Spontanitet

En spontan utgång igår slutade med en ännu mer spontan hemgång. Jag O R K A D E verkligen inte!! Var hemma redan vid halv ett utan att ha gjort av med mer än 20 kronor. Så idag ska jag åka till Skärholmen och Kungens Kurva och shoppa upp mina pengar istället för att dricka upp dom. Får se vad man kommer hem med, minst en matta i alla fall. Puss på er!


Saknar min bebis!


Theres nowhere unless youre there




Ikväll är min man på bandy medans jag är hemma och kollar på idol och förösker torka golven så gott jag kan. Lyckades göra något med ryggen sist jag hade tvättstugan och den gör inte direkt mindre ont av att hela tiden böja sig framåt med dammsugaren och golvmoppen. Imorgon kommer min mammi hit för en heldag ( ja William ska iväg imorgon oxå ) vi ska sätta upp lite tavlor och fixa lite smått! Men för att jag ska klara av det bör jag nog gå och lägga mig hyffsat omgående så min rygg förhoppningsvis mår bättre imorgon. Ska bara kolla vem som åker ur idol och kanske vänta på att William kommit hem oxå.

Har förresten kommit in i en extrem McFLY period igen, vilket är passande eftersom dom släpper nytt den femtonde februari. Och Good Charlotte gör det redan den tredje. LOVELY! Vad vore livet utan William och musik? Absolut ingenting!

Vad för säd?


Jag vill ha ljuslila hår!


Nostalgisk bildbomb!











Tan Tan Tan

Tjoo! Tittade precis på statistiken för första gången sen jag började skriva här igen, och ni är i alla fall några stycken som kikar in varje dag. Nu jobbar William natt igen och jag försöker sysselsätta mig själv för att inte gå o lägga mig alltför tidit, jag har sovit som ett barn de senaste dagarna, det vill säga HELA TIDEN. Känns som att jag bara vaknar för att äta.

Imorgon ska jag ge mig av till solariet för första gången på evigheter, det är ju dags att bygga på tatueringen på armen snart så vill passa på o sola lite innan dess för sen får man hålla sig därifrån ett bra tag till. Sååå vad händer i veckan då?! Jadu, någon dag ska jag tvinga med William till Barkarby för att köpa en ljusstake och så ska det väl fixas lite här hemma. William ska bort både fredag och lördag och på lördagen så kommer mamma hit för o hjälpa mig o sätta upp lite tavlor och sånt. Spännande liv man lever. Nu blir det scrubs på sexan och sen sängen.



There is a god

Just nu är humöret på topp, sitter och lyssnar på underbara underbara UNDERBARA Mcfly! Och dessutom har jag fixat ny abonnemangsform utan bindningstid och betydligt mindre månadskostnad än innan så I'm gonna be a rich bitch. Ikväll blir det utgång med Malin, Sanna och Ida på ollan och med Mcfly på högsta är det rätt uppenbart att jag är fruktansvärt taggad!

Snart ska jag springa ner till Ica och handla lite och sen blir det middag, fläskfilé med pommes och chili-bea, MUMS! Efter middagen blir det mys med älskling och idol innan jag gör mig i ordning och möter upp Mallan & c/o.


Eftersom jag vet att vad ni än hittar på så lär eran kväll inte bli grymmare än min så jag tänkte göra er en liten tjänst.. Jag lägger in en bild på min gud och länkar en låt så kan ni både sitta och titta på honom OCH lyssna på hans gudomliga röst. Varsågoda!!



Nöjd nu EddoPeddo?

Edwina skäller på mig för att jag är dålig på att uppdatera, så det är bäst att jag skriver något, annars blir det nacksving nästa gång vi ses.. Idag har jag fixat lite hemma och sen var jag och William på IKEA med mamma o köpte lite grejer.

Och imorgon ska jag färga håret. Japp, you heard me.. Och allt är Williams fel. Jag försöker acceptera det faktum att min riktiga hårfärg är tråkig pissblond men varje gång jag tror att jag har lyckats så säger han hur bra jag passar i mörkt hår och hur mycket finare jag är i det.. Tror ni jag tänker gå runt och vara ful i blont hår då när jag kan gå runt o vara fett jävla awesome i mörkt? Och mamma, om du läser det hära så har du lite tid på dig att lugna ner dig och så behöver du inte säga att allt mitt hår kommer ramla av och bla bla bla.. Och du kan heller inte  hota med att jag måste raka av mig håret för det gör jag ju frivilligt nu för tiden. Och om du INTE läst, då får jag vara argare på dig för att du inte ens läser din dotters blogg.. ;)

William lagar mat just nu ( eller nej just nu sitter han och läser vad jag skriver men innan och efter han läser så lagar han mat ) vi ska få chickenbits med ris och currysås.. Skulle skriva att det kn*llar i munnen men jag är en snäll flicka så jag nöjer mig med att skriva att det är förjävla gott! Och ikväll är det fotboll, ARSENAL! Och Eduardo kommer hem till Emirates och hälsar på, Welcome back Dudu!

NU är maten klar, LOVE IT!

Oh, I just died in your shoes tonight


Min brudbukett



Här är en bild på min brudbukett. Jag ville ha något väldigt enkelt och lite spretigt så det blev en med prärieklockor, gerbera och lite blad. Det var en liggande bukett, dvs den vilade på armen istället för att man höll den i handen.

