Min pojkvän har världens snyggaste flickvän!


This is not goodbye!

Nu har min man åkt :( Jag har aldrig gillat uttrycket 'ledsen i ögat' men nu måste jag säga att jag är ledsen i hjärtat! Men han kommer ju faktiskt hem över helgerna.. och han har lovat att inte glömma bort mig! Jag kommer sakna honom som en apa på speed, men jag kommer överleva! Ska se till att hålla mig sysselsatt på vardagarna så jag inte tänker så mycket på att han är hur långt ifrån mig som helst ( like thats gonna work... ) . Jag och Malin måste hålla ihop nu när våra män har lämnat oss kvar i den här hålan. Men trots att jag kommer längta ihjäl mig efter honom så är det nog inte så farligt. Det är bara i två månader, och han kommer som sagt var hem på helgerna.. Sen har vi resten av våra liv på oss att vara med varandra. För glöm att jag någonsin släpper den här killen!



Skepp o hoj

Har ni sett reklamen för den nya serien Färjan? Där det är en bartender som säger " klart man flirtar med gästerna, men man måste dra en gräns ". Det är samma kille som igår gav mig en heeel deeel oacceptabla förslag.. Det känns lite som att han borde dra sin gräns tidigare!

Jag träffade även en kille som gjorde sitt bästa för att få mig i säng. Han spelade ganska mycket på det faktumet att han när han var yngre spelade in en tv serie och en film som än idag är väldigt populära! Jag försökte förklara läget för honom..

Mr B-kändis : Vet du hur jävla snygg du är ikväll?

Nea - Vet du vem som är snygg? Min pojkvän!

Mr B kändis . Men din pojkvän är väl inte med här ikväll?

Nea - Nej, vad spelar det för roll?

Mr B kändis - Då får han ju aldrig reda på något.

Nea - Det funkar inte riktigt så va!!


Efter det bestämde han sig för att han skulle sova och så smällde han igen hytt dörren. Vissa killar är patetiska!

Men i alla fall, till det vesäntliga! William skulle ju ha åkt ikväll, men han hann inte träffa mig så han bestämde sig för att åka imorgon istället så han hinner träffa mig då. Jag sa att han inte skulle skjuta upp det på grund av mig. Men han sa att han inte tänker åka någonstans förrän han fått träffa mig innan. Jag har hittat den underbaraste människan som finns!

true love is suicide

Tårarna sprutar just nu! Varför? För att Wille ska till tandläkaren. Det är faktiskt värre än vad det låter! För om några timmar åker jag på kryssning och imorgon åker han tillbaka till katrineholm för att plugga så nu kommer jag inte få träffa honom på länge.. Och visst, en vecka mellan varje gång är inte så lång tid. Men bara vetskapen om att han är långt ifrån mig kommer göra dom veckorna till ett helvete! Och vad är det för tandläkare som bokar tid en lördag?! Jag har i alla fall min Malin.. Vi ska hålla ihop ännu hårdare nu när båda våra pojkvänner lämnat oss här.. Men det kommer vara skit jobbigt! Jag älskar honom!

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

Do you want to be my one and only love?

Klockan är tjugo över tio och jag har redan varit uppe i över tre timmar. Om 40 minuter kommer min man hit och jag längtar som ett barn dagen innan julafton! Vid fyra tiden idag åker jag på kryssning med pensionärs gänget ;) det vill säga min faster och hennes kompisar! Det ska bli riktigt kul faktiskt :) Nu ska jag fortsätta fixa mig lite så jag ser ut som en människa när WiIle kommer. Tror inte jag kommer skriva något mer idag. Så det blir väl imorgon när jag kommit hem. Ta det lugnt ikväll nu ;)  Puss!

Oh how I love him

Jimmy ringde mig. Han ville tydligen bara prata lite, och så frågade han ut mig en massa om mig och Wille och frågade om jag hade träffat hans föräldrar ännu och att dom säkert kommer avguda mig ( Jimmy har varit tillsammans med Willes syster i ett och ett halvt år, världen är liten.. ). Det är så kul att prata med Jimmy, för vad jag än säger så låter han som en gammelfarfar och säger " du är så toookig Linnea " haha sött!

Sedan pratade jag med Wille, jag blir glad i hela kroppen bara av att höra hans röst! Det lixom spritter i blodet och hjärtat slår en massa extra slag. Wille är ute och gör stan utan mig ikväll, men han har lovat att ta det lugnt för imorgon ska han upp tidigt! Han ska nämligen komma till mig och pussas en massa innan jag åker iväg på kryssning. Sen när jag kommer hem ifrån den så är det bara några timmar tills han åker ner till den äckliga lilla hålan där han pluggar.. Hur fan ska jag överleva med honom där?

Effektivitet är att..

Kissa och blåsa håret samtidigt!

Tur i spel eller tur i kärlek?

Det är tydligen sant som dom säger.. Antingen har man tur i spel eller i kärlek. Vanligtvis har jag varit kung på Harpan, nu har den inte gått ut en enda gång på över två timmar. Är det då Williams fel? Är det något jag får lära mig att leva med? " Sorry, nu har du fått ditt! En underbar pojkvän.. Så glöm harpan!! "

Ett säkert tecken...

...på att man jobbar på dagis - Man kommer hem och upptäcker att man har sand i bh:n.

Im in demand!

when we were together I  was blown away
just like paper from a fan
but you would act like I was just a kid
like we were never gonna' last

but now I've got someone who cares for me yeah
wrote my name in silver sands
I think you know you've lost the love of your life
you said I was the best you've ever had

you're thinking of the way you should've held my hand
and all the times you'd say you didn't understand
you never had our love written in your plans

but now I'm in demand


Hur rätt får en låt text vara?

