Willy min vän

Det här är en hyllning till min vän Willy, inte för att jag vill skriva det, utan för att jag lyckades övertala honom att skriva en till mig och jag känner mig taskig om jag inte gör detsamma ;D Han är trots allt en väldigt underhållande ung man.. Idag är det dessutom exakt tre år sedan jag träffade honom för första gången.. Jag kommer ihåg det som att det var igår, han skrämde min nämligen så hiiiimla mycket!! jag och Malin skulle möta honom och Kenny på Heron City för att gå på bio, först så säger han ingenting, sen hoppar han runt på en maskin där benen gick i 180 och när hans telefon ringer så öppnar han för första gången munnen, och han börjar prata...kinesiska! Jajamensan, Kinesiska!!! Malin kände direkt på sig att det här kunde bli väldigt fel med tanke på att jag har en tendens att börja gapskratta helt plötsligt åt absolut ingenting, och kinesiska är något som faller inom den kategorien. Så hon tittade på mig med stränga ögon och sa " nea. skratta. INTE." det var kört! Jag bet mig i läppen, jag körde in naglarna i min handflata och jag drog mig i håret, men kunde ändå inte hindra fnittret som läckte ut ur mungiporna. Det gick ju som tur är bra ändå, med tanke på att vi fortfarande är goda vänner.. Fast det kanske är för att vi går i samma klass nu för tiden.. Han kanske inte tycker om mig egentligen.. Det kanske är det han skriver om i sin blogg nu.. 10 orsaker att hata nea.. Fast nej, han vet att jag är starkare än honom! Men i alla fall, det jag ville få fram är;
Grattis på 3 årsdagen Willy, du är en klippa!

image13 
( Det ni inte ser på bilden är mängden alkohol som är inblandad, vilket är konstigt med tanke på att det faktiskt är en hel del!! Men vi är väl ganska söta ändå? Vad tycker ni? )


http://chillalite.bloggagratis.se/2008/01/29/478134-en-hyllning-till-linnea-nea-pettersson/

Djurgården-HV71 igår..

Det började ju så bra.. men inför tredje perioden anade jag att någonting skulle gå snett så jag bestämde mig för att gå o tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen hörde jag pappa ropa lite upprört " men det ska ju vara dubbel utvisning då för i helvete ", jag insåg att risken är stor nu att det blir slagsmål, och det vill jag ju inte missa. Så jag sprang tillbaka o kastade mig ner framför tvn, och jag hade rätt i båda fallen.. det blev slagsmål och det gick snett, reducering från hv till 2-2.. DUMT! Men men, ett poäng mot serie ledarna är bättre än ingenting alls.. Då är det bara o hoppas på tre poäng mot Skellefteå på torsdag, jag tycker inte om Skellefteå. Jag rent ut sagt HATAR Skellefteå.. Det är nog deras attityd, och deras nummer 8.. Inte okej!

Huddinge kommun är onda varelser..

Dom har nämligen bestämt sig för att blocka både facebook och msn i skolan.. Detta innebär att jag som inte har internet hemma känner mig lite smått våldtagen. Hur ska jag nu överleva? Varje gång jag kolla min mail får jag abstinens besvär, att se dom där små påminnelserna gör ont " isak wrote on your wall" eller "maria made a comment about your photo".. AAAAAAAAAAAAAAAAAH! Nu förstår jag hur rökare känner sig, det måste vara jävligt jobbigt att försöka sluta när folk överallt går runt med en cigg och blåser rök åt alla håll och kanter. Varför tänker ni inte på oss för? På oss som försöker sluta? Varför? Varför? Varför?
Nu kom precis Malin och lät ungefär " uuuuuuuuuuuäähj" i mitt öra, det simpla lätet beskriver exakt hur jag känner inför hela den här situationen! UUUUUUUUUUUUUUUÄÄHJ!

Rättelse!

Angående förra inlägget, det gäller så klart bara så länge jag inte för en gångs skull träffar en normal kille.. Då är det okej! Då behöver jag inte vara singel. Fast jag tvivlar som sagt var på att det finns några normala killar. Ciao!

You give love a bad name

Jag sa; Men ****, du har flickvän. Skärp dig!
Han svarade; Varför ska hon få stå i vägen för dig och mig?

Är det bara jag som inte riktigt förstår mig på killen? Eller killar i största allmänhet?

Jag har i alla fall bestämt mig nu. Jag ska vara singel! Det funkar helt enkelt inte, först och främst måste jag koncentrera mig på att återhämta mig ifrån tidigare händelser och gå vidare helt. Och sen så har jag märkt att jag den senaste tiden bara får fel sorts killar efter mig. Jag har alltid sett mig själv som den typiska "flickväns-tjejen". Ni vet den där tjejen som man vill ta hem till mamma och dricka te med? Dom som känner mig bra är nog villiga att hålla med. Men de senaste månaderna har jag kommit fram till att killar tydligen inte ser mig på det sättet, dom ser mig som " en gångs grejen " Den där tjejen man har lite kul med utan att flickvännen någonsin behöver få reda på något. Så kan vi inte ha det! Jag vet att jag kan vara väldigt flirtig mot killar i tid och otid, men det är så jag är.. jag får väl ta o sluta med det nu antar jag, så att killarna verkligen förstår att dom inte har någon chans! För det har dom inte!! Killar suger!!


jag har ont i näsan!

