Helgen som varit

I fredags tittade vi på idol, både Eric och Calle är kvar. Herregud, vem ska man heja på? På lördag morgon åkte vi upp till bollnäs för att hjälpa mina svärföräldrar flytta från deras gamla landställe till deras nya. Wille lyckades köra fast en full lastad Citroén Jumper i gräsmattan på gamla landstället, för er som inte vet vad det är för bil så kan jag säga att det är en stor sådan! Efter mycket puttande och grävande gav vi i alla fall upp och ringde bärgaren som som tur är fick loss bilen utan problem. Idag så tog vi det lugnt tills Wille åkte iväg o kollade fotboll hos Mange och sen när Arsenal matchen började så joinade jag oxå. Nu tittar på vi på vem kan slå Filip och Fredrik och efter det ska vi nog gå o sova.


You think its over but its just begun

Inatt drömde jag att allt blev fel, blommorna vissnade, jag hann inte fixa håret, det fattades tallrikar, vi hann inte ta några bilder... Vaknade helt panikslagen.. Det är 8 månader kvar, om jag ska börja drömma mardrömmar redan nu, hur ska resten av de återstående månaderna gå då? Jag pratade i alla fall med mamma och hon försäkrade mig om att allt kommer gå bra och att hon ska hjälpa till. Så nu efter några timmar kan jag i alla fall andas ordentligt. Ikväll ska jag äta middag med Mallan o Fussi, det var ett bra tag sen jag träffade dom så det ska bli trevligt. Egentligen skulle jag gått till centrum en vända idag men har verkligen inte orkat. Men om ett tag ska jag in i duschen i alla fall så jag hinner fixa mig innan min man kommer hem så jag kan ägna tiden åt honom innan jag ska iväg. Sitter o lyssnar på A little piece of heaven med Avenged Sevenfold, den är så jävla grym!

Must have stabbed her fifty fucking times,
I can't believe it,
Ripped her heart out right before her eyes,
Eyes over easy, eat it, eat it, eat it!



Sex on two legs

   

Det finns ingen snyggare! ( Bortsett från min man ).

Note to self: Köp en mörkare ögonbrynspenna och ta ditt lata arsle till solariet nån jävla gång!!


Där älvorna dansar dit längtar jag jämt.





Smygtitt på klänningen


Ännu mer nostalgi

HÄR!



Mamma knows what I'm talking about ;)

Elmer Hult

Sitter och lyssnar på Elmer Hult, dessvärre skivan för inget av mina gamla band fungerar längre :( Man kan ju hoppa framför ett tåg för mindre. Ska göra allt som står i min makt för att försöka få tag på något av dessa band igen. Så himla underbara!!

- Man får inte sitta o äta på bryggan..

- Jag äter inte på bryggan, jag äter på mackan!


ÄLSKART!



Dont stop me now.

Idag inviger jag mina nya röda sammetstights. Dom är så sjukt jävla snygga! Vet ni vilka som med är sjukt jävla snygga? Mina senaste tillskott på skohyllan, Tack Pappsi!







Här är ena paret!
Bild ifrån Nelly.com


Sick Love Song


Black is black

Jag kunde inte hålla mig, jag färgade håret svart, and I love it! Idag var vi på bio med Williams föräldrar och syskon. VI såg 2012 och jag trodde jag skulle vara rädd, det var jag oxå i början men efter ett tag blev jag mer irriterad än rädd. Människor är alltid så korkade i filmer och jag blir så frustrerad när jag ser hur dom klantar till allting och bara litar på att allt ska lösa sig i sista sekund. Och sjääälvklart så löser det sig faktiskt i sista sekund.


Imorgon ska jag jobba, fast bara mellan 08.00-12.30. Efter det ska jag sola, Ä N T L I G E N! Har varit blek alldeles för länge. Så imorgon kommer jag känna mig som mig själv igen. Och på tisdag ska jag färga håret på mamma och leta vinterjacka till henne. Weeeeei!


Amy Lee




Den här kvinnan får mig att vilja färga håret svart, kolsvart!


Om exakt 9 månader

Ska jag gifta mig med mitt livs kärlek! Now its out in the open.



Tålamod

Snart, snart, snaaaaaaaaaaart får jag berätta om det!

Första dagen på nya jobbet

- Ja det är Gunnel?


- Ja hej jag heter Linnea Pettersson och jag ringer ifrån bla bla bla.


- Ja hej hej.


- Jag hoppas att allt står bra till med dig idag Gunnel?


- Nej, jag har cancer!



RSS 2.0