Stefan tänkte aldrig på oss som något som skulle vara. Och nu är det han som sitter och gråter över att han inte insåg vad han hade medans jag har hittat någon som är allt jag någonsin velat ha. I'm in demand!

Ni hao!?

Jag har precis upptäckt "rit funktionen" på msn. Denna använder jag för att trakassera mina kompisar. På ett kärleksfullt sätt förstås! Idag valde jag Willy till mitt offer, stackarn. För er som inte vet det är willy kines ( det framgår ju även väldigt tydligt på bilden nedan ) .



Hjärtefrågor!

Andreas säger:

apan är värst!

Andreas säger:

hur jag än vrider och vänder på asken så är han läskig

Andreas säger:

och på baksidan är pandan som ser sorgsen ut istället

Linnea säger:
apan ser lurig ut

Andreas säger:

haha aa

Linnea säger:
pandan ser hög ut

Linnea säger:
typ flummig

Andreas säger:

HAHAHA

Andreas säger:

ja faktiskt

Linnea säger:
han går runt i djungels för sig själv och säger "dooooouh!

Andreas säger:

hahaha

Andreas säger:

inte nog med det

Andreas säger:

det står på baksidan att han gillar bambu (eller bambi)



Jag visste inte att en Zoo-tablettask kunde väcka sånt engagemang!


Söt Nathalie!

Idag var det bara jag och pappa som skulle jobba i cafeterian nere vid hockeyn. Det är inte riktigt okej för vi brukar vara två till.. Men inte idag inte. Så då tänkte jag att jag skulle passa på att ge Nathalie lite dåligt samvete för att hon har övergivit mig och inte jobbar där längre. Så kommer hon fram för att hälsar och precis när jag skulle säga ett sanningens ord så tar hon fram ett paket och säger "Jag har köpt en present till dig". NÄMEN!!! Jag blev så totalt överrumplad. Och när hon har presenter och sånt med sig kan man ju inte skälla på henne. Så jag slet upp det rosa prickiga pappret och fick fram en tvål. Tvål? Japp, tvål! Tvålen hette Nea. Hur gulligt är inte det?! Det stog "NEA cares about you". Söt Nathalie!


 

Ante var med på hockeyn oxå. Det var nästan ett och ett halvt år sedan jag träffade honom, så var riktigt trevligt att ses nu faktiskt :) Det är helt sjukt, vi har pratat på msn i 8 år nu. Och roligare kille får man leta efter!

Man måste ha pli på karlarna

Vaknade av att hemtelefonen ringde. Jag vägrade lämna sängen i ren protest mot att någon faktiskt ringde till hemtelefonen. Vem gör det nu för tiden!? Men eftersom jagblev väckt av det tyckte jag att jag ville skylla det på någon. Så jag ringde upp pappa..

Nea - Jag hoppas det inte var du som ringde på hemtelefonen och väckte mig nyss?

Pappa - Nej, du vet att jag alltid ringer på mobilen..

Nea - Bra.....

Pappa - Jag hoppas du inte ringer och anklagar mig för en massa saker nu när jag hade tänkt betala din kryssning?!

TYSTNAD...........

Nea - Men Pappsen.. skulle jag väl aldrig göra!

Pappa - haha bra!

Nea - Jag hoppas att du inte anklagar mig för att anklaga dig för då vill jag ha ett par skor oxå?!

Pappa - nej!

Nea - hepp.. var värt ett försök, syns sen
!

Mummsi!

Sist min man var här så lämnade han en massa chips.. Jag tycker inte om chips men bad honom ändå att ta med sig dom för förr eller senare får jag ett svagt ögonblick och äter upp dom allihopa. Detta gav honom bara motivation att lämna kvar dom här och nu kom det, det svaga ögonblicket.. Chipsen är slut. Hoppas du är nöjd nu?!
Jag är helt syyyyykt trött så nu ska jag försöka sova en stund innan det är dags att möta upp Andreas för att sedan bege oss till hockeyhallen. Nighty night!

Ps: innan jag lägger mig måste jag bädda iordning sängen.. Jag drömde mardrömmar hela natten. Syns det?




Japp, det är lakanet som ligger ihopskrynklat i ena hörnet. Och alla örngott är bortslitna ifrån kuddarna. Jag är inte att leka med när jag sover!

Niklas Anger chalala la la

Djurgården vann. Brynäs tränare ser ut som en apa ( personagnrepp oh yes! ). Jag blir bara mer och mer förälskad i William för varje dag som går. Nu ska jag sova.

Malin

Idag har jag varit med Malin. Jag och Malin tittade på läppglans och skor. Men jag hittade ingenting, det gjorde inte Malin heller. Sen hälsade jag och Malin på Jennifer. Efter det gick jag och Malin till konsum. Sen köpte jag och Malin fula mobilsmycken i en automat. Malin fick ett gult medans jag fick ett lila. Ni kanske undrar varför jag skriver Malin hela tiden? Malin kanske oxå undrar? JO, det ska jag berätta för er och för Malin. Det har kommit till min kännedom att Malin bara läser dom blogginlägg som hon ser sitt eget namn i, det vill säga MALIN. Så nu har jag använt hennes namn i varenda jävla mening så nu är Malin illa tvungen att läsa ett helt inlägg!


GAH!

Jag gillar inte Winnerborg, har aldrig gillat Winnerborg och kommer aldrig att gilla winnerborg!

Yes, Im addicted!

