Bläe på stora döda fåglar!

Jag ska aldrig ha utekatter! På mattan nedanför matbordet ligger det just nu en halväten råtta, en spya och en stor död fågel. Och så menar jag en STOR död fågel! En björktrast närmare bestämt, och dom är inte små om man jämför med fåglar som katter valigtvis brukar släpa in. USCH!
 
För tillfälet håller jag på och packar och fixar mig i ordning, William slutar jobbet klockan två och en timme senare beger vi oss ut i skärgården. Imorgon är det den årliga fotbollsmatchen mellan Svartlöga och Rödlöga. William och pappa är taggade till tusen och på kvällen efter matchen är det bryggfest för hela ön. Nästa helg är det ett-årsdags firande som står på schemat! I 365 dagar har min man då stått ut med mig, bara det är en anledning till att älska honom till döds!



Ser ni hur SJUKT stor dom är?!

Ollon


Du är det bästa som någonsin hänt mig!


Tut Tut

Igår blev vi bilägare! Eller okej, William står på papperna men han säger att det är miiinst lika mycket min bil. Och jag älskar den!! Det är en  röd Volvo s40 modell 05 och den ser praktiskt taget oanvänd ut. Efter att vi hängt upp "doft hjärtat " som det står "Love is in the air" på och som luktar godis så åkte vi iväg och köpte våtservetter som vi ska ha i handsfacket och ett sånt där cd fodral som man sätter på den där solskyddsgrejen över rutan som man fäller ner ( kommer inte på vad det heter.. Har det ens ett namn? ). Så nu är det finfint! Och som mn svärfar sa, " den är större än vad man tror, man får lätt in barnvagnen i bagage utrymmet". Jag tyckte det var väldigt roligt att han inte sa typ golfklubbor eller nåt sånt.. Känns som att alla bara väntar på att jag ska börja ploppa ut ungar på löpande band. Men icke sa nicke, inte ännu! Nu har jag blivit jättetaggad på körkort och i helgen ska Wille lära mig att köra lite, känns farligt!

Imorgon så bär det av upp till Bollnäs, så jag uppdaterar väl när vi kommit hem därifrån ( Om vi överlevde med mig bakom ratten ) Puss!

Just nu...

..Är William på toaletten och "brummar" höhöhö.

Because of your love




Baby I don't understand
How just the touch of your hand can make me feel...invincible.
Do you know just where you take me?
Do you know how high you make me?
I need your kiss, like oxygen.
With your arms warm around me
When your eyes look deep into me
It's unstoppable!

Gisele Bundchen




Grymma bilder!

GAAAAAAAAAAAH!

Mina livs kärlekar ( efter dig älskling förstås ) är på rea nu, endast 137 kronor istället för 400. Jag förblöder inombords!!


Sms konversation

Jag - Älskling, jag vill ha den där himmelsängen från Mio.

William - Det vill jag med, om den finns i 180.

Jag - Jag ska kolla upp det!

William - Men då kan vi inte ha mörkröda väggar, då måste vi ha typ mörkblåa.


STOPP! Vad i helvete hände där?


Falling in love is hard on your knees

Sitter och lyssnar på Aerosmith och väntar på att William ska komma hem ifrån jobbet. Han jobbar halvdag idag och så fort han kommit hem ska vi åka till Gröna lund och möta upp min familj. Längtar efter att få träffa min Bablin, har inte gjort det sen midsommar :( Nu ska jag måla klart naglarna och sen är det väl dags att dra. Jag uppdaterar förhoppningsvis ikväll. Puss på er!

To my ex boyfriend

En till sak som landar i min brevlåda innan helgen är den här tröjan:


Den heter "To my ex boyfriend" så jag var bara tvungen att ha den!

Britney på Globen ikväll..

..JA! Jag hade velat vara där! Vem har inte en massa bra minnen till Britney lixom?




Shoppstopp-noppsnopp!

Mamma har förbjudit mig att shoppa nå mer nu ( Ja jag vet, hon bestämmer inte över mig.. Men det blir ett sånt jävla liv om man säger emot ). Men sen så kom jag på att det kan ju inte gälla så länge jag inte gör av med mina pengar. Så om jag bara gör av med pappas så gills det inte! Woho! Så innan slutet av veckan kommer mina absoluta favorit tights hem till mig, Tack Pappi!

-

YES!


Days go by..

SÅÅ har ännu en helg passerat.. I fredags var jag först med Sophia i Farsta ( jag köpte bara ett par skor ) och sen åkte vi till hennes underbara lägenhet och lagade middag. Efter det skulle jag bara hem och ta det lugnt för William var hos en kompis och hade fifa turnering.. Men så pratade jag med Vanessa och hon skulle in till stan för att träffa en massa killar hon inte kände, och det kunde jag inte låta hnne göra ensam! Så jag slängde på mig nånting och följde med. Först satt vi och frös ihjäl på Melanders och väntade på att dom skulle komma, och när dom väl gjorde det var dom rejält packade hela bunten. Vi gick vidare till skrapan ( åkte först hiss 25 våningar och sen fick man gå trappor den sista vägen, usch! ). Eftersom att jag inte dricker nu för tiden ( NEJ jag är inte gravid, bara förnuftig ) så upptäckte jag ganska snabbt att krogen är precis så vidrigt som jag föreställer mig att den är när jag ligger hemma en fredagskväll och inte har något att göra. Äckliga gubbar drog i mig och försökte prata med mig och jag fattar inte varför dom inte bara kan låta en va? Ett vider rapade mig till och med rakt i ansiktet bara för att jag inte ville gå iväg med honom. Så Jag ringde William och han fick komma och hämta mig.


Igår så tog vi det lugnt, sov halva dagen och sen kollade vi på en massa avsnitt av Paris HIltons new BFF, Go brittany!
Imorse ringde Mange och väckte oss för Johan var sugen på en svamp macka så det var bara för oss att följa med ut o plocka svamp.. Fast vi hittade ingen.. Men jag åt lite blåbär.. Det var gott!


Nu är William och spelar Fifa ( Japp.. igen! Måste vara väldigt kul det där spelet ) men jag tror han kommer hem när som helst. Jag börjar bli hungrig. Kanske ska äta något.. Godnatt i förskott!

The King


Fuck Priviligeded

Nu har jag precis sett klart det sista avsnittet av Privileged och jag har bara en liten fråga... HUR i HELVETE??????? Kan dom avsluta säsong ett på det där sättet när dom inte ens är säkra på att dom får spela in en säsong två?? VA? IDIOTER! När det tog slut kunde jag inget annat än att bara skrika "neeeeej" och börja gråta. Den serien har förstört mitt liv!! Jag kommer alltid gå runt och undra hur det egentligen blev.. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!




Snabb genomgång:


Fredag - nattgolf och häng hos matte J.
Lördag - Födelsedagsfirande hos Mamma sen uteservering på söder med Matte A och Emelie.
Söndag - Kolla film med Matte J och Angelica.
Måndag - Kommer inte ens ihåg!
Tisdag - Storstäda rummet.
Onsdag - I stan med älskling.
Just nu - Väntar på att William ska komma hem ifrån jobbet.
Imorgon - Vara med Sophia!

One way or another



Grymt snygg!

This is why Im hot

Om ni tycker jag är dålig på att uppdatera så är det för att jag spenderar de mesta av min tid här:


RSS 2.0