Babys coming back!

Jag försöker och försöker att skriva om lite olika saker.. som nu hade jag till exempelt tänkt skriva om mina shoppingfynd jag gjort idag, shit vad jag lycakdes med shoppingen idag! Men nej,  jag vill inte skriva om det, allt jag vill skriva om är hur mycket jag ser fram emot morgondagen, då jag äntligen ska få träffa min älskling!  Jag saknar honom så det gör ont i varje liten del av min kropp.


You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything


.

JAG HAR VÄRLDENS FINASTE SÖTASTE SNYGGASTE UNDERBARASTE BÄSTA PERFEKTASTE POJKVÄN!



All I wanna do
Is be with you, be with you
There's nothing we can't do
Just be with you, be with you
Only you
No matter where life takes us
Nothing can break us apart
I just want to be with you!

Tattoo

Här är en ny bild på tatueringen så ni får se vart den sitter. Självklart kunde jag inte motstå att få med mina älskade ormskinns skoletter som jag håller på att gå in!


Pippi Långstrump

Idag ska jag spendera hela dagen med min älskling, den lilla av dom. Det vill säga Albin! Hittils har vi hunnit ta en lång promenad, och så har vi varit förbi pappas jobb och tittat på bilarna, och tagit en tur förbi mat affären för att handla lunch. Nu står Pippi på som vanligt och Albin tittar som förhäxad.

   

<3

Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera min blogg de senaste dagarna, men det är för eran skull! Jag tänkte att ni kanske är less på att höra om hur söt/perfekt/underbar William är.. Och för tillfället är det fortfarande det enda jag vill och kan skriva om..


When you are right by my side I catch a glimpse of heaven,
I find my paradise when you look me in the eyes.

Han vet precis vad han ska säga....

Nea - jag ska nog shoppa imorgon!
William - Vadå?
Nea - Vet inte.. vad som helst!
William - Du är verkligen shopping beroende.
Nea - Ska du säga, du är spelberoende!
William - Nej!
Nea - JO!
William - Det enda jag är beroende av, det är dig!
Nea - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!


I did it!

Har länge pratat om tatuering och för ett tag sedan bestämde jag mig och bokade tid. Anledningen till att jag inte skrivit något om det är för att min käre mor inte visste om det och jag ville inte hon skulle få reda på det i min blogg. Men nu har jag både gjort tatueringen och berättat för Mammsen. 
Bilden är inte den bästa, det ser lite äckligt ut eftersom att den är tagen precis när den var klar. Men jag lägger upp en annan sen när den har läkt och så.



 
Because Love and happiness do exist.



 


Låt den rätte komma in

För lite mer än ett år sedan läste jag boken Låt den rätte komma in. Den hamnar väldigt högt upp på listan över de bästa böckerna jag läst, och jag har läst MÅNGA! Så igår var det dags att se filmen på bio. Jag vet ju att man egentligen aldrig ska se en film baserad på en bok om man har läst boken, för man blir alltid besviken. Men både jag och mamma trodde att det skulle vara annorlunda den här gången.. Man kan ju inte göra en dålig film på en sån braaa bok. Men se på fan, det kunde man! VI satt båda två och bara ränkade minuter tills filmen skulle ta slut. Och den var inte ens läskig! Tyckte jag då..

Men inatt har jag knappt kunnat sova någonting, och när jag väl har gjort det så har jag blivit uppäten av vampyrer i drömmen hundra gånger om. För att en vampys ska kunna komma in genom en dörr eller ett fönster måste man säga " du får komma in " i alla fall enligt filmen. Mellan klockan tre inatt och klockan åtta imorse har jag legat och upprepat tyst " du får INTE komma in, du får INTE komma in, Du får INTE..." Så nu undrar jag, varför är jag så lättpåverkad? Jag tyckte ju inte ens att den var läskig när jag såg den? Herregud!

