När jag var liten var jag en fjortis!




Syns det?


Hockey abstinens på hög nivå!

Fy fan fan vad jag kommer sakna Hörnqvist i Dif nästa säsong.. Jag har precis suttit och tittat igenom lite Highlights från föregående säsong. Och jag saknar hockeyn så mycket! Jag får väl försöka tänka positivt, det är faktiskt inte så himla lång tid kvar tills det sätter igång igen. Och då sitter jag klistrad på läktaren eller framför tvn nästan hela veckorna! Dif matcher tisdagar, torsdagar och lördagar. Huddinge matcher onsdagar och söndagar. Så måndagar och fredagar får jag väl försöka få lite tid över till min man och övriga vänner! Cant wait! ;)

I miss you like crazy!




Sorry Malin, jag vet att du hatar den här bilden..
Men den representerar våra rätta jag mycket bättre än alla andra bilder!
 Love you long time!

Några bilder från helgen.


Usch!

Jag ringde min chef. Hon gjorde klart för mig att om handen inte är bra tills i eftermiddag så jag kan komma imorgon så anställer hon någon annan. Vad fan är det för stil? Hon har gett mig erbetsuppgifter som redan efter en dag har förstört min handled, det ska hon inte låta gå ut över mig! Nu ska jag till läkaren och kolla vad dom säger. Sen tycker mamma att jag ska ringa och säga upp mig. Eftersom det är hennes chef oxå vet hon precis hur hon är, och mamma vill inte att jag ska jobba hos henne. Så vad fick jag ut av det här sommarjobbet? En dags betalt, som jag inte får någon nytta av för det kommer gå på mer pengar att gå till läkaren. Så för 7 timmars  slit fick jag en trasig handled och betala en massa pengar.. Man kan bli förbannad för mindre..

Girl Power!

På pappas sida är jag den enda flickan som fötts i släkten på så länge tillbaka som man kan gå. Detta är mina föräldrar väldigt stolta över, alla säger att den här släkten bara kan göra pojkar. Men inte min Mammi och Pappi inte, dom lyckades ( eller misslyckades ) och fick mig. För några månader sedan berättade min Pappas kusin som han har firman tillsammans med att han och hans tjej väntade smått och enligt ultraljudet skulle det bli en flicka. Sedan dess har min mamma haft lite ångest och sagt att det är orättvist att flera ska lyckas. Igår kom bebisen, och vet ni vad? Det blev en kille! Hur sjukt är det inte? Ultraljudet visade ju på en flicka så hela barnkammaren och alla saker är rosa. Dom borde inte köpt rosa saker.. Dom borde förstått att det inte kunde stämma. Jag är fortfarande ensam tjej, Yaaay!

Fan Fan Fan!

Andra dagen på jobbet, och jag kan inte gå. Varför? För att min handled redan har tagit så himla mycket stryk av att lyfta böcker i flera timmar att jag fått någon form av sträckning så för att inte förvärra saken och få förslitningsskador som så många andra fått av samma arbete måste jag stanna hemma. Jag har inte ringt och sagt det till min chef ännu. Vanligtvis skulle det inte varit några problem, men grejen är att min chef är en BITCH! Jag skämtar inte,  skrev hon en kokbok skulle den defenitivt innehålla flera måltider bestående av små oskyldiga barn och kattungar och sånt. Jag ser inte fram emot det.

Home sweet home.

Äntligen tillbaka på fastlandet igen. Först hoppade jag in i en lång varm dusch, sen kastade jag mig över datorn för att ta igen allt jag missat. Vilket inte visade sig särskilt svårt eftersom att ingen hade skrivit någon kommentar i min blogg, ingen av de bloggar jag läser hade uppdaterats särskilt flitigt, ingen hade skrivit till mig på facebook och det var inte särskilt mycket kul folk inne på msn. Jahapp.. I helgen har jag tagit årets första dopp, sent? jag vet! Men bättre sent än aldrig. Dessvärre blev kameran kvar ute på ön så den kommer inte hem förrän lite senare i veckan. Då lägger jag upp lite bilder så ni får veta vad jag varit med om för bus. Imorgon är första jobbdagen.. Då blir det tre veckor av slit på ett bibliotek. Inget jag ser fram emot direkt men ska bli skönt att ha lite pengar att röra sig med sen. Puss!

skärgården nästa!

Om några timmar åker jag till landet. Innan dess ska vi iväg och handla en massa mat och jag måste packa. Uppdaterar på söndag när jag kommit hem igen. Försök att inte sakna mig lika mycket som jag kommer sakna er ;) Ha det bra! PUSS

Arbetsförmedlingen..

