Goodbye

Bye Bye 2008 och alla dåliga upplevelser som jag nu ska lämna bakom mig.


hö-hö

Bloggpaus, på obestämd tid. Jag behöver lära mig att andas ;) see you later!


Porträtt!

   

X-mas by myself!

Här sitter jag och har inget att göra.. Just det, ensam på julafton! Men det är bäst så. Först och främst har jag inte mycket över till julen, jag gillar den lixom inte. Och sen är jag fortfarande hostig så det är nog smart att stanna hemma så jag kanske blir frisk någon gång. Så därför ska jag bara pyssla om mig själv idag och hoppas att dagen går fort. För ikväll kommer William hit, och då blir det julklappsbyte! Jag är så nyfiken på hur han kommer reagera över min julklapp. Vad det är? Det kanske jag skriver imorgon! Nu ska jag bege mig till mataffären och handla lite.. Mest sånt som man egentligen inte ska äta på julen :) bara för att! Så god jul på er!

Lay all your love on me


It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me





Saknar min misse!


Honey Honey

Om 1 timme får jag träffa min man.. I'm alive again!


Dumma feber!

Okej, nu är jag väl skyldig er ett inlägg! Speciellt med tanke på att mitt senaste inte lät så positivt. Men det var ingen fara, jag var bara lite ledsen över att Wille precis åkt ifrån mig och det var hela 17 timmar kvar tills jag skulle få träffa honom nästa gång. Men nu blir det ännu fler timmar. Vi skulle gått på Skansens julmarknad idag med hans mamma, men jag vaknar upp med feber ( fortfarande sjuk sen tre veckor tillbaka ) så kände att det inte var en sån bra idé för mig att följa med. Och ikväll skulle vi gå på hockey och sen bio, men det är inte heller säkert att det blir av. Beror på hur jag mår då. Resten av dagen ska spenderas i sängen så jag kan försöka återhämta mig så mycket som möjligt! Men först, mat!



 

Jag har ingen lust att skriva i min blogg just nu

!


Jaja jag vet att jag tjatar.. men

Är han inte det snyggaste som finns?


Ett paket till Nea?

Okej, det känns som att bloggen kommit lite i skymundan den senaste tiden, men det är bara för att jag spenderar all min tid med William och det kanske är lika bra att bloggen blir lidande då med tanke på att det enda jag skriver om är hur söt och underbar han är och bla bla bla! Men nu till en viktig fråga. Det finns ett par skor jag vill ha ( ovanligt? nej inte ett dugg ). Och jag undrar ifall jag ska köpa dom. Dom kostar 399:- och det är ju inte så farligt, men jag vet redan nu att jag kanske inte kommer använda dom särskilt mycket. Men jag vet att jag skulle må bättre bara av att ha dom där i garderoben, för det är riktiga små läckerbitar! Och är det inte okej att köpa en liten julklapp till sig själv så här i juletider? Det är det väl? Snälla?





Bild från www.dinsko.se

Du är min man!

Det var 60 års kalas hos min farmor och farfar i helgen. William var med och det var första gången han skulle träffa min släkt på pappas sida. Hur gick det då? Dom avgudade honom, så klart! Mitt hjärta höll på att explodera av stolthet när han skakade hand med min farfar och berömde maten, och sedan gav min farmor en kram och tackade för allting. Åh vad jag älskar den mannen!



 



Eaving if saving you send me to heaven!

Oh oh oh! Bara några timmar kvar, sen kommer min älskling! Då ska vi först åka och luncha med Mammsen på hennes jobb och sen beger vi oss till skärholmen för att köpa en ny mobil telefon till mig! Efter det ska vi hem, laga middag och efterrätt, titta på Idol och på Mamma Mia och sen är det sängen som gäller! För imorgon ska vi upp tidigt och åka till Norrtälje där vi ska fira min käre Farmor som fyllt 60! Hipp Hipp Hurra! Jag ska inte släppa William ens för en sekund den här helgen, vi har pussar för flera dagar att ta igen!



You are better than ice cream!

Hela min kropp skriker efter honom, jag vill vara med honom jämt! Dygnet runt, varje timme, minut, sekund! HELA TIDEN! Jag pratade precis med honom i telefon, för ungefär femte gången idag.. Och vi har väl pratat minst en timme varje gång.. Men det är ändå långt från nog! Jag vill ha honom här på riktigt! Men jag måste tänka positivt.. Det är inte ens ett dygn kvar tills jag får ha honom hos mig. Jag kommer väl stå ut.. antar jag.. AAAAAAAAH Jag älskar honom!


I've never loved you more than I do today!



 




Saknar dig!

Onödig dag!

Snart kommer William. Han ska hämta lite snus hos mig och sen ska han köra mig till konsum så jag kan köpa något att äta.. Är inte så himla hungrig direkt men känner att jag måste få något i mig! Idag har jag gjort absolut i n g e n t i n g. När jag vaknade imorse kunde jag inte ens prata, så jag sov några timmar till ( egentligen en massa, vaknade inte förrän 15.40 ) men det var bra för mig för efter det kände jag mig lite piggare i alla fall. Sen har jag bara legat i soffan och tittat på gossip girl och one tree hill som jag låg lite efter med! Nu ringer min man! Puss på er!

Always!

