This time its different!

Aaaah! Jag är så galet trött. Vi var barnvakter till mina kusiner igårkväll och kom inte därifrån förrän vid tolv tiden, då var jag hur utmattad som helst efter att ha försökt underhålla en övertrött snart-tre-åring. Sen gick vi upp redan vid halv tio imorse för enligt William som jobbar från klockan sex i veckan tyckte att det gilldes som sovmorgon ( det gör det inte!!! ). När vi vaknat och duschat och fixat och allt sånt hämtade vi upp min mamma, så åkte vi till IKEA och H&M, jag köpte en massa finfina saker! Sen släppte vi av mammsen igen, åkte hem och tittade på lost, William åkte iväg för lagfotografering, jag somnade, efter ett tag så vaknade jag, och nu sitter jag här! ¨



Im glad I didnt die before I met you!

BANG och smutsen är väck!

Städa städa varje fredag och så varje jul, för det tycker jag är kul. Ja nu är det ju inte fredag, men jag har städat i alla fall! Större delen av lägenheten har fått sig en rejäl omgång och mina fingrar ser fortfarande ut som russin, "cillit bang russin" närmare bestämt! Nu sitter jag bara och väntar på att min man ska komma hem ifrån träningen så jag kan börja med maten. Det blir sen middag idag eftersom att vi båda haft en massa saker att göra så jag är hungrig som ett djur! Idag åkte pappa upp till Sälen med jobbet för att åka skidor ( läs: bryta ett ben eller två ) så jag och Wille har lägenheten för oss själva tills på söndag, hallelujah! Ikväll blir det myskväll, först middagen som sagt var, sen Lost, South Park och Two and a half men. It cant get better!


This I swear

I will love you, until forever
Until death do us part
We'll be together
So, take my hand
And hold on tight
And we'll get there
This I swear




Kung i smoothiebaren?

Löning idag, det är bra grejer! Dessutom är det bra väder, bra grejer det med!
Ska hänga lite tvätt nu sen blir det en promenad ner till centrum för att gå på banken och kolla lite.
Min älskling är på jobbet men när han slutat så kommer han och hämtar upp mig så ska vi åka till
Kungens Kurva och köpa smoothie, mumma!
Om ni läst det här så har ni fått i er den dagliga dosen av onödigt vetande.

Nytt armband



Cute huh?

Sanny Lindström

Jag har alltid gillat Sanny Lindström, ända sedan han spelade i Huddinge och jag var fullt övertygad om att vi en dag skulle gifta oss ( Jag var 7, det är okej att vara övertygad om sånt då! ). Igår satt jag och tittade på honom på tv när han satt i studion under Färjestad matchen, och idag, endast 24 timmar senare, står han och jag och kollar hockey tillsammans samtidigt som hans dotter leker med min kusin. Kul!



Its a beautiful day

Två gratis biljetter till Mando Diao, Tack så mycket!

Cant get enough of you

You turn the music on when you give me that smile
You care like no one else, can't belive that you're mine
I'd lost my faith in love, and then I met you, baby
I almost can't belive that it's true
Hear me now
I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I love everything you do, I'll always be with you


Just keep swimming

Hej på er allihopa! Är helt sjukt trött nu så förvänta er inget spännande inlägg, men jag tänkte i alla fall uppdatera läget lite. Dagen har spenderats med William ( kors i taket ) på bland annat IKEA där vi valde ut soffa, vardagsrumsbord och lite annat sånt där så vi får ett hum om hur mycket pengar vi måste spara innan flytten sker. Vi gick även in på djuraffären vilket ledde till att vi paxade en fisk som vi ska hämta imorgon. Haha, vi och våra fiskar.. Nu är mannen på fotbollsträning och jag har förbrukat tiden genom att läsa bloggar, "slita" ett par jeans och måla naglarna. Det är mer än en timme kvar tills han kommer hem och vad jag ska göra fram tills dess har jag ingen aning om, får väl ta o hitt på nåt.
 

Herre på täppan

Är det någon som tittar på det? Killen körde en tjock nål genom sin egen kind. Fy fan!!!


Honey, Im home!

I helgen har vi varit och hälsat på min Farmor och Farfar i Norrtälje! Det var trevligt men nu känns det bra att vara tillbaka i civilisationen. William fick se en massa bilder ifrån vårat landställe och nu längtar jag tills i sommar så jag kan ta med honom dit ut! Egentligen längtar jag efter sommaren i största allmänhet och att kunna åka dit ut är bara en bonus.Jag är helt frälst på pinuppor för tillfället så just nu sitter jag och kollar efter prickiga klänningar och söta skor.. Vilket är ännu en anledning till att jag längtar efter sommaren, så jag får klä mig i de prickiga klänningarna och söta skorna. Än så länge kan jag ju bara drömma om dom.
Båda bilderna kommer ifrån http://www.pinupgirlclothing.com/

   

Karma?