Nu ska jag i alla fall på bio igen om två timmar tillsammans med William och Malin. Dom tvingar mig att se High School Musical 3, något säger mig att jag kommer drömma mardrömmar om den filmen oxå!

The easy way out

Vanligtvis om folk frågar mig hur det känns så säger jag att jag inte bryr mig, jag spelar helt likgiltig. Och jag spelar det så pass bra att jag går på det själv. Men när William frågar spelar det ingen roll hur bra jag är på att spela, det känns som att han ser rakt igenom mig.. Jag vet att jag någon gång måste ta itu med allt som har hänt, men jag känner att jag inte riktigt vill göra det ännu.. Så jag fortsätter spela likgiltig och lägger skulden på en person som egentligen bara är en bricka i spelet. Det är inte den personens fel egentligen.. Och jag älskar den personen, han är trots allt min bror. Men just nu är det lättare för mig att vara arg på honom. Det gör att jag inte behöver ta tag i alla de andra känslorna ännu. Så om någon frågar ifall det är jobbigt att inte träffa honom eller ifall jag saknar honom kommer jag fortsätta spela likgiltig och låtsas att jag inte bryr mig. Det blir enklast så!

Theres no beat without you

Okej okej.. vi kanske inte direkt krossade hammarby igår.. det kan ha varit tvärtom..Men jag bryr mig inte om fotboll och så länge min man blev nöjd så tänker jag inte klaga! Ikväll däremot är det bara att hålla tummarna för att Djurgården krossar HV71 istället.. Man kan ju alltid hoppas!

Ikväll åker William tillbaka till äckelhålan så jag får klara mig utan honom ännu några dagar.. Men nu är det "bara" 38 dagar kvar tills han är helt klar med skolan.. Det är baaaaraaaa att vänta!
Så är det som sagt var hv-dif ikväll, så jag ska sitta klistrad framför tv:n. Om jag inte hinner somna innan matchen ens börjar.. Det är ju faktiskt 45 minuter kvar och med tanke på hur trött jag är finns det en chans att jag inte orkar hålla mig vaken.. Men det återstår att se.




Ibland vill man helt enkelt inte vara med på bild...

1,2 GUL RÖD BLÅ!

William, jag älskar dig! Men jag är ledsen, ikväll krossar vi er!

Did I ever tell you?

I have never loved you more than I do today!


Wille är ledig måndag och tisdag.. Så han åker inte ner förrän tisdag kväll och vi ska ses imorgon. Ändå är jag helt nere nu.. Jag vet ju att han måste åka tillbaka på tisdag.. det suger verkligen! Jag känner att jag växer fast i honom mer och mer för varje gång vi ses. Jag kan verkligen vara mig själv med honom, samma konstiga flummiga hypade människa som jag bara kan vara med mina absolut närmaste. Och nu saknar jag honom... Det var bara några timmar sedan vi låg tvärs över min säng och gapskrattade. Jag vill ha honom här nu.


Var är mitt paraply?

Igår var jag och William på Djurgården-Linköping. Dif vann, hallelujah! Sen på kvällen var vi ute med några kompisar. Först var vi på ett ställe, sen gick vi till ett annat, där killen i garderoben råkade ha varit jättekär i mig i 8:an så det blev gratis garderob. Ibland har man nytta av mig! Väl där inne fick jag en blå drink av min man och så fick jag syn på Nathalie, vilken lycka det var! Jag rusade fram och sen satt vi och skvallrade en massa. Men när en kille ur hennes sällskap skulle gissa min ålder och drog till med 26 tyckte jag det var bäst att gå därifrån. Efteråt drog vi självklart till GP, vad är en ute kväll utan avslutning på GP? INGENTING!

Väl vid GP mötte vi världens roligaste kille.. Molle! Jag blev genomlycklig när jag såg honom, Wille oxå! Så när Malin och dom andra drog hem så stannade vi och pratade med Molle och hans syster. Oj vad jag skrattade! Men sen kom Willes ex så då bestämde jag att det var dags att gå därifrån!