Jag tänkte efter lite imorse och kom fram till att jag typ inte kommer få några pengar att leva på den här månaden.. Först och främst för att jag inte får så mycket i lön från början, sen ska Marcus ha en massa pengar för Hultsfred biljetten som jag ännu inte har betalat. Sen ska jag på kryssning och då lär det väl gå en del. Sen då? Vad ska jag få pengar ifrån till alla saker jag behöver nu när det börjar bli kallt ute!? Min stora halsduk? mina varma skor? ett par läckra skinnhandskar? Åååååh vilken ångest  jag har nu! Inte blir det bättre av att min man åker tillbaka till den där äckliga lilla hålan på söndag och stannar där i två månader ( han kommer hem på helgerna, men ändåååå) . Men jag ska tänka positivt!! Imorgon är det hockey med Andreas som gäller! Good stuff!


Låt bli min snippa!!!

Jag har gått runt som en zombie hela dagen, är så fruktansvärt trött! Och inte blev det bättre av att jag idag fick jobba på en annan avdelning med en massa jobbiga 5 åringar.. Som dessutom sa att dom ville "tända eld på min snippa" och att "en gammal gubbe kommer rota i min rumpa på natten när jag sover" URSÄKTA?! Blev 20 minuter i solariet, men av någon anledning blev den högra armen brunare än den andra.. snyggt! Nu ska jag fixa en kopp grönt te och sedan läsa lite i min bok! Puss på er!

Do I give my all to you? I do!

Jobbet snart.. Är helt sjukt jävla trött efter helgen. Men ändå ska det bli skönt att komma till jobbet, jag har börjat trivas riktigt bra faktiskt! Det är ju bra när jag har typ en vecka kvar att jobba :P Men vi får väl se om dom förlänger vikariatet. Gör dom inte det kommer dom i alla fall att ringa när dom behöver mig, så jag får träffa mina ungar ibland i alla fall :) Efter jobbet blir det solariet eftersom jag verkligen inte orkade det igår. Apropå trött och igår, ni skulle sett William när han precis hade vaknat. Han hade lixom ljus-lila streck under ögonen. Påsar påstod han att det var, men jag har aldrig sett en sån fin färg förut.. Jag ångrar att jag inte tog en bild! Nej, nu ska jag slänga upp håret och kasta på mig lite kläder. Action Action Action!

Glad Nea

Min käre vän Willy godkände min käre pojkvän Wille.. Det känns otroligt bra eftersom att Willy aldrig tyckt om någon kille jag varit med.. Och vet ni? Imorgon kommer bästaste Andreas ifrån Timrå till Sthlm och på onsdag ska han följa med mig på hockey. Kan det bli bättre eller? NEJ! Jag har världens bästa pojkvän, världens roligaste jobb, världens underbaraste arbetskollegor och mina kompisar är att dö för!




Love you!

Troll-Jan

Igår kväll tittade jag som sagt var på film med min man och en av få hockey spelare som faktiskt har något innanför pannbenet, Molle! Men igår tvivlade jag rejält på deras omdöme, dom fick äran att hyra film. När dom kommer har dom med sig.. Asterix på olympiaden.. WTF!? Jaja, vi tittade på filmen i alla fall och dom verkade nöjda, det är väl huvudsaken. Sen berättade Molle att han hade en period när han var liten då han försökte spola ner allting på toaletten, bland annat familjens akvarie fiskar och ett nät han klippt bort från ett innebandy mål.. Kul kille :)

Jag och William har varit helt cp båda två hela dagen.. Vi har brottats, luktat på varandras fötter ( iuh, jag vet!! ), diskuterat vem av oss som är sjuk i huvudet ( HAN!! ) och bara hoppat omkring. Men nu har han övergett mig för pizza och playstation turnering med grabbarna.. Jag fick erbjudandet att följa med men valde att stanna hemma så jag kan vila upp mig inför jobbet imorgon! Funderar på en tripp till solariet oxå.. Får se hur det blir :) Det som är första prioritet nu är i alla fall att lägga mig i sängen och läsa min bok! Den är sjukt spännande och jag har svårt att lägga den ifrån mig. Men det var lite svårt att koncentrera sig på läsandet imorse när William låg bredvid och sjöng dety högsta han kunde på både Natacha Bedingfield, Lars Winnerbäck och Good Charlotte.. Som sagt var, det är HAN som är sjuk i huvudet!

Spåra ur i ur och skur!

Åååh herregud.. går kvällen.. Vet inte ens vart jag ska börja! Kvällen började bra, sen hade dom som sagt var sprit tävling där priset var mina bröst, ni kan ju fatta att dom drack utav  bara helsike båda två. Jag förstod inte riktigt varför Wille gjorde det med tanke på att även om Danne hade vunnit hade jag inte låtit honom ta på mina bröst ändå.. Men det var tydligen en princip sak sa han.. Och så antar jag att han vann oxå. Med tanke på att Danne först sprang naken ett varv runt mitt hus, sedan knappt hann klä på sig innan han försvann. Han var verkligen spårlöst försvunnen.. Ringde honom nyss och frågade vart fan han tagit vägen, han hade inget minne alls från de sista fyra timmarna, vet bara att han vaknade upp i en buske i en park klockan fem imorse och frös som fan..