Idag gick vi ner för Willes isiga  trappa, han hade precis retat mig för något så jag sa " Hoppas du ramlar". Efter det hann jag inte ens ta ett steg innan jag for på rumpan. Wille som inte tyckte att det var mer än rätt åt mig vände sig bara om och gapskrattade och gick sen vidare, utan att hjälpa mig upp... Tack för den älskling! ;)

Trött på inget, Trött på allt!

Det är på gränsen till tragiskt att mitt liv rasar samman efter bara några timmar utan William. Eller ja, några och några timmar.. Har faktiskt inte träffat honom sen halv åtta imorse och han kommer inte hem förrän om två timmar. Dessutom har jag ont i magen. Det känns som att vad jag än gör så blir det fel. Jag är så less på att aldrig kunna göra alla nöjda. Det är alltid någon som blir besviken.. Och jag orkar inte längre! Just nu vill jag inget hellre än krypa ner i min mans famn och bara försvinna från verkligheten. Ta en paus ifrån allt tänkande och bara få höra honom viska i mitt öra att allt är bra. Men det får vänta några timmar. Och tills dess sitter jag här med min ångest som enda sällskap.


Tomas Järvheden

JAG DÖR! Jag sitter och tittar på RAW och Tomas Järvheden pratade om att äta bajs i en hiss, någon som såg det? Fy fan vad jag skrattade!! Skrattar fortfarande till och med, kul kille det där.


Mellow Yellow

Jag har gula naglar, känns spännande! Imorgon och på onsdag blir det jobb och jag känner redan nu hur tröttheten börjar krypa på mig. Bara jag tänker på att jobba blir jag helt utmattad. Men det är inte så långa dagar så det är ingen större fara. För tillfället sitter jag i pyjamas och väntar på att William ska komma hem ifrån fotbollsträningen så vi kan gå o sova.. Måste ju vara utvilad imorgon så jag orkar med alla barn. Världens mest ointressanta blogginlägg, jag vet.. Men jag kände för att uppdatera lite så jag slänger in några bilder oxå. En på min nya mys-tröja som jag fick av älskling ( med autografer på baksidan ) och en på mina naglar förstås!

 

Av längtan till dig

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött



Jag kan defenitivt leva med det!






Dubbelgångare?




Har ni varit inne på MyHeritage.com någon gång? Jag gick in där idag i brist på annat att göra. Då visade det sig att jag är 78% lik Sophia Bush.. Hon är ju bara en av världens snyggaste kvinnor enligt mig.. Så att vara lik henne, det kan jag leva med! Fick fram att jag var 67 % lik Ashlee Simpson oxå.. Det kan jag defenitivt oxå leva med! Jag tycker om den sidan!

7 månader

Det blev ingen Titanic ikväll, istället blev det en massa singstar hemma hos min farbror och nu har vi precis kommit hem därifrån. Eftersom att klockan är efter tolv så räknas det som den 8e mars, vilket innebär att vi varit tillsammans i 7 hela månader, Grattis älskling! Detta ska vi fira med en massa gos och Ben & Jerry! Godnatt på er

It cant get better

Nu är jag precis hemkommen från en tur till IKEA. Med mig hem fick jag en klädställning, nya huvudkuddar och en ny sänglampa. Mannens fotbollslag ( han är tränare, sött va? ) har första matchen för säsongen så jag har lite tid på mig att fixa saker hemma, men det orkar jag inte. Jag gör det imorgon istället när han är på jobbet. Så nu ska jag istället ta det lugnt tills hockeyn börjar.. Kanske ställa mig ett tag på crosstrainern eller ta ett bad, vi får se hur det blir! Ikväll ska vi i alla fall titta på Titanic, jag verkligen ä l s k a r den filmen! Så för att sammanfatta innehåller den här dagen IKEA, hockey, titanic och William.. Kan det bli bättre?



MIN blogg är MIN blogg

För att ingen ska missförstå något är det först och främst min blogg så jag bestämmer vad jag vill skriva om. Och jag vill skriva om saker som ligger mig nära om hjärtat, det som ligger mig allra närmast är min pojkvän och det är en av anledningarna till att jag skriver så mycket om honom. Den andra anledningen är att jag spenderar 99% av min tid med honom så det finns inte så mycket annat att skriva om. Den tredje anledningen är att jag är upp över öronen förälskad i honom och för första gången i mitt liv är jag verkligen lycklig, detta gör att jag inte kan sluta prata/skriva/tänka om eller på honom. Trots att det är min blogg så har ganska många personer klagat på att jag skriver för mycket om honom. Så därför har jag nu gjort om min blogg som förut handlade om mitt liv och mina åsikter i största allmänhet till en blogg som handlar om kärlek. Detta gör det legitimt för mig att skriva precis hur mycket jag vill om William utan att någon kan klaga. För det är vad bloggen handlar om, min kärlek och det är han som är min kärlek. Om ni fortfarande stör er så är det ingen idé att läsa min blogg för jag kommer inte sluta skriva om honom!

