Man saknar sånt som man inte har.

Man kan gå i flera dagar eller veckor och oroa sig för en sak. Man har svårt att sova, man kan helt plötsligt börja gråta, och man överanalyserar allting. 100 kronor och två minuter senare är det över. Då kommer den stora lättnaden. Lättnaden över att man inte har något att oroa sig för. Men ändå känns det inte helt bra. Det är lixom något som saknas. Man känner hur det hugger till någonstans inne i kroppen. Och det är då man inser det. Att man under den här tiden hade vant sig lite, man hade vant sig vid tanken på det man fruktade. Och nu är det borta.. Hur sjuk i huvudet är jag?

Confusion..

Du är den sötaste som finns
Du är den finaste jag vet
Du har allt det där som alla önskar sig
Jag diggar dig!


Som sodastreamad o'boy.

Han är inte utav denna värld. Det finns många saker jag skulle vilja göra med den här mannen! Jag vill doppa hans ben i kyckling marinad och suga på dom tills han är helt skinnflådd. Jag vill hälla i honom mängder av "glögghehn" och tillfredställa alla hans behov. Jag vill ta ett rejält tag om hans näsa och nypa i den tills han stönar av smärta. Jag vill bita i hans öra, hårt! Jag vill lägga mig med armarna om honom och krama allt vad jag kan och aldrig släppa taget. Jag vill.. Jag vill.. Jag vill vara brödet han vill stoppa korven i!



Dum dag!

Allt är dumt!! Stefan är dum! Pappa är dum! Marcus är dum! ( jag vet inte varför Marcus är det men jag känner mig taskig om jag lämnar honom utanför det här ). Förresten, Gympaläraren är DUM! Dom korkade killarna som sitter och låter 10 meter bort är JÄTTEDUMMA! Jag vill hem, lägga mig i sängen, bita i kudden, gömma mig under täcket och skrika allt vad jag kan!! Skrika jätte jätte jätte jätte högt! Jag känner mig barnsligt arg just nu. Jag vill dra någon i håret och göra klart för alla att min pappa är starkare än deras. Och så vill jag hoppa upp och ner och stampa i golvet och vägra göra som någon annan säger! Bara för att läraren tycker att jag ska göra klart den där loggan så betyder det inte att jag måste det. Hon är inte min mamma!!! Jag slutar halv tolv idag.. tills dess borde jag väl stå ut? Håll tummarna!


My toyota is fantastic..

Beep Beep Yeah! När jag vaknade imorse hade jag fått ett sms från Marcus med texten till hela Toyota reklamen, just då var det mycket roande.. Men nu har dne lixom fastnat på min hjärna och vägrar försvinna. Och nu är det inte lika roande längre! Så.. tack för den raring ;)

Vad har jag gjort på lovet?

Det är något jag verkligen undrar över. Tiden gick otroligt fort men jag kan inte påstå att jag gjorde något vettigt av den. Men jag tänkte ändå försöka slänga ihop en liknande lista som jag gjorde förra gången jag hade lov. here we go;

♥ Gosat med en katt som hette Bimbo.
♥ Iaktagit en berusad kines ( Willy ).
♥ Lagt ut en massa pengar på akryl naglar som jag lät sitta kvar i ungefär 5 dagar.
♥ Köpt vår skor.

♥ Slingat håret.
♥ Sett 7 hockey matcher.
♥ Provat en gul bh.
♥ Blivit vän med Niko.
♥ Varit i Sköndal med Beckman och Snutten klockan tre på natten.

♥ Varit på barnkalas.
♥ Spelat Buzz och ÄGT alla andra!
♥ Träffat en gammal förälskelse som bjucka på en cheeseburgare.
♥ Haft en glittrig party hatt på mig hela fredags natten.
♥ Ätit en tårta som ser ut som spöket Laban.

♥ Skrattat helt otroligt mycket åt en vän till en vän som lekte Charlie Chaplin.
♥ Blivit ännu mer kär i Björn Gustavsson ungefär hundra gånger om.
♥ Flyttat in i marcus tjocktröja.
♥ Köpt två likadana tröjor i olika färger och tappat bort påsen en timme senare.
♥ Kommit över bitterheten och faktiskt insett att han gett mig några bra minnen.

♥ Skickat över 1000 sms till en och samma person.


RSS 2.0