!


Bangs

Klippte precis luggen, den blev lite för kort men det växer ut igen.. hoppas jag! Vad tycker ni om nya designen? Grym va!?


Always and Forever!

Jag sitter och tittar på Guess Who ( En komedi med Ashton Kutcher ) och jag vet inte om det är för att jag börjar bli sjuk på riktigt eller om det är kärleken som gjort mig så här känslosam. Men när hans flickvän bryter deras förlovning så brast det. Jag började storgråta, för jag kan inte ens föreställa mig hur smärtsamt det måste vara. William, mannen i mitt liv, Jag ska aldrig, ALDRIG ta av mig min ring! För det är du och jag för alltid, för ALLTID!!!





Dont stop me now

Om 15 minuter ska jag gå för att möta mamma, fram tills dess blir det disco i rummet till Queen.



Shoppi shoppi

Tvätt tvätt tvätt, trodde jag. Men "tvättstugan" var upptagen så jag får plocka med lite annat innan det är dags att möta upp Mammi och åka in till stan för lite shopping. Mamma skulle köpa en jacka men för mig blir det hår, ÄNTLIGEN! Hoppas bara att dom har min nyans. Ska till mamma och äta efteråt och William hämtar mig vid halv tio tiden så det blir ingen mer uppdatering idag. Bye bye!

Ps:

Idol Erik och Ryan i High School musical filmerna = tvillingbröder?



Idol 2009

Kollar på idol, tycker inte att någon av dom är särskilt bra.. Förmodligen för att ingen av dom som sjunger i just det här avsnittet är mina favoriter. Erik och Clara ska det vara!


 


Moivetime

Spenderar dagen i sängen framför film efter film, alldeles nyss såg jag Labor Pains med Lindsay Lohan och nu är det dags för My best friends girl.


 


Muuuuu

Helgen spenderades på Öland och i Kalmar med Williams farmor och kusiner. Jag har aldrig varit på något av ställena förut och det första som slog mig var vilka roliga namn dom har på allting neråt i landet, "Outokumpo" Vad fan är det lixom? Och det blev inte bättre när Kent ( svärfar ) gick igenom allt dom skulle visa mig i staden och nämnde kattrumpan, först trodde jag att jag hörde fel men det finns faktiskt ett område i Kalmar som är allmänt känt som Kattrumpan. Williams ena kusin bor på Öland på en bondgård och när vi var där fick jag se ett majsfält för första gången i mitt liv ( vågade inte gå för nära, vet ju att det gömmer sig allt möjligt i dom ) och så fick jag klättra upp i en skördetröska, Farmville in real life!!

Trots en trevlig helg var det väldigt skönt att komma hem igår och få sova i sin egen säng, men självklart somnade vi med fönstret öppet så imorse när jag vaknade så kändes det som att jag inte fick någon luft och nu hostar jag konstant. Men sitter inlindad i fyra lager varma kläder nu (inklusive raggsockor på fossingarna) och ska alldeles strax krypa ner i sängen igen, så tills imorgon är jag pigg igen, vänta ni bara!

Mardröm!!

Inatt drömde jag att jag var på Primark i London för att shoppa, men det enda jag hittade var ett par leggings som jag egentligen inte ens tyckte var fina. Jag vaknade upp med ett ryck och var svettig som ett as. Kolla, jag drömmer till och med om shopping! Det är bara 21 dagar kvar tills vi åker, tills dess ska jag väl överleva?

DJUUUUUURGÅÅÅÅÅRDEN!

Premiärmatch för Djurgården och fy helvete vilken match!! Alldeles för många mål, borde inte ens vara tillåtet att göra så många mål i hockey. Och spänningen, FY FAN! Det hela avslutades dessutom med ett stort jävla slagsmål. Om siffrorna varit omvända och det varit Dif som vuinnit med 7-6 och inte HV så hade det varit en perfekt match. Men detta visar i alla fall att Djurgården är på G , dom har lärt sig att spela hockey igen. Det ser ljust ut!





Kung Hardy.


I want it I need it I SHALL HAVE IT!

Gaaaah! Jag har ett sånt enormt jävla behov av att shoppa, och de enda pengar jag har är pengar som jag lagt undan till London resan i mitten av Oktober. Nu är det visserligen inte så himla lång tid kvar tills dess, men jag vill ju shoppa NU!

Överst på listan står lös-hår och jag VILL VERKLIGEN! William säger att det är onödigt men det struntar jag i för jag är så himla less på längden på mitt hår just nu, jag vill att det ska bli långt som jag hade förut.

Sen vill jag så klart ha en massa andra saker oxå, en stor stickad halsduk till exempelt, ett par boots, lite snygga mössor.. Herregud jag behöver pengar! Och jag vet vad mamma kommer skriva när hon ser det här inlägget " Sluta färga håret så växer det snabbare, lägg dina pengar på något vettigt istället" MEN JAG VILL INTE!


Pictures of you, pictures of me.