Another direction

För att slippa missförstånd och gnäll kommer det ske en del förändringar i bloggen. Jag ska lixom nischa om mig.. Wait and see!


jag vet vart mina blonda gener kommer ifrån nu!

Jag - Det hade kommit tre decimeter snö!

Mamma - Hur många centimeter är en decimeter nu igen, är det 6 eller 12?

Jag - HAHAHAHA!

Back in your arms again

Om en timme och tio minuter går min älsklings plan. Han ringde mig för några timmar sedan för att säga att dom var på flygplatsen och att planet skulle gå som det skulle och så ( som att jag inte redan kollat upp det, dah ). Jag blir lika glad varje gång han ringer och jag längtar verkligen tills han kommer hem. Jag längtar tills dom kommer hem allihopa, jag älskar hans familj! Och jag längtar efter att få se allt som hans syster har köpt, hehe. Om mindre än 11 timmar är jag tillbaka i hans famn, det är där jag hör hemma!

Update

Än så länge ( enligt flygbolagets hemsida ) så går flyget enligt schemat. Det är varken försenat eller inställt. Tack gode gud!

I hate my life sometimes!

Det är väl min vanliga jävla tur.. Här går jag och räknar timmarna tills William kommer hem. Sen får jag se att det är snöstorm i New York och att de flesta flyg är inställda. VAD I HELVETE!?

Babys coming back

Cirka 21 timma kvar tills min man kommer hem, YAY! Idag ska jag plocka lite hemma, försöka få plats med alla mina nya kläder in garderoben och sånt. Wish me luck, I need it! Som jag skrev tidigare så är det ingenting som fungerar så bra mot hjärtesorg som shopping. Vilket gjort att den senaste veckan resulterat i två koftor, två par byxor, två par skor och lite underkläder och annat smått. Dessutom ringde William igår och sa att han köpt kläder till mig ( Världens bästa pojkvän, jag vet!! ) så funderar på att kasta ut pappa ur lägenheten och göra om hans sovrum till en garderob! Nu ska jag försöka få i mig lite mat, efter det blir det fortsatt småplock, sen träning, sen hem till William och mata katterna, sen hem och lägga mig så det blir tisdag morgon fort, för då kommer han hem!

Tack på förhand!

Jag är så less på folk som klagar över att jag är för mycket med William eller pratar för mycket om honom. Jag gick igenom ett helvete och han gjorde att jag kunde ta mig igenom det, han fanns där från mig redan från början och lyssnade, stöttade och gjorde allt för mig. Vart var ni under den tiden? Om det inte var för William och min mamma kan jag inte säga hur jag hade mått idag. Eller om jag hade mått överhuvudtaget. Så istället för att gnälla kan ni väl försöka glädjas åt att jag hittat någon som bryr sig? Och om ni fortfarande stör er så läs inte min blogg, prata inte med mig och håll era åsikter för er själva!

Med dig på andra sidan jorden

Alldeles nyss så fick jag lyssna till ditt skratt,
Du berätta att du sakna mig inatt,
Det gör jag med.


Winnerbäck har alltid rätt! William ringde mig nyss och pratade lite. Han berättade att han ropat efter mig i sömnen inatt, men jag är ändå fullt övertygad om att jag saknar honom mer.. Med tanke på att hann åtminstonde kan sova, det har inte jag kunnat göra ordentligt sen han åkte. I övermorgon kommer han i alla fall hem, och tidigt på morgonen dessutom så det är inte övermycket tid kvar.. Fast alldeles för lång tid förstås! Idag har jag gått runt som en zombie, jag har feber och är helt matt i hela huvudet och kroppen. Så nu resten av kvällen ska jag ägna mig åt lite små städning, sen lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar. Och sen när jag vaknar är det helt plötsligt Måndag. Woho, då är det bara en dag kvar tills min älskling kommer och jag får mitt liv tillbaka. Cant wait!


This will be the death of me

Nu är det officiellt, jag dör utan honom här! Ja jag har ju inte dött ännu, men det är på god väg! Det känns som att en kanin med motorsåg går loss mot min hals och det dunkar och värker i öronen och i huvudet. Så nu tycker jag det är dags att mannen i mitt liv börjar pallra sig hemåt. Och ja, jag vet att det är mindre än två dygn kvar, men känns ändå lite smått som en evighet. Så komsi komsi baby!

RSS 2.0