Happy new year

Nyårsfirande ikväll.. Först ska vi hem till Mollemannen o kolla hockey ( viktigt!! ) och sen ska vi vidare till Fabbe för festligheter! Jag ska vara läcker i den lilla svarta och mina vinterskor ( ska ändå bara vara inne och vill inte utmana ödet i öppna skor med tanke på att jag varit sjuk i mer än två veckor nu ) kanske är så fashion att det till och med dyker upp en gårkvällens outfit här imorgon, fast räkna inte med det. Men i alla fall, GOTT NYTT ÅR på er!

Ps: Jag har för första gången i mitt liv köpt raketer! WOHO!



ÄNTLIGEN MINA!


Ögonbrynskniv

Jag har precis förlorat min ögonbrynskniv-oskuld! Det gick bra, bara bra! Det enda negativa är väl att jag som inte har sån stor kontroll över mina kroppsdelar riskerar att bli blind när jag har en kniv så där pass nära ögat, men det är en del av spänningen! Nu väntar färgning av ögonbrynen ( man måste ju va fin innan nyår ) och efter det blir det nog sängen för att läsa. Min blivande make är ute o jobbar, som vanligt, och han vet inte riktigt när han kommer hem. Imorgon blir det shopping i Skhlm med mammsi så måste vara utvilad tills dess!


Bloggilitti

Känner att jag måste bli bättre på det här med bloggandet, det är bara det att jag har fullt upp med bröllopsplanering o såna grejer så min 'data tid' går oftast åt till det. Men varför ska jag inte kunna kombinera dom två sakerna? Jag har ju sån himla beslutsångest över de flesta beslut jag måste fatta angående bröllopet så jag kan ju lika gärna gnälla om det här i bloggen o förhoppningsvis kanske få lite hjälp av er ( få ) läsare! Men om ni däremot inte är redo för en massa inlägg om mat, dukning, tärnklänningar, brudbuketter och vigselringar så kanske det är en bra idé att börja läsa en annan blogg. Självklart kommer jag även varva med inlägg om min innehållslösa vardag samt klädesplagg jag känner att jag bara måste ha och en massa annat sånt där som egentligen inte är ett dugg intressant! Nu blir det middag. Pussss!


Vad hände?

Är det bara jag som är otroligt seg och inte fått reda på det här förrän nu? Blond? Varför då? Det här gillar jag inte!


Bra eller Anus?


Arsenal





Kungar!


LiLo

Alla säger att det är en desperat åtgärd för att rädda karriären, men jag gillar´t! Bilderna är grymma!!



Once you go black..

Vad har Katy Perry, Kat von D och Linnea Pettersson gemensamt? Jo dom har alla tre grym hårfärg!

Loving it



Ann Sofie Back för Cheap Monday - I CANT WAIT!


Bokat o klart

Vigselplats samt festlokal bokat och klart.. SÅ JÄVLA SKÖNT! Den 7 Augusti smäller det, då blir jag Mrs Linnea Bergfors. <3


Bad Romance

Vet inte riktigt vad jag ska säga om Lady Gaga, jag har inte haft någon direkt uppfattning om henne tidigare men häromdagen såg jag och William videon till Bad Romance och den är rätt skön faktiskt. Och då o då mellan hennes klädkatastrofer kommer det faktiskt något som är riktigt coolt. Hon är så där lagom psyko härlig!



Calle i mitt hjärta!

Var i Globen igår på idol finalen, jag vill inte prata om det. Jag har bara en sak att säga ; Calle is ROCK N' ROLL!




Run to the hills

Motley Crue och Iron Maiden till stockholm i sommar och jag kunde inte varit lyckligare. Eller jo, det kunde jag ha varit. Jag skulle ha varit fan så mycket lyckligare om det inte vore så att spelningen är kvällen innan jag ska gifta mig. Men det är inte mitt problem, det är motley och maiden som går miste om en cool jävel på sina spelningar! Dessutom har jag redan sett dom live båda två. Och det kommer komma fler spelningar, jag har däremot planer på att bara gifta mig en gång. Med världens bästa man dessutom, Hallelujah!

O M G

Jag är kär! kär kär kär! Åker in till stan imorgon och köper dom på direkten, klarar knappt av att leva en sekund till utan dom. KÄRLEK!





bild härifrån.


Back of bitch

Vissa människor är så jäääävla jobbiga. Dom tar mer än vad dom ger, fast dom är inte ens medvetna om det. Nej nej, enligt dom är dom det absolut bästa som någonsin hade kunnat hända en. Efter ett tag ( läs: PÅ en JÄVLA GÅNG egentligen ) så lessnar man dessvärre. Dock är det inte lätt att berätta för dom där personerna precis hur jävla jobbiga dom är, och att man egentligen inte alls var tvungen att jobba igår, utan bara fick dödsångest när man tänkte på att spendera mer än en timme med den personen. Idag sprack det dock, idag berättade jag för den där personen att jag inte orkar höra på hennes gnäll längre och att den enda som kan hjälpa henne är hon själv. Jag tänker inte ens försöka längre,. Jag tänker inte ens låtsas bry mig om hennes jävla problem en gång till för det är skitproblem! Det hon verkligen borde gnälla över det är saker som hon inte ens kan inse själv för hon har så jävla taskig självinsikt. Men nu slipper jag i alla fall äntligen känna mig tvungen att träffa henne varje gång hon är i sthlm JAG ÄR FRI! Det enda negativa är att jag nu måste lägga till en sak på listan över saker att göra innan bröllopet, nämligen HITTA EN NY FOTOGRAF!

<3

KÄRLEK!

RSS 2.0