snart snart snart

Var förresten på Sjödals utspring idag, och nu är det bara fyra dagar kvar tills det är min tur. Exciting!

Bittersweet memories

Igår låg jag i min säng nästan hela dagen och bara tänkte.. När ska jag lära mig att det aldrig är bra att tänka för mycket? Och jag tänkte på personer som finns och har funnits i mitt liv och så kom jag o tänka på D. Det kändes så konstigt. Allt som hänt mellan oss känns så overkligt.. Men det har faktiskt hänt, han har sagt allt det där och vi hade något. Det blir väl lätt en slags overklighets känsla när det enda man ser från honom nu är i tidningar eller på tv. Men jag vet att det är bäst som det är, vi har bara negativ inverkan på varandras liv i nuläget. Men nu när han blir hockey proffs på riktigt kan ni fet hajja att jag kommer skryta om honom, allt vad jag kan ;D

Is this the end?

Jag behöver dig
Mer än vad jag vill ha dig
Åh jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betyder inte allt!



Vad fan ska jag göra?

Stop and stare

Ikväll är det bal, jag ska gå med Robin och jag fick precis ett inlägg från hans flickvän på facebook där det stog att jag skulle ta hand om honom ordentligt... Yeah right, jag ska våldta honom i närmsta hörn! ;D NOT!
Idag ska jag och Malin äta Sushi buffé, det ska bli mumma! Fast Marcus säger att jag inte får äta för mycket för i den här takten kommer jag bli en liten sushi bit och då kommer inte han tycka mig om längre.. Så får det ju inte bli! Så idag är det jag som drar gränsen vid 15 bitar, allt för dig Mackan ( än en gång, sorry ;D ).

CP SKIT DATOR

Direkt när jag skrivit blogg inlägget igår så laggade min dator sönder. Den går inte ens o starta, vad fan ska jag göra? Det blir hem direkt efter skolan idag och försöka formatera om skiten, och om inte det funkar får jag kasta ut den genom fönstret och aldrig mer prata med någon!


With a tear in my eye

En av de absolut bästa låtarna som någonsin gjorts är Sweetest goodbye med Maroon 5. Jag får rysningar över hela kroppen varje gång jag lyssnar på den, underbart!

Dream away everyday
Try so hard to disregard
The rhythm of the rain that drops
And coincides with the beating of my heart

My baby love

Har hunnit med ganska mycket idag trots att klockan inte ens är två. Först åkte jag och pappa och hälsade på min lilla Albin med familj som kommit hem ifrån Kreta nu. Dom berättade att Albin hade ropat "neeeea" så fort han såg en blond tjej där nere, och så fort jag kom dit så sprang han fram till mig och hela tiden jag var där satt vi praktiskt taget ihop. Känns skönt o veta att han avgudar mig lika mycket som jag avgudar honom ;) Sedan åkte vi och stor handlade och så kom vi hem och fixade mat och så. Och nu är jag jätte jätte trött så jag funderar på att gå o lägga mig i en timme eller två innan jag ska börja organisera om i min garderob och städa undan lite papper och sånt. PussPuss!

image22

Tekniskt sett...

..Så är det ju faktiskt söndag, och det innebär att jag får träffa honom redan imorgon. Nu känns det lite bättre! Godnatt :)


I never ever wanna be without you.

Det blir ingen lugn hemmakväll ikväll heller, Jimmy ringde o frågade ifall jag skulle med honom och någon kompis så ikväll tar jag med mig en gammal klassiker ( vanessa ) och gör byn. Ska välja kläder o så nu, vi ses i dimman!

