I will always be the one that holds you in the end.

Det är roligt ändå, att man när man hör vissa låtar direkt börjar tänka på personer eller perioder i sitt liv. Just nu är jag totalt insnöad på en låt som får mig att tänka på både en period och en person. På gott och ont antar jag.
Mando Diao - You dont understand me

It's such a shame I'm wasting all my talent
Writing songs to you
Without feelings
You didn't want the heaven by your side
That's too bad you'll see
Cause I'm warm and nice
And now you're telling me where to go
I wish that I cared
But I don't!

One Wish

Nu sitter man här på morgonkvisten och lyssnar på Roxette. Tanken är väl att jag ska börja fixa iordning det sista inför middagen ikväll, men jag har inte riktigt fått motivation ännu. Tänkte vänta tills min far har kommit förbi med lunch till mig. Sen sätter jag igång :) Jag klippte mig igår, det blev väl ungefär 5 centimeter kortare, skönt att bli av med lite slitna toppar! Ikväll är det då Valborg, Vad händer? Det har jag frågat mig själv många gånger! Mina kära vänner vill sitta utomhus.. Och visst, det kan vara jättemysigt. Men ryktet går att det ska bli regn och då är jag inte så sugen på att sitta ute. Det ultimata vore att gå ner till centrum, titta på brasan med familjen och min lilla Albin, och sen gå hem och sova. Men jag har lovat käre Malin att vara med henne, och det blir nog trevligt! Egentligen skulle jag behöva åka in till stan idag för att köpa lite grejs, en tröja och ett par skor bland annat. Men det får nog vänta till en annan dag. ibland får man prioritera efter hjärnan och inte efter hjärtat.

Thats why -

Andreas säger:
 vad ska en snygg, lång, smal, blond och sexig tjej som du göra imorgon på valborg då? ;P

Det är därför han är min bästa vän!


olliver:! säger:
du va ju skrämmande så jag blev blyg!

Det är därför han är mitt EX!



I bet you would like to undress me

Nu har jag gjort en massa nytta. Jag har städat lite, jag har ringt ett samtal och bett om ursäkt ( egentligen är det inte bara jag som ska göra det, men vad gör man inte för freidens skull? ) Jag har varit ute o promenerat, jag har tagit en runda i solariet, och jag har tagit en lång kall dusch med hår inpackning samt smörjt in hela kroppen med baby olja. Och nu är det dags att springa iväg o klippa sig. Jag har fått ett ryck och lyssnar inte på annat än The Sounds. Men dom är ju så sjukt bra!

it's sweaty
now, I'm ready
just take it off
cause cause you tease me
I like it that way
and you know it
so let's do it
do it do it real good

Bravo.....

Alla har vi något här i livet som vi är extra bra på. I mitt fall verkar det vara att stöta bort folk i min omgivning, och jag är inte bara bra på det. Jag är lite av en expert...

Valborg snart..

På onsdag är det Valborg. Då ska Kennet och Tessan med barn komma över och äta middag innan vi ska gå ner till brasan tillsammans. Jag frågade även om min så kallade man ville komma över, för det skulle vara så mysigt. Vad fick jag för svar? "Kanske, ska kolla med Roger vad han ska göra. Men förvänta dig inget" Gulligt va?

Pontus on the beach

-Vodka
-Red Bull
-Sprite
-Fanta
-Eventuellt lite avslagen öl

Blandas i ett stort glas och förtärs endast under hot. Enjoy!

Lördag

Jag vaknade i lördags morse, inte helt nykter. Så jag och pappa ( som var i samma tillstånd bör tilläggas ) gick ut på en liten promenad och sen gick jag hem till min mamma och tittade på tv och åt våfflor. På kvällen åkte jag med Marcus, Adde och Pontus hem till Jonas. Där satt dom och drack öl och spelade tv spel medans jag låg tvärs över Marcus i soffan och halvsov. Jag och Adde har en hemlighet :) Marcus vill nog väldigt gärna veta vad det är, fast det är som sagt var en hemlighet, vi kommer aldrig o avslöja den! På vägen hem träffade vi en kille från Eskilstuna, hans kompisar hade deckat på nattbussen och dom var väldigt blodiga vissa av dom. Usch! När jag kom hem vid halv tre tiden somnade jag nästan direkt. Jag behövde verkligen sova ikapp lite!

