London baby



Jag orkar inte vänta tills imorgon, jag vill åka NUUUU! Den här resan kommer bli det grymmaste!!

Avesta

Har varit i Dalarna och hälsat på Williams mormor, hon har nyligen fått reda på att hon har fått cancer i de flesta inre organ och att det gått så långt att det inte går att behandla.. Idiotiska läkare som inte kollar upp ordentligt nrä hon säger att hon inte kan andas! Men hon verkade i alla fall hyffsat pigg även om hon bara ligger i en säng hela dagarna..




Bild på mig, svärmormor och William ifrån bröllopet.


Its all gone

Igår klippte jag mig. Jag har inte riktigt vant mig ännu men är i alla fall lite mer bekväm med det än vad jag var precis när det var nyklippt.. Då var jag redo att raka av mig skiten. I alla fall så pratade frisören hela tiden om hur nöjd han var med klippningen och att det såg ut preciiiis som Robyns hår( vilket inte alls var vad jag var ute efter )..Det kanske det hade gjort om han inte haft i något monstervax och ställt håret rakt ut åt alla håll o kanter, fy fan! Jag tröstade i alla fall mig själv lite genom att köpa en klänning, vart en svart enkel söt liten sak som jag nog kommer ha på fredag. Då blir det middag och utgång för att fira Mimi. Ryktas även om att en del av våra gamla klasskompisar ska med, kan bli kul att träffa dom för första gången på typ 5 år.. I alla fall, slänger inte en bild på Robyn där hon har en frisyr som mest liknar min för tillfället..


Mama, we all go to hell


Shut up and let me see your jazzhands

Såååååååå! Nu har helgen och ännu en arbetsdag passerat. I fredags var jag med min Mammi på My Chemical Romance på annexet, det var grymt! I lördags vart det middag med girlsen och sen lite party efter ( eller ja, dom partajade, jag drack fanta och tittade på typ ) haha!

Förresten, om du läser det här V så ska jag hälsa från Adam. Japp, den Adam!

Idag ska jag än en gång vara med Mammi men idag ska vi till söder. jag ska klippa mig o så ska vi shoppa/kolla lite. Är onödigt att spendera pengar med tanke på att vi drar till London om en vecka och en dag. Jag längtar så fruktansvärt mycket!! Har både Mcfly, fotboll och arenatour inbokat plus att jag har massvis med pengar att spendera på shopping. Det kommer bli LEGEN..DARY!

Not my cup of day



Efter två timmars sömn blev det 8 timmars jobb som resulterade i ett zombieliknande tillstånd och en sträckning i axeln. Fuuuuck offfff!


I wanna rock n' roll all night

Eftersom att jag aldrig riktigt har firat min födelsedag någon gång så funderar jag på att ha en fet jävla fest i år. Hyra en lokal och bjuda alla jag känner ( eller ja, dom jag tycker om ) och bara köra! Har inte bestämt mig helt ännu men det lutar starkt åt att det faktiskt blir av, hur taggade är ni?



Blääääe

Nu är det vardag igen. William kom hem i fredags och vi hann mysa lite innan jag begav mig av till Jennifer i Rönninge för tjejmiddag. Vi hade jättetrevligt och Jennifers lägenhet var grym! På lördagen åkte vi en snabbis till Ikea och sen vart det fest på Holken. På söndagen hände inte så mycket, William var ledsen och jag var besviken ( det hade ingenting emd oss att göra ). Ibland förstår jag mig inte på hur enkelt det är för vissa människor att såra personer det är meningen att dom ska bry sig om.

Tomorrow tomorrow I love you tomorrow

Imorgon kommer William hem, det gör mig glad! På söndag åker han iväg igen.. Inte lika glad! Men sen på torsdagen kommer han hem och efter det åker han inte iväg igen.. JÄTTEGLAD!

Idag har jag pysslat en massa hemma, det är det bästa som finns. Är så himla roligt att se resultatet sedan. Jag kan tyvärr inte skriva vad jag har gjort för William kanske läser det här innan han hinner komma hem och det får han inte för det ska bli en överraskning. Så därför får inte ni heller veta!
Imorgon ska jag till Jennifer med Marre och min älskade Mallan och äta middag. Det ryktas om pannkakor, eller pizza beroende på hur det går med pannkakorna, haha!

Anywaaaay... Resten av kvällen ska jag väl fortsätta pyssla lite fram tills BB och sen blir det sängen.





Ramar in


:(

Idag har jag en dålig dag, jag vill att William ska komma hem nu!!





Update: Nu har jag sökt lite jobb och varit nere i tvättstugan så det känns lite bättre...
Men jag vill ändå att William ska komma hem nu!


Oh he does!


Första natten avklarad

Gick sådäääär va.. Vaknade först vid två tiden, låg vaken ett tag innan jag somnade om. Vaknade vid fem tiden, hörde hissdörren öppnas och tänkte "nu kommer William". När dörren aldrig öppnades kom jag på att William kommer inte alls, för han är i skåne och jag kommer inte få se hans vackra nuna förrän om flera dygn. Då blev jag ledsen. Efter några tårar och två timmars uttråkat surfande på mobilen ( har läst varenda artikel på aftonbladet ) så lyckades jag somna om.


Inser att det kommer bli precis som förut.. Jag vänjer mig inte vid att sova förrän natten innan William kommer hem och sen tar det lika lång tid för mig att vänja mig vid att sova med en stor klump i sängen igen.


Miss you my monkey

Nu har min gorilla åkt till skåne :( han ska vara där ändå tills på fredag, hur ska jag klara mig ensam så länge? Och när han kommit hem så stannar han dessutom bara två dagar för sen åker han tillbaka en vecka till. Usch!!! Men efter han kommit hem finns det i alla fall en massa att se fram emot. My chemical romance, London, mcfly, emirates stadium tour, arsenal match och massa shopping. Får tänka framåt helt enkelt..



Bilder ifrån fredagen

Lägger upp några bilder ifrån fredags som Ida har tagit. Vi var på O'learys och tittade på hennes pojkvän som sjöng med sitt band. Kvällen började med mys hemma hos ig, fortsatte med spya och slutade med fyllekäk..



     


Böld-Nea

Jag har varit "inspärrad" i lägenheten på grund av sjukdom i tre veckor, då har min hy varit perfekt. Nu ska jag ut och träffa folk för första gången på väldigt länge, då har det magiskt uppkommit två stora feta jävla bölder mitt i ansiktet på mig. En på hakan och en precis bredvid näsan. Ser helt sjukt ut.. Fy fan!





Riktigt så här stora är dom inte, men nästan...

Jag är med på google


Hattrick Nick


RSS 2.0