Oh my loooord

Har fått en helt ny anledning att titta på Glee


The only one

Lyssnade på Lars Ws Vänner "Och han tror han är förälskad igen" och som alltid har Lasses låtar en innebörd. Jag brukade tro att jag var förälskad, jag skulle gjort vad som helst för den människan. Men nu vet jag att jag bara trodde.. När jag nu tänker tillbaka kan jag inte annat än skratta. Jag var så ung, så naiv och så totalt omedveten om vad kärlek är.

Om jag kunnat se in i framtiden och få känna som jag känner nu så skulle jag kunnat rädda mig själv från en hel del av vad jag trodde var olycklig kärlek. Jag hade kunnat veta att det enbart var en yttepytteliten motgång som i längden inte ens var värt att bry sig om. Jag hade också vetat att det inte var någon idé för mig att ödsla energi eller ens tankar på en enda man förutom den mannen jag en dag skulle gifta mig med.

Men då hade jag heller inte kännt den lyckan som jag kände när jag sen träffade den mannen och upptäckte vad äkta kärlek var. Jag hade inte varje dag vaknat upp och varit förvånad över att man kan känna så mycket för en person. Förut trodde jag, nu vet jag.



RSS 2.0