Jaja, efter att vi tappat bort Danne gick Willy i alla fall hem och jag och Wille ( jobbigt det där med willY och willE ) tillsammans med Hannele till några i hennes hus som tydligen hade efterfest och som tyckte vi skulle komma.. Väl där varierade åldern mellan 27 och 15. Både jag och Wille kände igen dom flesta.. tragiskt! Vi var i alla fall hemma i säng vid fyra tiden och vid tolv drog han iväg för att fixa en massa saker.. Men om några timmar kommer han och Molle hit för att titta på film. Molle är en bra kille! Så nu ska jag väl börja röja upp efter igår och sen hoppa in i en dusch. Jag lämnar er med några bilder, Hope you like it!

           


Ps: Jag önskar att jag visste varför Wille tyckte det var en bra idé att måla läpstift runt halva käften på sig själv..

AMEN DURHÅ

Nu sitter William och Danne och tävlar om vem som kan dricka mest sprit.. Jag tror att allt är Dannes fel.. Man ska inte hålla på o utmana folk en massa.. usch! Nu säger dom att jag är dryg.. Bjellan säger det mest, "nea är alltid så jävla dryg".. Men vet ni? Han kan vara det där han sa!

PORR


Nightmare

Ringde min älskling för att fråga när han hade tänkt komma till mig ikväll

William - Nej jag har ingen lust att vara med dig!
Nea - Va? Men vi hade ju bestämt...
William - aah jag vet.. Men Jessica är på väg hit nu, vi ska kolla på film o lite sånt..
Nea - Ehmm.. jaha? Vem är Jessica?
William - hehehe..


Spärrade upp ögonen, kollade på klockan och försökte få hjärtat att slå i normal takt igen. Det var bara en dröm.. Men sen kom jag ju på att hans ex faktiskt heter Jessica.. så klockan fem på morgonen skickade jag iväg ett småtjurigt sms till honom och förklarade att så fick han inte göra! Inte ens i mina drömmar.. Han lovade som tur är att aldrig göra om det :) Nu ska jag dammsuga och plocka undan lite saker. För ikväll är det paaaaaart-y!

DJURGÅÅÅÅRDEN!

Åååh vi gör allt för vårat lag, alltid oavsett, för evigt Djurgården! Underbar vinst mot Luleå.. Nu är det igång igen, nu har mitt liv än en gång fått en mening!

Rött för blodet genom hjärta och ven, gult för solens värmande sken, blått för himmel regn och hav, stockholms stolthet vårat lag!

Bra musik!

Mitt "ex" ( vi var inte tillsammans men träffades i några månader och sen lite då och då ) spelar i band. Det går väl hyffsat bra för dom, skivkontrakt med Sony och så. Grejen är att dom är så sjukt jävla bra! Nu har dom lagt ut några nya låtar på deras myspace sida. Och dom nya låtarna är oxå grymt bra. Så jag slänger upp en länk, here we go: http://www.myspace.com/eatingpebble

Its my life!

Nu är elitserien igång.. Sitter och tittar på Djurgården-Luleå fast det är paus för tillfället. Imorgon är det fredag. WOHO!

Grymt stolt!

Min telefon räkning var bara på 400. Hur grymt duktig har inte jag varit?! För ett halvår sedan var den på minst tre gånger så mycket.. Duktig Nea!

Mora-Hora...

Huddinge hade ledningen hela matchen. Detta var jag inte sen att påpeka för Wille i malliga sms ett antal gånger. Men sen så kunde dom ju självklart inte hålla ledningen. Dom förlorade och Wille kommer mobba sönder mig... Jag vill inte prata om det!


Hockey Hockey Hockey

Idag var det inte fullt lika jobbigt på jobbet, men tillräckligt för att jag ska känna mig helt död nu när jag kom hem! Jag skulle inte överleva dagarna om det inte vore för alla söta sms ifrån William. Men idag blev jag lite besviken på honom.. Huddinge har sin första serie match ikväll vilket innebär att jag måste jobba. Och William har tydligen tippat på att Huddinge förlorar så han säger att jag måste hålla tummarna för att dom gör det. HALLÅ?! Huddinge hockey har praktiskt taget varit mitt liv sen jag föddes och när jag försökte förklara det för honom kontrade han bara med " Så hockeyn är viktigare än mig? Nu blir jag ledsen.. Jag som hade tänkt vinna en massa pengar på det ikväll så du inte behöver jobba sen när vi gift oss, utan bara behöver gå hemma med barnen och shoppa och sånt..." Vad är det för lömska fasoner?!

HOPPA

Idag var det kaos på jobbet. Hannele var sjuk och barnen kände på sig att är det någon gång dom ska få ut något av att vara extra jobbiga så är det nu när vi inte kan hålla lika stor koll på dom med en fröken borta. Så alla har sprungit, skrikit och kastat saker allt vad dom kan. Jag fick dessutom jobba över, och dom sista två timmarna var det bara jag och Anna kvar. Vi var så himla trötta båda två! Vi skrattade åt allting hela tiden, speciellt när jag gjorde några tappra försök att hänga med i aktivitets skivan som vi satt på i hopp om att barnen skulle nöja sig med det. En aktivitets skiva är en cd-skiva med olika låtar och små berättelser som ska få barnen att röra på sig och att hålla sig sysselsatta. Jag stog med en unge på varje arm och hoppade och sjöng allt vad jag kunde. "HOPPA HOPPA HOPPA HOPPA, jag känner att jag bara måste hoppa, HOPPA HOPPA HOPPA HOPPA, hoppa jag kan inte stoppa, HOPPA HOPPA HOPPA HOPPA, jag känner att jag bara måste hoppa, hoppa, hoppa..hoppa hoppa!"  Detta har jag haft på hjärnan sen dess.. Jag hoppas verkligen att morgondagen inte blir lika hektisk! Då ska jag dessutom jobba på kvällen oxå.. I'm gonna die!

