Are we human? Or are we Arsenal?

I övermorgon fyller jag år. En riktig gammal kärring blir jag.. hela 21 år!!! Eftersom att det ska firas med bravur ( läs: supa bort sorgen ) så ska jag ner till centrum alldeles strax för att inhandla en flaska tequila. En gång om året får man festa som att man fortfarande vore 17 och det är på sin födelsedag.

 Tyvärr så är inte William hemma då eftersom att han är nere i piss-skåne. Igen.. Men jag får i alla fall fira min födelsedag med dom näst bästa ;) haha! Men nu blir det i alla fall duschen. Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu oxå men det är så mycket att tänka på nu när det är knappt en månad kvar till bröllopet. Puss!




Dun dun dun duuun

Allting börjar äntligen lösa sig inför bröllopet. Idag hade vi möte med prästen för att gå igenom vigseln och häromdagen bestämde vi ställe för catering. Jag var även inne på Interflora och pratade lite om brudbukett idag och allt, ALLT bara löser sig och löser sig. Så himla skönt. det är nästan bara en och en halv månad kvar nu, oh oh!

Just nu ligger William och sover, han ska nämligen jobba natt och jag tror att mina hemmagjorda köttbullar var så goda att han blev helt utmattad och bara måste sova lite för att hinna jobba. Måste varit köttbullarna! När William har vaknat ska vi förbi hos hans föräldrar en sväng och hälla i min favoritkatt lite godis, Det har hon säkert förtjänat! Puss på er, Speciellt på dig MOLLE som verkar vara min enda trogna läsare ;)

Kärlek!




Nu kan jag dö lycklig. Nu har jag sett det mest ultimata på denna jord.


RSS 2.0