Fredag

I fredags var det Huddinge Hockeys årsfest. Jag var livrädd för att kvällen skulle bli en besvikelse, att minnena skulle bli för mycket. Men det var ingen fara, jag hade faktiskt vansinnigt roligt! Jag och Tessan satt och pratade om allt mellan himmel och jord, sen fick hon för sig att hon skulle bjuda mig på en massa sprit, och så sa hon " du kommer aldrig överleva en kväll med mig". Klockan elva försvann Tessan hem i en taxi och när jag ringde henne kvällen efter var hon fortfarande bakis. Vem skulle inte klara vad sa hon? ;D Då bestämde jag och Maria oss för att gå till O'learys. Det skulle några som jag träffade på förra årets hockeyfest oxå göra, så vi gjorde sällskap. Mikaela kom på den briljanta idén att ta en taxi. För er som inte är så insatta i vart vi var och så kan jag säga att det tar ungefär två minuter att gå dit. Knappt det. Alla hoppade in i en taxi förutom jag och Anders som bestämde oss för att ta Marias cykel dit. Det började jättebra när han bara ledde mig på paket hållaren, Men efter ungefär fem meter hoppade han oxå upp på den. 100 kilo hockeyspelare och 50 kilo blondin var tydligen mer än vad cykel klarade av för helt plötsligt satt jag på backen och hjulet var dubbelvikt. Hur synd jag än tyckte om Maria och hennes cykel så tror jag att jag aldrig har skrattat så mycket. Jag och Anders fick snällt leda cykeln resten av vägen. Då försökte han dessutom övertala mig om att det finns bra hockeykillar. Då skrattade jag om möjligt ännu mer än när cykeln gick sönder! När vi väl kommit fram till O'learys blev jag utmanad på en brottnings match av dörrvakten men  jag lyckades skjuta upp den till något annat tillfälle. Kvällen var helt underbart rolig och jag har delvis ändrat uppfattning. Alla hockey spelare är inte idioter!


FÖRLÅT

Förlåt Maria föra att jag och Anders hade sönder din cykel! Godnatt!

Neeee....

Neeee.... Nu är jag inte riktigt lika lugnt inställd till den här lilla sammankomsten som sker ikväll. Det känns som att den kommer påminna mig om en massa saker som jag försöker undvika att tänka på. Platsen, människorna,  allt kommer att påminna mig om honom och om oss. Inte riktigt helt okej faktiskt. Men I will survive!


Grattis Grattis Grattis.

Idag fyller Dick år. Jag har inte bestämt mig för om jag ska gratta honom eller inte.. Hans flickvän lär väl få spunk om hon får reda på det så jag skippar nog det :) Och så fick jag reda på att en ehm.. vän ( ? )  har fått skivkontrakt. Så grattis till det med :)
Nu är jag dessutom hemma, så nu är det slut på lugnet. Tvättstugan om 45 minuter, sen iväg och sola, sen hem och fixa sig och sen är det Huddinge Hockeys års middag som gäller. Jag tänkte faktiskt undvika att smita iväg med hockeylaget i år, ingen repris av 2007 tack! Trots att jag har väldigt många fina minnen från den kvällen.. Nej nu är det dags att plocka ihop smutstvätten och så vidare!

Tampongbinda.

Marcus säger:

vet du.. jag såg världens största tampongbinda förra veckan

Linnea säger:

tampongbinda?

Marcus säger:

ja precis

Marcus säger:

haha

Linnea säger:

jag har hört talas om tamponger och om bindor.. men aldrig en tampongbinda

Marcus säger:

ne jag vet

Marcus säger:

men det här var en bådeoch

Marcus säger:

en kombo liksom

Linnea säger:

åh wow

Linnea säger:

hur gör man med den?

Marcus säger:

jag vet inte

Marcus säger:

typ lindar runt den runt hela helvetet

Marcus säger:

den var flera meter lång typ


Dumma den tiden på månaden!