I never said it was easy

Under större delen av förra sommaren träffade jag en kille. Det blev aldrig något seriöst mellan oss och det enda den relationen gav mig var en massa problem mellan mig och Stefan ( och ett sugmärke, haha ). Nu är det så att den här killen spelar i ett band, jag har gillat dom skarpt sen första gången jag hörde dom. Nu är det en hel del fler personer som fått upp ögonen för dom. Vilket sjävklart är jätteroligt men detta leder till att deras namn kommer upp lite överallt i tid och otid. Man möter folk på stan som går runt i deras band-tröjor, dom ska spela på alla möjliga platser och festivaler. Till och med min skola är just nu bombaderad med affischer för en av deras kommande spelningar. Trots att jag inte pratat med honom på jättelänge så blir jag ändå konstant påmind om honom och alla problem som han medförde. Jag såg honom idag, och det är inte så att jag saknar honom eller något. Men måste han vara så jävla snygg?

Sjukt bra låt

Atreyu - Blow

Douglas Murray

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om den här killen eller inte, det finns inget roligare att titta på än slagsmål i hockey men som en väldigt klok kvinna brukar säga, Allt är relativt. Det känns lite som att Murray inte fick tillräckligt mycket kramar som liten pojke. 

 http://www.youtube.com/watch?v=z9WinnuUEco

Kebab, Beckman och Leonardo.

Det blev inte Rix Fm igår. Jag och Mamma kom fram till att hon bara följde med för hon trodde att jag ville gå, och jag skulle bara följa med för jag trodde hon ville gå, men ingen av oss ville egentligen göra det. Så ingen Jason Mraz igår alltså. Däremot blev det lite Stefan, han kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi o köpte kebab, det luktade vitlök i hela bilen innan vi ens kommit två meter ifrån grillen. Sen åkte vi hem, det första jag gjorde var att gå till Stefans garderob, och tog fram en t-shirt och ett par kalsonger att dra på mig. Trots att mina kläder är det bästa jag har är det ibland trevligt med lite omväxling o ha på sig någon annans ( kalsongerna fick dessutom följa med mig hem sen, hehe ). Efter ett tag var jag så grymt trött så jag somnade, en halvtimme efter de blev jag väckt, "älskling, du kanske ska ta på dig ett par byxor, Jocke  kommer". Som jag redan konstaterat någon gång, är det tur att jag tycker om Jocke, med tanke på att han är en ungefär lika stor del av vårat förhållande som jag och Stefan är. Det första Jocke säger när han kliver innanför dörren är " Vad har du kläder på dig för? Du har väl inget o skämmas över? Ditt jävla prakt exemplar.. " Sen sprang han omkring och ehm.. lättade på trycket, viftade med sina fötter bara för att visa hur äckliga dom var och tittade på bög porr på datorn och satt och gap skrattade.. Allt detta medans jag spelade på min mobil telefon i ett desperat försök att slå rekordet på ett väldigt beroende framkallande spel, och Stefan satt och stirrade in i väggen. Runt tolv vart "pressen för stor" så Jocke var tvungen o åka hem så han kunde gå på toa. Vid det laget gick jag på reserven och satt i ett hörn och fnittrade och kunde absolut inte sova. Så vi tittade ett tag på Catch me if you can ( Leo Leo Leo <3 ) och sen somnade vi vid halv två. Det var kanske inte det smartaste eftersom vi skulle upp vid halv sju, men vi klarade det ändå! Ikväll ska jag bara vara hemma och oroa mig till döds för min älskling som antingen ska till Eskilstuna eller ut o göra stan osäker. Men sånt är livet, ha en bra kväll!

Ja, vi ringer dom!

När jag och Malin lyssnar på musik har hon en tendens att alltid lägga till egna effekter och små melodier. För ett tag sedan sjöng hon Sareks gamla dänga genom eld och vatten. Fast nu lät den ungefär " jag ska följa följa följa dig genom eld eld eld o vaaatten". Då kom jag på den briljanta idén att vi självklart skulle ringa upp dom och föreslå att Malin får göra en egen remix av låten, det kanske är det som behövs för att gruppen ska få tillbaka sin forna status ( vilken? HAHA ). Sedan dess har det varit ett stående skämt, varje gång Malin sjunger så säger jag "nu ringer vi dom". Nyss var det " Bumbi Bumbi Bumbi Bumbi Björnarna". Så nu är det jag som ringer upp Gramse och gänget o börjar planera, sommarplågan 2009 kanske?