Love is in the air?

   


Igår kväll när jag satt vid msn slog det mig, alla mina tjejkompisar har pojkvän!
( men min är sötast!! Eller hur? )

Jag lovar..

... Min pojkvän är bättre än din, på riktigt! Han är nämligen så nära perfektion man kan komma! Visserligen vet jag att det bara är min uppfattning, och att dom flesta har ungefär samma uppfattning om just sina pojkvänner. Men ingen är nog lika övertygad om att det verkligen är så som jag är.


I love you like the stars above, I love you til I die!

Guess what?

Jag hittade cheesecake i kylskåpet! Och min pojkvän är mycket bättre än din!

Wtf?




Skulle ni vilja klippa er på salongen som väljer att göra reklam med hjälp av den här bilden?
Med tanke på att det är en illustration finns det ju inga gränser för vilken faboulus människa med ur läcker frisyr dom skulle kunna marknadsföra sig med.. Istället väljer dom en person med Downs syndrom med taskig Elvis-frilla. Det visar på.. Jadu, vad visar det på? Hur fan tror ni dom tänkte?

You want a piece of me?

Jag måste bara skriva om min lördag, den var underbar! William kom hit vid halv tio tiden, då satt vi med pappa och tittade på något sjukt tv-program om en utvecklingsstörd kille som målade tavlor. Sen gick vi o la oss i sängen och myste och tittade på The notebook. Jag grät som ett barn och älskling varierade mellan att trösta mig och att mobba mig. Sedan låg vi och mös och pratade till halv tre, då tog vi bilen in till stan för att hämta upp Magnus och Jim. Shit vad jag skrattade den bilresan! Dom där två killarna är sjuka i vanliga fall, ni kan inte ens föreställa er hur dom då är på fyllan! Ett av samtalen som ägde rum var:

Jim - Wille, ska du börja toffla nu?
Wille - ehm, va..?
Jim - Ja alltså, ska ni två ligga hemma o mysa varje kväll och bara gulligulla?
Wille - Eeh.. jag vet inte?!
Jim - För det är helt okej!!! Gör det! Då kan du köra varje gång vi ska ut! Dessutom bor ju jag och Nea grannar så vi ska ju lixom till samma ställe. Lovely! Ska ru ha pommes eller?

När vi var vid stureplan passerade vi dessutom Alex Schulman, vi konstaterade att han faktiskt är lika ful i verkligeheten som på bild! Fast jag gillar hans blogg ändå.
När vi kom hem somnade vi väldigt fort båda två. Jag kan inte smälta hur underbart det är att sova med honom! Bredvid honom känner jag mig så liten, jag lixom bara försvinner i hans famn!
Något som förresten bör uppmärksammas är att både jag och William satt i bilen och dansade och sjöng när Britneys Piece of me spelades på radion. Jag säger ju att vi är gjorda för varandra?!

Chips, Sex and Rock n' Roll

Sitter och svullar chips som min älskling lämnade här i lördags.. Jag tycker inte om chips egentligen.. Och senaste tiden har jag gått upp i vikt. Kanske beror på att jag smäller i mig mat som ett fetto och så fort någon påpekar det säger jag "Jag har pojkvän, jag kan bli tjock!!". Och nu har jag ju uppenbarligen blivit det.. Så från och med imorgon ( HAHAHA ) så ska jag inte äta onyttiga saker och jag ska försöka se till att motionera oftare! Älskling, vi ses i min säng 7-8 gånger i veckan.. Hur låter det? Men det är från och mer imorgon! Ikväll får jag kasta i mig hur mycket äckliga sourcream chips jag vill!

Vet ni vad det här är?



Det är mina föräldrar.. I samma rum. I mitt kök närmare bestämt.. Jaha, och? kanske ni tänker.. Men dom har faktiskt varit skilda i typ 18 år.. så lite av en sensation är det! Är min mamma inte det sötaste som finns?

Starkare

Ibland får jag sån ångest.. Jag tänker "hur fan gick det här till? Jag älskade ju verkligen honom". Då lyssnar jag alltid på en viss låt. Och efter det vet jag precis hur det gick till. Nu är det så som det ska vara. Jag har en kille som tycker om mig, som respekterar mig, som behandlar mig bra och som hela tiden både säger och visar hur underbar han tycker att jag är! Life is good!


Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Mamma, du borde oxå lyssna på den låten!

I wanna dance with somebody

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.. YEAH RIGHT! Så var det tänkt, men det blir ju sällan som man tänkt sig! Om några timmar blir det stan och party party party! Tyvärr utan min man, men vi skulle mötas upp senare. Puss på er!


Sexuella trakasserier på jobbet?

Igår skickade jag sms till min man och berättade om ett barn på jobbet som somnat på min mage med händerna på mina bröst och ansiktet mitt emellan dom, passande nog hette ungen Wille. 
Min man  svarade - Haha, hälsa ungen att han är bäst! Men gör han det igen så är han död!
Jag - Men älskling, han är ett och ett halvt år, du behöver inte se honom som ett hot!
Min man - Han växer upp....

Idag när jag varit på jobbet i ungefär en timme fick jag ett sms av min älskling igen - Babe, se till att inte vara så porrig idag.. Det skulle ju vara jobbigt om han Wille dök upp och började kladda en massa igen...


I love him!


Nej Nej Nej

Jag börjar bli sjuk.. är rejält förkyld och snoret bara rinner! Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Jag har inte träffat William på snart en vecka och jag klarar inte av att vänta längre.. Men jag antar att det blir stanna i sängen hela helgen o vila upp mig så jag klarar jobbet nästa vecka oxå.. Jävla snorungar som smittat mig!!!

