B L O N D I E

Sitter och tittar på Mumin. Har kollat ingeom några avsnitt de senaste dagarna och det är fan det bästa barnprogrammet som finns! Har för övrigt lite lagom läcker mörkorange färg i håret för tillfället. Håller på att bli blond igen, är så less på att inte kunna raka min side-cut när jag vill och hela tiden behöva färga den där satans utväxten för att inte se skallig ut. Så nu blir det av, blonde once again!



Det värker i mitt hjärta



För Jacks skull så hoppas jag innerligt att vi inte fuckar upp de andra chanserna till titlar oxå!

One look can say more than a 1000 words


As usual

Jag har inte nämnt att jag varit hos läkaren.. Det har jag! Svår luftvägsinfektion precis på gränsen till lunginflammation. Trevligt va? Jag är sängliggandes för tillfället som ni kanske förstår. Pussss





Till William


My hair

Jag funderar på att spara ut håret nu så det blir min riktiga hårfärg. Det är ju inte särskilt långt, eftersom att det är uppklippt så är allt hår ca 7-8 cm. Och det skulle vara så skönt att inte behöva bry sig om utväxt och att kunna raka min sidecut när jag vill utan att behöva gå runt med en blond sidecut och svart hår.. Så jag tror jag ska se nu hur länge jag orkar hålla på. Förresten så har jag planer på att klippa håret ännu kortare nästa gång så då försvinner ju en massa svart! Tror ni jag pallar gå med tvåfärgat hår i några månader? Håll tummarna!


Ny ram i vardagsrummet


Vi krossade dom


Match med stort M

Ikväll är det matchen med stort M. Arsenal mot Barcelona hemma på Emirates. Jag har haft en konstig känsla i magen ett tag nu och jag vet inte om det är nervositet eller mensvärk. Mycket möjligt att det är en kombination.
Det skulle vara så jävla skönt att sätta dit de spanska fanskapen ikväll. Dom är ju trots allt wannabees. Dom har kopierat vårat spel, dom har köpt våran vaktmästare, dom köpte våran Henry och dom vill ha våran Fabregas på grund av hans så kallade "Barca DNA". Barcelonas motto är Mer än en klubb. Och jag håller med dom! Dom är mer än en klubb, dom är en jävla sekt! Min högsta önskan är att Arsenal visar precis vart skåpet ska stå. Och om Xavi bryter benet blir jag inte direkt ledsen. Eller okej, han behöver inte bryta benet, det räcker om någon typ sliter ut stämbanden på honom så han lär sig att hålla käften! Åååh, KROSSA DOM!!





Min bara Min!


18 mars <3


All you need is love


Myskväll coming up

Är fruktansvärt slajmig just nu, vintern har satt spår i min hud och jag har varit torr. Men nu är det slut på det, och ett tjockt lager babyolja är lösningen! Men detta gör att jag inte riktigt kan göra något, jag sitter just nu på en handuk i soffan, men jag kan inte luta mig bakåt, och lutar jag mig framåt så måste jag ta stöd med armbågarna på benen och då gliiider det utav bara helvete!

William kommer hem från jobbet när som helst och ikväll ska vi ha mys med god mat, film och en massa tända ljus!



The last song

So here's to all the lonely hearts,
Cause mines been ripped and torn apart
I'm cold and now it's getting dark
But I'll be okey
Bury me with my guitar
And all the way to hell I'll play



Im mr Brightside

Vet ni vad jag hatar? urinvägsinfektion! Jag kissade i en snöhög igår ( fråga mig inte varför, det var akut!! ) och nu går mina sista kronor åt till tranbärsjuice istället för bordslöparen jag hade valt ut! Det svider så fruktansvärt och man är verkligen kissnödig hela tiden, men inte fan kan man gå o kissa, för då svider det ännu mer efteråt. Jag haaaatar det här! Och vet ni vad jag mer hatar? Eyeliner, det blir aldrig bra, jag har provat typ 10 olika nu och alla smular eller så är det dålig borste eller så får jag ont. Japp, jag får ont av eyeliner. Igår så var vi i alla fall ute och åt thai. Det är min absoluta favorit-ute-mat men jag är ganska svårflörtad, och trots att maten igår kostar betydligt mer än den i Heron City så var den inte samma klass. William tyckte den var godare men det gjorde inte jag!