Imorse när vi vaknade tog han upp min senaste Glamour och jag drog på mig läsglasögonen och började läsa min bok. Efter 5 minuter konstaterade vi att vi är precis som ett gammalt gift par. Love it! Sen gick vi upp och åt och efter maten somnade jag igen.
Jag sov till tre tiden ungefär, då vaknade jag av att William lagt sig över mig, höll fast både armar och ben och sjöng Hakuna Matata det högsta han kunde i mitt öra. Angenämt uppvaknande? Inte ett dugg! Men när jag vaknat till lite så taggade jag oxå till. Då åkte min lejonkungen skiva på och så dansade vi runt och sjöng i mitt sovrum och lekte elefanter.
Jag är så glad att jag hittat någon som är lika dum i huvudet som jag är!! Fast han måste verkligen klippa sig!


Där är mitt paraply!

KROSSA LEKSAND

Huddinge kanske förlorade på straffar till slut, men fyyy fan vad vi krossade leksand! WOOOOOW!

<3

True lovers never take it slowly, when they have found the one and only!

You're just to good to be true

Ibland undrar jag om William inte är lite för bra för att vara sann. Ibland undrar jag om han och min mamma inte brukar prata i hemlighet. Min mamma har ända sedan jag var yttepytte liten sagt att jag inte ska skaffa barn för tidigt och innan jag gör det ska jag vara hundra procent säker på killen, jag ska skaffa körkort och jag ska resa en massa.
 
Än så länge är jag bara hundra procent säker på killen.. Och William vill skaffa barn tidigt, men inte förrän han har ett fast jobb så han kan försörja mig och barnen. Men igår sa han att vi måste ut och resa, han kan inte förstå att jag bara varit i London medans han har varit typ.. överallt. Så han har bestämt sig för att jag måste ut o se världen, "speciellt innan vi skaffar barn".
Detta var jag självklart tvungen att säga till min mamma vars hjärta förmodligen tog ett seger varv i kroppen. Så nu återkommer vi till första meningen, är han för bra för att vara sann? Jag älskar honom över allt annat. Min pappa avgudar honom. Min bästa kompis avgudar honom. Och min mamma som inte ens har träffat honom ännu avgudar honom nog oxå lite. Det borde hon i alla fall göra!

Intressesmurfarna hoppar av lycka.. eller?

Idag har jag sovit. Efter det sov jag faktiskt lite till. Sen hoppade jag in i duschen, bokade tid i tvättstugan, köpte en halsduk, gick till mamma, åt mat, tittade på tv, gick hem, pratade med älskling på msn, och snart ska jag gå o sova igen.

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Jag lyckades frälsa min man totalt med den där bebis hemsidan, och idag skickade han den SÖTASTE ungen jag någonsin har sett! Den fick mig att vilja gå och spola ner alla mina p-piller på toaletten på en gång!! Men det ska jag inte, mamma du kan vara lugn! Men titta bara, är det konstigt att jag är KÄR?


SSK-DIF

Winnerborg dömer och äckel Linus gör mål för SSK. SÄMRE START KAN MAN INTE FÅ!



Update: Matchen är slut och Dif vann.. UNDERBART!

Babies

Kattis skickade en massa bilder till mig ifrån makemebabies.com på hur hennes och Kostas barn kommer se ut. Och jag är ju bara mänsklig, jag var tvungen att prova jag med! Bedårande eller vad?


  

Just keep swimming

Nu har fotbollen börjat. Det betyder att fotbollen snart är slut. Och det betyder att min man ska åka ifrån fotbollen. Vilket betyder att han snart är här med mig. Kan det bli bättre?! DONT F-ING THINK SO! Innan dess har jag lite att fixa. Duscha, raka benen, måla naglarna och så vidare! Sen ska jag inviga mina nya svarta siden pyamas byxor. Dom ser väldigt sköna ut! Jag köpte firrisar idag, ni kanske inte visste att jag är värsta akvarienörden. Men det är jag! Och nu när jag startat upp ena akvariet igen känner jag mig äntligen hel. När  William har kommit hit ska vi titta på film, What happens in Vegas. När filmen är slut ska jag halsa en slurk hostmeducin så jag sover gott, och så att min man förhoppningsvis slipper ligga och lyssna på mina hostattacker hela natten.

