When the time has come

Förlååååt för att jag inte uppdaterat på jättejättelänge. Men jag har så mycket annat att tänka på just nu, bra saker! Jag skriver mer om det sen när det är officiellt på riktigt. Puss på er.





Jag älskar oss!


.


'


Im back

Hemma från London baby!! Egentligen så kom jag ju hem redan igår förmiddag men då var jag helt slut så resten av dagen sov jag bort. Ett inlägg om precis allt ´som hände i London inklusive bilder kommer senare när jag orkar! Puss på er

London Calling

om bara några timmar sitter jag på planet till London.. Ifall nånting händer så vill jag att ni ska veta att jag älskar er alla ( dom som bör ta åt sig av detta känner det på sig ). Vanessa får mina McFLY skivor och Mamma får mina fiskar! Ta hand om dom ( det gller dig oxå mamma ) PUSS PÅ ER!





Linnea + William = AlWAYS!


5/11 <3

Imorgon sätter jag mig på ett flygplan ( för första gången utan mamma, snyfft ) till London. Tiden har gått så fort, det känns som igår vi bokade biljetterna men när vi bokade biljetterna var det ju lång tid kvar.. Och vet ni vad jag kom på? När vi bokade biljetterna så tänkte jag " Inte långt efter resan är det ju Winnerbäck oxå " Så vet ni? SNART ÄR DET WINNERBÄCK!

-

Ps: Jobba 08.30-11.30 på måndag!

Självklart..

Hostan har börjat gå över nu. Men jag har fått mens och en jättestor finne precis bredvid näsan, så ni kan ta det lugnt. Allt är som det ska. Gud bevare oss om det faktiskt vore så att något bra händer utan att något dåligt händer i samma veva.

My chemical Romance

My chemical romance är faktiskt rätt bra, har bara lyssnat på några av deras låtar och tänkt " ja dom här är ju bra, så då är säkert resten jättedåliga " men nu sitter jag och lyssnar igenom hela the black parade och den är grym. Man blir glad av deras deprimerande låtar, tro't eller ej. Dom här ska jag lyssna mer på!



Forget about the dirty looks
The photographs your boyfriend took
You said you'd read me like a book
But the pages are all torn and frayed



The way you make it all feel so right, the way you fit into my arms at night.






Mina senaste kärlekar.

Seeen, när jag fått jobb o har råd att köpa lite dyrare skor o så. Dååååå, då ska jag  köpa dom här:



Åååååh!

Jag vill shoppa så otroligt mycket!! Åker till London om bara fyra dagar vilket innebär att om fem dagar får jag spendera en massa pengar på Primark där kläderna kostar praktiskt taget Gratis. Men jag vill inte vänta fem dagar, jag vill shoppa NUUU!!









F I T T A

Braaaaaaaa.. Som att jag inte var tillräckligt sjuk innan. Nu har jag åkt på annan skit oxå. Får se om jag härdar ut eller åker till aluten senare. Det är bra att allt kommer lagom tills jag ska åka till London, är ju bara fyra dagar kvar nu. Skulle vara roligt att ligga inne på hotellrummet hela helgen.. Verkligen!

Hon kommer från ställen där tiden har slutat passera




Hon är eldfast och stark
hon är sårbar och öm
Hon kommer från främmande vidder
Hon stannar hos dig som en dröm.


Microgrisen

I februari ( tidigast ) ska jag och William köpa lägenhet. Eftersom att vi båda växt upp med djur omkring oss är det en självklarhet att vi ska ha det även när vi flyttat. Men vi kommer inte ha tid att gå ut med en hund och jag börjar misstänka att jag är allergisk mot katter. Så vi har hittat den perfekta lösningen. Microgrisen! Den är rumsren och går på lådan men man kan även gå ut med den vilket gör den lätt att ta med om man ska någonstans. Dessutom är den helt allergifri och så grymt söt!


   


R I P Stephen Gately

När jag gick i lågstadiet så avgudade jag Boyzone ( still do ) och jag var jättejättekär i Stephen ( detta gick dock över efter typ två år vilket var bra med tanke på att han är lagd åt det andra hållet och typ 15 år äldre än mig ) men imorse så läste jag på text tv:n att han är död. Så idag spelar vi boyzone på högsta volym!




I'm gonna love you more than anyone


I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna to love you more than anyone




Myspys




En sån ska jag köpa!!

Bild härifrån


Sjuuuk

William är på Söder om Söders sista korpen match, och jag fick inte gölja med :(. Inte för att han hatar mig eller så utanför att jag är sjuk. Men jag tycker ändå det är väldigt orättvist. Jag har helt sjukt ont i halsen och är helt slut i kroppen. Hela dagen har spenderats i sängen ( på ett negativt sätt ) och nu så känns det liiite bättre i alla fall, men jag är fortfarande halvt död. Så dessvärre blir det inget jobb imorgon. och ingen match ikväll. Och förmodligen inget annat heller. Det SUGER att vara sjuk!