Idag hade jag tänkt vara ute i solen. gå o handla lite mat o sätta mig någonstans o läsa. Blir det så? NEJ! Jag har nämligen så grymt jävla ont i min mage så ja kan inte ens gå.. Det är alltså sängen och alvedon som gäller för mig! Stefan får köpa med sig mat när han kommer från jobbet. Ingen bra dag det här!


Weird dröm!

Jag drömde jättekonstigt inatt, eller imorse måste det ha varit. Jag och Vanessa var på hennes landställe när det helt plötsligt kom en jättestor fågel. Den såg ut som en skata fast helvit med röda vingar, och jättejättestor! Den kunde prata oxå, och av någon anledning frågade den mig ifall jag tyckte det var bra att HV vann sm guld, jag svarade att det var det definitivt inte. Vanessa däremot hade ingen åsikt angående det så därför började den jaga henne. Hon sprang och sprang och sprang över stubbar och stenar och fågeln flög efter med klorna i högsta hugg. Fast då och då stannade den på taket på huset och stampade ( jag tror den försökte vara skräck injagande ). Vanessa sprang som sagt var runt medans jag stod och skrek " Vanessa, säg att du hejade på Linköping, säg att allt var domarens fel!! Säg att Winnerborg inte ens borde få döma division 5 säg det Vanessa, säg det!!". Sen vaknade jag av att Stefan puttade på mig, han var jätte tjurig och sa att han hade försökt väcka mig skit länge för jag pratade i sömnen. Jag tror inte ens jag vill veta vad jag sa.. Är det nu någon som kan berätta för mig vad det här betyder? Vanessa, du kanske drömde något liknande? Det kanske är ett tecken. Men på vad? Jag säger bara att den dagen en stor skata med röda vingar frågar mig om hockey, då springer jag! Fort!

La la lalaa

Jag skrev tidigare att jag inte trodde jág skulle blogga så mycket nu. Yeah right! Det blev snarare tvärtom. Kanske för att jag äntligen släppte allt och bara drog. Jag har lixom inte så mycket annat att göra. Om en vecka kommer studiebidraget.. Cant wait! Jag tror nog att jag ska köpa en jacka då.. Jag behöver väl egentligen inte en till jacka men den här är Ur-gullig! Nu längtar jag helt otroligt mycket till sommaren. Jag har inga direkta planer, jag vet bara att det måste bli underbart :) Och det tror jag att det kommer bli. Med Malin, Stefan och mina andra vänner i mitt liv kan det inte bli annat! Nu slutar min man om tio minuter så jag ska väl börja små plocka lite med maten. Jag har verkligen lekt vuxen idag :P haha!

Blanka Golv som Lars skulle sjungit

Nu är jag defenitivt klar med städningen för idag!! Jag har torkat av varenda skåp och yta i köket, jag har fixat disken, jag har sopat och torkat golvet i köket och i vardagsrummet, jag har plockat ihop all smutstvätt, jag har torkat av soffan, jag har skrubbat rent spisen, jag har vädrat hela lägneheten, jag har bäddat sängen, jag har rensat avloppet ( IUH ) och jag har skurat rent badkaret. Har jag inte förtjänat att få ta det lite lugnt nu resten av kvällen? Kanske bara få en avkopplande massage  medans jag läser senaste SOLO och smuttar på en kopp te? Först ska jag ju självklart laga mat, och äta mat. Men sen..? Snälla? Jag antar att det är önsketänkande.. Först och främst har nog Stefan inget te hemme, och dessutom blir jag alldeles för rastlös när jag inte har något att sysselsätta mig med. Om 50 minuter börjar i alla fall The Hills, då kommer jag sitta klistrad framför det i en timme och sen är det bara o börja med maten. Underbart!

Bluääääääääh

Nu är det inte lika kul o städa längre.. Så jag tänkte ta en liten paus o titta på Vänner. Men sen är det bara att sätta igång igen. Badrummet står näst på tur. Jag funderar förresten på att klippa mig. Bara toppa mig, jämna ut lite.. Det blir nog bra! Det här var förresten ett väldigt roligt Vänner avsnitt, jag har inte sett det förut :)
Klockan är snart halv tre, och jag börjar bli lite små hungrig faktiskt. Men nu är det ju bara typ fyra timmar tills Stefan kommer hem.. Jippie Jay!


