I höst


Last friday night

ÅÅh, vi som skulle ta det lugnt i helgen.. I fredags vart det en spontanutgång på Snaps och Sen Oxid och igår vart det spelkväll med Magnus och Therse, JOhan och Cissi. Vi spelade Risk.. Jag protesterade mest av alla men i slutet när jag och William krossade alla och tog hem segern så var det rätt roligt! Johan påstod att tärningsspel bara har med tur att göra, men när jag slängde fram sexa efter sexa i varenda omgång så frågade han om jag dopat mig. Nej, jag är bara grym!

Idag blir det däremot lite lugnare, ska cykla till svärföräldrarna sen och fixa lite men bortsett från det tänker jag nog inte göra något idag ( jag ljög, jag ska köra en diskmaskin och en liiiten vända med dammsugaren ).





Jag och Johan på min födelsedag förra året!

Welcome to my life

Hallå hallå! HAr inte uppdaterat på ett tag men det är väl för att jag inte har något vettigt att skriva om! Jag gör nämligen inte mycket alls och passar på att njuta av att inte behöva göra det heller innan skolan börjar. SÅ sen sist har jag haft tvättstugan, grillat lite, spelat minigolf, cyklat och köpt två fina klänningar.. Spännande va? hehe. Inte kommer det att hända så mycket den närmsta tiden heller.. Ska förmodligen på kryssning med tjejerna men så mycket mer än så är det inte inplanerat.. Meeen, snart firar jag och maken bröllopsdag! Pappersbröllop som det så fint heter.. Får se vad vi hittar på för mysigt då!


Jag kommer in o uppdaterar om jag mot all förmodan kommer på något som är värt att skriva om, puss så länge!



All over


Eyes Lips Face

Beställde lite grejer ifrån elf förra veckan och nu har dom kommit. Jag skulle nog inte beställa foundation eller andra ansiktsprodukter därifrån men ögonskuggorna och nagellacken är riktigt grymma! Speciellt till det priset. Jag köpte även en ny foundation ifrån make upstore och en concealer förra veckan så nu är jag redo inför hösten när det är dags att sminka sig varje dag inför skolan. Smiknet har ju inte varit första prioritet när det enda jag gjorde var att leka i snöhögar eller sandlådor med 4åringar så det ska bli kul att få fixa sig till vardags igen!



I did it


RSS 2.0