Babe är på innebandy träning och jag kolla hockey, elitserien ÄNTLIGEN! Har inte tid att sitta här så tänkte bara slänga upp lite bilder ifrån helgen som jag lovade. Puss


   


Im back

Nu är vi tillbaka i civilisationen. Och vem vet, jag kanske lägger upp lite bilder ifrån helgen imorgon? Mwaah!

The nightshift

William har jobbat natt hela den här veckan, men nu inatt är sista natten jag behöver sova utan honom. Åtminstonde den här månaden. I helgen ska vi åka till landet för att hugga ner lite träd och för att kolla position på huset ( vi ska bygga en egen stuga där ute ) och nästa helg ska vi åka till Kalmar och Öland för att gå på skördefest och hälsa på Williams farmor.

Men till dess är det ett tag kvar, så nu ska jag kolla nya one tree hill avsnittet ( trodde att förra säsongen var den sista, jag hade fel ) och sen ska jag gå o lägga mig o hålla tummarna för att jag somnar fort och inte vaknar förrän William kryper ner bredvid mig. Godnatt!

play my troubles away

Om jag skulle lära mig att spela gitarr så skulle jag lära mig på den här!


oh yes


My baby is the best!

Det finns en klänning som jag suktat efter ett bra tag, men jag har bara hittat den i min storlek en gång och då var dragkedjan trasig. Igår var vi på H&M i Kungens Kurva och där fanns den, i min storlek. Självklart har jag inga pengar så det var inte s mycket att göra åt saken.

Jag och William gick därifrån för att köpa mat, helt plötsligt säger han att han måste gå på toa, "jaha" tänkte jag och gick runt själv o tittade lite. Sen kom han tillbaka, vi handlade maten, gick ut i bilen och där på sätet låg klänningen tillsamans med en lapp där det stog " Älskar Dig!! Hoppas den klär dig hjärtat".

Hur JÄVLA UNDERBAR är inte min pojkvän? Jag blev jätterörd och överlycklig, han skämmer verkligen bort mig. Älskar honom! ( Fast det gör jag även om han inte köper kläder till mig så klart!! ).


Before this night is true, I wanna do bad things to you.


Telefonsamtal klockan 06.34 imorse

William - Aah?

Nea - Jag kan inte somna om!

William - Men jag gick hemifrån för bara en minut sedan, du har inte ens hunnit försöka.

Nea - Joo, och det går inte.. Du måste komma hem igen så jag kan sova.

William - Haha men älskling, du vet att jag inte kan komma hem igen.

Nea - William, man kan faktiskt DÖ av sömnbrist!!

Det är officiellt, jag är en nörd!

Jag måste vänta 96 % till innan jag kan skörda mina jordgubbar..


Time to tell.

Ska till mormor o morfar idag och berätta att jag förlovat mig, kan bli spännande.

SKÅL älskling!


En fundering..

Det heter ju nattfjäril, för att dom bara är vakna på natten. Och på natten är det ju mörkt. Varför dras nattfjärilar då till ljuset? Skulle det inte vara smidigare att vara vakna på dagen i så fall?



I did it

Im a redhead again!


Primark

Som sagt var så ska jag till London i Oktober och eftersom jag och William båda har varit där förut men vårt resesällskap inte har det så ska vi ägna os åt shopping samtidigt som dom kör på turistgrejerna. Självklart är första destinationen Primark, jag har varit taggad, men inte så där övertaggad, tills nu. Jag googlade runt lite och nu spritter det i hela kroppen bara jag tänker på det. HERRREJÄVLAD vad jag ska shoppa!!

Hockeyn har börjat..

..Det märker man på mina händer, jag har hittills sett en match och mina naglar är helt..kaputt! tre kronor vann på straffar, FY FAN vad nervös jag var. Inte direkt en lugn start på hockey säsongen! Och trots att det inte direkt är nån stor turnering eller livsviktig match så var jag ändå ett nervvrak. Första hockeyn sen somaren ju. Och OM jag har saknat den. Jag ÄLSKAR hockey och Mattias Weinhandl. Och visst, jag gillar Omark, men hans försök till straff var inte okej, okej att han är känd för att spexa till det lite och göra det oväntade, men man gör inte det i en avgörande straffsituation. Känns som att han inte tar det på allvar. Och hockey är på allvar, hockey är ett spel på liv och död! Dessutom vann mitt älskade djurgården Nordic Trophy, KÄRLEK!


Ps: På lördag ska även Niklas Persson vara med och spela, Hallelujah!


I neeeeeeeeeeeed some shopping

Jag är i stort behov av shopping, tyvärr har jag inga pengar så eftermiddagen ska spenderas med att titta på när Malin shoppar. Men imorgon ska jag jobba så nästa månad blir det lite klirr i kassan i alla fall. Och sen har jag ju faktiskt pengar undanlagda till London så där får jag shoppa. Fast det är mer än en månad kvar.. Åh herregud!


RSS 2.0