Återanvändbar? Dont think so!

Nyss berättade Tjäder för mig på msn att han hade fått en kondom på jobbet idag. Var väl ingenting jag direkt reflekterade över tills jag kom på att han jobbar på myrornas lager. Det vill säga, han tar hand om saker som folk har använt men inte vill ha längre.. Just nu är jag väldigt äcklad!


z Zz Z z Zz Z

Ni fattar inte hur gärna jag vill gå och lägga mig just nu!! Varför gör jag inte bara det då, kanske ni undrar? Jo det ska jag berätta. För jag måste hämta kläderna i tvättstugan klockan tio.. Så nu sitter jag här och kämpar mot sömnen. Och till råga på allt så saknar jag William så mycket så jag inte vet vad jag ska ta mig till. På riktigt, när som helst sätter jag mig i ett hörn med armarna kring knäna och vaggar fram och tillbaka och börjar mumla ett mantra för mig själv.. Fy fan vad trött jag är!


eeh..HJÄLP!



På den första bilden figurerar min bästa kompis, på den andra min pojkvän.
Är det bara jag eller ser ni oxå skrämmande likheter?


I've got a thing about you

Jag gick och la mig halv tio igår, ändå är jag jättetrött idag. Kan bero på att jag vaknade så jävla tidigt imorse.. Efter jobbet idag skulle jag ner till Pappsens jobb en snabbis, men jag fastnade där. Jag tycker verkligen om hans arbetskollegor ( Nu är det INTE stefan jag syftar på!! ). Jag pratade med Julian, Martin och Nicke om allt möjligt. Och i November fyller Martin "28 typ.." (egentligen 49, men det är en hemlis).
Så då har jag lovat att göra en tårta!
Idag har jag tvättstugan.. Och sen ska jag klippa Pappa oxå.  Och sen kommer jag nog stupa i säng, minst lika tidigt som igår!


Miss you darling!


Fullt upp resten av veckan..

Tvättstugan imorgon, barnvakt på onsdag, hockey på torsdag och i helgen ska jag kidnappa William! Jag vet inte vad vi ska hitta på, men kidnappa honom ska jag! Med tanke på hur trött jag är så funderar jag på att kleta på lite brun utan sol, borsta tänderna, lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar ( jag tippar på 20 minuter, någon som sätter emot? ). Skulle inte det vara mysigt?  

Häromdagen pratade jag och Wille om det omotiverade i att vi fann varandra. TIll exempelt kom vi in på det där med första kyssen.. Känns väldigt mellanstadie att säga att våran första kyss skedde på grund av något så simpelt och hormonellt som.. Sanning och konsekvens.

Tänk alla famnar jag lämnat, av längtan till dig

Jag kan inte sluta skratta åt bilden i föregående inlägget. Varje gång jag ser den får jag en ny fnitter attack.. Den är underbar! Idag var det första dagen på nya jobbet, det gick bra! Jag har helt sjukt sköna arbetstider, 9-2 varje dag. Och så jobbar jag ju med Hannele.. Det är min fasters kompis och vi kommer helt sjukt bra överrens! Den 27e ska vi åka iväg på kryssning tillsammans med min faster och några fler av hennes kompisar. Och eftersom att jag och Hannele är "ungdomarna i gänget" ( hon är väl 25 tror jag ) så kommer det vara vi två mot alla andra gammeltackor som inte tål sprit ;) haha! Jag längtar! Fast inte lika mycket som jag längtar efter min älskling.. Snart ska jag ner till pappas jobb och kopiera en massa papper som jag behöver till jobbet. Efter det ska jag åka o hälsa på min lilla Bablin och sen är det hem och lägga mig tidigt så jag är utvilad imorgon!

Sleepy time

Är hemma nu.. Jag är så sjukt trött och får verkligen anstränga mig allt vad jag kan för att hålla mig vaken. Tjäder skickade i alla fall en bild som fick mig att nästan kissa på mig av skratt.. Det gjorde att jag piggnade till lite, i alla fall tillräckligt mycket för att orka springa på toaletten. Men nu ska jag sova, upp o jobba på nya dagiset imorgon bitti. Woho!

Ps: Jag skrev ingenting om min älskling i inlägget. Tänkte bara påpeka det... Här kommer bilden, Enjoy:



I think to myselft, what a wonderful world..

Idag har jag varit och shoppat med Mamma. Kom hem med ett linne, två tröjor och världens finaste väska. Jag har grymt ont i fötterna och är helt slut i benen. Men så fort jag tittar på väskan så försvinner alla negativa tankar. Mamma sa "tänk om jag oxå kunde bli så glad över bara en väska". Men jag förklarade att det aldrig är BARA en väska! Om två och en halv timme ska jag ut och äta middag med en gammal tjejkompis som jag inte pratat med på några månader, vi kom inte riktigt överrens om en del saker.. Men kan bli kul att träffas och prata lite. Jag ser väldigt mycket fram emot maten i alla fall! Funderar på om jag ska göra en "modebloggare" och visa upp mina köp.. vad tycker ni?

Saknar min älskling!

Jag vill att William ska komma hem! Nu! NU! Nu på en gång! GENAST! Jag är trött, så ska väl gå o lägga mig när som helst. Jag vill inte sova själv. Jag vill sova med William! NU! Jag hatar att inte alltid få som jag vill!!!



When you smile I melt inside.