I lördags fick jag ett sms av mamma där det stog " använd inte näs dropparna du fick av mig, dom är farliga". Eftersom vi hade fått lite alkohol i oss så tyckte både jag och Malin att det var ett väldigt roligt sms, farliga näsdroppar.. vilka ideér hon får min mamma.. Vad ska dom göra? " AAAH NÄSDROPPARNA ANFALLER"?! Hmm.. det visade sig att dom spräcker blodkärlen i näsan.. Nu har jag ont!

Udda, mycket udda!

Det är det vi är, Malin och jag!
I lördags var vi på 22 års fest hos Malins systers pojkvän Benny, det var riktigt trevligt! Trots att Malin drog till stan med hälften av dom som var där och lämnade kvar mig med andra hälften som jag inte kände. Men jag hade kul ändå :D Och innan Malin åkte så hann vi med en hel del.. Jag bekräftade att jag hade fått tillräckligt med sprit i mig när mina läppar började domna bort ( dom gör alltid det ) och då tyckte hon att det var en bra idé att bita mig i läppen för o kolla om ifall det verkligen stämde. Men det gick inte så bra med tanke på att jag är omöjlig att få tyst på när jag väl har börjat prata, så till slut utbrast Malin " men nea håll käften då, hur ska jag annars kunna bita dig?!". Efter det så blev vi på riktigt party humör, men vi hade inte druckit tillräckligt mycket för att dansa när ingen annan gjorde det, så istället gick jag och malin in i sovrummet och shakade till Britney Spears, sen kom Bennys bror in och började studsa i sängen oxå, det var kul! Sen åkte dom som sagt var in till stan och lämnade mig eftersom jag smart nog hade glömt mitt leg hemma.. Men dom kom tillbaka runt halv fyra tiden, då tog vi en taxi hem. Så jag kom väl i säng någon gång runt fem tiden. Dagen efter blev jag uppsläpad av min mamma klockan åtta på morgonen för då skulle vi minsann tapetsera.. Jag mådde inte bra kan jag säga!
Men allt som allt hade jag en lyckad helg, jag fick ju vara med min underbara Malin! Jag är så glad att vi hittat tillbaka till varandra, och dessutom kommit varandra närmare än innan!

If you want to fight
I'll stand right beside you
The day that you fall
I'll be right behind you
To pick up the pieces
If you don't believe me
Just look into my eyes
'cause the heart never lies!


benny, Malin och jag.

Något uttråkad..

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli mycket så jag får bege mig härifrån.
jag slutade för ett tag sen men det är hockey ikväll och jag orkar inte åka hem för att direkt åka ner till hallen, så istället sitter jag här och fördriver tiden.
Hittills har jag läst mitt horoskop, laddat upp bilder på facebook, letat som en galning på internet efter tips om hur jag bäst ska matcha min skinnkjol och pratat med min vän Henrik.
Självklart har jag även hunnit hitta ungefär 4 par skor och ett antal klänningar som jag känner att jag bara "måste" ha. Men ekonomin tillåter inte riktigt det just nu.. Och pengarna jag får nästa månad måste jag lägga undan inför våran lilla trip till Ullared. Suck.. jag behöver verkligen spendera pengar på saker jag inte behöver just nu! Efter det skulle allt kännas så mycket bättre! :P Men jag har i alla fall något att se fram emot, nästa fredag ska jag vara med alla mina små söta vänner, och vi ska ha helt underbart roligt!! :)

You're so damn hot!

Det har varit en lugn helg.
I fredags var jag ute och promenerade med Jonas, det var trevligt att prata gamla minnen :)
I lördags målade jag och pappa i hans sovrum och lite senare hämtade Malin upp mig och så åkte vi och tittade på Mattias spelning :) han var jätteduktig! I söndags var vi först och hälsade på min lilla bebis ett tag, sedan åkte vi hem och målade andra omgången i pappas sovrum, det blev fint! Nästa helg är det dags o tapetsera mitt rum oxå, vi skulle ha gjort det i helgen men vi hann inte.
Nu har jag slutat så jag och Malin ska bege oss till bussen.


Another day is going by..