It can only get better

Nu sitter jag med mjukis byxor  och datorn i knät hos min älskling och väntar på att han ska komma hem. Planen är att jag ska stanna här några dagar så jag kommer bort ifrån allting och det känns redan nu lite bättre.
När Stefan kommer hem ska vi titta på film och efter det kommer jag nog att somna på en gång, det har varit en på frestande dag. Jag måste bara tacka Malin, utan henne skulle den här dagen varit hundra gånger värre. She´s my everything <3



...

Jag kommer nog inte skriva något här på ett tag. Jag åker bort idag. Måste komma ifrån allt några dagar så jag kan komma fram till vad fan jag ska göra.

WOHO!

Han loggade in han loggade in :) :) <3

I am lost in his eyes

Nu är jag trött. Fast jag orkar inte gå o sova! Dessutom väntar jag på att Stefan ska logga in på msn, jag har höga förhoppningar om att han ska göra det snart... Just nu sitter jag och pratar med Olliver. Han försöker klura ut vad det är med Huddinge som gör att hans fyllor blir tusen gånger värre här, fast vi vet inte riktigt vad det beror på ännu :) Det enda vi kommit fram till är att
försöker man sälja kokosbollar på fyllan - går man hem utan vinst!
Jag vet inte om jag orkar vänta särskilt länge till.. Fast jag vill prata med honom.. Nu loggade Olliver ut oxå. Vilket innebär att jag inte har något att göra, fan! Nu blire sängen, Sorry love! Natti Natti

We become one

How does it feel to know you're everything I need
The butterflies in my stomach
they could bring me to my knees
How does it feel to know you're everything I want
I've got a hard time saying this
so I'll sing it in a song
Oh I adore the way you carry yourself
With the grace of a thousand angels overhead
I love the way the galaxy starts to melt
When we become one

Neeeee, var inte så!

ÄR det bara jag som tyckte att parlamentet var lite av en besvikelse idag? Eller snarare att det faktiskt var Björn som var en besvikelse? Det smärtar mig att skriva det men idag var han faktiskt inte så rolig. Det enda som fick mig att skratta var när han pratade i sömnen. Annars satt jag mest bara o tittade på honom och konstaterade hundra gånger om hur söt han är. Men ifall det är det jag vill göra kna jag kolla på bilder, när han är med i parlamentet vill jag skratta! Skärpning!


You can look but dont touch, touch my hot stuff.

Igår var det studentskiva på April. Det låg mitt i Gallerian vilket jag och en gammal klasskompis som jag träffade där tyckte var väldigt roligt, han upprepade flera gånger "fattar du hur mycket vi är i Gallerian. alltså I fast ändå inte".
Han var bara en av många gamla klasskompisar jag träffade, vilket var trevligt!
Det var helt underbart att träffa Mona och Johan. Och jag o Mona försökte ragga upp några stackars lärar vikarier som mest höll sig i sitt eget lilla hörn under hela kvällen. Dom var så där gulligt nördiga med lite för tighta byxor och lite för stora glasögon. Jag och Mona tänkte försöka liva upp stämningen lite och föreslog att dom skulle följa med ut på dansgolvet, dom sa att dom skulle dricka upp ölen först, så vi väntade. Men efter ett tag upptäckte vi att dom hade lyckats smita undan och det var det sista vi såg av dom den kvällen. Inte alla har stake nog att klara av två blondiner i hög klackat! Vid strax innan två gick jag o Marre till bussen ( efter en snabb vända på McDonalds där jag träffade ännu en gammal klasskompis och förfärades över att ett glas vatten efter klockan elva kostar tre kronor.. Ursäkta?! ). Marre hoppade av tidigare så jag fick åka själv resten av vägen till Stefan. Han kom och mötte mig jätte jätte trött. Han hade ju bara suttit uppe för att vänta på mig. Så han ville genast gå o sova vilket inte var det lättaste med tanke på att jag var jätte pigg och hade haft jätte roligt och hade jättemycket att prata om. Så jag satt och återberättade hela min kväll med inlevelse medans han låg under täcket och mumlade då och då. Sen slocknade jag som en dålig låg energi lampa från IKEA.
Imorse gick jag upp och diskade, sen lagade jag köttbullar och makaroner. Efter det skulle han åka o köpa lite saker så jag följde med. Men jag satt kvar i bilen, hade ingen lust att gå runt inne på Biltema i gårdagens party outfit som bestod av en kort klänning och höga strumpor.. Sen körde han i alla fall hem mig. Jag gick direkt in i mitt rum, kastade mig på sängen. Och somnade. Nu ska jag gå till mamma o lämna hennes busskort och sen ska vi nog titta på Parlamentet. Älskade Björn ska vara med. Fast ryktet går att han bryter armen i kvällens avsnitt.. mina tårar kommer spruta! So long.

