På önskelistan just nu




Allt kommer härifrån!

Honeymoon

Våran bröllopsresa spenderades på Makriaglos ( Kreta ) helt underbart ställe och jag vill tillbaka dit NU! Jag hade aldrig varit på solsemester innan och William sa innan vi åkte att han var rädd för att jag efter det här bara skulle vilja åka dit igen. Och det hade han rätt ! Varför åka till något annat ställe när det här var så himla underbart och perfekt? I alla fall så la jag precis upp lite bilder på facebook ifrån resan och jag tänkte passa på att slänga upp dom här samtidigt. Så enjoy!






Nagellack

Idag fick jag träffa mina goa ungar på jobbet igen, var ett tag sen sist..
Självklart leverar dom!

Flicka: Du har svarta naglar!

Jag : Aah det har jag.

Flicka : Jag får bara ha rosa naglar för mamma säger att svart och lila och sånt får man ha när man är vuxen.

Pojke
sliter av sig vantarna och utbrister : Men jag ä ju bara fem, och jag har ju lila naglar?!?!

Så där ja..

..The blog is back! Nu har jag pillat med en ny design och så här fick det bli, är inte 100% nöjd men ska göra lite finjusteringar senare.

Såå vad har hänt sen sist då? Jo för exakt 50 dagar sedan blev jag Fru Bergfors istället för Fröken Pettersson. Trots en hel del regn ( vilket ska betyda tur ) så var det den lyckligaste dagen i mitt liv! Det var jättekul att ha vänner o fmailj samlade på ett och samma ställe för att fira våran kärlek. Och speciellt glad var jag över att min underbara Andreas tog med sig sin Malin och kom ner, ändå från Sundsvall, Tack!

Det har även tillkommit lite mer bläck på kroppen, bland annat på revbenen och överarmen. Ska självklart lägga ut bilder sen ( Har fått önskemål om att lägga ut bilder på allihoppa så dom får ett eget inlägg ) men jag har inga batterier i kameran just nu. Ikväll ska jag ut med Edwina (svägerska) och Madde (hennes bästa kompis). Vi vet inte exakt vart det bär av ännu men vi är nog för lata för att åka in till stan så förmodligen blir det gamla goa O'learys.

Nu börjar fotbollen så ska sätta igång tv:n och kolla innan det är dags att duscha och börja fixa sig. Slänger självklart upp lite bilder ifrån bröllopet oxå. Och från och med nu lovar jag att bli bättre på att uppdatera!!






Puss på er!

I'll be back

Heeej!

jag kan nästan utlova en ny design och nystart av bloggen redan i, håll i er... MORGON! Så ses då!

The blog is dead, for now..

OKej okej, jag vet att bloggen är död. Jag ska ge den ett nytt liv, så fort jag har tid. Håller på för fulltmed mitt nya liv så bloggens får komma lite i andra hand. Men jag återkommer med en ny design, nya kategorier och en massa nya inlägg och självklart en update om vad som har hänt sen sist ( jag har till exempelt gift mig ). Såååååå Ill be back!

RSS 2.0