22 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, Hurra Hurra Hurra!




Jag for ett antal år sedan!


Näst intill oslagbara



Hand in mine
Into your icy blues
And then I'd say to you
We could take to the highway
With this trunk of ammunition, too
I'd end my days with you
In a hail of bullets






Today was a busy day

Hörrni, det är dyrt att fylla år! Har köpt en massa grejer nu tll fikat med släkten på torsdag och festen med kompisarna på lördag. Framförallt har jag köpt en klänning till lördagen som är grym ifrån Gina.

Idag var jag poppis, det första jag såg när jag vaknade var ett sms ifrån Cissi där hon frågade om jag ville möta henne i centrum, problemet var bara att hon skickat det ungefär en och en halv timme inna jag såg det men jag stressade och mötte upp henne i centrum tjugo minuter efter jag vaknat.. Är det något som är grym på att stressa så är det jag! Vi tgo i alla fall en lunch och så shoppade vi lite, sen fick jag ett sms ifrån Malin som undrade om jag ville bada med henne.. Men tyvärr så hann jag inte det.

Imorgon är det tvättstugan, torka golv och sånt som gäller för på torsdag så kommer som sagt var släkten hit.. Och så blir jag gammal då! Puss på er.




En bild på mig och Pappsen från när jag inte var så gammal.


HEMMA!

Nu är vi hemma, vi kom hem redan igår kväll och det är så skönt! Det finns inge vatten eller el på svartlöga så att få ställa sig i duschen har aldrig varit så härligt! Helgen flöt på utan större problem men det var skönt att komma hem en dag tidigare, står inte ut för långa stunder med hela släkten på ett och samma ställe. Hade ingen kamera med mig så fotade bara lite med mobile´n så dom bilderna får duga, enjoy!




   


Midsommarplaner

Har fullt upp just nu, packar och fixar inför midsommar. Imorgon beger vi oss ut till den öde ö där jag spenderat mina somrar sen jag föddes. Svartlöga. Min farmors föräldrar köpte det stället för länge länge sedan och sen dess har vi vuxit fram generation efter generation därute. Det är kul att ha hela släkten samlad på ett och samma ställe men det är oxå förbaskat skönt att vi har så pass stor tomt att varje familj har sin enskilda plats och varsitt hus. Sammanlagt har vi typ 7 hus därute.. På midsommar brukar vi gå upp till byn där dom har en stor midsommarstång som alla dansar runt och efteråt så är det tävlingar för barnen. Det är bara att hålla tummarna över att det blir vackert väder! I alla fall så ska jag fortsätta med packandet nu och klockan fyra har jag tvättstugan så ingen rast ingen ro. Vi hörs efter söndag någon gång. Ha en trevlig midsommar!


     


En fransk liten hotdog

Mer roliga nyheter, vi har nämligen bestämt oss! I höst ska jag få börja en behandling som stegvis vänjer min kropp vid de partiklar som jag är allergisk mot hos pälsdjur. Detta gör att efter två-tre år och typ 400 sprutor så kommer jag inte längre bara allergisk. Då ska vi köpa oss en liten valpis. Vi är egentligen kattmänniskor båda två men eftersom vi planerar att köpa hus och jag inte vill ha utekatt ( skulle aldrig klara av om någon idiot med bil inte ser sig för ) så blir det en vovve. Och inte vilken vovve som helst. En fransk bulldog! En stor hund i liten förpackning som älskar barn, skyddar sin familj och som kallas hundarnas clown. Och så är dom ju fruktansvärt söta!



        


Good week

Hur kommer det sig att det är fler som läser min blogg när jag inte uppdaterar än när jag gör det? Ni är konstiga :) Det har i alla fall varit en fullspäckad vecka och mycket har hänt. I fredags var jag hemma hos Malin med henne, Sanna, Ida och Belle och åt lite sushi. Sen mötte vi upp killarna coh Jennifer för att gå och titta när Dennis (idas pojkvän) spelade på Oleary's. Dock mådde jag otroligt illa av alkoholen innan jag ens hann bli påverkad så jag gick hem lite tidigare än de andra.

På lördagen gick William upp tidigt för att åka och spela golfturnering. Under tiden åkte jag med far min till Barkarby och köpte lite grejer, kom hem med en ny golfhanduk, en lite större träningsväska och en fin skål. Lagom tills jag kom hem gjorde min man likaså men en stor buckla som det stod "1a pris" på. Senare under kvällen åt jag middag med Cissi och sen gick vi hem till Emelie där vi satt och pratade och drack lite innan vi gick till Rådsparken där våra karlar var.