Sötare än socker

image37

Hur söt är inte den här killen? Jag skulle kunna titta mig mätt på honom i flera månader! Nej, ååår! Dessutom skriver han sjukt gulliga låtar. Jag vill lägga mig o sova i hans ögonbryn och aldrig vakna!
You are better than ice cream!

080515

Jag pratade med D ett tag igår. Inte om något speciellt eller så, utan bara allmänt. Det var ganska skönt faktiskt, att veta att vi åtminstonde kan ha någon form av kontakt med varandra trots allt som hänt. Om lite mindre än en timme har jag tvättstugan, efter det ska jag gå till Mamma direkt o äta något. Sen åker vi in till stan. Imorgon ska jag kanske försöka träffa Stefan något innan han åker och på lördag har Jimmy planer på att supa mig under bordet.. Lycka till säger jag bara ;)

"Du är så jävla tokig"

Det blev ingen match ikväll, så jag fastnade hos mamma istället. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här o kollar lite bloggar och sånt. Jimmy och Niklas ringde precis mig, dom var ute men sa att det inte var samma sak utan mig. Party Prinsessa? Oh yes! haha. Jimmy frågade oxå ifall jag fortfarande var med Stefan, när jag sa att jag var det frågade han hur länge till. Han är ju för söt :P Nu ska jag lägga mig i sängen o hoppas att den dumma hostan som jag måste ha dragit på mig på vägen hem försvinner tills imorgon. Då blir det skolan, måste prata med några lärare och så. Jag köpte förresten ett läppglans idag, jättefin färg och så, bra konstistens! Men det smakade inget, vilket var ett minus! Vad ska man med det till då? ;) Ps: Weinhandl is the Shit!


This years love

Who's to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
don't you know this life goes on
and won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

Sjuk Sjuk Sjuk

Har varit uppe och spytt halva natten, så idag blir det en lugn dag hemma för att kurera mig. jag åt lite lunch för ett tag sedan och den har jag än så länge fått behålla i alla fall. Jag hoppas att det går över tills ikväll, då blir det inline match. Har tänkt lite, och kommit fram till att det verkligen börjar bli dags att uppdatera sommar garderoben. Både på skor och kläd fronten. Förresten är det redan onsdag idag, vad fort det går! Imorgon är det Rix FM festival, fjortis I know! Men Jason Mraz ska spela så jag och mamma ska dit o titta lite ( i smyg förstås ). Vad händer i helgen då? Jag har faktiskt ingen aning! Min man ska till Eskilstuna och titta på något band med Beckman, så honom kan man inte räkna med. Kanske bara blir hemma och fixar lite, det skulle vara skönt!

Mamma <3

Jag har en till grej som hjälper mig igenom allt det här. Jag har min mamma.
Ingen överträffar henne! Love you!


image36

Vad sägs om att lämna mig ifred?

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Look at the stars

Gissa vem som har hört av sig? Ja inte är det Stefan i alla fall.. Men just nu bryr jag mig inte så mycket om det, jag har haft den bästa kvällen på länge! Jag och Marcus var ute och gick, och så var vi vid Trehörningen. Jag badade fötterna för första gången i år och sen satt vi bara på berget nere vid vattnet och pratade. Eller okej.. Jag pratade. Vi såg en massa fiskar oxå. Det var äckligt! Sen när vi gick därifrån höll Marcus på att trampa på en groda, shit vad jag skrattade när han hoppade undan för att undvika det. Oj oj! Marcus plockade en blomma till mig, så då plockade jag en hel pinne med en blomma till honom, fast det kröp djur på den så han fick min tillåtelse att kasta bort den. Det var stjärnklart ikväll, vilket var mysigt! Vi avslutade kvällen med Pomfritt från GP och sen ytte pytte mini små bebis flaskor med Ramlösa ifrån Shell. Jag lägger upp en bild sen när jag fotat dom! Nu ska jag gå o lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon, det är dags för girlsen o göra Grönan vansinnigt osäkert ;) Natti Natti allesammans!

