GG




Kollar Gossip girl, jag dör om Blair gifter sig med Louie. Hon ska vara med CHUCK!!

Bra söndag

började dagen på gymet och löpbandet, bättre start kan man inte få!

girltalk

Jag har sådan träningsabstinens så jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Men eftersom min kropp vägrar sammarbeta och hellre lägger all energi på att få snoret att rinna ur näsan så får jag snällt sitta hemma och jäsa. Ikväll ska jag i alla fall få träffa mina favorittjejer. Vi ska vara hos Emelie och vänja lilla Frasse (Cissis hundvalp) vid Emma och Lias (Emelies katter) och under tiden ska vi äta god mat och förmodligen snacka en massa skit. Ska bli underbart! Nu ska jag slänga in en disk och sen rensa en runda i garderoben så alla mina nyinköpta godsaker från jobbet får plats. Livsfarligt med första tjing på rean!! PUSS

haha


Blonde/Red?

Snart står jag inte ut med min utväxt. Frågan är bara vad jag ska göra med den. Det enklaste skulle vara att slänga i lite blonda slingor i taget och låta det vara, orkar inte riktigt hålla på med utväxt längre. Meeen, samtidigt så vet jag att jag ser så tårkig ut i blont trots att det är min orginal hårfärg. Såååå jag är lite sugen på att bli mörkröd igen.. Vad fan ska jag göra?!
Och svara nu, var inte bara stalkers som läser min blogg utan att göra er till känna för jag vet att ni läser era jävlar ;)

 


Revenge

Sååå, nu har jag bytt header och gjort bakgrunden tråkig och vit. Men var tvungen att ändra hela stilmallen så har inte riktigt fått till det med bakgrund ännu.

Igår var vi hos min farmor och farfar med mina svärföräldrar. Det var en trevlig dag och dom kom överrens alldeles utmärkt. Kom inte tillbaka till Huddinge förrän vid elva tiden då både jag och William däckade. Idag skulle jag egentligen gymat med Cissi men jag mår fortfarande inte helt okej så tyckte det var viktigare att vila upp mig inför praktiken imorgon. Vi ska ta gymandet imorgon kväll istället. Är riktigt taggad på träningen nu, måste se till att bli fit så fort som möjligt. Inte minst till Williams 25års fest i februari. Det är röda mattan/gala tema så ska vara ordentligt uppklädd! Letar klänningar för fullt, men om jag inte hittar någon så har jag en back-up.

Idag ska jag och William bara kolla fotbollen och handla lite mat. Eller ja, mat och mat.. Vi har beställt en sån där matkasse som kommer hem till en i en veckas tid och den första kommer imorgon. Ska bli spännande att se om det är någon god mat. Så vi ska väl snarare bara köpa lite basvaror. Intressant va? Nu blir det ett avsnitt till av Revenge innan fotbollen börjar.




Saknar mitt hår


Nämen

Oj, en massa läsare har tillkommit sen jag uppdaterade sist. Och ändå har jag fortfarande inte skrivit något mer inlägg med intressanta delar ur mitt liv som jag vet att ni suktar efter. Jag har i alla fall börjat på min praktikplats nu. Allt går superbra, dom säger att dom är nöjda med mig och att det är helt otroligt hur fort jag snappar upp saker. I helgen blir det bara att ta det lugnt och umgås med familjen. Vi ska åka och hälsa på min farmor och farfar tillsammans med Williams föräldrar. På söndag blir det gymet ( ska kötta sönder ) och sen på måndag är det tillbaka till praktiken som gäller! Ska som sagt var komma igång med bloggandet igen och slänga in en ny design men jag kan inte säga näääär. Puss på er allihopa!

RSS 2.0