Min drömbil




Cadillac Eldorado 59. KÄRLEK!


Life is life

Nu har jag fruktansvärt dåligt samvete!! Jag har inte skrivit på hur länge som helst, ändå ligger statistiken på stadiga 11 läsare om dagen.. Vilka är ni stackare som tittar in utan att få ut något av det?

Livet vandrar sakta men säkert på, det blev jobb hela förra veckan och imorgon ska jag tillbaka för att se mina små bebisar ( som inte är små bebisar längre ) ha sommaravslutning på dagis. Efter sommaren börjar dom nämligen i skolan. Jag lovar att jag kommer gråta. Och sen på onsdagen blir det tvärtom, då är det nämligen Edwina min käre svägerska som slutar skolan. Japp, hon tar studenten hon.

Den här dagen kommer inte att bjuda på överdrivet mycket, ska sätta ihop balkongmöbler som vi fick av svärfar igår och senare så har jag tvättstugan. Från och med nu lovar jag att jag ska titta in här oftare.. Det har jag visserligen skrivit de senaste typ tio inläggen. Men nu har jag inte längre något som hindrar mig för nu är det sommarloooov.. typ.




Peddo och jag för exakt 11 månader sedan!


Time to say goodbye

Som ni vet vid det här laget så är vi mitt i en 'begravningsturné' runt om i Sverige. 2 av 3 är avklarade men än är det inte över. På grund av detta så är bloggen inte min första prioritet. Speciellt inte nu när jag dessutom dragit på mig en enorm förkylning efter ett kallt och regnit dop. Men det är inte bara bloggen, det är även lägenheten som blir lidande. Så den ska jag ta tag i idag med mitt dunkande huvud och rinnande näsa. Wish me luck!


Im soo sorry

Jag vet, jag är sämst! Men det är mycket nu. Har varit i Kalmar på begravning och inom en vecka kommer jag att gå på två till. På söndag ska vi dessutom på dop oxå. Så ni kanske förstår att jag inte har all tid/lust/ork i världen att uppdatera?! För att ni ska förlåta mig så bjuder jag er på bilden nedan. Om den inte är tillräcklig för att jag ska få eran ursäkt så vet jag inte vad som är!!


Your guardian angel

När William kom hem ifrån jobbet imorse så kunde jag inte somna om. Därför låg jag och tittade på honom när han sov. Och finare människa finns inte. Jag tycker synd om människorna som inte får lära känna hans riktiga jag och jag förstår mig inte på människorna som faktiskt fått göra det men som inte uppskattar honom tillräckligt för att bry sig om ifall han blir sårad.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


HUR snygg?



Så sjukt jävla snygg. Kate Middleton, OMG!

RSS 2.0