Fiske och shopping.

Helgen på Mattes landställe var väldigt trevlig, jag fick fem aborrar på kastspö och dessutom var min första större än någon av de andra fiskarna vi fick. weeei! Igår var vi i skärholmen en snabbis för William skulle titta på tv-spel. Det slutade med att han köpte två pälsvästar och en höstkappa till mig, han skämmer verkligen bort mig. Allting var jättefint och jag ska inviga den ena pälsvästen redan idag, får se om mamma ger den tummen upp eller ner ( tror redan jag vet ). Jag ska nämligen möta henne och äta lunch nu sen ska vi gå till polisen och fixa nytt pass till mig. Åker ju till London i oktober för att kolla fotboll, det trodde ni inte om mig va? ;) 

   


baby Im gone

Fisketripp till Matte A.s landställe idag. Kommer hem imorgon, uppdaterar då om ni har tur.

Ungdomsmottagningen

Jag var på ungdomsmottagningen idag för att fixa nytt recept p-piller. Jag fick svara på lite frågor också och kvinnan som jobbade där var så himla faschinerad över att jag aldrig haft någon könsjukdom, inte gjort abort och inte haft sex med någon annan än min partner sen vi blev tillsammans. Sånt ser jag som självklarheter?! Vad är det för fel på mänskligheten när folk blir förvånade bara för att man sköter sig ordentligt och inte horar runt?

Lika barn leka bäst?

Är det bara jag eller ser Harry Judd och hans flickvän likadana ut?


En sorts kärlek

Igår började jag läsa på "En sorts kärlek" och nyss läste jag ut den. Jag har aldrig gråtit så mycket till en bok i hela mitt liv.
 


Pomeranian, alkohol och fotboll.

Alkohol är överskattat. Och den hår gången ska jag hålla mig borta ifrån det lite längre än några månader. Mattias sov som sagt var med oss igår vilket slutade med att Wille väckte mig klockan fem på natten ( vi somnade vid strax efter tre ) och sa att vi skulle lägga oss i soffan istället för Matte tog för stor plats. My bed is not big enough for the three of us. Är därför rätt så rejält sliten idag, inte direkt bakis utan bara trött. På eftermiddagen var vi och tittade på Mattias match och efter det åkte vi till pappa och åt middag med honom. Snart kommer Wille tillbaka från träningen, då ska vi åka hem o kolla på film o sen sova för min älsklingpälskling börjar sitt nya jobb imorgon och då måste han vara utvilad! Idag tittade vi på bilder på tyska spetsar och då sa min man " Kan vi inte köpa en sån där hund när vi flyttat istället för en katt? ". Vad hände där?


En snopp över

Mattias ska sova med oss inatt, så jag har en snopp över. Någon som är intresserad?

Comeback

Ikväll gör jag comeback på partyscenen, jag ska först blir det häng i en park med William och hans kompisar, sen bär det av för att möta upp underbara Malin och Belle och deras kompisar. På mig ska jag ha paljett leggings, ett enkelt svart linne och knallrosa klackar! Hörs imorgon, om jag överlevt!



To dream the impossible dream

Som några av er kanske vet så är jag ett nyblivet Elvis freak och tycker att de flesta av hans låtar är helt underbara! Varje vecka byter jag favorit låt och jag kan lyssna på dom hur många gånger i rad som helst utan att ledsna. Min nuvarande favoirt låt är The impossible dream och det är en låt som jag vill ska spelas på mitt och Williams bröllop.

To dream the impossible dream
To fight the unbeatable foe
To bear the unbearable sorrow
To run where the brave dare not go

To write the unwritable wrong
To be better far than you are
To try when your arms are too weary
The reach the unreachable star

And I know if I'll only be true
To this glorious quest
That my heart will be peaceful and calm
When I'm laid to my rest.


Det kanske inte är en låt som i första hand får en att tänka på kärlek, men det är så jag ser på kärlek. Det är så man ska tänka, trots att det inte finns något som det perfekta förhållandet så ska man alltid kämpa för att få det. Och hur svårt det än är så ska man aldrig ge upp. Och det enda som räknas är att man gör allt man kan. Jag trodde alltid att äkta kärlek var en "impossible dream" men nånstans inom mig gav jag aldrig upp och sen träffade jag William. Det var då jag nådde min unreachable star!

Chevrolet Nova

Det tar nog ett tag innan jag har råd med den cadillacen jag vill ha, men en Cheva Nova, det ska jag minsann ha råd med!



Benji Madden i Willys reklamen

Japp det är han med spikes!

Uppdatering

Fredagskvällen s´penderades hemma hos Matte J. Kirill var även där, min absoluta favorit person! Det finns inte en människa som tar sig själv på så stort allvar som han gör. Därför är det extra roligt när han gör bort sig, som i fredags när han skulle prata med Benny i Williams telefon men det enda han sa va " benny, jag hör inte! vad säger du? va? va?" och efter ett tag så såg jag att han höll mobilen upp och ner.. Inte konstigt att han inte hörde något, FY FAN vad jag skrattade!

På lördagen var jag hundvakt åt mattes hund Tore, jag är så himla kär i den krabaten! Ska lägga upp en bild så fort jag fört över dom till datorn. Idag var vi i barkarby och handlade lite, jag kom hem med en helrosa ny golfbag, lite rosa bollar och en vinterjacka ifrån Fjällräven. Underbart! William är på fotbollsträning just nu men när han kommit hem ska vi kolla på 17 again. Puss på er.

Det här är okej!

Om man är förlovad!!




   


Igår förlovade jag mig!

Nu är han min, bara min!



PINSAMT DIF!

Jag har fortfarande inte kommit över det! Jag vet allvarligt inte vad jag ska göra, just nu skäms jag över att vara Djurgårdare och jag trodde aldrig jag skulle känna så. Det är PINSAMT Djurgården, P I N S A M T! Skit i någon av juniorerna, Dif har råd att förlora Bremberg men INTE Anger!!

Någon som känner sig manad..



..Att köpa dessa till mig? Pretty Please?

Vad är det jag ser?



Elin Kling har likadana "cp-höfter" som jag har!! Det vill säga, dom går ut under midjan och sen precis innan låren så går dom in i en liten grop och sedan ut igen.. Men hon har ju faktiskt varit modell, så det måste betyda att det är precis så man ska se ut! ;D

bild; http://stylebykling.tv4.se/

.


Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken Svår.

Min absoluta drömbil!


Cadillac Eldorade 59 - Att dö för!

Det enda problemet?

Andreas - Rory, bli tillsammans med din syster!

Rory - Nej det går ju inte.

Andreas - Varför inte?

Rory - Hon har ju  pojkvän!?


RSS 2.0