Free time

Håller på o gör mig redo för en löprunda. Blir en snabb en för sen är det hem o kasta sig i duschen som gäller. Klockan fyra när Ofelia slutat jobbet kommer hon nämligen och hämtar upp mig. Då åker vi till mataffären o handlar en fet middag till ikväll, senare kommer även Emelie hem till Ofelia. Blir en lugn hemma kväll med mina favorittjejer. Imorgon åker jag och Ofelia till Norrtälje, hennes hund Ida ska tävla där så vi passar på och åker upp lite tidigare för att hälsa på min farmor och farfar också! Så ser alltså min helg ut, so dont hold your breath i väntan på nya spännande blogguppdateringar ifrån your one and only. PUSS!


Mina pojkar

Finaste pojkarna! Jag längtar som ett litet svin tills säsongen börjar igen, man är inte en hel människa när det inte är fotboll minst en gång i veckan!!



Shoemania

Skorna har redan kommit, KÄRLEK!!

I have to behave

Helt slut efter en lång dag. Jobbade från 9-19, efter det ett benpass på gymmet och till slut promenerade jag till bussen istället för att ta tunnelbanan. Tur att min William hade maten klar lagom tills jag kom hem.

Första dagen på jobbet idag sedan jag fick den idiotiska idén att inte köpa kläder för mer än 300 kronor i månaden. Självklart, ville jag köpa allt bara för det!! Men nej, jag ska behärska mig. Trots att vi fått in riktigt mycket fina höstnyheter!



bilder ifrån www.cubus.com

Bortskämd

Idag beställde jag mina skor. Jag har suktat efter dom ett bra tag men egentligen skulle jag inte ha råd med denna månad eftersom vi köpt sängen och åker till Kreta om lite mer än en månad. Men eftersom jag är gift med världens underbaraste karl så beställde han dom åt mig och sa att jag kan ge honom pengarna när jag kan. Men nu får det vara nog. Nu har jag allt jag behöver, så från och med nu och resten av året ( så lång tid har jag gett mig själv till att gå ner till min vanliga vikt igen ) så får jag bara köpa kläder för 300 kronor per månad. Så nu är det bara gym, joggingrundor och jobb som gäller för mig! Wish me luck!!






Mina nybeställda skor. Bild ifrån www.heppo.se

Så snygg så jag dör

På riktigt, typ dör!!



YES!!

WEEEEEEEEEEEI! NU är vi helt klara med sängen och den är bäddad i nya fina sängkläder från Gripsholm. När vi var och handlade gick vi även in på SOVA igen för att köpa nya täcken. Och då stod dom där, sängborden jag inte kan sluta tänka på som jag skrev om tidigare. När våran säljare såg att jag stod och tittade på dom så sa hon atthon kan ge oss ett bättre pris på dom så nu är dom våååååra!! Än en gång, WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!




Säng, Kreta, Gym!

Idag kommer våran nya säng! Samtidigt som det kommer några och köper våran gamla. Ser fram emot att få en ny skön säng att sova i, efter att vi provlåg och beställde den nya har den gamla känts som sten. Imorgon börjar jag jobba igen efter fyra lediga dagar, det är ungefär den längsta lediga tiden jag har fram tills semestern i September. Då blir det Kreta, jag älskar Kreta!! Ska bli riktigt skönt att få ligga på stranden och göra ingenting ( yeah right, vi ska bo på hotell med gym och spa så lite annat än att bara göra ingenting blir det nog ). Måste förresten komma igång med gymmandet igen, men är inte det enklaste när man jobbar 9 timmar om dagen och har sammanlagt en och en halv timmes resväg. Så det vart ett inlägg med meningslös fakta idag också. Hallelujah!

Whats the time


KOM HEM TILL MIG NUUUUUU!! ORKAR INTE VÄNTA MEEEEEEEEER!

Let there be light

När jag fixat ordning och målat klart i vardagsrummet ska jag unna mig en ny ljusstake. Har bara inte bestämt mig vilken ännu. Men det står nog mellan dessa två från Georg Jensen och Design House Stockholm.



Bilder lånade från www.cervera.se

En kärlek som aldrig dör


Soffjakt

Den här soffjakten som pågår är inte särskilt kul. Det finns ju inga fina i rätt prisklass!! Har ju ingen större lust att lägga ut 35000 på en soffa, men det är ungefär vad alla snygga kostar. Har dock hittat en snygg på folkhemmet i Bromma Blocks, ska försöka få min karl att åka dit så fort som möjligt och kolla. Wish me luck!




En soffa i min smak..

Det här är Ida

Ida är en Shiba och hon är typ.. världens sötaste!



Fotot är taget av Idas söta matte Ofelia!

Sängbord

Vi har som sagt (skrivet ) var köpt en härlig ny kontinentalsäng ifrån Sova. Det enda "kruxet" är att sänggaveln är beige och vi måste byta ut resten av våra sovrumsmöbler eftersom dom var gråa. Jag klagar inte, är det något jag älskar så är det att inreda! Problemet är bara att de enda sängborden som vi vill ha är ganska så svindyra. Dom är ifrån Zebra och kostar just nu på kampanj bara 3000 kronor styck.. Känns lite så där för sängbord faktiskt, speciellt när vi precis lagt så mycket pengar på annat! Men vadfan, dom är ju så snygga!!




bild lånad ifran http://www.sova.se/

Drottning av spontaniteten

Jahapp, under loppet av en och en halv vecka har jag och maken spontanköpt en säng för 16000, en utlandsresa och en ny bil. Ganska skillat va? Det värsta är att vi senare i eftermiddag ska iväg och kolla ny soffa. Herrejesus. Nya bilen i alla fall, LOVE IT!


RSS 2.0