Fucking want it!!




HUR underbar är den här klänningen som jag hittade på nelly? Eeh..JÄTTE! Jag vill ha den nu!!

Snostorm ute

 

 

 


Det här vill jag ha!



För svart läppstift är fett snyggt!


You better watch out before she sinks her teeths in



Fy fan!!

McFLY's senaste är ett JÄVLA SKÄMT! Jag har aldrig varit så besviken i hela mitt liv!!

Fransjacka

Självklart vill jag, när det är helt fel säsong, ha en fransjacka! Jag har aldrig gillat det men nu helt plötsligt så fick jag för mig att det är så sjukt jävla snyggt!! Jag bara måste ha en. Men vart finns det att få tag på nu?! Får väl vänta tills det blir vår och hålla tummarna för att dom är aktuella till våren oxå. Cause I fucking need one!!



Bullar i ugnen och tjejkväll

Som vanligt har jag varit dålig på att uppdatera. Men har inte så mycket att skriva om.. Igår var vi i alla fall fört hos veterinären med min Majsi som gjort illa tassen och sen var vi på middag hos Emil och Kim. Dom ska ha en bebis oc beräknat födelsedatum är på lördag så det var inte en bulle i ugnen, det var en hel kaka! Ikväll ska jag och Edwina hem till min faster för tjejkväll med underhållning. Jag har ingen aning om vad det blir för underhållning men jag kan föreställa mig och det lär inte vara barntillåtet. Det är sällan det med den kvinnan!

Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och mysa med William innan han ska iväg och kolla på fotboll.



Cardiology is guiding you and me

Sov tolv timmar i natt, hur lyckas jag med det? Om inget väcker mig kan jag till och med sova ännu längre, det finns lixom inget stopp. Ny vecka nu oxå, har redan hunnit med jobbsökandet och bestämde mig för att gå ut och powerwalka. Men det var en timme sedan och det har fortfarande inte hänt något så får se om det blir av. Alltså jag vill ju, men det ser ut att vara så jävla kallt ute!

Såå vad händer mer i veckan då? Absolut ingenting känns det som, ska på tjejmiddag med underhållning hos faster på lördag och tar med mig svägerska. Efter det lär vi väl dra vidare till Ollan eller nåt. Just det, ska till Ikea och köra hem en byrå till mammsen någon kväll oxå, och då blir det att passa på o lämna in min F***ing telefon som stänger av sig själv var femte minut. IGEN!

Har förresten lyssnar igenom Good Charlottes nya cd Cardiology som ni kanske förstod av inlägget nedanför. Den var helt okej men jag förstår inte riktigt varför mina favoritband bestämmer sig för att bli technoinspirerade helt plötsligt. Om en vecka släpps McFLYs senaste och dom låtarna jag har hört ifrån den är oxå det. Lady Gaga i all ära men låt henne sköta det elektroniska tjatet.

Och sist men inte minst vart det en lunch med underbara Cissie i fredags, vi pratade oavbrutet i några timmar och sen vart det lite shopping på det. Vi hann till coh med planera lite inför nyår. Fast mest vad vi ska ha på oss.. Vi är ju trots allt tjejer! 





Jag och C på min födelsedag i somras.

Joel Madden

He sounds like Sex on the radio




Största idioten på denna jord!


Skorpor

Nu har det gått två dagar sedan jag uppdaterade sist.. Hur har ni klarat er? Har ni tagit det bra? Har ni saknat mig så mycket att det gör ont och ni inte vet hur ni skulle kunna klara en enda dag till utan att få läsa ord som jag omsorgsfullt låtit mina fingrar knappa fram? Ajdå.. Men nu är jag här igen i alla fall! Men det blir inte långvarigt, för när som helst kommer svärföräldrarna hit för middag, Det blir tacos och sen blir det varm banan med smält choklad och glass till efterrätt. Förresten, våran nya hang-up är skorpor! För min del med apelsinmarmelad och för Williams mycket smör, mumma!

RSS 2.0