Thats me in the spotlight!

Nu håller jag på och gör mig redo för party! Eller ja, party och party.. Jag ska ner till O'learys och möta Vanessa som ätit där med jobbet. Blir ingen alkohol eller så för jag är fortfarande hostig och så ska vi upp tidigt imorgon och äta brunch med mamma på Longbro. På mig har jag lack leggings och vad jag ska ha till det har jag inte bestämt ännu, men blir sannolikt något svart ;) Ska bli lite kul att komma ut o träffa folk faktiskt, fast det beror självklart på vilka människor jag lyckas träffa på. Det är trots allt Huddinge.  Puss!

 


Blonde as can be

Nu kommer min mamma sucka o stöna o säga " jaja, du gör som du vill men du vet vad jag har sagt ". När jag har tänkt på våran bröllopsdag så har jag tänkt på mig själv med stora svarta lockar, tills alldeles nyss.. Jag vill vara blond när jag gifter mig! Inte blond BLOND utan jag vill ha min naturliga hårfärg, jag vill se ut som MIG där framme! Bröllopsbilderna är ändå något jag kommer ha hela livet och då känns det bättre att vara mig själv på dom.

Dessutom börjar jag känna mig lite för gammal för att hålla på och byta hårfärg, är lixom dags att fokusera på annat nu och då vill jag helst ha min naturliga hårfärg. Så jag tror jag ska jobba på att få tillbaka den innan sommarn, först ska jag ( försöka ) ha is i magen o vänta tills så mycket av mitt hår har växt ut. Och när jag verkligen inte står ut med utväxten så ska jag börja att ljusa upp resten. Men nu ska jag ta det lugnt så det inte sliter för mycket på håret, för jag vill inte ha ett fågelbo på huvudet på bröllopet heller. Men det känns som att jag har gjort det här tillräckligt många gånger för att veta precis hur jag ska göra. Och man kan faktiskt se rockig ut i blont hår oxå!



This one goes out for my man Van Persie!

 





Grymmaste låten just nu!!


Lookbook

Var inne och kollade på lookbook, oftast är det mest " pastell, stickat, oversized" och sånt men det finns en del människor som är grymma! Till exempelt den här tjejen. Hon får mig att vilja klippa lugg igen, men jag ska inte!! Jag ska behärska mig!


William, vet du?


Magnum Strawberry White

Vill så hilma gärna ha glass just nu!



Black or White

"Blondiner" gnäller över att det är så jobbigt att vara "blondin" för dom måste färga utväxten så ofta för det blir en ful mörk rand där annars ( se: kissie ) men jag kan säga att det är betydlige jobbare att faktiskt vara blond på riktigt och färga håret mörkare. Mitt hår är kolsvart nu för tiden men så fort det växt typ 1 cm så ser det ut som att jag är helt kal mitt på huvudet där benan är. Detta är för att mitt hår då matchar hårbotten. AS snyggt, jag lovar.. Nej, det gör jag inte!

 Därför sitter jag med färg i nu, det är spännande att bara färga utväxten, man vet aldrig om man får med allt eller inte. Jag är inte så seriös så jag delar upp håret i passager och färgar bena för bena.. Nej nej, jag kletar på vid alla kanter och sen tar jag färg på fingertopparna och lixom gnuggar överallt i hårbotten där jag kommer åt. Men det blir nog bra, ska in i duschen när som helst. Måste raka benen oxå nu när min man har kommit hem igen.. hehe.


Another lovers gone

Godmorgon bloggen som alla "storbloggare" skriver. Fast det är inte direkt morgon, jag har varit vaken sen klockan sju. Och vet ni? Idag kommer min man hem! JIPPIE! Men det är några timmar kvar, innan dess ska jag ha tvättstugan ( är i full gång ), städa det sista i rummet och fika med Malin. En hel del som ska göras alltså.

Just ni sitter jag och lyssnar på Robin Bengtsson, han som var med i Idol.. Fråga mig inte varför jag gör det för jag tycker både han är ful och har gnällig röst, men låten har fastnat i mitt huvud i alla fall. Nu är det dags att springa iväg och hänga tvätten. Blir nog ingen mer uppdatering idag med tanke på att jag har fullt upp och sen när min älskling kommer hem så ska jag ägna all min tid åt honom!!



Lika som bär

      


           Mr Bean?                               Arsene Wenger?


Det här med vänners respektive.

Har lite problem med gästlistan angående det här med vänners respektive. När det gäller vissa vänner som har pojk/flickvän som man umgåtts med kommer vi självklart att bjuda "hela paret" men när det gäller respektive som man inte har träffat eller som man bara har hejat på någon gång så är det väl inte en självklarhet att bjuda dom? Speciellt inte när man har begränsade platser på gästlistan och till och med har fått stryka egna "kompisar" ( som visserligen inte hör av sig längre men som ändå ligger lite "högre upp" än partners man aldrig träffat ). Jag har läst lite om det här i bibeln ( forumet på Bröllopstorget, hehe ) och där är det mycket delade meningar, vissa tycker att det är oartigt att inte bjuda respektive medans andra tycker att det är en befäng idé att man ska behöva bjuda folk man inte känner på en tillställning som är så personlig som ett bröllop. Vissa tycker oxå att man ska bjuda respektive för att gästerna ska vara nöjda och inte ha tråkigt på festen för att vissa andra är bjudna som ett par.