En applåd för min vän Michael och hans lag som idag vann över  serieledarna, han gjorde dessutom ett assist. Hockey is the shit, and so is Michael!

Alla heter Glenn i GBG

Har legat hela natten med feberfrossa och bara skakat, gråtit och hackat tänder. Idag känns det lite bättre, men fortfarande inte helt okej. William ringde mig inatt ifrån kryssningen för att fråga hur det var med mig.. Han gjorde klart för mig att han skiter fullständigt i ifall jag smittar honom eller inte, han ska träffa mig ändå ikväll! Sötnos! Nu ska jag titta på Dif-Frölunda... Fast Frölunda gjorde precis mål så jag vet inte om jag verkligen vill se den här matchen.. FY fan!

You are my destiny

Jag har inte uppdaterat så mycket senaste dagarna.. förlåt! Men jag har jobbat arslet av mig på dagarna och varit helt utmattad på kvällarna. Nu har jag dessutom jätteont i huvudet, halsen och öronen. Vilket måste gå över tills imorgon för då ska jag träffa Wille! Det är helt sjukt hur mycket jag saknar honom! Och det är ännu sjukare hur mycket jag älskar honom!

Men ikväll är han på kryssning och jag får snällt vänta tills imorgon med att träffa honom. Då ska han visserligen på sverige-portugal först ( eller vilka det nu är som spelar ) så han kommer inte till mig förrän tio-elva någongång. VIlken annan tjej som helst skulle bli jättesur över det, men inte jag inte! Först och främst för att ifall det hade varit en hockeymatch hade jag förfväntat mig att han skulle förstå. Och sen så är det viktigt att man har egna liv oxå!

Ikväll har jag Ä-N-T-L-I-G-E-N startat upp mitt akvarium. Så imorgon ska jag iväg och köpa fiskar! Woho! Men nu ska jag titta lite på tv och sen gå o lägga mig så jag blir frisk tills imorgon.

GODNATT!

Fett Tjockt!

Jag har gått upp 6 kg sen jag sist ställde mig på vågen, vilket inte vad alltför länge sedan.. Jag har världens ångest!
Så nu för tiden har jag halverat mina portioner, jag knaprar morötter dygnet runt för att hindra mig själv från att smälla i mig godis och jag häller i mig linfrön! Nu ska jag även gå ut o gå en lång promenad med min Mammi. Mina "Kärleks kilon" som Vanessa kallade dom ska bort! William har visserligen sagt att han skulle tycka om mig även om jag var tjock.. Men det tänker jag ändå inte utsätta honom för! Vi "firar" förresten hela 2 månader idag <3 Nu är det prooooomenad!


Orgasm!

Igår var jag på Djurgården-Timrå. Att se djurgården spela live är som att få en en 60 minuter lång orgasm! Jag får rysningar över hela kroppen och när skottet träffar där det ska träffa så skriker jag!

Jag vill inte uppdatera min blogg idag!

-

ÄGD!


Bankrån

Pappa ringde precis och berättade att två av bankerna i centrum hade blivit rånade av samma man. Det var tydligen en storbygd man med konstiga kläder.. Killen med konstiga kläder har alltså först rånat den ena banken, sedan lyckats ta sig till den andra och rånat den oxå. Sedan har han flytt därifrån på cykel, ja CYKEL! Och bytt kläder i en tunnel bredvid en kiosk en ytte-pytte liten plats ifrån själva centrumet. Och sedan försvunnit spårlöst.. Är inte detta värt en liten applåd? Mannen har skills!

