Blondie?



Jag önskar att man bara kunde tvätta bort varenda liten hårfärgsdroppe ur håret så man fick sin orginalfärg igen. Jag orkar inte med den här skiten. Men jag orkar heller inte sätta igång och bleka håret så det blir blont igen. GAH!

25 år

Herrejesus, har inte uppdaterat på två veckor. Och ändå kikar ni in här, vaaaarje dag. Till mitt försvar så har jag faktiskt skrivit några inlägg på taben som tydligen inte har kommit upp. Så det har inte varit min mening att keep you hanging. Så vad har hänt? Jag har inventerat arslet av mig på jobbet, vilket ledde till att jag just nu mår så där i ryggen, vilket innebär att jag inte kan gymma vilket gör att jag vill DÖÖÖ! Nej inte riktigt så men jag lider.

Igår var det alla hjärtans dag och min karl överrraskade mig med sushi och ett fint träningslinne ifrån Nike som han visste att jag ville ha. Idag fyller nämnda karl dessutom 25 år så om några minuter tänkte jag gå och ordna lite frukost på sängen åt honom. På lördag har han födelsedagsfest tillsammans med min bästa Cissi som även hon fyller 25 år idag. Har fått världens finaste klänning av William som jag ska ha på mig. Håll tummarna, det kanske dyker upp bilder.

Nej nu får sjusovaren inte sova längre, Puss på er!

RSS 2.0