Jag minns det som att det var igår, Första gången våra läppar möttes.. Jag minns vad han hade på sig och jag minns hans blick när han såg på mig. Trots att jag minns det som igår känns det som att det var en hel evighet sedan. Jag har lärt mig att leva med honom och jag kommer inte klara av att leva utan honom. När vi kysstes första gången spelades en låt i bakgrunden, en låt som numera är våran låt. Jag ska göra allt för att den alltid ska representera oss. Alltid. Always.



Come on let me hold you, touch you, feel you,
Always
Kiss you, taste you, all night
Always

Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Det är jobbigt när dåliga saker händer bra idrottsmän.. Men det är underbart när det händer idrottsmän som har världens sämsta attityd! Jag tänker inte nämna några namn men när min pappa ringde mig och berättade om en viss hockeyspelare som det inte riktigt går så bra för just nu kände jag inget annat än ren skadeglädje. And i liked it! Det är så skönt när människor får precis vad dom förtjänar! Dags att skaffa bättre attityd nu va?

Im here without you babe

Inatt ska jag och William inte sova med varandra.. Vi har båda en massa saker vi ska göra imorgon och han har inte fått sova något inatt för att jag legat och hostat hela tiden så jag tyckte han kunde få en hostfri natt! Men nu ångrar jag mig! Jag har spenderat 3 timmar utan honom nu, och det är de tre värsta timmarna i mitt liv på länge! Fy helvete!!


Stackars mig!

Baksmälla? My ass! Var på akuten igår och det visade sig att det var feber yrsel och öron inflammation. När läkaren frågade varför jag inte kommit in tidigare sa jag att jag bara trodde det var en allvarlig baksmälla.. Det fick han sig minsann ett gott skratt åt. Så nu är det pencilin och värktabletter som gäller.. Usch!





bläääe

Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde igår.. Aldrig mer vin kan jag säga! Jag kom inte upp ur sängen på hela dagen.. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som tog hand om mig hela natten och hela dagen! Och jag kanske inte visade min tacksamhet tillräckligt mycket då, men tacksam - det är jag!!

Idag ska jag hem till Willes föräldrar och äta middag. Det blir första gången jag träffar dom och jag håller på att dö av nervositet.. Som tur är valde Wille vad jag skulle ha på mig så jag slipper oroa mig över det i alla fall.. Men dom kommer tycka om mig.. Visst?




Reminds me of summer

Jag behövde inte klara mig ett helt dygn utan min man, för igår ringde han o sa att han skulle iväg och sola solarium.. Mange ska till Thailand på måndag och vill bygga en grund så han tvingade William att följa med, det var inte frivilligt! Däremot följde jag med helt frivilligt. Så Mange kom och hämtade mig, sen hämtade vi William och sen bar det av. Och trots att jag bara solade ett litet tag eftersom att jag nyss solat så har jag nu mer fräknar än någonsin. Och nu behöver jag inte sola på ett bra tag, skönt!

Idag har jag inget jobb att gå till så jag ska småstäda lite sen kommer Wille och hämtar mig och så ska vi till centrum o gå på banken och lite annat nödvändigt. Sen ska vi köra in pappa till stan som ska på kryssning och ikväll ska vi dricka vuxensaft och umgås med våra underbara vänner! Låter som en helt okej dag va? Puss på er!





Babe, Miss you allready!

Jag har knappt sovit någonting sen i lördags, så nu är jag fruktansvärt trött! Och imorgon ska jag upp och jobba oxå så när som helst blir det sängen. Nu ska jag och William försöka klara oss utan varandra tills på fredag.. Det har jag ingen som helst lust med! För varje sekund vi spenderar med varandra blir vi bara mer och mer fästa vid varandra. Hur ska jag överleva ett helt dygn utan honom?!






Lägesuppdatering



Min man ligger i soffan och tittar på fotboll, och jag tittar på honom och bara njuter av att ha honom här! Underbar kväll!



Its always better when we are together

Sämst uppdatering de senaste dagarna, jag vet! Men jag har spenderat så mycket tid som möjligt tillsammans med William (  det vill säga dygnet runt sen han kom hem ). Och nu ska jag sova för att ta igen all sömn jag missat eftersom att jag och William helst inte sover när vi är med varandra.. vi har bättre saker för oss.. prata om allt mellan himmel och jord, eller ta på varandra till exmpelt! Haha!

Ikväll har jag varit barnvakt, och efter det kom Wille och hämtade mig och så åkte vi runt i bilen och sjöng till Linda Bengtzing bland annat. Så skulle han gå in på macken för att köpa något att dricka, och under tiden han stog i kassan satt jag ute i bilen och tittade på honom.. Det var då det slog mig, det faktumet att han faktiskt är min. Den där ur-snygga killen som varenda expedit i skärholmen inte kunde slita ögonen från, han är min. Helt otroligt!
Jag har nog fortfarande lite svårt att hänga med i vad som har hänt de senaste månaderna, det känns som en dröm som är för bra för att vara sann.. Jag är inte med en krävande idiot längre, jag slipper honom! Och istället är jag tillsammans med världens underbaraste! Det är hans ansikte som kommer vara det första jag ser varje morgon när jag vaknar för resten av mitt liv.. Kan jag leva med det? Definitivt!

Och apropå den krävande idioten så pratade jag med hans ex igår, alltså tjejen som dumpade honom innan jag gjorde det. Och vi kom jättebra överrens! Helt underbart att prata med henne, vi hade så mycket gemensamt och så mycket att prata om! Jag är inte ensam, haha!

Ps: H&Ms provrum och parkeringen vid Källbrinks IP är invigda!



RSS 2.0