagit fingeravtryck så nu håller vi tummarna för att dom jävlarna åker fast!!

Idag var vi inställda på en plocka-hemma-dag. Jag tänkte plocka undan vinterjackor och skor och plocka fram lite vårkläder och sen tänkte vi kolla matchen.. Det är bara det att både jag och William fått för oss att matchen var idag men den är faktiskt imorgon så chi fick vi. Får kolla hockeyn istället.




Finaste maken på Emirates förra helgen ( och jaa, jag ska lägga upp fler bilder ifrån London jag lovar!! )

Woooork work work

Iväg till jobbet nu, skönt att börja klockan elva! Imorgon blir det badminton på dagen och förmodligen utgång på kvällen! Meeeen i alla fall, hinner bara slänga in en snabb uppdatering för nu ska jag som sagt var jobba ( läs: rita ungefär hundra likadana teckningar medans ungarna slåss om dom )!

Girls night

Funderar på att göra ett nytt försök med tjejmiddagen.. Blev ju sjuk sist den var planerad så fick ställa in. Trots att det var typ två månader sedan så har gästlistan ändrats. Två nya tillkommer och två gamla bortfaller.. Måste bara se till att hitta en kväll då ekonomin är stabil och maken kan skickas iväg! Something to look forward to ;)




Home sweet home

Kom hem ifrån England inatt efter fyra och ett halvt fullspäckade dygn som innehöll Mcfly, stadium tour, fotboll coh en massa shopping! Åkte dit med en nästan tom resväska och kom hem med en smockad ( inkräktade även lite på både Mammas och Williams bagageutrymme ) jag fick sååå mycket fina saker med mig hem! Till och med ett badmintonracket!! Idag har jag sovit ut, packat upp, haft tvättstugan och plockat lite här hemma. Ska lägga upp lite bilder här senare när jag orkar, för nu ska jag kolla ikapp resten av Big Brother och vika tvätten. Puss på er.



RSS 2.0