Telefon Samtal.

Jag - Hej, är farmor där?
Farfar - Hej gumman, nej det är hon inte.
Jag - Jaha okej, vart är hon då?
Farfar - Hon är på vinden och åker rullgardin. Skyndar du dig får du se när hon vänder.
Jag - Va?!
Farfar - HAHAHA, vänta.. hon kommer här!


Everlasting Love.

    

Tre bilder säger mer än tusen ord.


Nårrteljeh!

Nu sitter jag i ett öde hus några mil ifrån Norrtälje. Jag har haft det riktigt mysigt och om ungefär en timme bär det av. Först till Åsa för att titta på valparna och sedan tillbaka till civlisationen. Ikväll är det som sagt var studentskiva, ska bli riktigt roligt faktiskt! Jag saknar Stefan.. redan. Patetiskt eller hur? :) Men jag funderar på att föreslå att vi ska se en film imorgon kväll. Kanske Oceans Twelve eftersom vi såg Oceans Eleven sist. Den var riktigt bra faktiskt. Stefan sa flera gånger innan att jag verkligen måste koncentrera mig på filmen för annars skulle jag inte förstå något. Men filmen var inte direkt komplicerad, han har inte nå vidare höga tankar angående min intelligens... HV71vann SM guldet igår.. Inte direkt min högsta önskan. Men jag kunde ändå inte låta bli att glädjas. Det är omöjligt att låta bli när man ser hur lyckliga dom blir. Det är sån där äkta lycka som bara hockey kan ge en. Underbart!

How deep is your love?

Nu har jag precis hoppat ur duschen. Vi slutade halv elva idag så jag och Malin mötte upp hennes pojkvän och åkte till N.E.W.S och åt lite ( mycket ). Snart ska jag möta Sophia och om några timmar åker jag och pappa till Norrtälje. Vi ska hälsa på Farmor och Farfar, Ska bli jätteskönt att komma bort lite faktiskt, även om det bara är över en natt! Imorgon på vägen hem ska vi stanna hos Åsa också och titta på hundvalpar. Imorgon är det student skiva, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig ännu, men tror det blir klänning eller skinn kjolen. Det ena får jag ha imorgon och det andra på nästa studentskiva, som är redan på Tisdag.. Hur ska jag orka?! Men det blir roligt att träffa Mona och Johan i alla fall, det var jättelänge sen.. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och springa iväg och möta Sophia i centrum. Hasta Lavista Babes!


Dubbelve Te Eff?

Nu sitter jag i skolan, kom hit vid halv nio imorse.. Då kollade vi på film i tjugo minuter och sen slutade vi, vad ska jag göra resten av dagen då? Affärerna har ju inte ens öppnat ännu.. Jag antar att jag ska åka iväg och försöka hitta en klänning jag kan ha på lördag. Då ska jag och Malin gå på hennes käre pojkväns studentskiva, jippie jay!

Tjejer, Titta hit!

Finnes; En vältränad man på nyblivna 20 år som tycker om att ha kul på andras bekostnad. Utrustad med körkort, ett charmigt leende samt en härlig skara vänner som består av allt från idioter till pojkar hämtade direkt ur en filminspelning av  Ronja Rövardotter.

Sökes; En kvinna i 18-21 års åldern utan piercingar och tatueringar. Du ska ha ett bra självförtroende och vara villig att stå ut med en hel del dryga kommentarer angående din brist på intelligens eller din vikt. Har du ingen egen vilja är detta inget problem då mannen i fråga gärna bestämmer mer än vad han borde.

Anledning; Överansträngning av högerhand.


Låter detta intressant? lämna en kommentar så hör jag av mig angående mer information och i bästa fall en intervju, Ha det bra!

