Gooners

Imorgon gäller det. Klockan tio på morgonen skriver vi kontraktet! Sedan bär det direkt av till lägenheten för att spruta radar och några timmar efter det börjar städningen! Sen på kvällen ska vi till Molle på fiiiiika för igår blev han stor pojke.. Okej, större!


Förresten gillar jag inte Bajselona. Om dom tror att dom ska få ta min Clichy så tror dom fel! Och något dumt bajs tyskt lag ska inte röra min Rosicky heller! William säger att det kommer hända mycket med Arsenal i sommar och det kan jag väl stå ut med så länge det är spelare som tillkommer. Däremot har jag lite svårt att acceptera att spelare kommer försvinna. Det är ju det här laget som William har hjärntvättat mig med och som jag har lärt mig att älska.




 


I need a house

Idag ska vi titta på lägenheten sista gången innan vi skriver kontraktet. Nu är allt renoverat och om tapetserat och målat och så, ska bli jättespännande! Så håll tummarna för att allt ser bra ut för om mindre än en vecka är det inlfyttning!

Lookalike

Här om dagen satt jag och kollade igenom bröllopssidor och hittade en bild på ett brudpar och jag såg direkt att bruden såg ut som någon men inte vem. Men sen kom jag på det, Mikael Silvestre!



Marcus Vinnerborg är ett pucko!

Djurgården vann första finalmatchen.. Helt sjukt! Jag har fortfarande inte fattat det, när jag såg på matchen kändes det som när man är full. Man ser saker hända men det tar ungefär tio sekunder tills hjärnan faktiskt uppfattar vad det är den såg. Dessvärre såg jag domarens tabbar, kul att Winnerborg som vanligt blundade så fort en djurgårdspelare blev fälld eller tacklad. Och hur fan kunde han döma bort ett mål för spelare i målgården när han inte ens var i närheten av den? Målgården är målgården, målgården är inte där målvakten råkar vara just för tillfället. Liv låg utanför målgården och djurgårdsspelaren låg bredvid honom. Blinda apjävel! Men jag är inte förvånad, direkt när jag såg vem som skulle döma sa jag " då blir det som vanligt när Winnerborg dömer då, bara dif utvisningar". Jag avskyr den mannen så otroligt mycket och det har jag gjort sen jag började titta på elitserie matcher. Tomas Andersson däremot, där har vi en rättvis domare med ett bra perspektiv på hur spelet ska skötas. Vanligtvis ödslar jag inte tid på att gnälla på domaren men Vinnerborg är fan ett skämt!!



Robin van Persie..


Tiara or not Tiara

Jag har verkligen svårt att bestämma mig för ifall jag ska ha slöja eller tiara. Eller både och, men det känns lite overkill. Jag ska åka till en bröllopsbutik inom den närmsta fritiden och prova både för att se vilket jag känner mig mest bekväm i. Vanligtvis skulle jag inte känna mig bekväm i något av det men jag planerar att bara gifta mig en gång och när jag ändå ska ha en prinsessklänning så tänker jag passa på o köra hela kitet. Eller i alla fall halva! Sååå, vad tycker ni?



 



Hardy Nilssons järnkaminer

DIF leder med 5-0. Jag har så svårt att fatta det, det värker i hjärtat av all kärlek jag känner för det här laget. Och för Hardy som fick diciplin på dom! Nu gjorde LHC visserligen mål.. så det står "bara" 5-1. Och jag som skämtade och sa "Kan inte djurgårn bara krossa Linköping med typ 7-1 eller nåt". It could happen ;)

ÅÅH VI GÖR ALLT FÖR VÅRAT LAG, ALLTID OAVSETT, FÖREVIGT DJURGÅRDEN!

Det här är en fin tröja!


RSS 2.0