The mrs Mansons!

   


Har precis läst ut Marilyn Mansons självbiografi. Den var rätt så..störd rent ut sagt! Och trots att han har någon slags dragningskraft så är han ju allt annat än vacker. Ändå har han varit tillsammans med grymt snygga tjejer. Nu känns det som att jag börjar framstå som lesbisk i min blogg så bara för sakens skull kastar jag in en bild på en grymt snygg kille oxå!



Rebecca Simonsson

Jag kan inte låta bli att vara "aningen" förälskad i henne.



     
     
   
 



Much to long

OH I'VE BEEN DYING TO SAY THIS TO YOU!


Nu börjar vi få lite ordning här hemma. Men det är fortfarande några kartonger med saker som ska hämtas hemma hos pappa och så har William fortfarande inte plockat upp sina kläder ( Det var det första jag gjorde ). Snart kommer Vanessa hit för lite lunch, det blir tonfisk sallad. HOn är ju sån där vegetarian. Jag ska även tvinga henne att prata lite bröllop med mig. Det är trots allt mindre än tre månader kvar nu. Sen måste jag ner till centrum o handla lite smått och gott.

Förresten, häromdagen när jag kom in på msn:s startsida ploppade det upp en bild på Andreas. MIN Andreas. Tror ni jag blev chockad eller?



Today is gonna be what day?

Idag har vi varit och köpt hemmabio system och alla kablar som behövs för att man ska kunna koppla datorn till tv:n. Så ikväll blir det serier för hela slanten på 50 tims tv:n istället för på min rosa minidator! Egentligen skulle jag ha fixat den sista städningen idag och hängt in kläder och sånt, men William hade andra planer så jag får ta tag i det där nu när jag kommer hem istället. Och fixa det sista imorgon.

Vi börjar få ordning nu och sovrummet är i stort sett klart, om man bortser från garderoberna! Men det går fort att ordna.. Det är ju inte så att större delen av alla kartonger innehåller mina kläder och skor.. Nej, så är det absoluuuut inte! Vi köpte förresten en brödrost idag oxå, vuxenpoängen bara trillar in!

Och förresten igen, igår kom min andra beställning ifrån ELF, det är så otroligt kul att få paket hemskickade med en massa smink i! Visserligen så vet jag ju precis vad det kommer att innehålla innan jag öppnar det och jag har dessutom betalat för det, men det är ändå lite julafton över det hela!

 

Lara Jade

Den här kvinnan förgyller mina dagar med otroligt snygga och inspirerande bilder på lookbook. Skulle ni inte döda för att få se ut som hon? Det skulle fanemej jag göra!
Och finns det något snyggare än smala ben och riktigt stora klumpiga klackar? Nej, dont think so!


Im a big girl now

Nu är vi med lägenhet. På riktigt! Flyttade in nu i helgen och vi börjar äntligen få lite ordning på sakerna. Jag tror att vi helt ärligt har världens finaste sovrum. Om inte UNIVERSUMS finaste!

Men inatt får jag klara mig själv, William jobbar natt. Men det är väl lika bra jag vänjer mig. Om 2 veckor åker han till Skåne för att gå en kurs som håller på i 6 veckor. Som tur är så kommer han i alla fall hem på helgerna!!

Och snart är det bröllop. Ja det är inte dags för vårat bröllop riktigt ännu, till det är det några månader! Men den 22a maj så ska Williams morbror gifta sig, det ska bli kul att få gå på i alla fall ett bröllop innan det är dags för mitt eget. Nu kom min nya favorit reklam på tv:n.Upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbansbolaget!

Godnatt på er!

RSS 2.0