( OBS! Endast brunetter )

Youre so good to me.

Woho! Min käre far märker alltid när jag är på dåligt humor och han vet att det enda som hjälper då är att shoppa. Men har man inga pengar är det svårt att shoppa, det är där Pappi kommer in i bilden. Tack!
Så imorgon bär det av till närmsta affär för lite terapi shopping. Men först ska jag ge Malin pengar oxå, hon som var så gullig att låna ut lite häromdagen när jag verkligen BEHÖVDE köpa dom där skorna.. Som förresten är jättegulliga!

..

Jag vet inte vad jag ska säga, det finns inget jag kan göra och det är en hopplös situation. Men jag kan i alla fall lyssna när han behöver prata, och det har jag gjort! Vi kom däremot inte fram till något.. Men han klarar sig, det är jag övertygad om :) Och kom ihåg, It can only get better.

Girl Crush!

image23



Jag tror jag har lite av en så kallad " girl crush ". Men hon är ju så otoligt het!

Those where the days my friend..

image23

På den gamla goda tiden när jag fortfarande var liten söt och oskyldig.

Tack Tack..

Nu ringde Malin ifrån Bsb konserten.. Jag är inte ett dugg avundsjuk! Jag struntar väl i ifall dom är där och har kul.. Och lyssnar på Backstreet Boys.. Och sjunger med i alla dom låtarna jag lyssnade på när jag var liten.. Jag bryr mig inte.. Varför skulle jag bry mig? Jag behöver inte dom! Snyft..

You are the sunshine of my life.

Idag hade vi studiedag, den spenderade jag tillsammans med Malin. Vi åkte in till stan och kollade efter student klänningar men ingen av oss hittade någon bra. Jag hittade visserligen en som var ganska så fin men den var inte särskilt smickrande för mina bröst.. dessutom såg man rätt igenom den.
När vi kom tillbaka till Huddinge hittade jag i alla fall ett par skor som jag velat ha ett tag, och nu var det halva rea priset, WOHO! Jag som hatar att låna pengar kunde inte motstå frestelsen när Malin erbjöd sig så det slutade med att jag gick därifrån med skorna i hand ändå. Och tro't eller ej, då slutade det regna! Vem påstår att skor aldrig har löst några problem? Ikväll ska mina vänner gå på Backstreet boys. Jag är nog liiiiite avis ändå, men bara lite. Och med tanke på att jag faktiskt tackade nej till att följa med så får jag skylla mig själv! Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att kolla hockeyn och leta klänningar på nätet. Ciao!

Hmm..

Med tanke på hur situationen är vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men det spelar ingen roll hur mycket han har sårat mig, jag kommer alltid finnas där för honom! Speciellt nu. Fast det finns väl inte mycket jag kan göra, han sa att han skulle höra av sig om han behövde prata..


Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don't be ashamed to cry
Let me see you through
'Cause I've seen the dark side, too
When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less
I'll stand by you


Intressant kväll det här..

Först och främst vill jag bara säga att jag har haft hicka konstant sen lunchen idag, det börjar bli jobbigt..
Ikväll har jag suttit med tolv andra kvinnor ( jag säger kvinnor för att den som var näst yngst efter mig är 27 ) och druckit lite cider, snackat lite skit, sjungit en massa singstar och tittat på sex leksaker... Intressant? Jovars. Roligast var det ändå på hemvägen när jag och Hannele gjorde sällskap till Huddinge, vi bestämde oss för att vara precis så där coola som bara vi kan. Så vi hoppa på bussen, drog fram solglasögon, proppade in ungefär 10 tuggummin i munnen och satt och upprepade konstant att vi var " alldeles för coola för den här bussen ". Sen så gick vi genom centrum i samma utstyrsel, fast då la vi till lite extra gung på rumpan. Sen var jag tvungen att springa in på Falken för jag blev akut kissnödig. Fast vi var alldeles för coola för Falken! Och dörrvakten började prata med mig, fast jag var alldeles för cool för honom! Nu skriver jag blogg,fast sanningen är.... Jag är alldeles för cool för den här bloggen!

They call it puppy love

image22

schyrra bananer!