You are a war worth dying for

Det är storm ute. Regnet öser ner och det känns som att hela huset sla blåsa bort. Än så länge är det ganska mysigt, fast det kanske är för att jag är inomhus. Om några timmar ska jag ner till hockeyhallen och kolla Huddinge - AIK.
Jag har sovit jättegott inatt! Det brukar jag inte göra natten efter att jag sovit med William, om man har en 90 kilos klump på två meter i sängen ena natten känns den ganska stor och tom och ensam sedan när man inte har det. Men inatt var det inga problem, jag sov som ett barn i över 12 timmar! Fast jag är fortfarande jätteförkyld och hostig. Men det försöker jag råda bot på med hjälp av hostmedicin och en massa te. Ikväll åker älskling till Katrineholm igen, så jag ska träffa honom lite senare o säga hejdå och så. Jag kommer klara det här! Och nu är det dessutom bara 54 dagar kvar tills han är helt klar med skolan och kommer hem till mig igen för alltid. 54 dagar är inte så lång tid? Visst?

Prada vs. Persson?

Tack för förkylningen älskling!
Jag kom hem ifrån stan för ungefär en timme sedan. Imorse när jag åkte iväg var jag pigg och frisk. Nu har nattens bravader hunnit ikapp mig så jag är både förkyld och hur trött som helst! Jag väljer att lägga all skuld på Wille :)

I stan tittade jag i alla fall på lite snowboard killar som åkte en massa. Jag tyckte inte det såg så svårt ut och konstaterade att "så där skulle jag faktiskt oxå kunna göra.. om jag ville.. Fast det vill jag inte!". Sedan shoppade jag lite, hittade ett par jeans och två tröj/koft - klänningar. Allt var svart. Jag kände mig som en väldigt deprimerande person, men vet ni? I dont give a fuck, För svart funkar alltid! :)

När vi var på T-centralen såg jag ett gäng killar, jag tittade på dom och sa direkt "hockeyspelare, det ser man lång väg!". Och när jag tittade lite närmare så såg jag att ja, det var faktiskt hockey spelare. Niklas Persson och en massa andra linköping spelare för att vara exakt! Jag tycker om Niklas Persson! Jag tror att om jag fick välja mellan Prada väskan jag har suktat efter i 2 år eller att Niklas Persson skriver på för Djurgården skulle jag nog välja det senaste. Och han är ju en fröjd att se på!!!


 

Just remember to smile

Igår kom min man hem. Lovely! Vi åkte först förbi Marcus och lämnade lite pengar, sen köpte vi godis och så åkte vi hem och tittade på idol och lite annat skit på tv. När vi skulle lägga oss låg vi som vanligt och pratade halva natten. Tror inte jag somnade förrän vid tre tiden. Och William har legat bredvid mig hela natten och snorat och snrövlat. Han är jätteförkyld. Jag tycker så synd om honom för han blir så där riktigt ynklig som bara killar blir av simpla förkylningar. Sen vaknade vi till liv klockan åtta imorse och båda var lika övertrötta och fnittriga. Nu har han tyvärr åkt iväg för att spela "stor lila gurka" ( det vill säga squasch ) med grabbsen så jag ska inte till stan och spendera lite pengar och titta på snowboardåkare! So long lovers!

ÄNTLIGEN

Snart snart snart snart snart kommer min man! <3

You'll miss me when I'm gone.

Om min man någon gång om 100 år skulle lessna på mig ( yeah right?! ) så ska jag gifta mig med den här mannen!



För att visa precis hur patetisk jag är

VEM:
Saknar du:
William.
Vill du döda: Den personen som gjorde min mammas liv till ett helvete..
Rörde dig sist: Mamma, när hon kramade mig.
Vill du slå: William för att han pluggar långt borta.
Kysste dig sist: William.
Vill du kittla: William, han är jättekittlig!
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: William.
Skrek du på sist: Stefan...
Vill du vara som: Mamma!
Sårade dig sist: Stefan..
Vill du bli galet full med: William, det är inte kul om inte han är med!
Gjorde dig riktigt glad senast: William!
Fick du sms från senast: William, så klart..
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: William!


