The pretty reckless

Om en blond liten tjej som är med i en tv-serie helt plötsligt börjar klä sig som någon som säljer sin kropp och börjar sjunga "hårdrock" så tar man henne inte på allvar. Tills man lyssnar på låtarna, för dom är faktiskt rätt så catchy! Så The Pretty Reckless får faktiskt helt godkänt, eller ja kanske till och med mer än godkänt. Har lyssnat på låten Nothing left to loose typ 40 gånger idag.

Och trots att jag jämförde hennes klädsel med något inte alltför smickrande så betyder det inte att jag inte gillar den lite.. Det vet min mamma, fråga henne bara vad hon tycker om mina skor. Hon säger att dom ser ut att tillhöra en sådan som jag tyckte att Taylor Momsen klär sig som.. Hängde ni med?




<3


Wise words Marilyn

I'm selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control
and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best.



Rensa the garderob time, again..

Heej allihopa!

Nu är vi tillbaka i civilisationen. Eller vi kom hem redan igår men sen dess har jag haft fullt upp så har inte hunnit uppdatera er om läget. Det hinner jag egentligen inte nu heller, jag tänkte bara skriva att jag på grund av nya inköp måste rensa min garderob, IGEN och tänkte kanske lägga ut lite smått och gott här på bloggen om jag hittar något som folk skulle vara villiga att betala någon krona för. Jag har ju en hel del oanvänt iförsig.. Meeen i alla fall, vi får se om det kommer upp något! God fortsättning!

Merry x-mas

Imorgon är det julafton. Den firas i Norrtälje hos min käre farmor och farfar. Sist jag firade jul där så var det inte lyckat direkt. En människa som inte ens förtjänade att spilla en sekund på lyckades förstöra hela min jul. Men det är flera år sedan och nu får jag för tredje gången fira jul med min man som jag älskar över allt annat på denna jord!! Det är lycka om något!!

Dessvärre kommer vi inte ge varandra några julklappar för det har vi redan gjort. Varken han eller jag har så bra tålamod när det gäller sånt så vi har gett varandra paketen så fort vi köpt dom.. Och av världens bästa man fick jag en rosa one-piece och en resa till London för att se mina gudar ( McFLY och Arsenal!! ) Svårt att slå det!! För att få lite julfeeling i bloggen lägger jag upp en bild på våran härliga plastgran som varken gör mig allergisk eller barrar som en riktig skulle ha gjort!




Som ni kanske ser har vi en dalahäst istället för en julbock.
 Det är en bröllopspresent från Williams mormor som är ifrån just..Dalarna!


Samtal 00.35 inatt

William - Du sa aldrig vad det var för fel på diskmaskinerna!

Jag - Vilka diskmaskiner?

William - Dom vid mittfältarna!

Jag - Pratar du i sömnen nu igen..?

William - NEJ, säg vad dom kostar!!

Jag - Jaha, vilken mittfältare menar du då? Denilson? Fabregas? Wilshere?

William - Det vet man aldrig..

Jag - Okej älskling.. Dom kostar tre miljoner.

William - Jaha.

Jag - Aah, ska vi sova nu?

William - ...


Ny design!

How nice? SO nice!

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min man för imorgon måste jag vara utvilad och redo för julklappshopping med Mammi. Nighty Night!


:(


!


Ink me

Jag fyllde på överarmen med bläck igår.. Det gjorde inte ont under själva tatuerandet, men nu.. oj ooj OOJ! Det känns som att någon stått och slagit på min arm med ett baseballs trä i flera timmar! Men vill man vara fin får man lida pin! SKa försöka lägga upp ett inlägg med alla mina tatueringar, måste bara hitta sladden till mobilen först. So I will be back!

Jag vill ha en uggla


This song

"Somewhere on the earth, someones driving home to this song right now" Sitter och sjunger med till McFLY, jag vet att jag skrev at tjag inte gillar nya albumet men jag har ångrat mig. Nu älskar jag det! Bortsett fårn att sitta o sjunga så gör jag inte så jättemycket. William är på julbord men kommer hem tidigt så jag antar att jag mest väntar på att han ska komma hem. Jag har även bestämt mig för att börja med shakes igen. Jag har lagt på mig några kilon sen bröllopet och jag trivs inte riktigt med dom så jag börjar nu på en gång för jag vet att om jag väntar tills efter jul eller nyår för att få en "nystart" så kommer jag aldrig börja. Så nu J Ä V L A R ! Vad händer annars i helgen då? Inte så jättemycket, vi ska på dop imorgon för Williams kusin och sen på kvällen blir det lilla julafton hos svärföräldrarna eftersom vi ska vara hos min farmor o farfar den här julen. Fast jag och William är så dåliga så vi redan har gett varandra alla julklappar. Jag fick ju världens bästa!! Nämligen resan till london för att se McFLY och gå på fotboll och en knallrosa onepiece, ÄLSKART! Nu fryser jag om fingrarna så orkar inte skriva mer, får se när jag uppdatrerar nästa gång..Spännande! Puss





Förresten, på måndag gör jag klart min tatuering <3


The happiest day of my life


Skulle inte tacka nej!


Bodum vattenkaraff

Igår fick William hem något som hetter MeriCard ifrån jobbet. Det var typ som presentkort där man kunde välja mellan olika produkter. Det blev en Bodum vattenkaraff som kommer hem till oss inom kort, en sån där med "jacka" som jag velat ha ett tag, Woho! Vet inte riktigt vad som har hänt förresten, jag tycker det är roligare att köpa saker till hemmet än vad det är att köpa skor o kläder till mig själv. Tror att jag är sjuk.. Speciellt eftersom att det inte är saker från IKEA jag är ute efter, nej nej, Cervera är min nya favoritaffär!

Det blev en i svart.


Wonder women

Tokfixar i lägenheten, ett rum i taget. Igår var det vardagsrummet idag är det sovrummet och badrummet. Imorgon köket, hallen och tvättstugan. Dont ever say Im not wonder women!




McFLY

Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska få se världens underbaraste band live. Jag ska åka till London och se Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter och Harry Judd PÅ RIKTIGT! Kärlek!!


Change of plans

Det blir ingen piercing. Det är grymt snyggt men det känns inte som jag.. Jag föredrar bläck framför stål!

Pugs


Det här ska bli spännande

Jag vet att jag varit absolut sämst på att uppdatera, förlåt Edwina!

Men i alla fall, nu ska vi göra ett test för att se hur pass bra min mamma är på att följa min blogg. Idag fick jag nämligen pengar av min pappa och mamma sa " bara du inte tatuerar dig för dom". Och det ska jag inte heller göra, så jag sa "nejdå". Och som sagt var jag ska ju inte tatuera mig, däremot ska jag pierca mig.

Och vad mamma tycker om det är lite oklart.. Jag vet att hon själv vill pierca både ögonbrynet och tungan men att jag sedan gör något kanske inte är lika acceptabelt enligt henne. Vi får se. Så nu tänkte jag lägga ut lite bilder här som får henne att föreställa sig det absolut värsta så att hon om hon mot all förmodan läser det här ringer mig och sen inte tycker att det jag ska göra är så farligt ändå. Det är så jag sköter saker, jag försöker alltid förbereda henne på det värsta så att jag sen när jag berättar vad jag faktiskt har gjort kommer undan lite lättare med det. So here we go:

       
   


RSS 2.0