Men personligen tycker jag att bröllopet handlar inte om några andra än brudparet och att det är dom som avgör vilka dom vill ha med på en av de största dagarna i deras liv. Och det är därför vi har valt att inte bjudit med de respektive som vi inte själva har någon relation till. Och om de som blir drabbade inte kan förstå att vi prioriterade människor som faktiskt betyder något för oss istället för folk vi inte känner bara för att göra några andra nöjda så är det helt enkelt inte människor man vill omge sig med. Detta gäller då mest min "sida" av gästlistan då vi umgås mest med Williams "sida". Det här blev ett väldigt långt inlägg om saker som egentligen inte intresserar er men det är det här inlägget jag kommer hänvisa till om någon börjar säga emot vårat beslut.


Jag vill även tillägga att alla vi bjuder står oss tillräckligt nära för att känna våra andra vänner och därför är det ingen som kommer att vara "utanför" utan alla har minst två andra personer på bröllopet som dom känner hyffsat bra och har umgåtts med i andra sammanhang utan sin partner tidigare.

Bare shoulders

När jag föreställer mig själv på bröllopet så ser jag mig med långt hår i stora lockar ( mitt hår kommer ha hunnit blivit långt till dess, och har det inte det så ser jag till att det blir det! ) och med solbränd hy. Det jag däremot inte riktigt har tänkt på är att min klänning är axelbandslös och det är ingen av mina bikinis. Och det är ju inte vidare snyggt med bikiniränder till en bröllopsklänning så för mig blir det att antingen sola topless ( när omgivningen tillåter ) eller axelbandslöst.

Därför måste jag dessutom hitta en ny bikini som sitter tillräckligt tight för att mina bröst inte ska ploppa ut så fort jag rör på mig men inte så tight så jag inte kan andas. Det kan verka som att jag är ute i lite för god tid med tanke på att det inte är sommar än på ett tag. Men om man tänker så här, vi ska gifta oss i slutet av sommaren, och om några veckor är det exakt ett halvår kvar tills dess. Så om det snart är ett halvår kvar till slutet av sommaren så är det mycket mindre tid kvar till början av sommaren så då har jag egentligen bråttom med att hitta en bra bikini!



Popstar to Operastar

Innan jag mötte William trodde jag att mitt livs kärlek var Danny Jones ifrån McFLY! Nu läser jag på deras facebook sida att han ska delta i en tv serie som heter Popstar to operastar. Typ som lets dance fast dom ska sjunga opera istället. Min lycka är totalgjord! Tyvärr kommer programmet ( självklart ) endast visas i England så jag får nöja mig med att kolla på youtube varje vecka. Men som jag ser fram emot det!

 It's Danny Fucking Jones!!

     


Gul Röd Blå

Som stjärnor i natten som sol vind och vatten
Som himmlen en sommar dag
Som dom bra resultaten som snus efter maten
Som världens bästa lag!



Go for it?

Är lite nervös inför själva ingången under vigseln, kommer vara lite pinsamt med alla ögon på mig och jag har en tendens att alltid göra bort mig i såna situationer, till exempelt ramla..

Därför tänkte jag att vi kunde köra nåt sånt HÄR . Vanessa, Mange, är ni på? ;)

When I see you smile, tears run down my face.

Nu har mitt livs kärlek åkt till Skåne för att gå på kurs. Han kommer inte hem förrän på torsdag kväll. Jag hade inte riktigt fattat att han skulle åka förrän han stog i hallen med väskorna och sa " En till puss nu älskling ". Vilken smärta!! Just nu känns det som att mitt hjärta har gått i tusen bitar men jag vet att han kommer hem till mig snart igen.. Och dagarna är inte så farliga, men det kommer att bli tre jävligt jobbiga nätter!!







Ashlee Simpson vs. ME!

Öppnade upp mina dokument o la märke till det här, vad är jag för wannabe egentligen? Samma hårfärg, samma pose och nästan likadana armband.


Calligraphen 2010

Idag kom nya produktkatalogen ifrån Calligraphen, woho! Tyvärr är det mest inbjudningskort vilket inte är aktuellt då vi ska göra våra egna ( snarare, JAG ska göra våra egna.. blir bäst så hehe ) men som tur är finns det en massa tillbehör som jag kan använda när jag ska göra dom. Vill verkligen sätta igång med dom, men först måste jag bestämma vigselförrättare vilket verkar vara lättare sagt än gjort.


RSS 2.0