Det känns lite som att mitt liv kretsar kring två personer. Tyvärr platsade inte Malin in någonstans i listan, men hon vet att hon oxå har en plats i mittpunkten av mitt universum!

Förresten..

Vad fan fick Linköping för ryck igår? Efter att dom gjort 3-2 målet mot Djurgrden i förlägningen lixom kastade dom sig över varandra på isen och började kramas. Det var bara en vinst mot Dif i SD?! Inte TV-pucken! Skärpning!

My lips are dying to meet you

Shit vad tråkig min blogg har blivit. Allt jag skriver om är William hit och William dit. Förlåt så hemskt mycket! Men jag tänker inte på mycket annat för tillfället.. Men jag ska försöka bättra mig.. Typ. Ikväll kommer han i alla fall hem :) Jag har legat hela natten och bara räknat timmar, minuter och sekunder. Idag ska jag städa en del, torka lite golv och plantera om en massa krukväxter som vi köpte igår och hänga tvätt. Sedan blir det förhoppningsvis en snabbis in till stan oxå. Jag måste köpa nya jeans och lite koftor. Så det blir fullt upp tills älskling kommer hem. Den här veckan har gått så himla fort! Jag kan inte komma på någonting som jag har gjort för att få tiden att gå. Det är som att den enda tiden som räknas numera är den jag spenderar med William. Tragiskt? Men Magiskt!

William <3

Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms


Kompromiss

Nu har jag och Wille kommit på en kompromiss. Våra barn ska själva få välja om dom vill vara hammarbyare ( usch ) eller djurgårdare ( hallelujah ). En sak vi däremot var överrens om redan från början, det var att blir ungarna aikare skänker vi bort dom på blocket!

Skåningar upphör aldrig att förvåna mig!

Idag ska min vän Skåne-Malin på en arbetsintervju. Hennes pojkvän ska göra henne sällskap dit och sen under tiden hon är på intervjun ska han gå till statoil o ta en fika. Han ska alltså fika på statoil. Är det bara jag som tycker detta är jättekul?

Trött eller vad?

Nea - ATCHOOOO!

Pappa - Prosit!

Nea - Godnatt.

Pappa - godnatt..?

Nea -TACK, jag mena TACK!

Raindrops keep falling on my head

Det är praktiskt taget storm ute och jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Ser ut som en dränkt katt just nu! Det luktar surströmming i min tvättstuga.. Det tog ett tag innan jag kom på vad det var det luktade, både bajs och blöt hund flög igenom skallen men till slut kom jag på vad det var. Är det säsong för surströmming nu förresten? Är det någonsin säsong för det? Jag har aldrig ätit det, och tror aldrig jag kommer göra det heller! Något som luktar så där kan inte smaka gott! Apropå smaka gott, ikväll ska jag ut o äta med Malin och Fuss. Det blir News, som vanligt! Vad skulle jag göra utan det stället?!

Älskling, kom hem!

William vantrivs hur mycket som helst nere i äckelhålan där han pluggar.. Vetskapen om detta gör att mitt hjärta går i tusen bitar.. Jag vill inget hellre än sätta på mig löparskorna ( okej okej, jag har inga såna, men OM jag hade haft det.. ) och springa ner och hämta hem honom! Jag försöker få honom att tänka positivt, som imorse.. Då sa jag att det bara är två dagar tills han får åka hem. Men han kontrade med att det bara är fem dagar kvar tills han måste åka tillbaka dit igen.. Men jag är trots allt glad över att han inte trivs. Tänk om han tyckte att det var det underbaraste stället som finns och vill att vi ska låta våra barn växa upp där. Då hade jag varit tvungen att lämna honom! Så så länge han hittar ett sätt att stå ut de två månaderna som är kvar och sen kommer hem och lever lycklig i alla sina dagar tillsammans med mig så ska nog allt gå bra.

RSS 2.0