På söndagen fick William ett sms ifrån sin bror, han var tydligen med i Aftonbladet.. När vi kollade upp det så visade det sig att han fanns mer på listan över folk under 30 som tjänar mest i varje kommun. Vart så stolt över min prins! Och som om det inte vore nog så ringde chefen idag och sa att han fått löneförhöjing, mest av alla på firman dessutom haha!

Som ni kanske har förstått så har vi haft en bra tid de senaste dagarna, och det allra bästa av allt har jag inte skrivit om ännu.. Jag har nämligen kommit in på den utbildningen jag sökt. I Augusti börjar jag plugga Butik och Handel på Lernia. Så himla glad, lättad och nöjd över att äntligen få lite fasta rutiner i vardagen!

Så som ni kanske förstår har jag inte haft tid att uppdatera här, men det har jag ju tagit igen nu med ett långt inlägg som i kan läsa om och om igen tills jag har tid att uppdatera nästa gång. Puss på er!



Wicked

Som ni kanske vet så var vi i London för ungefär två månader sedan, vi var ju där för att titta på mitt älskade McFly och vårat älskade Arsenal. Men vi var även på musikal och såg Wicked. Jag var väldigt negativt inställd till en början men som vanligt när jag är det så blir jag fast i efterhand. Numera kan jag varenda låt utantill och lyssnar på dom allihopa nästan dagligen. Grym musikal med grymma artister!



Rachel Tucker som Elpheba eller The wicked witch of the west.


I'm through accepting limits
Cause someone says they're so
Some things I cannot change
but till I try, I'll never know
Too long I've been afraid of
losing love, I guess I've lost
Well, if that's love,
it comes at much to high a cost

I'll be there Forever and a day

Jag kan inte fatta att jag är så lyckligt lottad att jag de flesta morgnar får vakna upp bredvid mannen jag älskar över allt annat på denna jord. Att det bara är jag som får kalla den underbara mannen för Min. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Det kan jag inte svara på men jag vet att det måste ha varit något riktigt bra!


Duschdraperi

Hej allesammans!

Idag ska vi åka en snabbis till stan. Ska egentligen bara kolla på en sak men ska försöka övertala William att vi ska gå på H&M Home butiken också. Vill nämligen ha ett duschdraperi därifrån. Eftersom att jag tyvärr inte belönats med badrummet nedan så får jag göra det bästa aav situationen och köpa ett fint draperi och en gullig tvålpump, hehe. Jag meddelar senare om jag lyckades med övertalningen!


Oh sunny day

Godmorgon!

Vaknade för ungefär två timmar sedan men låg och drog mig i en timme ungefär. Man får göra det när det är lördag! William ligger fortfarande i sängen och "vilar" som han så fint säger. Jag tror att min make är den enda som faktiskt snarkar när han "vilar". Får väl se när han behagar kliva upp. Sitter i alla fall och funderar lite på vad vi ska hitta på idag. William har ju jour så vi kan inte åka iväg nånstans eftersom dom närsomhelst kan ringa och då måste han skynda iväg till tunnelbanan och laga spår eller byta lampor och sånt. Lutar åt att det bara blir en tripp hem till svärföräldrarna för att glassa lite vid poolen ( som inte är iordninggjord ännu ) och hoppas på lite bränna.

Förresten så har jag balkongdörren öppen och hörde precis några komma ut på en annan balkong, det lät som att det var en visning på G då dom pratade mycket om läget och så.. Jag hoppas verkligen att det är idioterna bredvid som ska flytta. Det vore betydligt drägligare att bo kvar här i något år till om dom inte finns på andra sidan väggen och bankar så fort vi sätter på tv:n.. Kanske uppdaterar senare ikväll så ni får veta vilka spännande saker våran dag har bjudit på.

Nu; Mad Men tills William har "vilat" klart!




I need a house to live in

Just nu bor vi i en hyresrätt och jag och William har dividerat många gånger fram coh tillbaka hur vi vill bo sen. Lägenhet vs. Villa vs. Radhus. Länge var vi inne på nybyggd lägenhet precis utanför stan men nu har vi ändrat oss. Vi ska ha hus! Vi vill kunna spela musik hur högt vi vill när vi vill. Vi vill kunna ligga på baksidan och sola nakna om vi känner för det. Vi vill kunna äta grillat till middag varenda sommardag. Vi vill att våra barn ska kunna vara ute och leka på tomten när dom vill. Och jag vill självklart ha ett helt hus att inreda.

Eftersom jag förmodligen börjar plugga i höst och får en lite stadigare inkomst än vad jag har nu så är det bara att börja spara till kontantinsatsen då. Om det inte är någon generös jäekl som vill skänka ungefär 350 tusen.. Nåon? Inte det..? Nähe.




Skulle inte tacka nej till det här huset!! 


Idag kom dom..



..Mina nya kärlekar!


RSS 2.0