Var på arbetsförmedlingen nyss för att skriva in mig som arbetssökande. Och dom verkade vara fullt övertygade om att jag var dum i huvudet.. Gubben satt och förklarade saker som var helt självklara i typ tjugo minuter samtidigt som jag fick titta på dataskärmen. Efter det skrev han ut det på papper och gick igenom det en gång till. Jag fick verkligen hålla mig från att inte ställa mig upp o skrika på honom och förklara att även om jag ser ut som en korkad bimbo så är jag inte det!! Men jag satt där som en snäll flicka och nickade och log. usch vad jag blev arg på honom, idiot!

Everyday away from you feels like a lifetime.

Min dator fungerar äntligen igen.. trodde jag! Nu har den fått för sig att den ska starta om av sig jsälv lite då och då och det finns inget jag kan göra åt saken. Dessutom funkar inte ljudet längre. Pappa märkte att mitt tålamod var på bristningsgränsen så han lugnade mig genast genom att säga att vi ska köpa en bärbar istället, med tre mobilt abonnemang. Ett rosa så klart! Så nu känns det lite bättre igen. Fan fan fan! Jag som hade en låt på hjärnan hela tiden när jag tog en cykeltur till solariet nyss, och nu kan jag inte lyssna på den :( Liiiiiiiiiiiid med mig!!

Mumma!




Precis så tjockt som det ser ut, I love it!

Det sprider sig som en löpeld ;D


Nya bikinin, I love it like ice cream!


Kul liten flicka det där :)


You never where and you never will be mine.

Fan fan fan! Nu vet jag precis vad jag tycker om D's beteende. Kan han inte bara försvinna helt ur mitt liv? Kaputt, borta, för alltid?! Jag vill INTE tänka på honom, jag vill INTE ens veta att han existerar. Men hur fan ska jag kunna släppa det om han hela tiden gör sig påmind? Han bara förstör en massa, och jag orkar inte!  Han har haft sin chans, sina chanser snarare för trots att han inte förtjänade det så gav jag honom flera chanser men han tog inte tillvara på någon av dom. Så nu tycker jag att han är skyldig mig att låta mig vara. Mig och mina kompisar! Jag har det bra utan honom, jag mår bra av att inte ens prata med honom. Så leave me alone!

Underneath the inc of my tattoo I try to hide my scars from you.

Hmm..

Jag har inte pratat med D på flera månader nu.. Idag fick jag veta att han frågat ut en av mina kompisar om mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka om det.. Trots att jag nog aldrig kommer över honom helt har jag gått vidare, och det trodde jag att han oxå hade gjort.. Får väl se hur han reagerar om vi möts sen när hockeyn börjar igen, kan bli spännande ;D
Nu har jag fixat mina naglar, det blev bra faktiskt. Bättre än någonsin tror jag till och med, nu är det bara målningen kvar. Kanske slänger upp en bild sen. Ciao!

Mm Ååh

vänersb säger:
hahahaha jag fick nyss reda på något kul

Linnea säger:
oj oj  

vänersb säger:
duvet retardet som alltid arbetar i trädgården ?

vänersb säger:
på min gata

Linnea säger:
aah  

vänersb säger:
han har fiskar som husdjur

vänersb säger:
det tyckte jag var lite roligt
vänersb säger:
undrar vad dom heter..

Ibland krävs det inte mer än så för att roa henne.. det är en underlig kvinna vi har att göra med!


Lämna det stackars vildsvinet ifred tack!

Vårat landställe ligger långt ute på en ö i Roslagen utan varken el eller rinnande vatten. Det enda transportmedlet dit ut är båt och det tar flera timmar ( självklart beroende på vart man åker ifrån ). För ett tag sedan blev det väldigt uppmärksammat att det till ön tillkommit ett vildsvin. Det har alltså inte funnit någon varelse av den rasen där ute tidigare vilket innebär att den måste ha simmat ut. Bara det är ju värt en high five? För ett tag sedan ringer min pappa därifrån för att berätta att våra närmsta grannar ( som bor några kilometer bort ) ska skjuta det här djuret inatt. Dom har även planer på att det ska tillagas och ätas på lördag när det är fest för alla på ön uppe vid bryggan. Och nu undrar jag, vad är deras problem? Har det där vildsvinet gjort dom något? Har den sålt deras smör och sen tappat pengarna? NEJ! Därför tycker jag att dom ska lämna det stackars djuret ifred! Det sa jag oxå till min far som försökte försvara deras planerade gärning med att djuret faktiskt är en och en halv meter lång och väger flera hundra kilo. Är inte det ännu en anledning för att det borde få vara ifred? Det är ju ett övernaturligt monster vildsvin vi har att göra med! Dont mess with it! Nej, Ludde har alltid varit en bra kille i mina ögon ( och inte sen med att stämma upp i valfri djrugårds hejaramsa när som helst, var som helst. ) Men nu vetefan.. Jag kan i alla fall säga att jag inte tänker äta någonting av det där djuret på lördag, och om någon av mina familje medlemmar väljer att göra det lär dom minsann få höra precis vad jag tycker. Punkt slut.

RSS 2.0