Inredning

Är så grymt sugen på att fixa lite här hemma. Vi har fortfarande I N T E satt upp tavlorna i vardagsrummet och det finns fortfarande lite smått och gott här och där som inte är klart. Dessutom ska våra fiskar flytta hem till sin mormor och då har vi en hel hylla att fylla med nya saker. jag vet precis vad, måste bara se till att komma iväg för att köpa det.

Dessutom börjar det närma sig jul. Det är ett tag kvar men man får ändå börja planera. För första gången på länge ser jag faktiskt fram emot julen, det ska bli mysigt att få fixa i ordning här hemma. Och dessutom så har vi ju inga julgrejer så det kommer bli en hel del shoppandes ( Därav anledningen till att jag ser fram emot julen ). Eftersom att jag är allergisk mot det mesta så måste vi ha plastgran, coh vi har bestämt oss för en svart gran med mörkröda dekorationer så dom matchar vardagsrummet.

Sen har jag även hämtat en massa krukor hos pappa, vilket innebär att en massa växter måste inhandlas. Jag älskar krukväxter!! Helst ska dom vara gröna, utan blommor utan bara blad. Ett rum blir så mycket personligare med mycket krukväxter. Det får självklart inte gå till överdrift, det måste få plats möbler oxå!



Guitar hero

Sitter och hungrar ihjääääl just nu! William är och storhandlar och så fort han kommer hem så blir det hemmagjorde hamburgare, men jag hoppas han kommer snart för om en timme ska ajg ner till hockeyhallen för att jobba. För att få annat att tänka på tänkte jag köra några låtar på guitar hero! Mwaaah






Jag är alltid Casey lynch när jag spelar.

Vardags uppdatering

Landade hemma sen igår efter ett dygn i Kalmar som innehöll både shopping, sova på hotell och dessvärre en begravning. Idag har jag bara varit slut hela dagen och inte orkat ta mig för praktiskt taget någonting. Borde diskat men orkade verkligen inte. Imorogn är det tvättstugan klockan fyra och sen bär det iväg till Björkängshallen för lite jobb, är aldrig fel med extra pengar!

Note to self: Vattna blommorna imorgon oxå!


Godnatt på er :)



två månader

Jag slutar aldrig förvånas över hur bra jag faktiskt har det! Idag har jag varit git med världens underbaraste man i hela två månader. Och ja, ibland vet jag absolut inte hur fan han tänker som när han till exempelt diskar utan diskmedel för att bara få bort det värsta, och sen så får jag diska med diskmedel efteråt istället för att han bara använder diskmedel ifrån början och så är det klart.. MEN, den största lasten han har det är fotboll. Och det är jag otroligt tacksam över. William, Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!



Min man rakade av mig håret..

Jag tänkte så här, jag har en massa tatueringar, och dom kommer aldrig försvinna. Så vågade jag göra dom, så borde jag ju våga raka av mig en del av håret som faktiskt kommer växa ut! Så jag gjorde det.. Och jag ångrar mig inte en sekund!! Det är så jävla snyggt! Och så fort jag hittat batterier till kameran ska jag lägga upp bilder här. Idag ska William klippa sig och jag tänkte tvinga med honom in på H&M en snabbis, vi ska på begravning om en vecka och jag måste köpa en svart klänning som inte visar mina behag lika mycket som dom svarta klänningarna som jag har gör.


Förresten så har jag världens bästa man!! Jag har varit ute efter en ny vinterjacka men eftersom att min ekonomi inte är den bästa så erbjöd han sig att köpa en till mig, och vi hittade den finaste EVER igår! Det är nästan så man längtar lite efter snön så man får använda den. Det kanske blir smygpremiär på onsdag när jag ska dra med Edwina på hockey ( tro inte att du kommer undan ). Nu ska jag hoppa in i duschen och raka ben coh sånt, det behövs! Puss på er!



To do or not to do?

Jag funderar på side-cut. Ja eller nej? Det är ju bara att lägga en del av luggen över om man skulle ångra sig eller känner för att inte ha den framme vid något tillfälle.. det är ju så fruktansvärt snyggt!!





På bilden: Rebecca Simonsson.
Nu: Chelsea-Arsenal!!

Things dont always turn out that way

Varje onsdag är det kareoke på "kvarterskrogen" i Huddinge. Och varje onsdag är det ett gäng retards som är där och sjunger, vilket både jag och Edwina och flera andra tycker är väldigt underhållande. Så i onsdags planerade vi att gå dit, igen. Den här gången skulle jag dock vara nykter ( Min kropp klarar inte av alkohol och lite då och då så bestämmer den sig för att reagera genom att göra mig illamående innan jag ens hinner bli full så då är det lika bra att ta en paus på några månader vilket jag bestämt mig för att göra nu, jag är INTE gravid!! ).

Men i alla fall, bara för att man ska vara nykter betyder det ju inte att man inte fixar sig, så jag slängde på mig skinnbyxor, heels, rött läppglans och hela kitet bara för att upptäcka att det var.. Stängt. Japp, vi kom dit och det var alldeles kolsvart och precis innanför dörren stog en skylt med texten "STÄNGT, nya ägare öppnar snart igen". Så där var vi helt fixade båda två, en onsdagskväll. Så vi bestämde oss för att gå till O'learys bara för att ha något att göra. Jo tack, det var ju roligt... NOT! Så istället gick vi till macken och köpte chips ( killen i kassan måste undrat varför vi var så uppklädda ) Sen åkte vi hem till mig och kollade på lite How i met your mother och svullade istället.

Det blir aldrig som man tänkt sig!





En bild på mig och Edwina från min födelsedag i somras.

RSS 2.0