     

Hes the reason I keep wishing on a wishing star

Varför kan han inte bara höra av sig? Jag går under!

Trouble is my only friend.

Jag saknar Stefan! Det är ännu inte helt okej mellan oss och det känns så värdelöst. Att det hela tiden ska komma en massa skit emellan. När det är bra mellan oss är det bättre än bäst, så varför kan det inte vara så hela tiden? Jag antar att man inte kan få allt här i livet. Men nej, nu ska jag tänka positivt! Jag hittade en studentklänning idag, ska bara sy om den lite. Jag hittade ett par skor oxå, man mår alltid lite bättre efter att man köpt ett par nya skor! Och imorgon är det Gröna Lund, Underbart! På onsdag ska jag titta på Michaels inline-hockey match. Det är en slags ersättning för hockeyn sommartid, först och främst för hockeyspelarna men även för mig ;) Det är kul att det har börjat igen! Jag vill inget hellre än att gå o lägga mig nu, men det känns som att jag borde ta något att äta först. Jag är inte vidare hungrig, men ändå.

I remember what it feels like beside you.

Jag och Mamma gick på pendeltågstationen och pratade, och så sa jag " Vet du vad som är skönt? Att jag aldrig möter M. Jag har typ bara mött honom omotiverat två gånger på snart ett år.. Vilket är konstigtr med tanke på att vi bor i Huddinge, men det är..FAN! Där är han ". Första gången jag nämner hans namn på väldigt väldigt länge och konstaterar att jag aldrig ser honom så kommer han gåendes typ 10 meter framför mig. Så det var bara dra ner solglasögonen, gå förbi och se extremt upptagen ut. Jag vet inte om han såg mig. Hans vän gjorde det i alla fall men han hann inte riktigt reagera innan jag hade gått förbi. Mammas enda kommentar var " IQ fiskmås!! varför dras du alltid till såna? " haha!

Vansinnigt?

olliver säger: jag va nere och bytte batterier i musen

Nea säger: det måste jag oxå göra!! byta batterier i musen alltså.. den är helt slutkörd!

Nea säger: HAHAHA

Himlen är oskyldigt blå.

Hör du sången dom spelar på radion? Varje ord verkar handla om dig! Jag är grön i ansiktet. Och mina bröst är vansinniga. Vad tokigt det kan bli!



image31
Vansinnig?

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig <3

Idag skulle min kisse Mio fyllt 16 år om vi inte hade varit tvugna att avliva honom i Augsuti förra året. jag saknar honom fortfarande jättejättemycket! Han var så mycket mer än "bara en katt". Jag kommer fortfarande på mig själv med att öppna ytterdörren försiktigt så han inte ska smita ut i trappen, eller titta efter honom under matbordet när vi äter något som jag vet att han tycker om.
Han kommer alltid vara min kissemiss!

image30

Handen på höften som i alla tider!

Nu känns det redan lite bättre! Jag har pratat med Malin och sommaren kommer verkligen bli underbar! Vi ska vara på både hennes och mitt landställe, vi ska åka på road trips och vi kommer ha så otroligt kul! Jag lyssnade på Magnus Uggla för att komma i stämning och det funkade, mina problem försvann ur min hjärna på en gång. Vad fna betyder dom jämfört med glädjen som sommaren ger? Ingenting! Redan på söndag börjar roligheterna, då ska vi ett helt gäng till Gröna Lund. Jag längtar!

Kiss me like youll never see me again.

Det sista jag sa till Malin på msn igår ( inte vanliga Malin, utan ovanliga Malin ) var " Allt är verkligen perfekt mellan oss just nu, jag är så himla glad ". Jag skulle tagit i trä.

Babe can I hold you tonight?

