Love

Jag har världens bästa man och jag saknar honom så det värker i hela kroppen. Kom hem älskling!



BAAAAAAJS

Sitter i skolan just nu och är A R G ! Vi har precis lämnat in ett projektarbete som jag slitit arslet av mig för att fixa och då kommer väran lärare o säger att vi inte skrivit tillräckligt mycket om ekonomin. Vi har lagt in en tabell med alla siffror men han säger att vi måste tolka den. Grejen är att dom grejerna han säger att vi måste skriva om är grejer som vi inte fått lära oss och som inte ens ingår i våran kurs.. Det är som att sitta o lära oss om kaniner i tre månader o sen säga att vi ska skriva ett arbete om hästar.. SÅ ARG! Ps: Louise hälsar.


Bitches, Im back!

Sååååå!!! Tydligen så måste jag uppdatera för att ni saknar mig. Och vem är jag att göra någon besviken?! Tiden rullar på och jag har fullt upp i skolan. Just nu sitter jag och Louise ( min nya partner in crime ) och ska jobba på vårat projektarbete.. Ni kan ju föreställa er hur det går med tanke på att jag tar mig tid att uppdatera här för första gången på typ två månader.

William är i Skåne för tillfället för en massa dumma kurser, tre veckor av åtta är avklarade och jag avlider vid tanken på att det är mer än hälften av tiden kvar. Annars så.. Ja ni, inte så mycket! Vi ska få nya fönster och ny balkongdörr i lägenheten. Jag har börjat med min hyposensbehandling vilket innebär att jag varje vecka går o tar en massa sprutor för att så småningom ( om tre till fyra år ) kunna vistas bland pälsdjur utan att hålla på och dö.

Det får räcka för nu. Men jag lovar att jag ska uppdatera oftare!

Puss på er!

ps: Hej Molle!

RSS 2.0