Nya löparskor

Beställde nya löparskor häromdagen, så jag kan ge mig ut nu när vädret börjar bli lite bättre. Riktigt bra kap ifrån Sportamore.se

 


Städat bort vintern

Nu är några dagars ledighet över och imorgon är det jobb som gäller igen! Under dagen har jag tagit tag i lägenheten och kört en rejäääl storstädning. Satte även upp nya gardiner i vardagsrummet och ställde upp en stege som jag hittat i farmor och farfars garage. Det blev riktigt snyggt!! Har fått in lite mer trä och naturmaterial i inredningen nu, det bryter av bra mot det svarta och vita och blir lite mer ombonat. Nu väntar jag bara på den nya mattan som borde komma vilken dag som helst. Nu ska jag gå och torka håret, vika lite tvätt och måla naglarna så jag är fräsch och redo för en ny arbetsvecka. Kommer få slita arslet av mig 6 dagar i rad nu, kan bara säga att det är riktigt bra erbjudanden på Cubus i helgen så passa på att shoppa upp lönen när den kommer!



Varsågoda, Det var så lite så!!

           





The one and only, Danny Jones.


Jobb och Snor

Jobb jobb jobb, snor snor snor. Det är det mitt liv består av just nu! Jobbar jag inte så är jag hemma och är förkyld och gråter över att jag inte kan gå till gymet. Idag har jag i alla fall varit hos mamma över dagen och ätit en massa, efter det så begav vi oss till Williams föräldrar för svärfar fyller år, GRATTIS! Väl där åt jag lite till så en runda på löpbandet är mer välbehövligt nu än någonsin. Men jag räknar med att vara frisk tills på tisdag och då jävlar!!

På onsdag kommer min första riktiga lön sen jag började på Cubus, har bara fått en minilön innan ifrån praktiken när jag hjälpte till att inventera butiken under natten. Ska bli spännande! Då ska jag köpa en ny mjukisdress som jag kan ha när jag går hemma. Egentligen har jag köpförbud när det gäller kläder just nu, jag vill inte lägga ut pengar på kläder som jag kan ha nu eftersom jag försöker bli av med extrakilona jag lagt på mig sen bröllopet. Målet är ju att bli smalare än vad jag var innan till och med. Så är inte kul o köpa kläder nu som jag inte kommer hinna använda innan dom blir förstora. Det är faktiskt lättare än vad jag trodde att skippa klädshoppandet, har ju lagt pengar på gardiner och sånt till hemmet istället så får fortfrande utlopp för shoppingbehovet. Nu ska jag plocka lite här hemma innan Big Brother börjar, UT MED AMANDUS!!

RSS 2.0