Idag har jag varit hemma och passat min bebis, han är det gosigaste som finns!!
Men jag har saknat mina käre vänner i skolan, förhoppningsvis så har dom klarat sig utan mig.. men jag tror inte det.. dom avgudar mig! Det är till exempelt Marre som övertalade mig att skriva ett blogg inlägg nu.. she just cant live without me ;D haha!
Jag och Albin har gosat en massa idag, och så har vi hoppat och studsat och skrattat och lyssnat på musik och dansat! Han är verkligen världens gulligaste unge.
Någon som tittade på Grammis galan igår? Det gjorde jag, när Lars Winnerbäck spelade så hade jag rysningar över hela kroppen. Och när han vann priset för årets låt kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Han är så underbart bra! Och den 9/8 är det dags att se honom live igen, för sjätte gången! Jag längtar!!
Ikväll blir det IKEA, jag och pappa ska åka dit och byta en hatthylla som var trasig. Och så ska jag köpa hyllor till mitt rum också. Ska förhoppningsvis få det tapetserat i helgen :) Och så ska vi måla i pappas rum. Det kommer bli jättefint! Känns som att vi börjar få ordning på det nu, sen är det bara ena hallen och vardagsrummet kvar att måla och tapetsera.. Trevligt Trevligt :)
Jag har hunnit med att shoppa lite idag oxå, lite hudvårds produkter, body lotion och en mascara :) Duktig nea!
Men imorgon bär det av till skolan igen i alla fall, så Malin o Marre överlever ;D



Gullungen!! <3


I know who you are and I dont love you anymore.

Det är som sagt var helt slut mellan mig och Stefan. Och han har bara sig själv att skylla!! Det spelar ingen roll att han försöker lägga skulden på mig, det som han syftar på hände i somras och vi var över det. Vi skulle starta om på nytt, lägga allt det gamla bakom oss och gå vidare. Jag trodde att vi kunde lita på varandra, men uppenbarligen så trodde jag fel.
Men det är han som går miste om något, inte jag! Jag behöver inte längre anpassa mig för att det ska passa honom. Jag behöver inte längre oroa mig för att han ska bli förbannad bara jag nämner någon annan kille.
Och jag har inte längre någon som vänder allt jag säger och gör emot mig. Jag har ett liv, som jag styr, inte han! TACK SÅ MYCKET!!
jag trodde att jag skulle vara mer ledsen än vad jag är, för jag har trots allt tagit det ganska bra. Jag grät i några dagar, shoppade upp några tusen, drack lite alkohol och sen var det klart!


when we were together I  was blown away
just like paper from a fan
but you would act like I was just a kid
like we were never gonna' last
I think you know you've lost the love of your life
you said I was the best you've ever had
you're thinking of the way you should have held my hand
and all the times  you'd say you didn't understand
you never had our love written in your plans
but now I'm in demand!

Livin la vida loca.

Sista veckan på lovet har varit ett enda virr varr. Jag tror inte jag har sovit mer än tre timmar i streck.. Det har varit händelserika dagar. Under veckan som gått har jag; 

♥ Intagit oändliga mängder alkohol.
♥ Förbrukat ca 40 par strumpbyxor....
♥ ...och två ton hårspray.
♥ Skickat ett "du och jag är inte längre vi" sms.
♥ Varit i en lada i skogen med en massa vidriga raggare.
♥ Pratat med en man i rullstol.
♥ Spenderat en mysig natt med min favvo rockstar.
♥ Druckit öl med sugrör ( min nya grej! )
♥ Haft en "nära film" upplevelse.
♥ Sjungit Singstar
♥ Haft ett äventyr i en bastu med en söt pojke.
♥ Kört " jag har aldrig ".
♥ Umgåtts med söta flickor från göteborg.
♥ Gett en hårig man ifrån Eskilstuna allvarliga hörselskador.
♥ Stött ihop med Bessan helt omotiverat, TVÅ GÅNGER.
♥ Hällt i en liten 15 årig pojke avslagen öl.
♥ Hjälpt Emilia att hitta ett par fina skor hon kunde ta med sig hem ifrån festen.
♥ Burit lösögonfransar.
♥ Klättat i berg med siden pumps.
♥ Ätit ostkakor klockan fyra på morgonen.
♥ Haft en intressant diskussion med mitt ex angående hans kärlek till mig.
♥ Blivit jagad genom en park av ett annat ex.
♥ Tittar på hockey med Henke.
♥ Ätit 14 sushi bitar och en hamburgare till lunch.
♥ Umgåtts med "Myrängen Locals" en massa.
♥ Haft jävligt roligt!!


2007, dra åt helvete!

2007 är över, och det är ett år jag ska göra mitt bästa för att förtränga!
Jag kan knappast påstå att det här året bärjade bättre.. det började med tårar och svek. Precis som vanligt..
Två killar som jag har varit villig att offra allt för har visat sig vara större idioter än vad jag trodde dom var.
Men det är fan slut på det nu.
Stefan, glöm mig!!
Dick, NEJ! Jag tänker inte komma o hälsa på dig när din flickvän inte är hemma! Glöm våran överrenskommelse!!

Igår drog mina tjej kompisar upp mig på scenen när vi var ute för att sjunga "I will survive". Enbart för att jag hade sagt att man gör det på film när man är sårad. Det verkar kännas bättre efter det. Så vi gjorde ett försök, och nja.. bättre kändes det väl inte. Men det var en rolig upplevelse!!
Sen hamnade jag på en efterfest. Det var jag, typ tolv killar och Admans flickvän. Hon var trevlig!
Jag gjorde kanske en del saker som jag inte borde ha gjort. Och jag skulle nog inte gjort det vanligtvis.. Men shit happens, When you party naked!!


RSS 2.0