Jimmy som ringde och tjatade på mig om att vi skulle ses igår kom aldrig, härlig attityd ;) haha. Men det är lugnt, jag hade kul. Malin, Danne, Jennifer och Peter följde med så vi satt och pratade och hade det trevligt. Efter någon timme kom även Beckman och Johan, Stefans kompisar. Beckman fyllde år och var lagom på lyset, så sista timmen innan vi gick satt han vid mig och gapskrattade konstant och pratade, Kändes lite konstigt att jag var med Beckman på hans födelsedag men inte Stefan, fast det var ju inte direkt planerat. Kvällen blev i stort sett trevlig i alla fall, lite lagom kallt sen bara när jag tvingades gå runt halva Huddinge för att Peter skuille sova hos Johan men inte hittade dit. Och vem var tvungen att visa vägen om inte jag?! En större gentleman än mig får man leta efter! Sen ringde jag Vanessa oxå, jag kände att jag behövde prata med någon som hade varit med från början och verkligen vet hur jag känner och hur allt ligger till. Jag behövde lite goda råd, och allt kändes faktiskt bättre bara efter att ha pratat med henne. Vi la på vid 02.25 men jag kunde inte somna förrän en timme senare ungefär, sen kvart i sju var det bara upp och hoppa igen. Jag är glad att jag höll mig till Fanta kvällen innan för ifall jag hade druckit alkohol skulle jag aldrig kommit upp ur sängen imorse. Men jag hade inget val, det var bara sätta sig på bussen och bege sig till skolan. Senare idag ska jag gå på min kusins hockeymatch, dom ska spela mot föräldrarna, kan bli kul att se! Jag funderar starkt på att heja på föräldrarna.. haha! Och Linköping vann andra matchen igår, ett steg närmare guldet Woah Woah Woah!

I'd stare a lifetime into your eyes.

Målar just nu naglarna, det blir lite lagom oranget. I like! Om tio minuter ska jag gå till bussen. I remember you med skid row är ju grymt bra! En riktig klassiker som aldrig blir gammal. En annan sådan låt är crying med aerosmith. Om jag hade varit född lite tidigare under 80-talet skulle jag nus tällt mig upp på stolen och ropat NOSTALGI NOSTALGI! Men det är jag ju inte, så det gör jag inte.


All I want is someone I cant resist.


Help yourself to my lips.

Nu sitter jag i skolan och läser lite låt-texter, som vanligt! Senaste dagarna har varit fullspeckade med olika roliga aktiviteter. Jimmy och Malin hälsar förresten till alla ni som läser. I fredags var jag och Malin på O'learys och i lördags drog jag med mig Sophia på en fest med killarna som vi träffade i fredags. Det var grymt roligt faktiskt, kanske inte just då men nu så här i efterhand när man pratar om det! Kvällens roligaste coh spydigaste kommentar var nog Johan som berättade för mig att alla som var där var ett väldigt sammansvetsat gäng, det var lixom dom mot världen, och jag och Sophia var som han så fint uttryckte det " gruset i skon ". men det betydde inte att vi inte var välkomna när helst vi ville haha!
Ikväll kanske det blir iväg och ta en öl med lite kompisar, Slicka på-armen-Jímmy ringde och frågade om jag skulle med. Imorgon ska jag vara med Stefan, vi har en hel del att prata om. Och på fredag är det "dildo-party" hos Tessan, kan bli en intressant tillställning! På lördag är det utgång som gäller, jag och Malin och några fler ska ut och skaka på rumporna i storstaden. Och på söndag blir det förmodligen en tur till norrtälje för att titta på nya valparna. Fullt upp som ni märker, det är skönt för då har jag inte för mycket tid över till att tänka! Förresten, nu när Djurgården åkte ut ur slutspelet för ett tag sedan hoppas jag att Linköping vinner guldet i år! Heja Heja Heja!

Bleeding love

Det sista jag vill är att stöta bort honom, och det gör mig verkligen ledsen att han ens kan tro något sådant.
Men vi ska prata på torsdag, det behövs!


Making love was just for fun.. Those days are gone!

Egentligen skulle jag skriva om hur kul jag haft det i helgen, men det känns inte aktuellt längre.
Hur kan han bara kasta bort allting efter mer än ett år? Det funkar inte så!

RSS 2.0