Höjden av optimism

Pratade med min man nyss. Dom hade stått ute och fiskat i regnet i hur många timmar som helst idag. Ingen av dom hade fått en enda fisk.. Men vet ni vad han sa? Att dom skulle dra upp några imorgon istället.. Han har alltså stått ute i regnet i  flera timmar, till ingen nytta alls, och ändå ger han inte upp.. Är inte det höjden av optimism? Heter det förresten optimism? Säger man det flera gånger låter det jätteroligt..

Min mamma är snyggast i världen!


Vem är det som är elak egentligen?

Nea - Vilka möter Sverige?
Henke - Albanien..
Nea - Haha, det är ju inte ens ett riktigt land!
Henke - Säg det till dom som städar tunnelbane vagnarna.. Att dom inte kommer från ett riktigt land.. Gud vad elak du är!

I'll be there

Älskling kom hit igår och kollade hockeyn. Djurgården förlorade visserligen och William tyckte det var väldigt kul att reta mig för det. Han leker med döden den där mannen! Men sen köpte vi glass för att pigga upp mig lite, och efter det kändes det lite bättre. Jag visste ju på en gång när dom lät D lägga en straff att det var kört, man kan säga mycket bra om den killen men prestera under press kan han verkligen inte!! Vilket han bevisade både igår och idag när han missade två av två straffar. När vi ätit upp glassen ( läs: JAG ) så gick vi o la oss och  tittade lite på film. Sen låg vi och pratade flera timmar. Det känns så naturligt att prata med honom, jag älskar det! Vi har alltid saker att säga eller berätta för varandra. Klockan åtta imorse ringde klockan och han var tvungen att åka. Han är nämligen iväg och fiskar med några kompisar nu. Medans jag är fast här.. Planen var att det skulle bli krogen för min del ikväll, men ingen av oss som skulle med hade någon större lust med det på grund av vädret! Så ikväll blir det att sitta hemma bara, men det ska bli skönt det med! Önskar bara att jag hade haft William här med mig..


KÄRLEK

Jag blir bara mer och mer övertygad för varje gång jag pratar med honom om att han är rätt för mig! Vi struntar i bion idag för Djurgårds matchen sänds på tv.. Love him!

My heart will go on

Mitt förra inlägg inspirerade mig och jag bestämde mig för att titta på lite titanic klipp på youtube. En bra idé trodde jag.. Nu sitter jag och gråter som en allergisk aborre!  Jag älskar verkligen den filmen, får rysningar över hela kroppen bara jag tänker på den. Jag kan inte säga om jag hade tyckt om den lika mycket om inte Leonardo Di Caprio var med.. Men nu är han ju det, sicken turing för mig!


Tankeställare

Jaa, jag vet att det gått en smula fort fram mellan mig och William. Men har ni inte sett Titanic? Där dom bara efter några dagar tillsammans är fullt övertygade om att dom har funnit sitt livs kärlek. Gnäller ni då va? Säger ni att dom överdriver? NEJ just det!


Bra dag!

Nu har vi fått en ny spis.. schyrra bananer! Ska iväg till Heron city nu och passa min lilla Albin medans hans mamma klipper sig. Sen ska jag hem och fixa lite, och vid fem tiden kommer Albin hit, då ska jag passa honom ännu en timme medans övriga familjen är på fotbolls match. Och efter det, då, då ska jag vara med min älskling! Ni fattar inte hur mycket jag saknar honom!! Så idag blir en bra dag, för jag ska få träffa mina två absoluta favorit killar! Woho


Bryan, kom tillbaka!

Vissa av er kanske inte vet det här om mig.. Men jag är ett inbitet Westlife fan! Jag såg dom live första gången för tio år sedan och ända sedan dess har jag varit helt fast. Jag kommer aldrig glömma den dagen Bryan bestämde sig för att sluta i Westlife, just när det hände var det det värsta tänkbara som kunde hända i mitt liv. Och jag får fortfarande en klump i magen när jag tittar på gamla videos från när han fortfarande var med.. Westlife är lixom inte samma sak utan honom.. Hmm.. Det här kan vi väl hålla tyst om? Det sabbar mitt rykte lite, jag är ju en rocker egentligen ;D

NERD!

Läste igenom inlägget jag skrev nyss.. Shit vilken tönt jag framstår som!! "Ska jag fixa med mitt akvarie, eller spela dataspel?" ÅH HERREGUD...

Do you love me?

Blev hemskickad ifrån jobbet idag, dom tyckte att det var bäst för mig att gå hem och vila upp mig o se till att den här förkylningen inte urartar. Nästa vecka ska jag börja som vikarie på ett annat dagis oxå. Hur fastnade jag i det här egentligen?! Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Funderar på att göra rent rötterna och de stora stenarna till akvariet så jag har det gjort. Eller så kanske jag går och lägger mig och tar igen lite sömn.. Eller så kanske jag bara sitter kvar framför datorn och spelar Sims, haha! Har inte bestämt mig ännu! Något som jag däremot är helt säker på, det är att det är fredag imorgon! Då blir det bio med älskling, jag längtar!

Im with you

Nu är jag om möjligt ännu mer kär i min Willewonkaponken än vad jag var för en timme sedan. Hallelujah!

Singel tjejer, ge upp!

Nea - Älskling, våra barn ska inte leka i sandlådor!
William - Nej, aldrig! Dom blir bara skitiga och får mask i magen då.


Ni singeltjejer som letar efter det perfekta mannen, ni kan sluta leta! Det finns bara ett exemplar, och jag har redan lagt beslag på honom!

"Dagens outfit"


Världens coolaste tröja!
Haha

I miss you like crazy!