Tänk för att jag kan det! Om ungefär två och en halv timme ska jag vara med Stefan, jag vet inte riktigt vad vi hittar på. Vi lär väl somna ganska fort båda två, mdet brukar vi göra! Men jag måste hinna se morgonsoffan först :) börjar få lite Björn abstinens besvär.. Imorgon ska Jag, Malin och Belle hem till min Mammi där Belle ska ha någon slags genomgång med olika hudvårdsprodukter och sånt. Trevligt Trevligt :) Love me, love me, say that you love me!

This I swear

I may not say it quite as much as I should
But when I say I love you darling that means for good!


It will all get better in time

Det var meningen att jag skulle gå iväg o sola. Så jag klädde på mig kläder, packade väskan, satte på mig skorna, öppnade dörren, gick ut i trappen, vände och gick in igen. jag orkade verkligen inte! Så det blir ett lager brun utan sol istället. Solbränna för latmaskar! Dessutom är det inte lika cancer framkallande vilket jag antar är en fördel! Ikväll bär det av hem till Mormor o Morfar för o fira min moster som fyller 30. Jag lär dö av tristess och överflöd av sms lär skickas till dom flesta i min telefonbok, allt för att få tiden att gå! Men vi ska inte dit förrän vid fyra så än så länge har jag några timmar i frihet. Kanske borde sova?

Balen

Om ett tag är det bal i skolan för alla studenter, jag ska gå med min bästa vän Robin. Vi kommer vara så söta! Det fösta Robin sa när vi bestämde det var " Omg, vad ska jag ha på mig? " Det är inte svårt att förstå varför vi är bästisar :) Nu ser jag faktiskt fram emot det, det gjorde jag inte så mycket förut, men nu så! <3

Man hör vad man vill höra.

Idag satt jag och Malin och pratade på bussen, Jag sa att jag hade spillt soya fast hon trodde jag sa spytt. Detta gjorde att samtalet som i mina öron var helt normalt, blev helt onormalt i hennes öron.


Nea - Sist jag åt sushi spydde jag ut soyan.
Malin - Va? Näe? Varför?
Nea - Jo, jag hade ju ingen kvar då..
Malin - VA?
Nea - Det rann över hela bordet..


Lite soya i öronen kanske gumman? ;)

Ingen har lockat mig som du.

Kom hem ifrån skolan för ett tag sen, det var roligt att träffa alla igen, Eller okej, det var roligt att träffa Malin och Willy i alla fall! Jag pratade med min lärare idag och vi kom fram till lite bra saker faktisk. Så en del bördor har lyft frånm mina axlar vilket är enormt skönt! Jag är fortfarande helt sjukt trött och funderar allvarligt på att gå o lägga mig o sova, Fast bara i en timme. Sen börjar ju The hills och det får jag inte missa! Visserligen skulle jag behöva gå o sola oxå, men tror jag tar det imorgon istället! Idag har jag och Malin pratat lite om sommaren och så, vi bestämde att vi ska åka till Strägnäs en helg i Augusti, hon får låna en lägenhet där då. Så vi ska ut o göra byn, What happens in Strägnäs stays in Strägnäs ;) haha! Det är ju ganska långt kvar tills dess fast när man tänker efter är det inte det. Jag är i alla fall fullt övertygad om att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans i sommar :)


Life without Dick?

Så hette filmen som gick på tv3 03.30 inatt, det måste vara en komedi! Av egen erfarenhet vet jag ju att livet utan Dick är positivt och underhållande! ;D


Vilken härlig dag chala lala

Nu har jag och Maaaaaarcus varit på IKEA :) Jag köpte en stol till databordet. Och så hittade jag lite annat smått och gott i andra affärer. Det var ovanligt mycket töntiga människor ute idag, alltså riktiga töntar!! Såna där med liiiite för ojämnt hår och liiiite för stora glasögon, och liiiite för dålig hållning. Men såna är ju kul att titta på! Just nu ska jag titta lite mer på Björn ( ÄLSKA! ÄLSKA! ÄLSKA! ÄLSKA! ) och vänta på att Stefan ska höra av sig angående vilken tid han ska hämta upp mig :) Jag köpte en present till honom idag, eller tekniskt sett två presenter. fast bara tekniskt sett! Kanske är dags att äta lite nu? En kombinerad lunch-middag måltid? Låter gott!

