Today

Nu, sminka mig.
Sen, äta något.
Efter det, sätta mig på bussen till skärholmen.
Där, spendera pengar!

Bablin

Jag saknar min bebis lite. Men det är nog dags att inse att han inte är en bebis längre. Han fyller fyra i juni. Herregud vad gammal jag är.. Känns som att det var igår han ploppade ut. Måste se till att träffa lillgossen snart innan han glömmer bort vem jag är, jag är hans Unea ju!



   

 

En gång i tiden var han så här pluttig.


Industrial

Jag vill pierca mig. Men William tycker inte om piercingar. Piercingen jag vill ha är i örat, men han tycker tydligen inte om det heller. Men älskling, en liten industiral bara? En yttepytte liten? SNÄLLA????


 

 

Ps: Inte för att William bestämmer över mig eller så men det är han som ser mina öron vareviga kväll innan vi somnar och vareviga morgon när vi vaknar. Därför känns det mycket bättre att göra något som han godkänt.


Im so excited

Nu gäller det, visning på onsdag och vill vi ha lägenheten är den våran! Så jakten på möbler har redan satts igång, vi är väl hyfsat överrens men en del saker har vi väldigt olika åsikter om. Inredningsmässigt alltså. Jag vill ha det hemtrevligt och klassiskt med en modern touch medans William bara vill ha det moderna. Men förhoppningsvis så hittar vi en bra balans där emellan. Jag har i alla fall allt ansvar för gardiner och liknande. Spännande!!!


Gräddbakelse?

Idag kom min underkjol och jag provade den genast tillsammans med bröllopsklänningen. Och WIPS så blev jag en gräddbakelse! På första bilden nedan ser ni hur fallet på min klänning ser ut utan underkjol ( ja den ser ju inte ut exakt så där men jag googlade och tog de bilder som passade bäst ) och på den andra bilden ser ni hur fallet på klänningen ser ut med underkjol. Biiiig difference! Som tur är så är det justerbara ringar.


 


Fucking hell!

Igår påbörjade jag min tredje tatuering. Jag skriver påbörjade för att den inte är klar. Och anledningen till att det inte är klar är för att jag inte pallade trycket. Vi gjorde alla konturerna och efter det tog vi en paus. Sen satte vi igång med ifyllnaden och då brast det. Det gjorde så sjukt jääääävla ont! Efter ett tag så sa tatueraren att det inte är någon idé att fortsätta när jag har så ont. Så jag ska tillbaka igen när den har läkt klart och fylla i resten. De flesta sa att jag var galen som ens tänkte på att tatuera revbenen. och vet ni? Dom har rätt!

Ouch

Fick akut ont i magen när William började fråga en massa om bröllopet som jag inte kunnat planera ännu. Vill inte ens tänka på att det är mer att göra. Måste till exempelt beställa allt porslin samt kolla upp hur vi ska gå in och allt sånt.. Dessutom fick vi reda på igår att den ena killen som ska spela under vigseln bestämde sig för att åka till USA istället.. Så nu måste vi kolla med den andra av dom och se ifall han ställer upp ensam eller om vi måste börja om helt på den fronten.. Tänk om det kunde gå precis som man vill för en gångs skull.

I did it

Jag är brunett igen. Alltså, jag trivs som blond, ifall det är en viss nyans. Men om jag har just den nyansen så måste jag ändå fortsätta färga utväxten och då kan jag lika gärna göra det som brunett eftersom jag trivs ännu bättre som det. Det känns som att hela jag lyser upp när jag är brunett.. Jag ser brunare ut, mina ögon ser blåare ut och alla mina kläder passar bättre!



Jag vill ha brunt hår :(





Måste genast kolla på snygga blonda tjejer innan jag får för mig att göra något dumt!


Nitat!

För ett tag sen hittade jag till den där sidan där man sätter ihop olika outfits. Så be prepared på en hel del såna!



Bort med snön!

Vinterskorna är alldeles för varma för att ha nu. Kan inte allt slask försvinna så man kan plocka fram conversen? Kanske utmanar ödet lite och gör det ändå, lite blöta fötter har väl ingen dött av?


Tredje gången gillt.

Häromdagen var jag hos en tatuerare och provade olika placeringar till min tredje tatuering. Och när jag säger olika placeringar så menar jag att killen flyttade mallen fram och tillbaka en centimeter ungefär 10 gånger. Och nu på torsdag är det dags att åka dit och boka tid samt lämna mallen.

Sen får jag se när det blir av eftersom det blir en helg eller kväll med tanke på att jag kommer vara tvungen att ta av mig samtliga plagg på överkroppen och dom tyckte det var smartast att göra det när det inte kommer in människor lite hur som helst. Jag har i alla fall en riktigt bra känsla när det gäller den här, tatueringen kommer bli G R Y M!

Kommer självklart visa bild när den är klar. Tills dess lägger jag upp en bild på en random kvinna som redan utstått smärtan jag har att se fram emot så får ni oxå en liten hint om vilken del av min kropp den kommer att pryda.



BENDTNER


Arsenaaaaaal!

4-0 till Arsenal ( Än så länge ) vilken jävla match! Och Bendtner står för två mål, vilket inte är mer än rätt med tanke på vilka målchanser han sumpade förra matchen. Det är förresten Williams fel att jag ens bryr mig. Han har gjort mig till en fotbolls-nörd.. Nej, en Arsenal-nörd!


Snälla?

Idag kan väl mitt smink ha kommit.. Snälla? Jag vill ju så gärna ha det. Helst nu på en gång. Nu nu nu NU!

Om man ändå hade pengar..


Bröllopsresan bokad!


IDAG..

..Skickades inbjudningarna till mitt bröllop iväg, INSANE!

I used to be a party princess





Ett gammalt inlägg ur Henkes blogg, det var tider det! Haha


Haha


RSS 2.0