Im not dead

Vaknade imorse lite småseg efter igår men inte bakis i alla fall, då kommer William o lägger sig hos mig igen och berättar att vi ska åka till Göteborg i Juli för att se Pink. Hur jävla underbar är han inte?


Sminkbloggs Linda

Alltså den här Linda.. Hur klarar hon av att ha alla dessa ögonskuggor och fortfarande se grymt bra ut! Jag skulle se ut som en clown om jag ens kom på tanken att försöka mig på någon av de där färgerna. Livet är inte rättvist!!


     



Hur JÄVLA söt är hon inte?!


Adam Brody

Sitter och tittar på OC. Vilken nostalgi tripp.. Och är det konstigt att jag gillade Seth eller? Samma avlånga huvud o tjocka hår som min blivande make, det verkar vara min typ ;)



Jag vill ha sommar o bli solbränd!


Hot x3

   


Heja Maja!

Det här är nog dom snyggaste byxorna jag någonsin har sett! Dock skulle jag ha matchat dom med att slappt vitt linne, men ingen är ju perfekt..



Someday


Love love love love love loooove.


Wikegård

Woho! Två perioder har gått och jag är inte ens i närheten av att somna! Förmodligen för att jag inte slutit mina blå ännu för jag tvivlar inte en sekund på att så fort jag gör det och lägger mig i sängen kommer jag att slockna som en gris! Sverige leder med 2-0 vilket är bra, hade varit rätt värdelöst att tvinga sig själv o va vaken om Sverige spelat piss. Men då hade det nästan ändå varit värt det för att få höra Wikegård, han är så skön! De flesta kommentatorer delar med sig av vad som händer i matchen, men inte Wikegård inte, han delar med sig av sina personliga åsikter om allt mellan himmel och jord! Nu börjar tredje, woho!


10 minuter kvar..

And Im still going strong.. Funderar på att hämta täcket men då lär det ju bli större chans att jag somnar fortare. Med min tur kommer jag lyckas hålla mig vaken hela matchen och sen när jag är jättejättetrött kommer jag inte kunna somna.

En timme kvar..

.. Än så länge har jag gäspat ungefär tre gånger. Nu börjar How I met your mother vilket gör att jag klarar åtminstonde en halvtimme till. Wish me luck!

Patric Hörnqvist

Planen är att jag ska hålla mig vaken o se matchen inatt. Vet inte hur länge det håller men I have good intentsions! En av mina favoritspelare är ju med o honom har jag inte sett spela på väldigt länge. Dessutom skulle det vara kul att se en match Sverige garanterat ( förhoppningsvis ) vinner. Men som sagt var, får se hur länge jag håller mig vaken. Tippar på att jag somnar cirka fem minuter innan matchen börjar..


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


Grattis älskling!

Idag fyller min pojkvän år, min pojkvän som jag älskar mer än vad jag någonsin trodde var möjligt! Och det allra bästa är att veta att han om mindre än ett halvår inte är min pojkvän, utan då är min make istället. Dagen ska först spenderas med fika på mammsens jobb och sedan middag och tårta hos svärföräldrarna.. Ska bli mysigt!
Igår var det alla hjärtans dag och den dagen spenderade vi först på Molles match ( Molle är btw GRYM och borde spela högre upp än i div. 3) , sen på Huddinge-Arlanda och sen Valentines day på bio, fullt upp med andra ord! I lördags var vi förresten i Nacka, jag skulle bara titta. B A R A titta. Men självklart kom jag hem med både en ny skinnjacka och en ny mobil. Så kan det gå..



The vampire diaries.

Min nya favoritserie! Utan tvekan!! I början gillade jag inte Damon men nu ( kollar på internet så ligger på avsnitt 14 ) så är han min favorit! Än en gång, utan tvekan!! Fast nu sa han precis en sak som gjorde att jag kanske började tveka lite ändå. Tvära kast..




Update: Nu avgudar jag honom igen!


Parkas




Åååh! Såg den här söta parkasen hos Frida. Jag vill ha den!! Så någon som känner för att bjussa en pank stackare på en tusenlapp?


Det kommer bli en vår i min stil!

     

I alla fall om man kollar på Anna Larssons ERRO kollektion för våren 2010. Kärlek!


Allt börjar falla på plats.

Det känns som att det mesta är klart nu inför bröllopet, igår beställde vi tallrikarna, ballonger, serpentiner och 600 rosenblad. Allt i vinrött och guld eftersom att det är vårat färgtema. Jag är näst intill klar med inbjudningarna också, dom blev jättesnygga! Så få se nu...

Vigselplats x
Präst x
Festlokal x
Brudklänning x

Tiara -
Skor -
Kostym till William -
Glas x
Tallrikar x
Dekorationer x
Dukar -
Blommor -
Make up och hår bokat x
Inbjudningar x
Fotograf bokad x
Best man vald x
Brudtärna vald x
Toastmaster vald x
Alkohol inköpt -
Hindersprövning beställd -
Meny vald x


Gaaah!

Min senaste beställning ifrån Nelly kom precis, och jag ÄLSKAR ALLT! Jeansen gick dessvärre inte att knäppa då det fattas ungefär en cm men det är för att det är den tiden på månaden och min mage är helt svullen, jag får helt enkelt vänta med att använda dom tills nästa vecka. Bortsett från det satt allting jättebra!! Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Och han skämmer bort mig.. Klänningen med ormskinn är så jävla grym! Och om typ två timmar ska jag dessutom åka till stan med mamma för hon ska köpa ett rosa fiskespö till mig, alla skämmer bort mig just nu :D Weeeei!



   


Försvinn jävla bajs snö!

Jag är faktiskt ganska nöjd med min "nya" hårfärg. Jag kommer vara ännu mer nöjd när jag fått slänga i en pärlemoinpackning ( imorgon ) för att ta bort alla fula gula pigment och när jag fått pressa några minuter i solariet så inte håret och ansiktet har exakt samma färg och smälter ihop till en stor klump. Just nu längtar jag verkligen till sommaren, inte bara för bröllopet ( mest för det, men inte bara ) utan oxå till sommaren i största allmänhet. Självklart värmen och det faktum att man inte behöver ha lika mycket kläder på sig och till att åka till Svartlöga och äta grillat kött med ris o farfars gräddsås. Suck.. jag hatar vintern!


     
     

kärleksförklaring på bröllopsdagen.

Sitter som vanligt och läser igenom forumet på Bröllopstorget och hittade lite tips på vad man kan göra till sin man på bröllopsdagen för att visa hur mycekt man älskar honom. Tror inte jag ska försöka mig på något sådant då jag fick tårar i ögonen bara av att läsa om det, är alldeles för blödig för att kunna förklara min kärlek till William framför en massa folk. Sminket skulle inte sitta kvar särskilt länge. Men WIlliam vet att jag älskar honom mest av allt, right babe?

I did it




I love you in my life

Jag har varit uppe sedan klockan 06.00 idag, imponerande med tanke på att jag vanligtvis vaknar ungefär.. nu! Men måste anpassa mina rutiner lite så jag somnar när Wille går o lägger sig istället för att ligga o stirra upp i taket i några timmar. Såååå vad händer idag då? Ska färga klart håret, söka jobb, kolla klart de sista Gossip Girl, och om jag får tid över kanske sätta igång med att designa inbjudningarna. Börjar bli dags! På söndag är det exakt ett halvår kvar till Bröllopet, längtar!!


RSS 2.0