Home sweet home...

Nu är jag hemma, ikväll har jag fått en jättejätterosa tunga, träffat nesspess, raggat upp en 35 åring till Danne och erbjudit folk samlag för 10 kronor utan min vetskap ( tack Danne, verkligen snällt! ). Jag ringde min man och försökte få honom att komma hit. Men han var i stan, på....KICKIS! Just det, KICKIS! Så där älskling nu vet alla om din hemlighet!


Lets get this party started

Nu hörde Danne mannen av sig, han och Willy tänkte umgås lite ikväll och ville ha mig med :) Så det är bara hoppa in i duschen, kladda på sminket och ge sig av :) Ska bli trevligt att träffa pojkarna, var ett tag sen jag gjorde det! <3

I still sleep with the lights on

Jag är helt sjukt trött. Är det för tidigt att gå o lägga sig? Jag är i alla fall säker på att jag inte skulle ha några som helst problem med att somna. Dessutom så kan jag inte bestämma mig för vilken färg naglarna ska bli. Svarta? Röda? Rosa? HJÄLP!

Are you still singing?

Nuuuu har jag gjort nagelförlägning, det blev ganska bra med tanke på att det var första gången jag gjorde själv. Nu väntar jag på att Kennet och Tessan ska komma förbi med mitt akvarium, jag har suttit inne hela dagen och bara väntat och väntat.. Men dom har ännu inte kommit. Lite irriterande med tanke på att jag då faktiskt skulle ha hunnit gå ut o gå med Marcus o vovven. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken nu ändå. Bortsett från att fortsätta vänta så klart...
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vara hemma o försöka vila upp mig. Och imorgon ska jag förmodligen/förhoppningsvis vara med Stefan. Jag köpte förresten ett par nya skor igår. Dom var söta!
Men nu ska jag fortsätta fila det sista på naglarna och slänga på lite lager med nagellack. Ha det bra babes!

Grattis Malin och Marcus som firar två år idag <3


Cant buy me love! Says who?

Min Mamma är världens bästaste :) idag fick jag allt jag behöver för att kunna göra egna akryl naglar hemma. Vem säger att kärlek inte kan köpas? ;) Hon behöver iförsig inte köpa min kärlek, men hon kan ju köpa min lycka :) haha!! Nu ska jag bara försöka lära mig hur allt fungerar, woho!

Livsfara!

Är ni ägare till ett par sådana här solglasögon kan det vara en fara för erat liv!! Varför? Jo, jag skulle kunna DÖDA  för dom!



Valborg är så överskattat!

Det är verkligen det, det är ju som vilken dag som helst!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om gårdagen, det hände inget speciellt. Men jag hade trevligt med Malin och hennes Marcus i alla fall :) Och sen mötte jag min Marcus vilket oxå var trevligt :) Nu ska jag sätta igång o städa mitt rum lite smått. Stefan kommer hit senare och jag vill inte att han ska få slag när han ser allt smink och sånt som är ÖVERALLT i mitt rum just nu.. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, just nu är jag fortfarande helt sjukt trött så det känns som att jag bör lägga mig tidigt ikväll! Speciellt eftersom världens sötaste Albin kommer till mig imorgon bitti. Ååh han var så söt igår, hela familjen var här på middag innan vi gick ner till brasan, jag lagade maten och när Albin tagit första tuggan titade han på mig o sa " Mmm Nea nam nam! ". Sen ville han titta på när jag sminkade mig, jag slet blicken ifrån honom i ungefär en halv minut när jag målade på lite mascara och sen när jag tittade på honom igen hade han fått tag på min ögonskugga och målat svart runt hela ögonen. När jag frågade vad han gjorde så hoppade han till och sen tittade han på mig, såg jätte osäker ut och sa " Men nea...?" SÖTUNGE!



RSS 2.0