Julafton..

Idag är det julafton, jag tycker faktiskt inte om julen så värst mycket. Det är en ganska överskattad högtid!!
Om jag själv fick välja skulle jag stannat hemma och njutit av att ha lägenheten för mig själv i några dagar, men så blev det inte så nu sitter jag här mitt ute i skogen med heeeeela familjen på pappas sida. Men det har ju sina goda stunder det med. Min familj är inte riktigt kloka i huvudet någon av dom. Ifall man får uttrycka det så. Och ifall man nu får uttrycka det så, får man i så fall favorisera familjemedlemmar oxå? Jag måste nog säga att Kennet är min absoluta favorit!! Det är min helt galna farbror som alltid kan få mig att le.
En till person som alltid lyckas lysa upp min tillvaro är marcus, han är en sån genombra kille och jag tror inte jag skulle överlevt gårdagen om det inte var för honom. Först lyssnade han på mig, han lät mig verkligen prata ut om alltihopa och sen gjorde han sitt bästa för att få mig på bra humör. Grejen med Marcus är att han alltid ska vara så jävla bitter, men jag vet att han innerst inne, trots att det snällaste han någonsin sagt till mig är att jag är ett offer - men inte lika mycket offer som Vanessa, så tycker han om mig. Han har bara konstiga sätt att visa det. Men igår var han verkligen en gåva från himmelen. Tack Marcus!
Nu på förmiddagen har jag och Kennets fru Tessan varit på en kyrkogård några en bit härifrån för att tända lite ljus i minnes stunden. Jag är egentligen inte mycket för kyrkor eller saker som har med gud att göra egentligen men det var trevligt att få ägna en tanke åt nära och kära som gått bort. Men nu är det dags att gå ner och umgås lite med familjen och äta god mat. Jag ska ta hand om min lilla Albin som fått öroninflammation oxå, stackaren!
Ha en trevlig jul allesammans!

Duktig idiot!

Idag var det tonfisk-sallad i skolan. Woho, jag älskar det!
Så hade jag lyckats hitta värsta klumpen med tonfisk och min lycka var fullkomlig!
Sen skulle jag böja mig ner lite med brickan för att kunna ta ett glas, samtidigt som jag gjorde det så tänkte jag "nej men det här kommer ju inte gå som planerat" sen SPLAAAAAAATCH så ramlade tallriken ner från brickan och tvärs ut över hela golvet... Jag överdriver inte, i 10 sekunder var det helt tyst i matsalen.. Usch vad pinsamt det var! Tur att jag inte är en person som tar åt mig, jag skrattade mest och började torka upp det med lite papper som Willy fick springa o hämta.. När jag kom att tänka på all den där tonfisken som jag gick miste om blev jag dock lite ledsen.. Hmm..

So many shoes, so little time..

Jag har precis haft rast på två timmar, jag utnyttjade den väldigt bra tycker jag!
Malin tog bilen till skolan idag ( tack för skutsen favvo! ) så efter att vi ätit lunch svängde vi förbi Farsta Centrum en snabbis.
Jag skulle bara titta lite, men kom tillbaka med en klänning, en tröja och ett par skor. Shit Happens.
Jag tycker verkligen om att Malin har körkort, det är så trevligt att vara ute o åka bil o lyssna på musik med henne :) Och efter jul bär det av till ULLARED! Woho :D Jag längtar!


Världens bästa!

Have you ever?

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make them understand?
Have you ever had someone
Steal your heart away?
You'd give anything
To make them feel the same?
Have you ever searched for words
To get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start?
Have you ever found the one
You've dreamed of all your life?
You'd do just about anything
To look into their eyes?
Have you fin'ly found the one
You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you?
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait
For that day when they will care?

I have.

Horoskop

Jag läste mitt horoskop på tåget imorse, det stog ungefär "Du kan inte göra dig kvitt funderingarna på något speciellt - möjligen ett löfte någon gett dig som inte infriats". NO SHIT?!

The sound of a smile on your voice

Häromdagen hörde jag en kille svara i telefon, jag tror att det var hans flickvän som ringde och han lät jättetjurig fastän han precis suttit o snackat med sina kompisar och verkat hur glad som helst.
Då kom jag att tänka på hur killarna i min närhet svarar i telefon, eller först och främst på hur dom svarar när dom hör att det är jag.
Robin låter alltid positivt överraskad och säger "heej babe", från Henke kan man få väldigt varierande svar, antingen "mm" eller  "aah tja" eller "heeej". Dick brukade alltid låta som att han pratade med en sovandes hundvalp, typ "heeeeeej hjäääärtat" medans Stefan alltid lät förvånad o sa " aah men tjena".
Jag har haft en massa diskutioner med min mamma oxå om det faktumet att hon alltid svarar "mm" när jag ringer. Jag har försökt förklara att jag tycker att det låter otrevligt, hon försvarar sig med att hon ju bara svarar så när hon vet att det är jag. Är det okej då? Får man vara otrevlig mot mig? NEJ! Men jag tycker om henne ändå :)

RSS 2.0