Kan inte fatta att om mindre än två månader får ajg se mitt älskade Mcfly OCH mitt älskade Arsenal med min älskade Bendtner! KÄRLEK!



   


30 månader <3

Som sagt var, igår firade vi "6 månaders bröllopsdag" och idag är det två år och 6 månader sedan den underbaraste mannen i universum blev min. Detta ska vi fira genom att gå ut o äta ikväll! Imorgon ska jag oxå iväg och äta, hos Fuss. Det ska bli kul att se hur hon har det!

För att göra mig lite extra fin tills ikväll så provade jag precis Emmelist tips på en billig och bra ansiktsmask. Det kändes lite så där att ha på äggvitan för den såg lixom ut som spott, men den stramade verkligen upp huden som det står! Nu ska jag pilla lite här hemma sen blir det duschen och börja göra mig redo inför ikväll!

Sist vill jag bara tippa om en låt som får mig att skratta. Jag gillar varken Chelsea, Liverpool eller Torres men den här låten är kul!



Idag har vi varit gifta i 6 månader


Just nu

Klockan är nu kvart över nio en lördagskväll och jag har redan sovit några timmar. Men nu ska jag tvinga mig själv att vara vaken så jag inte vaknar halv tre inatt och är hur pigg som helst. Förresten klippte jag mig idag, det vart riktigt grymt faktiskt! Och just det, Arsenal ledde med 4-0 mot Newcaste men tappade det de sista tjugo minutrarna så det vart 4-4. Hur sjukt? Men som tur rä så förlorade Manchester United Ä N T L I G E N och det gjorde att allting kändes lite bättre.. 4 poäng upp till första platsen, kämpa gunners kämpa!

latest news

Chalala lala, jag antar att mitt "weei ska uppdatera massor" blev lite lidande när min smärta över att ni inte lämnade glädjetut bland kommentarerna tog över, hehe! I alla fall så idag är det lördag. I förrgår var det torsdag och den eftermiddagen spenderades med Mallan Brallan och en morotskaka som inte direkt slank ner, jag fick kämpa med den i typ två timmar. Igår var det fredag, då hade jag tvättstugan och sen gjorde vi ungefär.. ingenting mer. Men idag är det som sagt var lördag och idag ska jag klippa mig! Sen ska jag även hämta mina sista saker hemifrån pappa, är nog mest skräp som ska kastas men nånting kanske jag har nytta av. Sen är det ju självklart fotboll oxå, underbara älskade Arsenal!!



L300

Hallå, vem är bäst? Tva uppdateringar på en och samma dag. Hallelujah! Så vad har jag gjort de timmarna som flutit på sen senast då. Jag har som sagt/skrivet bokat tid i tvättstugan, varit på solariet ( var så otroligt blek att jag trots att jag inte är sjuk längre ändå såg ut att vara döende ) och så har jag hämtat ut ett paket.


Nu när jag har lärt mig hur man vetalar med kort på internet så har jag blivit fruktansvärt bekväm och beställer hem allting istället för att gå en kilometer ner till centrum och köpa det. I alla fall i paketet låg hudvårdsserien ifrån L300 och än så länge älskar jag den. Jag har uppenbarligen bara hunnit använda den en gång och jag kanske är lite snabb på att döma den men om den gör mig besviken i framtiden så lovar jag att varna er!

Seeen så har jag och min äkta hälft varit hos hans föräldrar en snabbis för att hämta nycklar, dom ska nämligen åka till London i helgen så någon måste vattna katterna och mata blommorna! Höhö

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på 90210 som den neeerd jag är men om det fortsätter så här så kan ni räkna med att höra av mig imorgon igen, keep your fingers crossed!



Det var som fan

Det är faktist några som kikar in här, vlket er mig lite dåligt samvete Om ni tar er tid att titta in måste ju jag ta mig tid till att skriva lite! Men just för tillfället har jag i n t e den tiden. Jag ska nämligen hämta ut paket, boka tvättstugetid och bli lite solbränd. Men jag ska bli bättre på att uppdatera, massa bättre!! Pusss





Jag vill ha vååår


RSS 2.0