Shoppi shoppi

Det blev inte den svarta pälsjackan, jag köpte en annan mycket finare istället! Tyvärr hann jag inte smyga med sammets tightsen i shoppingpåsen för jag fick inte ens kolla på annat för William :( men det var väl lika bra, finns inte direkt pengar till nöjes-shopping just nu.

Men om en vecka och två dagar åker vi ju till London o där ´har jag tillåtelse att spendera en massa pengar! Hoppas bara att jag hittar något. Finns inget mer frustrerande än när man har en massa pengar att spendera men inte hittar något att spendera dom på.

Nu ska jag kolla klart på one tree hill och sen krypa ner i sängen och vänta på att min man kommer hem igen. Jag ska passa på att sova ut imorgon för på fredag ska jag jobba så då måste jag vara utvilad för att orka med alla ungarna. Natti Natti




<3

Nostalgi

Vilka kakor?




Jag har inte hört något om några kakor.. Och om någon vill ge mig kakor, då nekar jag inte till att ta emot dom. Tro mig, jag tar emot!

6/10 09

Igår köpte jag en jacka. Idag lämnade jag tillbaka den. Den var fin och så men det var inte jag. Nu lutar det åt att det blir en fuskpäls ifrån H&M istället, jag behöver en jacka som jag kan ha nu de dagar då det är för kallt med skinnjackan. Och jag skulle känna mig betydligt mer bekväm i en sådan. Dessutom är den billigare! Får se när jag har tid för att åka iväg och köpa den. Kanske kan övertala min älskling att åka imorgon när han vaknat ( Får se om inte ett par sammetsleggings smyger sig med ner i shoppingpåsen oxå ) . Han jobbar natt den här veckan så han har precis åkt iväg. Det är så sjukt jobbigt att somna utan honom varje kväll, och varje morgon vaknar jag vid ungefär fem tiden o så kan jag inte somna förrän en timme senare när han krupit ner bredvid mig. Jag tror att jag aldrig kommer vänja mig vid att sova utan honom när jag vant mig vid att sova med honom. Blir ett helvete nästa sommar då han ska på utbildning i Skåne i åtta veckor ( som tur är kommer han hem till mig på helgerna ). Men den dagen den sorgen, det är ett tag kvar tills dess. Nu ska jag titta på senaste Greys och sedan gå o lägga mig. Natti Natti!

Ps: Mamma, jag har hittat min andra vante!

Ps 2: ALLTID OAVSETT, FÖREVIGT DJURGÅRDEN!




Ginger


You changed my world with just one kiss

I'll be loving you always
With a love that's true, always
When the thing you've planned
Needs my helping hand,
I will understand,
Always, always



Love Love Love


EN GRIS EN KO EN GÄVLE BO

Igår var det party! Jag och älskling hängde med Kirill och grabbarna. Kom hem vid kvart i fyra ungefär men mår ändå alldeles utmärkt idag. Med tanke på att jag nästan aldrig dricker tog jag det lugnt igår så det inte skulle gå till överdrift, så idag mår jag alldeles utmärkt! Vilket är tur med tanke på att om mindre än två timmar ska vi befinna oss på Hovet för att se Dif-Brynäs. EN GRIS EN KO EN GÄVLE BO! Nu jävlar ska vi krossa dom!
'



Mark me!

Som de flesta vet så ÄLSKAR jag tatueringar. Jag hade planer på att göra en stor på ryggen till vintern men eftersom att min pojkvän absolut inte ville ( han bestämmer inte över mig men det är han som tittar på min kropp mest och jag respekterar hans vilja ) så därför har jag nu en annan som första prioritet. Och jag vet att min mamma inte vill att jag ska tatuera mig. Men det känns lite som att jag lyssnar alldeles för mycket på min mamma ändå och att jag måste få göra något rebelliskt, jag är trots allt tjugo ( och är inte ens med barn ännu ).

Och jag vet att tatueringar sitter där hela livet så man ska inte göra något som man inte kan stå för och som man tror att man kommer att ångra. Jag har hittills ( sen jag var sjutton ) gjort två stycken tatueringar och jag älskar dom båda två och det är saker jag alltid kommer kunna stå för. Dom sitter på ställen där dom oftast är dolda men det jag har planer på nu kommer vara lite mer synligt, men självklart kommer det gå att täcka över. Så mamma och William, nu har jag förberett er.. Jag är redo för protester!



Boing


Oh babe babe

Det fanns ingt löshår i min hårfärg.. Dom har grönt och blått hår men inte mörkrött.... Men det innebär att jag har pengar över, så idag blir det skärholmen! Hallelujah!

RSS 2.0