Nu sitter jag här, ny duschad och klädd i min Hello Kitty pyjamas. Det enda som fattas är min man.. Men han får jag snällt klara mig utan ikväll :( Alltså.. Vi skulle kunna träffas så mycket oftare än vad vi gör.. Men om två veckor åker han tillbaka till katrineholm för att plugga igen och då får jag bara träffa honom på helgerna, och då ska jag dessutom försöka samsas om honom med hans kompisar. Så om vi träffas oftare nu kommer jag gå sönder helt sen när vi inte kan det längre..  Men sen, när han har pluggat klart i den där vidriga hålan och flyttar hem igen, då ska jag bosätta mig i hans armar och aldrig flytta ut! Planerna för helgen har ändrats helt nu ( ja jag vet att det bara är tisdag och det är långt kvar till helgen.. men jag har något att se fram emot i alla fall!! ). Min pappa bestämde sig för att stanna hemma i helgen så där försvann våran planerade mys-helg. Istället ska jag och William gå på bio på fredagen. Och på lördagen har jag skickat iväg honom ut till hans kompis landställe för att fiska, medans jag ska göra stan osäker med som serious dance moves! Det vill säga, ut på krogen med Malin & c/o. Var ett tag sen jag var ute och dansade faktiskt, så det ska bli trevligt!

Jag saknar honom fruktansvärt mycket!

vet ni?

JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE MAN!

Dagis - a big no no!

Idag har jag jobbat.. jag tycker verkligen inte om barn.. bara vissa.. idag till exempelt, då var det två av arton som jag stod ut med.. usch! När jag får barn ( älskling, vi väntar några år va? Dom är jobbiga!! ) Då ska dom inte gå på dagis i alla fall! Det är ohygienieskt, äckligt och dom andra snorungarna kommer ha dåligt inflytande på mina barn.. Som självklart kommer vara felfria och perfekta! Det enda bra med dagis är att jag får väldigt bra timlön.. eller i alla fall 30 kronor mer än på biblioteket. Hur nice är inte det?

The puzzle of my heart

Jag tänker inte skriva att jag aldrig har känt så här förut. För visst har jag det, det är inte första gången jag känner att jag inte kan få nog av någon. Men den här gången är det ändå annorlunda, låter det som en kliché? I know! Men den här gången känner jag mig trygg, och det har jag inte gjort förut. Det är något med den här killen som gör att jag vill öppna mig helt för honom, han kan fråga mig hur jag mår och jag berättar mina mörkaste hemligheter och så mycket mer för honom. Jag vet att allt har gått fort, men det känns så rätt alltihopa. Och han både visar och säger precis hur mycket han tycker om mig varje dag. Han ger mig inte en enda anledning att tvivla på oss. Och vad jag vet finns det ingen anledning. Vi är rätt för varandra!


Everytime we meet
The picture is complete
Everytime we touch
The feeling is too much
he's all I ever need
To fall in love again
I knew it from the very start
he's the puzzle of my heart

Någon som vill gissa?

Hur många bloggar som kommer invaderas av raden "wake me up when september ends" den här månaden.. jag gissar på ganska många i alla fall!

The boy get the girl after saving the world

Mår verkligen illa just nu.. måste vara sushin, vet inte vad jag ska skylla på annars!! Jag la mig i sängen ett tag och läste senaste Cosmo. Men inte ens det hjälpte, scary! Vill inte ligga i sängen för mycket nu heller för då kommer jag inte somna förrän sent ikväll, vilket innebär att jag inte kommer vara särskilt pigg på att gå upp imorgon bitti när det är dags att jobba. Hade tänkt tvinga älskling att leka med mig imorgon kväll, men vetefan om jag kommer orka det. Eftersom att jag brukar vara helt slut efter en dag med bara min lilla Bablin så kan jag knappt tänka mig hur slut jag kommer vara efter en dag med ett helt dagis.. Kommer förmodligen vara utslagen resten av veckan! Nu ska jag måla naglarna.

Nu är det officiellt..

Jag tycker verkligen inte om Sushi längre!! BLÄÄÄE!

bra eller anus?

Är det nyttigt att äta en hel burk tonfisk klockan fyra en eftermiddag? Eller är det bara äckligt?

Lördag, what to do what to do?

På lördag hade jag och Willewonkaponken bara tänkt vara hemma och mysa tror jag.. Men nu har jag fått två förslag om utgång ifrån två olika gäng.. Varför händer allt på samma dag? Jag har ju inga pengar så jag borde nog inte gå ut.. Men fan. HJÄLP MIG!

Gaaaaah

Imorgon ska jag jobba.. på en förskola.. Börjar som tim-vikarie nu när det saknas en massa ordinarie personal. Vilket innebär att dom kommer ringa lite då o då när dom behöver mig. Så imorgon klockan åtta börjar skiten.. Det första jag ska lära ungarna är att inte skrika i lekparker!

När jag blir stor....

..Då ska jag se ut som Ashlee Simpson!


Perfektion blir tråkigt i längden, så tack!

Smsade precis min älskling för att ta reda på ifall han verkligen är så perfekt som han verkar.. ( Bortsett från det där med att han är hammarbyare har jag inte hittat något fel på honom, och just det felet vill jag helst försöka förtränga!! ). Jag frågade i alla fall om han brukar titta på The Hills.. För är det något jag har lärt mig så är det att killar har svårt för den serien. Han svarar i alla fall att ja, det händer att han gör det. OMG! Jag var då tvungen att fråga vem hans favorit var och han svarade.. Heidi! TACK GODE GUD HAN ÄR INTE PERFEKT! Heidi?! Vad fan menar han med det?! USCH!

RSS 2.0